Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canımm yazdımmmmm....ama görmedin sanırım...aksamda arayım dedim uçtu gitti aklımdan yaa AÖ çetesi akıl bırakmıyor yaaa

aşkkk olsun yaaaa ben yapıyorum kuzum yaaaa......ama bak sarmayı annem yapacak..
ee yılbaşı cuma aksamı ya...ben perşembeden çocukları uyutunca gece 11 gibi nohutumu pişiririm..nohutlarımı herzaman haşlar buzluğa poşetler koyarım o yüzde hemen pişiririm...
sonra tatlımıda yaparım bigün bekleyince şerbetini iyi çeker...
eee tavuk dediğin neki??*hazır sosla poşetle...tarhanada öle...sadece böğreği ya gece açacağım
yada cuma annem erken gelirse o çocukları oyalarken açacağım...yani 3 çeşidi birgün önceden yapacağım..annem gelmezse temizliği kavga dövüş AÖ çetisi ile yaparım....
çorba ,pilav ,salata,en son olacak iş...allah sağlık versinn yeterkiiii

senin kaynanatörde benimkinin cinsinden sanırımmmmmmmm delüler hepsiiiiiiiii boşverrr

bu da bizim evin halleri

maşallahh yaaaaaaaaaaa o çitler ne güzel bizde olsaydı kesin parçalanmıştııııı

oldu bitti maşallah......geçmiş olsun hayatım.......

bu da bizim evin halleri

ooo şekerim evi oyun bahçesine çevirmişsiniz......

nermin kuzummmm mucukssssssssssss

sanada bebüşüm.....

bizim ev küçük.eşim bekarken yatırım amaçlı almış..oturuyoruz şu an..99 metre kare,ama eşyalar büyük..odalardan birine koyduk yatak odası takımın gardrobunu..ütü ,çamaşır asma işlerini orada yapıyorduk..eee sıpalar da yerde oyun halısında oynamak istiyorlar..solondaydı sonra o odaya koydum..bir kaç köşeye de yastık koydum..yerler halıfileksti zaten ,üzerine laminant parke yaptırdık..halının üzerine battaniye,çarşaf ve oyun halıları var..Üşümezler sanırım..

Son düzenleme:
bu arada face de ekledim bir kaç arkadaşı ikiz annesi diye..ama kim kimdir tam bilmiyorum iyi mi ?? :)) neroka seni ekledim sanırım de mi :) daha fotolarına bakıyordum :)

Son düzenleme:
men geldimmmm...seminerimi verdim rahatladım..anam bi seminer dedim neler çıkmış altından..daha dersem o nazan gibi olayımkız Canan aşk olsun,seni seviyom ben hala anlamadın mı..ayy yanlış anlışılmasın arkadaş olarak

Dırım suzan mıydı nazan mıydı hatırladım o seviyeli arkadaşı...o olaydan sonra uğramaz oldu

Hasta annelere ve bebişlere geçmiş olsun..

Almina ev oyun sahasına dönmüş:)..bu arada kızın sana benziyor.. bizde mama sandalyesi ısmarladık bugün..bizimkiler oyun halısını sevmediler,zamanını geçirmiştik sanırım..yürüteçle Kağan ilgili daha çok..bakalım mama sandalyesi nasıl olacak?Deniz hep zıplar hoplar halde zaten..

geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı...

evet almina annesi,çınar babası..
bu arada sen face listemde varmısın ? kim var kim yok emin değilim

varım canım..dilek k.oğlu benim..ayy ne şifireli yazdım değil mi?

ben burdaki arkadaşları ekliyorum ama birde başka bir ikiz anneleri grubu var,hiçbirini tanımıyorum bile..onları eklemiyorum açıkcası..

gecmıs olsun cnm bır turlu toparlayamdınız sız de dıom ben nazar var uzerınızde

gecmıs olsun cnm merak ettım kendı adıma sahsen ama yazmak fırsat olamdı
ıns son olur artık

bu da bizim evin halleri

usumezler kız yok guzel bısıy ama almak ıstedım bıanda ewe koycak yer yok malesef

evinnnnnnnnnnnn küçükmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben 87 m2 de ooturuyorum canım yaa şimdi 95 m2 alsak başımın üzerine koyacammm

üşümezler merak etmeeeeeeeeeee

hahaha 12 m2 daha sosyetiğim sizden..

canım sözüm ona 99 m2 ama aslında kullanım alanı daha az...

hahaha 12 m2 daha sosyetiğim sizden..

canım sözüm ona 99 m2 ama aslında kullanım alanı daha az...

hımmm valla ben herşeyi attım kuzular gelmeden oturma odamda bir köşe takımı...bir kanepe yemek masası tv.sehpası var...çocuk odasında 2 kanepe..bir park yatak komidinler 4 kapılı gardolap...evimi çok seviyorum çok kullanışlı....teras benim evim...toplam 110 m2 alan ama 87 m2 sii daire gerisi balkon...benim avantajım 10 metreye 60 cm olan balkonumu kapattım mutfaktan çıkış yaptık kiler gibi herşeyim orada rahatım yani...rabbim herkesin gönlüne göre versin yaa...ufak büyük mutluluk sağlık yoksa neye yararrrr....ağızınızın tadı hiç kaçmasın cnm

aminn hepimizin..99 m2 ama 3 oda 1 salon sözüm ona..oturma odasını çocuk odası yaptık.adım atacak yer yok desem yeridir o odada..genelde solondayız..1 tane küçük balkonumuz vardı ,onu da apartmanca kombi yaptırılacak diye kapattırdık..gardrop falan bişey yoktu..ara ara benim diretmemle birşeyler yaptırdık..banyoya dolap,kapı önüne gardroplu sürgülü vestiyer,kütüphane,gömmedolap vs..zaten küçük olan ev daha da küçüldü..ama yaptırmamız şarttı artık eşyaları koyacak yer yoktu...

3 oda bir salon olunca küçük olur cnm ev 2 oda bir salon olsaydı daha ferah olurdu

bu arada face de ekledim bir kaç arkadaşı ikiz annesi diye..ama kim kimdir tam bilmiyorum iyi mi ?? :)) neroka seni ekledim sanırım de mi :) daha fotolarına bakıyordum :)

ekledin hayatım.....

iyi bari bitti seminer rahatladın şekerim.....

len ben napim bir yatak odasında annemin yanında 15 m2

ses gelmiyor kimseden yaaa....

bende çamaşırlarımı astım yenisini attım..onlarda çıktı şimdi yenisini attım...

çocuklar uyandı..onlara bezelye ısıttım ama yok anam 2şer 3 er kaşık yediler...zorlamadım...yemezlerse yemesinler.....

muhallebi yaparım .....ben yemeğimi yedim...şimdi ali saldıırıyor..yağmurluklarını almışlarr...hadiii atta hadi attaa diyolar aman yaaa......biraz daha akılları erince beni evde tutmayacaklar...yaaa tutabileceğimi bilsemmm çıkaracağım ama yok tutamam laftanda anlamıyolar....

kuru pişiriyorum.....çamaşırları asacağım.....pöfff pöfffffff

3 oda bir salon olunca küçük olur cnm ev 2 oda bir salon olsaydı daha ferah olurdu

evet keşke 2 oda olsaymış diyorum eşime de..ama yıktırmaya yanaşmıyor..pahallı diyor..şu borç harç bitse daha uygun bir yere geçelim istiyoruz..bu evi de kiraya veririz ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…