Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çokk geçmiş olsun canım ..

herkese günaydın

nefescim lütfen gelişmeleri haberdar et..seni aramak istiyorum ama telaş vardır diye arayamıyorum...Çok çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah oğluşun

anladım cnm yorucu bir meslek zaten...nerede oturuyorsun cnm????

Ben Ümraniyede oturuyorum,hem yorucu hem de bulantılarla birlikte zor bir meslek halini almıştı :)

eğer tek başınıza bakıyorsanız ve ikizleriniz varsa çalışma hayatınıza dönmek çok zor..ben de kendi iş yerimi kapattım julia....

Napalım başkası nasıl bakacak iki kuzuya bırakamam bu sefer hemen bakıcıya zaten,şimdilik evimin hanımı çocuklarımın anası olacam :)

Bir kader arkadaşı daha :) benimkiler çok güzel emiorlar ama sütüm tabi ki yetmior,hatta tek bebek olsa zor yetirirmişim,sütüm çok şükür var ama öyle bol bol değil,mamayı ben oğluma bile vermiştim,o konuda rahatım ama dediğin gibi çevrenin lafı sözü bitmior ve deli ediorlar insanı.

Hamileliğimde uzun bir dönem hatta hamileliğimin % 80 i hastanede yatmıştım erken doğum tehlikesi yüzünden..Aynı sebeple yatan bir kızcağız daha vardı.Diş hekimiydi..23. haftada serklaj yapmışlar taa 37. haftaya dek hastanede yatmıştı..O da hem muaynanesini kapatmış hem de devlette çalışıyormuş ordan da ayrılmıştı...balıkesir den gelmişler,annesi yazık aylarca yatağın başununda ya da sandalyeleri birleştirip uyumaya çalışmıştı..ikiz oğulları olmuş..o başka odadaydı..annem odaları ziyaret ederken tanışmıştı..Arkadaşın annesi de beni ziyaret ediyordu..şahsen birbirimizi görmemiş ve tanışmamıştık...

nefescimçok çok geçmiş olsun canım.. habersiz bırakma bizi...

herkese günaydın. geçmişe bakamadım.. dünde gelemedim öğlende işlerimi hallettim akşam üzeri kızlar yine kudurdu eşimle tüm akşam cadılarla boğuşduk..akşam 4 de uyanmışladı gece 11 e kadar hiç uyumadılar ya ağla ğal uykuları var ama uyumuyo cadılar... neyseki gece iyi uyudular...
kalkdık kızları doyurdum kendimi doyurdum... bide nescafe yapdım içim işlere başlıycam hergün hergün ev aynı işler hiçççç bitmio ya

merhabalar.....güzel birgün olsun...
nefesciğim cnm çok geçmiş olsun bi toparlanamadınız...nedeni...şu çocuklar hasta oluyor...biri oldumu diğerlerinden ayıramıyorsun....sonra hasta olana bakamaya çalışıyoruz....ama 1-2 çocuğada bölünmek zorunda kaldığımızdan hasta bebişimize bakamıyoruz....diğerlerinede geçiyor...hatta bizede...bu zincir giidiyor böylee....o yüzden aileme yakın bi yer çok iyi olacak anneme veririm sağlam olanı ötekine geçmeden atlatrım iinş.

nefes kuzum sana acill sağlam bir kadın lazım cnm böyle parampaça oldun...inş.bulursun cnm

aslıcığım senikilerde cadılaşmaya başladı heeeeeeeeeee

almina cnm ne kadar güzelll.....maşallahhhhhhhhh
cnm nazan kim dedin bu şahıs birgün buraya geldi...yok ben tuvaletime
gidişime kadar yazıyormuşum millet mecburmuymuş okumaya o okuyarak takip ediyormuş
vs.vs..sonra üye olmuş ilk gün ilk msj bizim sayfamıza yazmış...kızlarda baya tepki verdi
ondan nazan diyoruz cnm

bana gelince gecem güzel geçti...sabah 8 de kalktı alişş bu aliş kalkmasa ömer uyuyacak ama yokk
kalktık alişim artık çişi çok olunca rahatsız oluyor sanırım....bezi çıkartana kadar ööööğğğğğ diyor...alt üst değişkliği yaptım...ömerede aynısını uyguladıktan sonra hemen kahvaltı verdim..yatakları topaldım...ben kahvaltı yaptım......kurufasulye haşladım....bugün kuru pişireceğim...arnavutkaaa buyurdu...bugün çamaşr asacağım renklileri atacağım....evi bi süpürürüm...

