Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ömer ve ali süper görünüyo yaaa maşallah

sağol cnm benimm

evet keşke 2 oda oslaymış diyorum eşime de..ama yıktırmaya yanaşmıyor..pahallı diyor..şu borç harç bitse daha uygun bir yere geçelim istiyoruz..bu evi de kiraya veririz ...

ayyyy herkesin evle ilgili bişeyi var bende bi satsak diyorum geçen mayıstan beriiiiiiiiiiii
nasip olmadı daha....ama yıkılmaya müsayit yer varsa yıkın derim...elalemin evine çivi çaksan bi dert çakmasan bi dert..hem o kadar gömme dolap vs. yaptırmışsın...ne yaparsan kendi evine yap cnm
tabi benim görüşümmm buuu...en doğrusunu siz bilirsiniiz

nerminciğimmmm gelecek günler güzelse çekilen çilede kutsaldır.....seninki o hesap.....inş..daha güzell evler nasip olur cnmmm.....

arabayıda aldınn gelemedin bana daha demeyecem haberin olsunnn

birso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....

ne sandın anacığımm senn burası İSTANBUL ama alminaçınar izmirde

ben ev bakıyorum annemlerin orada sıfır yüksek giriş 70 m2 ev 130 bin düşün senn artık
beni anca 200 m2 civarı ev tatmin edecek sanırım...sığmıyoruz,kocamanız..

hahaahaa

eve yaptığımız dolap şu bu falan hem şu an işimizi görür hem de ilerde kiraya verir ya da satarsak evin değerini arttırır diye düşündüm..
stadın üstünü kapatsak anca

anca

birso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....

yanlışşşş anlama canım ama ben kullanmam onu yaaaa tuafıma gidiyor....hoşş taksamda ali ve ömer beni sürüklerrrrrr...mahfederler beni...

eşim aramış hadi giyin taksiiyi yollayım b.pşa ya git halanlara misafir olalım diyor....

dedim yokkk sen bakma bu çocuklara dedim...30 tl taksi parası verecek kadar iyi halde değiliz anasını satimmmm herfin derdi bile değil...bizim 2 yakamız biraraya gelmez valla

ne sandın anacığımm senn burası İSTANBUL ama alminaçınar izmirde

ben ev bakıyorum annemlerin orada sıfır yüksek giriş 70 m2 ev 130 bin düşün senn artık

hahaahaa

bizim burasıda ev bakımından ucuz değil bi ilçeye göre çok çok pahalı hatta 120 den başlıyo 180 milyara kadar ev var gereksiz pahalı yanii

nasııııııııı uykuuu bastıııı bana nasııııııııııı allahımmm anlatamam şuan kafamı koysam uyurummm

yaa ondan ben de düşünüyorum ama bazıları ne gerek var,çocuğun özgürlüğünü kısıtlıyor bıdıbıdısı yapıyorlar..tuzları kuru sanırım..her çocuk elinden tututurmuyor ayrıca tek başına çıksak nasıl idare edicez 2 sıpayı sokakta...anakucağına ,otokoltuğuna da emniyet kemeri ile bağlıyoruz..onu da bağlamayalım o zaman,özgürlüklerini kısıtlıyoruz..Tövbe yaaa..
çocuk güvenlik kayışı diye satılıyor..

dırımcım ailem izmir de..hamileliğim izmir de geçti ..1 sene izmir de kaldım..başka şehirde yaşıyoruz eşimle..eşim her hafta gitti geldi yanıma hastaneye..yani şu an başka bir küçük şehrimizdeyim...

Son düzenleme:
kk sapıtmışşsattler 16 yı geçmiş gösteriyor....
bende çamaşırmı astım kızları doyurdum üstelerini batırdık hep onları değişdim. mutfağı topladım nevrssimleri değiştidim attım makinaya. kızları uyuttum... yemeğim yapılacak ıspanak ve makarna var menüde ıspanağı yıkamaya üşeniyorum
ve kızlar şu şeker hamurlu pastalardan yapmak istiyorum sizce becerebilirmiyim. çok hevesim var ya böle şekilli filan. tabi annem gelmeden imkansızz imkansız.....netten bakdım kolaya benzio ama kızlarla zor olur tabi:)
alminacımçitler şahane benim ireme lazım öle bişi. bugün yerde mindere bırakdım ikisini çamaşırı asim dedim bi ses geldi tak tuk ama ağlama yok. du dedim napdı bunlar bi bakim. bide ne görüm minderden halıya halıdan parkeye gel gelincede vur kafayı tak die.. nası berermiş anlamadım beren hanım hımbıl hımbıl bırakdığım yerde duruyo ölece.....
dırımcım menün şahane yaparsın sen anacım becerüklü karusun..lahana dolması bayılırım...
kirpicim çok çok geçmiş olsun canım. aklımdaydın inan...
benim evdekullanılabilir alan 90 mk. ama koridorum bi salon kadar var yani... bana yetiyo şimdilik.. ev sahibi olmayıda nasip etsin rabbim kurtulalım şu kiradan püfffffffffff....

ay inşallah kuzum yawww...

len dün yazdım ya canoya önce birsoya sonra sana gelicem diye yeni yılın ilk ayında....

aaa niye yanlış anlıyayım kız sende ben kalabalık ortamlarda kullanışlı diye düşünüyorum....

aynen cnm bende öyle düşünüyorum bazı çocuk inat tutturmuyor elini benm abimin kızı öyle bırakıcan kendi dolaşıcak karı 4 yaşında ama.....

slmmm hırkeşe bnm veletle kudurdu ay zar zor uyuttum kocısede soledım su jel olayını alsada bebeler rahata erse
kız kucagımdan ınmedı ve kucagımda oturur vazıyette uyudu bı baktım kıpırdamıo bende almınamla mesajlasıodum dedım napıo bu bı baktım kafa dusmus ellerı dızlerının uzerıne koymus satu bacı gıbı memesı agzında kenarından salyalr akıo bı sırındıkı gorsenız

bence bızı 3 oda bı salon deıl 5 oda bı salon anca keser kalabalık aıleyuk bızler :)

benim yeğen evde halıları sürüklüyor,koltukları sürüklüyor,sokakta oyun parkındaki yerdeki cam kırıklarını inceliyor,giyim mağzalarındaki yangın tüplerini düşürüyordu..hatta şu an aklıma gelmeyen daha da beter şeyler de yapıyodu..kardeşim nerdeyse zafiyet derecesinde zayıflamıştı..hareketli çocukla çok zor...

ooo maşallah tam bir afacanmış o ....

yavrukirpi çokkk geçmiş olsun cnm daha öncede yazmıştım emmeee görmedin heralde, bu son operasyonun olsun inş.

kz allah canını almaya emı ay koptumyaaa bune kız bole tasma gıbı
hatun bebenın tasmasını takmıs gezmeye cıkarmıs cok komıkyaa hayatta kullanmam heralde bole bıseyı ama cok sırınde gorunuyooo

aa niye kız ben kullanırım şahsen çocuk bence elinden tuttuğunda daha kısıtlı bununla dolansın dursun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…