gecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
bogazında akıntı var deyip calpolle pedifen vermiş sabah dahiliyeye gelin demiş . biz bilmiyoruz ateş düşürüce vermeyi sanki .neyse geldiler iyiydi biraz bende 9 da yattım eşime teslimettim 3 çocugu
yazık adamcagız gece 2,30a kadar berkle ugraşmış sürekli çıkarmış ateş bir inmiş bir çıkmış kaçkere çamaşır yıkamış ben ölü gibi uyumuşum hiç birşey duymadm valla .yazık yattı ben ben bekliyorum çocukları sabah erkenden kendi dr kötürecek maf oldu çocuk .
geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah oğluşungecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
bogazında akıntı var deyip calpolle pedifen vermiş sabah dahiliyeye gelin demiş . biz bilmiyoruz ateş düşürüce vermeyi sanki .neyse geldiler iyiydi biraz bende 9 da yattım eşime teslimettim 3 çocugu
yazık adamcagız gece 2,30a kadar berkle ugraşmış sürekli çıkarmış ateş bir inmiş bir çıkmış kaçkere çamaşır yıkamış ben ölü gibi uyumuşum hiç birşey duymadm valla .yazık yattı ben ben bekliyorum çocukları sabah erkenden kendi dr kötürecek maf oldu çocuk .
anladım cnm yorucu bir meslek zaten...nerede oturuyorsun cnm????
eğer tek başınıza bakıyorsanız ve ikizleriniz varsa çalışma hayatınıza dönmek çok zor..ben de kendi iş yerimi kapattım julia....
merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
Hamileliğimde uzun bir dönem hatta hamileliğimin % 80 i hastanede yatmıştım erken doğum tehlikesi yüzünden..Aynı sebeple yatan bir kızcağız daha vardı.Diş hekimiydi..23. haftada serklaj yapmışlar taa 37. haftaya dek hastanede yatmıştı..O da hem muaynanesini kapatmış hem de devlette çalışıyormuş ordan da ayrılmıştı...balıkesir den gelmişler,annesi yazık aylarca yatağın başununda ya da sandalyeleri birleştirip uyumaya çalışmıştı..ikiz oğulları olmuş..o başka odadaydı..annem odaları ziyaret ederken tanışmıştı..Arkadaşın annesi de beni ziyaret ediyordu..şahsen birbirimizi görmemiş ve tanışmamıştık...Napalım başkası nasıl bakacak iki kuzuya bırakamam bu sefer hemen bakıcıya zaten,şimdilik evimin hanımı çocuklarımın anası olacam :)
Bir kader arkadaşı daha :) benimkiler çok güzel emiorlar ama sütüm tabi ki yetmior,hatta tek bebek olsa zor yetirirmişim,sütüm çok şükür var ama öyle bol bol değil,mamayı ben oğluma bile vermiştim,o konuda rahatım ama dediğin gibi çevrenin lafı sözü bitmior ve deli ediorlar insanı.
alminacinar ,ben de çok şükrediorum sağlıkla geldiler yanımızdalar çok şükür.İnşallah büyüyecekler sağlıcakla.Ben kazanacağım paradan ziyade çocuklarımın göreceği ilgiyi ve aile birliğimizi düşündüm,işi bıraktım sonra zaten hastaneye yatınca mecburen bırakacakmışım.şimdi de kendim büyütmek istiorum oğlum anaokuluna başladı bu sene,hem onunla hem kızlarla ilgilenecem inşallah :))
Oğlum 3700 doğmuştu,iriydi ama yine de sütün yaramadı,gelişmedi dediler :) ki her seferinde doktor 3 ay önde gidiyor diyordu.Tabi biz ona alışkın olduğmuz için şimdi kızlar çok küçük geldiler bize :)
Allah herkesin yardımcısı olsun,annelik zor iş ama çok da güzel :)
Hatırladım sonradan onu canım ama adı aklımda değildi..Zaten yaşadığımız sıkıntıları üzüntüleri hafife alıp duygu sömürüsü yapıyor diyen empati yoksunu varlıklar fazla takılmıyorlar artık:89:merhabalar.....güzel birgün olsun...