c.tesi kaynımlar gelecek cumageceden barbunya pişireceğim zeytinyağlı...bide pasta yapacağım
c.teside sabahdan hemen tepsi köftesini hazırlayacağım...patates püresi için patatesleri haşlarım..
çorbamı yaparm..sonrada....evi temizlerim....haftayada yeni yıl için annemler halamlar gelecek...

tarhana çorbası..
nohut yemeği
beyaz lahana sarması
ıspanaklı böğrek
fırında tavuk,patates
pilav
tatlı şekerpare
salata yapacağımm nasıll menüm kızlarrr değşk pratik bişiler biliyorsanız yazın bakalımm...

Son düzenleme:
alminacinar ,ben de çok şükrediorum sağlıkla geldiler yanımızdalar çok şükür.İnşallah büyüyecekler sağlıcakla.Ben kazanacağım paradan ziyade çocuklarımın göreceği ilgiyi ve aile birliğimizi düşündüm,işi bıraktım sonra zaten hastaneye yatınca mecburen bırakacakmışım.şimdi de kendim büyütmek istiorum oğlum anaokuluna başladı bu sene,hem onunla hem kızlarla ilgilenecem inşallah :))

Oğlum 3700 doğmuştu,iriydi ama yine de sütün yaramadı,gelişmedi dediler :) ki her seferinde doktor 3 ay önde gidiyor diyordu.Tabi biz ona alışkın olduğmuz için şimdi kızlar çok küçük geldiler bize :)

Allah herkesin yardımcısı olsun,annelik zor iş ama çok da güzel :)

oooo senin bide oğlun var heeee maşallahh valla yaaa.....ben ali ile ömerin üzerine bir çocuk daha düşünemiyorum....

Hatırladım sonradan onu canım ama adı aklımda değildi..Zaten yaşadığımız sıkıntıları üzüntüleri hafife alıp duygu sömürüsü yapıyor diyen empati yoksunu varlıklar fazla takılmıyorlar artık:89:

Her kelimene harfiyen katılıyorum canım..

günaydınnnnn.......kuzular......

ben oto kolttuğu bakıyorum netten alan arkadaşlar nerden aldınız tavsiye edebileceğiniz marka var mı

ben henüz almadım ama kullanan arkadalarım 1 yaşından önce pek tavsiye etmiyorlar o yüzden 1 yaşında düşünüyorum bakalım tabi zamanla nasıl olacaklar.....

mama sandalyesi ve yürüteç ısmarladım dün gece netten..bir kaç gün sonra gelir sanırım..umarım sıpaları oyalar,işimi güçleştirmez ,beni rahatlatır...:44:

güle güle kulanın cnm yürüteç çoko iyi oluyor durmadıklarında yada işin olduğunda oyalanıyorlar....

güle güle büyüt cnm....ben şahsen mama ve emzirme ilk günden beri oldu yetmedi sütüm ama biberon verdim diye emmeyide bırakmadılar.....sen dış sesleri hiç duyma.....

femalexxciğim bunlar annelerine böyle yapıyorlar inan benimkilerde annemde annanemde uyuyor bana geince kıkırdayııp duruyorlar oynamak istiyorlar......

