merhaba millet
beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
canan özelden yazıyorum canım
dırım listen iyi olmuş canım da yoksa sen şu hazır yemek yapan lokantalardan söyleyip de ben mi yaptım diyosun kocana yoksa iki çocuklu bi kadının işi değil bunlar
kızlar yine beni deli ettiler sinir küpüyüm şu anda misafir gelicekdi ya dün gece iş güç hazırlık derken tam bitti melise mama yediriyodum biberonun memesi oynamış başından aşşa çocuk uyurken döküldü çocuğu temizliyim derken uyandı tabi bu arada eşim geldi tam uyuycak saat 2 olmuş melis uymaz hadi onu uyuttum almina sabahın ezanında uyandı bi derdi var uyumak istiyo uyuyamıyo çocuk neyse her iş bitti en son banyoyu da yıkadım ki kaynanam aradı anası gelmiyo dede hastalanmış yani kocası zaten tahmin ettim illaki bişey çıkar bu kadın bana hep böyle yapıyo bi de akşam üstü gelicekmiş onu söylüyo sanki herzaman haberli gelirmiş gibi bunun anası yaşıyo bi de kaynanamın kaynanası yaşıyo bu da yetmezmiş gibi kaynanamın anasının anası yaşıyo bu da yetmez babanesi de bu yaz öldü mekanı cennet olsun Allah hayırlı ömür versin de yorum yapmıycam çarpılıp kalıcam yoksa işte böyle günaha sokuyolar beni ama gelince bi iki laf sokcam bu sefer (aman hep öyle diyorum ya bi halt olmaz benden ):84:
merhaba millet
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
nermin kuzummmm mucukssssssssssss
Almina ev oyun sahasına dönmüş:)..bu arada kızın sana benziyor.. bizde mama sandalyesi ısmarladık bugün..bizimkiler oyun halısını sevmediler,zamanını geçirmiştik sanırım..yürüteçle Kağan ilgili daha çok..bakalım mama sandalyesi nasıl olacak?Deniz hep zıplar hoplar halde zaten..
.
herkese günaydın. geçmişe bakamadım.. dünde gelemedim öğlende işlerimi hallettim akşam üzeri kızlar yine kudurdu eşimle tüm akşam cadılarla boğuşduk..akşam 4 de uyanmışladı gece 11 e kadar hiç uyumadılar ya ağla ğal uykuları var ama uyumuyo cadılar... neyseki gece iyi uyudular...
kalkdık kızları doyurdum kendimi doyurdum... bide nescafe yapdım içim işlere başlıycam hergün hergün ev aynı işler hiçççç bitmio ya
merhaba millet
bizim ev küçük.eşim bekarken yatırım amaçlı almış..oturuyoruz şu an..99 metre kare,ama eşyalar büyük..odalardan birine koyduk yatak odası takımın gardrobunu..ütü ,çamaşır asma işlerini orada yapıyorduk..eee sıpalar da yerde oyun halısında oynamak istiyorlar..solondaydı sonra o odaya koydum..bir kaç köşeye de yastık koydum..yerler halıfileksti zaten ,üzerine laminant parke yaptırdık..halının üzerine battaniye,çarşaf ve oyun halıları var..Üşümezler sanırım..
bizim ev küçük.eşim bekarken yatırım amaçlı almış..oturuyoruz şu an..99 metre kare,ama eşyalar büyük..odalardan birine koyduk yatak odası takımın gardrobunu..ütü ,çamaşır asma işlerini orada yapıyorduk..eee sıpalar da yerde oyun halısında oynamak istiyorlar..solondaydı sonra o odaya koydum..bir kaç köşeye de yastık koydum..yerler halıfileksti zaten ,üzerine laminant parke yaptırdık..halının üzerine battaniye,çarşaf ve oyun halıları var..Üşümezler sanırım..
evinnnnnnnnnnnn küçükmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ben 87 m2 de ooturuyorum canım yaa şimdi 95 m2 alsak başımın üzerine koyacammm
üşümezler merak etmeeeeeeeeeee
hahaha 12 m2 daha sosyetiğim sizden..
canım sözüm ona 99 m2 ama aslında kullanım alanı daha az...
hımmm valla ben herşeyi attım kuzular gelmeden oturma odamda bir köşe takımı...bir kanepe yemek masası tv.sehpası var...çocuk odasında 2 kanepe..bir park yatak komidinler 4 kapılı gardolap...evimi çok seviyorum çok kullanışlı....teras benim evim...toplam 110 m2 alan ama 87 m2 sii daire gerisi balkon...benim avantajım 10 metreye 60 cm olan balkonumu kapattım mutfaktan çıkış yaptık kiler gibi herşeyim orada rahatım yani...rabbim herkesin gönlüne göre versin yaa...ufak büyük mutluluk sağlık yoksa neye yararrrr....ağızınızın tadı hiç kaçmasın cnm
aminn hepimizin..99 m2 ama 3 oda 1 salon sözüm ona..oturma odasını çocuk odası yaptık.adım atacak yer yok desem yeridir o odada..genelde solondayız..1 tane küçük balkonumuz vardı ,onu da apartmanca kombi yaptırılacak diye kapattırdık..gardrop falan bişey yoktu..ara ara benim diretmemle birşeyler yaptırdık..banyoya dolap,kapı önüne gardroplu sürgülü vestiyer,kütüphane,gömmedolap vs..zaten küçük olan ev daha da küçüldü..ama yaptırmamız şarttı artık eşyaları koyacak yer yoktu...
bu arada face de ekledim bir kaç arkadaşı ikiz annesi diye..ama kim kimdir tam bilmiyorum iyi mi ?? :)) neroka seni ekledim sanırım de mi :) daha fotolarına bakıyordum :)
men geldimmmm...seminerimi verdim rahatladım..anam bi seminer dedim neler çıkmış altından..daha dersem o nazan gibi olayımkız Canan aşk olsun,seni seviyom ben hala anlamadın mı ..ayy yanlış anlışılmasın arkadaş olarak
Dırım suzan mıydı nazan mıydı hatırladım o seviyeli arkadaşı...o olaydan sonra uğramaz oldu
Hasta annelere ve bebişlere geçmiş olsun..
Almina ev oyun sahasına dönmüş:)..bu arada kızın sana benziyor.. bizde mama sandalyesi ısmarladık bugün..bizimkiler oyun halısını sevmediler,zamanını geçirmiştik sanırım..yürüteçle Kağan ilgili daha çok..bakalım mama sandalyesi nasıl olacak?Deniz hep zıplar hoplar halde zaten..
geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı...
3 oda bir salon olunca küçük olur cnm ev 2 oda bir salon olsaydı daha ferah olurdu
3 oda bir salon olunca küçük olur cnm ev 2 oda bir salon olsaydı daha ferah olurdu
ömer ve ali süper görünüyo yaaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?