nefesciğim cnm çok geçmiş olsun bi toparlanamadınız...nedeni...şu çocuklar hasta oluyor...biri oldumu diğerlerinden ayıramıyorsun....sonra hasta olana bakamaya çalışıyoruz....ama 1-2 çocuğada bölünmek zorunda kaldığımızdan hasta bebişimize bakamıyoruz....diğerlerinede geçiyor...hatta bizede...bu zincir giidiyor böylee....o yüzden aileme yakın bi yer çok iyi olacak anneme veririm sağlam olanı ötekine geçmeden atlatrım iinş.
nefes kuzum sana acill sağlam bir kadın lazım cnm böyle parampaça oldun...inş.bulursun cnm
aslıcığım senikilerde cadılaşmaya başladı heeeeeeeeeee
almina cnm ne kadar güzelll.....maşallahhhhhhhhh
cnm nazan kim dedin bu şahıs birgün buraya geldi...yok ben tuvaletime
gidişime kadar yazıyormuşum millet mecburmuymuş okumaya o okuyarak takip ediyormuş
vs.vs..sonra üye olmuş ilk gün ilk msj bizim sayfamıza yazmış...kızlarda baya tepki verdi
ondan nazan diyoruz cnm
bana gelince gecem güzel geçti...sabah 8 de kalktı alişş bu aliş kalkmasa ömer uyuyacak ama yokk
kalktık alişim artık çişi çok olunca rahatsız oluyor sanırım....bezi çıkartana kadar ööööğğğğğ diyor...alt üst değişkliği yaptım...ömerede aynısını uyguladıktan sonra hemen kahvaltı verdim..yatakları topaldım...ben kahvaltı yaptım......kurufasulye haşladım....bugün kuru pişireceğim...arnavutkaaa buyurdu...bugün çamaşr asacağım renklileri atacağım....evi bi süpürürüm...
c.tesi kaynımlar gelecek cumageceden barbunya pişireceğim zeytinyağlı...bide pasta yapacağım
c.teside sabahdan hemen tepsi köftesini hazırlayacağım...patates püresi için patatesleri haşlarım..
çorbamı yaparm..sonrada....evi temizlerim....haftayada yeni yıl için annemler halamlar gelecek...
tarhana çorbası..
nohut yemeği
beyaz lahana sarması
ıspanaklı böğrek
fırında tavuk,patates
pilav
tatlı şekerpare
salata yapacağımm nasıll menüm kızlarrr değşk pratik bişiler biliyorsanız yazın bakalımm...
alminacinar ,ben de çok şükrediorum sağlıkla geldiler yanımızdalar çok şükür.İnşallah büyüyecekler sağlıcakla.Ben kazanacağım paradan ziyade çocuklarımın göreceği ilgiyi ve aile birliğimizi düşündüm,işi bıraktım sonra zaten hastaneye yatınca mecburen bırakacakmışım.şimdi de kendim büyütmek istiorum oğlum anaokuluna başladı bu sene,hem onunla hem kızlarla ilgilenecem inşallah :))
Oğlum 3700 doğmuştu,iriydi ama yine de sütün yaramadı,gelişmedi dediler :) ki her seferinde doktor 3 ay önde gidiyor diyordu.Tabi biz ona alışkın olduğmuz için şimdi kızlar çok küçük geldiler bize :)
Allah herkesin yardımcısı olsun,annelik zor iş ama çok da güzel :)
ben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı
mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:
merhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
ya bu çocuklar ne zaman adam gibi yatıp uyuyacak..her gece aynı terane bıktım inan ki. dün gece annem vardı hiç sorun olmadı. anlamadığım annemin başardığını ben nasıl başaramıyorum..birini babası uyuttu diğeri yerde yuvarlanıyor.uyku gözünden akıyor ama laf kaçırıcam diye korkuyor sanki uyumamak için direniyor.