çok gçmiş olsun cnm ah kıyamam kuzum........

len yanlız nasıl yapıcan bu kadar menüyü......alişle ömerle.....

canım ben de işten ayrılmıştım tekrar işe girecektim hamile kaldım hemen düşük yaptım bunlara 6 ay sonra tekrar hamile kaldım o korkuyla işe falan da girmedim her işte bi hayır vardır şimdi de kimselere güvenemiyo insan. tabi mecbur kalınca yapılacak bişey ok. tek başınasın diye üzülme canım bi zaman sonra alışacaksın hatta tek başına bakmak inan daha kolay yorucu biraz yorulacaksın ama kafan rahat olacak karışan yok en azından

saat daha 10 geliyorr...kızların saati gelmedi tabi...

canım sıkıldı idrar yanması başladı hafif pembe lekeler geldi ikikere...

doktora gitmem gerek ama malesef annemlere gitmem gerek ama ne zaman püfffffffff
canım bence geciktirmeden git doktora ben de hep aynısını yaparım da doktor yolunu zor bulurum sonradan da pişman oluyorum bu kadar çekmektense gitseydim diye

bu sendromlar ne zaman bitecek menepoza girince mi yetti artık her ay bitecek umuduyla yaşıyoruz
firdos kız muhattab olmazsın bizle artık kendimi çok pasif hissettim senin yanında
bu arada başarılar inşallah en iyi şekilde tamamlarsın canım
canım hepimiz aynı durumdaydık mecburuz napalım ben emzirdim benimkiler de zor emdiler sanki hiç süt gitmiyo zannediyodum zaten sütüm azdı ama ısrarla emzirdim iyice kuvvetlenmeye başladılar böylece alıştılar eğer az olsun emebiliyorlarsa emzirmeni tavsiye ederim tabi yanında mama da vermen lazım. biraz uğraşırsın ama sabret canım bu zamanlar da gececek
ay çok güldüm ölme sen emi sanal aile doktoru ol sen ben de muayne olucam sanal olarak

canım geçmiş olsun aciller böyle ne yazık ki gelişmelerden haberdar et

sen diş hekimi siyince aklıma geldi diş hekimi bi arkadaş vardı burda hatılıyo musunuz ne oldu acaba

merhaba millet

beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim

dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik

canan özelden yazıyorum canım

dırım listen iyi olmuş canım da yoksa sen şu hazır yemek yapan lokantalardan söyleyip de ben mi yaptım diyosun kocana yoksa iki çocuklu bi kadının işi değil bunlar

kızlar yine beni deli ettiler sinir küpüyüm şu anda misafir gelicekdi ya dün gece iş güç hazırlık derken tam bitti melise mama yediriyodum biberonun memesi oynamış başından aşşa çocuk uyurken döküldü çocuğu temizliyim derken uyandı tabi bu arada eşim geldi tam uyuycak saat 2 olmuş melis uymaz hadi onu uyuttum almina sabahın ezanında uyandı bi derdi var uyumak istiyo uyuyamıyo çocuk neyse her iş bitti en son banyoyu da yıkadım ki kaynanam aradı anası gelmiyo dede hastalanmış yani kocası zaten tahmin ettim illaki bişey çıkar bu kadın bana hep böyle yapıyo bi de akşam üstü gelicekmiş onu söylüyo sanki herzaman haberli gelirmiş gibi bunun anası yaşıyo bi de kaynanamın kaynanası yaşıyo bu da yetmezmiş gibi kaynanamın anasının anası yaşıyo bu da yetmez babanesi de bu yaz öldü mekanı cennet olsun Allah hayırlı ömür versin de yorum yapmıycam çarpılıp kalıcam yoksa işte böyle günaha sokuyolar beni ama gelince bi iki laf sokcam bu sefer (aman hep öyle diyorum ya bi halt olmaz benden ):84:

canım çok geçmiş olsun en son bu olur inşallah biz seni merak etmez olurmuyuz dün gelir gelmez haber ver dedim sana ya

ne oldu ki hayırdır??ben bayadır giremiyorum nete girdiğimdede 80 sayfa kadar okunmamış sayfa vardı okuyamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…