lann canoooo hiç güleceğm yoktuuu
kimlereee sunum yaptm heee firoşşşş kızzz bak ne dioo sen biliyonmu bu muhabbetiiiiiii
len cano sistitin tıp olmayan dili neeeeeeeeee idrar yanmam varrr yangın varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mı hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
merhabalar.....güzel birgün olsun...
nefesciğim cnm çok geçmiş olsun bi toparlanamadınız...nedeni...şu çocuklar hasta oluyor...biri oldumu diğerlerinden ayıramıyorsun....sonra hasta olana bakamaya çalışıyoruz....ama 1-2 çocuğada bölünmek zorunda kaldığımızdan hasta bebişimize bakamıyoruz....diğerlerinede geçiyor...hatta bizede...bu zincir giidiyor böylee....o yüzden aileme yakın bi yer çok iyi olacak anneme veririm sağlam olanı ötekine geçmeden atlatrım iinş.
nefes kuzum sana acill sağlam bir kadın lazım cnm böyle parampaça oldun...inş.bulursun cnm
aslıcığım senikilerde cadılaşmaya başladı heeeeeeeeeee
almina cnm ne kadar güzelll.....maşallahhhhhhhhh
cnm nazan kim dedin bu şahıs birgün buraya geldi...yok ben tuvaletime
gidişime kadar yazıyormuşum millet mecburmuymuş okumaya o okuyarak takip ediyormuş
vs.vs..sonra üye olmuş ilk gün ilk msj bizim sayfamıza yazmış...kızlarda baya tepki verdi
ondan nazan diyoruz cnm
bana gelince gecem güzel geçti...sabah 8 de kalktı alişş bu aliş kalkmasa ömer uyuyacak ama yokk
kalktık alişim artık çişi çok olunca rahatsız oluyor sanırım....bezi çıkartana kadar ööööğğğğğ diyor...alt üst değişkliği yaptım...ömerede aynısını uyguladıktan sonra hemen kahvaltı verdim..yatakları topaldım...ben kahvaltı yaptım......kurufasulye haşladım....bugün kuru pişireceğim...arnavutkaaa buyurdu...bugün çamaşr asacağım renklileri atacağım....evi bi süpürürüm...
c.tesi kaynımlar gelecek cumageceden barbunya pişireceğim zeytinyağlı...bide pasta yapacağım
c.teside sabahdan hemen tepsi köftesini hazırlayacağım...patates püresi için patatesleri haşlarım..
çorbamı yaparm..sonrada....evi temizlerim....haftayada yeni yıl için annemler halamlar gelecek...
tarhana çorbası..
nohut yemeği
beyaz lahana sarması
ıspanaklı böğrek
fırında tavuk,patates
pilav
tatlı şekerpare
salata yapacağımm nasıll menüm kızlarrr değşk pratik bişiler biliyorsanız yazın bakalımm...
canım ben de işten ayrılmıştım tekrar işe girecektim hamile kaldım hemen düşük yaptım bunlara 6 ay sonra tekrar hamile kaldım o korkuyla işe falan da girmedim her işte bi hayır vardır şimdi de kimselere güvenemiyo insan. tabi mecbur kalınca yapılacak bişey ok. tek başınasın diye üzülme canım bi zaman sonra alışacaksın hatta tek başına bakmak inan daha kolay yorucu biraz yorulacaksın ama kafan rahat olacak karışan yok en azındanHepiniz tek başınıza bakıorsnuz galiba,ben sırf ikizler yüzünden işimi bıraktım,muaynehanemi kapattım,uzun bir süre de çalışmayacağım.haftaya ben de tek kalacam bir yanım çok istiyor tek olayım kafam rahat kendime göre bakayım,bir yanımda üzülüor napacam tek başıma diye.Bakalım neler yapacaz kızlarla :)
canım bence geciktirmeden git doktora ben de hep aynısını yaparım da doktor yolunu zor bulurum sonradan da pişman oluyorum bu kadar çekmektense gitseydim diyesaat daha 10 geliyorr...kızların saati gelmedi tabi...
canım sıkıldı idrar yanması başladı hafif pembe lekeler geldi ikikere...
doktora gitmem gerek ama malesef annemlere gitmem gerek ama ne zaman püfffffffff
bu sendromlar ne zaman bitecek menepoza girince miiyiler canım ....bugün Eylülümün 4. dişide patladı..biraz şımarık o kadar..babalarıyla oynuyorlar...bi uyusalar çay demlicem..seninkilerin yaramazlıklarını okudum işin zor Allah yardım etsin benim yeğenim var 26 aylık daha yeni bitti 2 yaş sendromu kök söktürdü hepimize. kız kardeşim oturup ağlıyordu bazen..sanırım erkek çocukları bu durumu daha agresif yaşıyor...
ama az kaldı yakında sakinleşirler...
firdos kız muhattab olmazsın bizle artık kendimi çok pasif hissettim senin yanındaanaaa gece kuşları gelmemiş daha...kızlar nerdesiniz...
ayy ben çok gerginim,yarın il çapında seminerim var..üstelik kaydedilecek ve Hayrünisa Güle gönderilecek..engellilerle ilgili bir proje..niye kastıysam gerildim bu gece...
canım hepimiz aynı durumdaydık mecburuz napalım ben emzirdim benimkiler de zor emdiler sanki hiç süt gitmiyo zannediyodum zaten sütüm azdı ama ısrarla emzirdim iyice kuvvetlenmeye başladılar böylece alıştılar eğer az olsun emebiliyorlarsa emzirmeni tavsiye ederim tabi yanında mama da vermen lazım. biraz uğraşırsın ama sabret canım bu zamanlar da gececekmerhaba arkadaşlar bende 15 gunluk ıkız annesıyım.sizin tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum.sız ıkızlerınızı nasıl besledınız sutunuz yettımı benım yetmıyo mama takvıyesı yapıyorum ama mama verıncede sankı vıcdan azabı duyuyorum.bıde memeyı tam cekmıyolar mecbur sagıp bıberonla verıyorum sutumu,etraftan aman sakın alısmasınlar emsınler dıye telkınler gelıyo ve bu benım canımı sıkıyo yanı ıkızlerde bıberon kullanımı kacınılmaz sımdı olmazsa 1 ay sonra mecburen kullanıcaz.sız ne yaptınız arkadaslar benı bılgılendırırsenız sevınırım.
ay çok güldüm ölme sen emibel ağrında varsa taş olabilir...daha önceden varmıydı taş hikayen?yani ben yardımcı olmak isterim ama böyle sanal tanı koymak pek hoş değil. yoksa kullanacağın ilaçlar belli..başka bir yakınım telefonda sorsa hemen reçeteyi söylerdim...
dirim bende akrep burcuyum...
canım geçmiş olsun aciller böyle ne yazık ki gelişmelerden haberdar etgecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
sen diş hekimi siyince aklıma geldi diş hekimi bi arkadaş vardı burda hatılıyo musunuz ne oldu acabaHamileliğimde uzun bir dönem hatta hamileliğimin % 80 i hastanede yatmıştım erken doğum tehlikesi yüzünden..Aynı sebeple yatan bir kızcağız daha vardı.Diş hekimiydi..23. haftada serklaj yapmışlar taa 37. haftaya dek hastanede yatmıştı..O da hem muaynanesini kapatmış hem de devlette çalışıyormuş ordan da ayrılmıştı...balıkesir den gelmişler,annesi yazık aylarca yatağın başununda ya da sandalyeleri birleştirip uyumaya çalışmıştı..ikiz oğulları olmuş..o başka odadaydı..annem odaları ziyaret ederken tanışmıştı..Arkadaşın annesi de beni ziyaret ediyordu..şahsen birbirimizi görmemiş ve tanışmamıştık...
merhaba millet
beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
merhaba millet
beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?