ömer ve ali süper görünüyo yaaa maşallah
evet keşke 2 oda oslaymış diyorum eşime de..ama yıktırmaya yanaşmıyor..pahallı diyor..şu borç harç bitse daha uygun bir yere geçelim istiyoruz..bu evi de kiraya veririz ...
beni anca 200 m2 civarı ev tatmin edecek sanırım...sığmıyoruz,kocamanız..
ses gelmiyor kimseden yaaa....
bende çamaşırlarımı astım yenisini attım..onlarda çıktı şimdi yenisini attım...
çocuklar uyandı..onlara bezelye ısıttım ama yok anam 2şer 3 er kaşık yediler...zorlamadım...yemezlerse yemesinler.....
muhallebi yaparım .....ben yemeğimi yedim...şimdi ali saldıırıyor..yağmurluklarını almışlarr...hadiii atta hadi attaa diyolar aman yaaa......biraz daha akılları erince beni evde tutmayacaklar...yaaa tutabileceğimi bilsemmm çıkaracağım ama yok tutamam laftanda anlamıyolar....
kuru pişiriyorum.....çamaşırları asacağım.....pöfff pöfffffff
ne sandın anacığımm senn burası İSTANBUL ama alminaçınar izmirdeistanbulda büyük ev görmdim ben zaten bizim burada o kadar küçük ev çok az bulunur ben 120 m2de oturuyorum ve küçük geliyo bize diyodum 185 m2 i duyunca:)))sizin oraların mütehaatileri 1 daireden 3 daire çıkartıyo
beni anca 200 m2 civarı ev tatmin edecek sanırım...sığmıyoruz,kocamanız..
eve yaptığımız dolap şu bu falan hem şu an işimizi görür hem de ilerde kiraya verir ya da satarsak evin değerini arttırır diye düşündüm..sağol cnm benimm
ayyyy herkesin evle ilgili bişeyi var bende bi satsak diyorum geçen mayıstan beriiiiiiiiiiii
nasip olmadı daha....ama yıkılmaya müsayit yer varsa yıkın derim...elalemin evine çivi çaksan bi dert çakmasan bi dert..hem o kadar gömme dolap vs. yaptırmışsın...ne yaparsan kendi evine yap cnm
tabi benim görüşümmm buuu...en doğrusunu siz bilirsiniiz
nerminciğimmmm gelecek günler güzelse çekilen çilede kutsaldır.....seninki o hesap.....inş..daha güzell evler nasip olur cnmmm.....
arabayıda aldınn gelemedin bana daha demeyecem haberin olsunnn
stadın üstünü kapatsak anca
birso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....
ne sandın anacığımm senn burası İSTANBUL ama alminaçınar izmirde
ben ev bakıyorum annemlerin orada sıfır yüksek giriş 70 m2 ev 130 bin düşün senn artık
hahaahaa
birso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....
sağol cnm benimm
ayyyy herkesin evle ilgili bişeyi var bende bi satsak diyorum geçen mayıstan beriiiiiiiiiiii
nasip olmadı daha....ama yıkılmaya müsayit yer varsa yıkın derim...elalemin evine çivi çaksan bi dert çakmasan bi dert..hem o kadar gömme dolap vs. yaptırmışsın...ne yaparsan kendi evine yap cnm
tabi benim görüşümmm buuu...en doğrusunu siz bilirsiniiz
nerminciğimmmm gelecek günler güzelse çekilen çilede kutsaldır.....seninki o hesap.....inş..daha güzell evler nasip olur cnmmm.....
arabayıda aldınn gelemedin bana daha demeyecem haberin olsunnn
yanlışşşş anlama canım ama ben kullanmam onu yaaaa tuafıma gidiyor....hoşş taksamda ali ve ömer beni sürüklerrrrrr...mahfederler beni...
eşim aramış hadi giyin taksiiyi yollayım b.pşa ya git halanlara misafir olalım diyor....
dedim yokkk sen bakma bu çocuklara dedim...30 tl taksi parası verecek kadar iyi halde değiliz anasını satimmmm herfin derdi bile değil...bizim 2 yakamız biraraya gelmez valla
yaa ondan ben de düşünüyorum ama bazıları ne gerek var,çocuğun özgürlüğünü kısıtlıyor bıdıbıdısı yapıyorlar..tuzları kuru sanırım..her çocuk elinden tututurmuyor ayrıca tek başına çıksak nasıl idare edicez 2 sıpayı sokakta...anakucağına ,otokoltuğuna da emniyet kemeri ile bağlıyoruz..onu da bağlamayalım o zaman,özgürlüklerini kısıtlıyoruz..Tövbe yaaa..
çocuk güvenlik kayışı diye satılıyor..
dırımcım ailem izmir de..hamileliğim izmir de geçti ..1 sene izmir de kaldım..başka şehirde yaşıyoruz eşimle..eşim her hafta gitti geldi yanıma hastaneye..yani şu an başka bir küçük şehrimizdeyim...
ay inşallah kuzum yawww...
len dün yazdım ya canoya önce birsoya sonra sana gelicem diye yeni yılın ilk ayında....
aaa niye yanlış anlıyayım kız sende ben kalabalık ortamlarda kullanışlı diye düşünüyorum....
aynen cnm bende öyle düşünüyorum bazı çocuk inat tutturmuyor elini benm abimin kızı öyle bırakıcan kendi dolaşıcak karı 4 yaşında ama.....
benim yeğen evde halıları sürüklüyor,koltukları sürüklüyor,sokakta oyun parkındaki yerdeki cam kırıklarını inceliyor,giyim mağzalarındaki yangın tüplerini düşürüyordu..hatta şu an aklıma gelmeyen daha da beter şeyler de yapıyodu..kardeşim nerdeyse zafiyet derecesinde zayıflamıştı..hareketli çocukla çok zor...
kz allah canını almaya emı ay koptumyaaa bune kız bole tasma gıbı
hatun bebenın tasmasını takmıs gezmeye cıkarmıs cok komıkyaa hayatta kullanmam heralde bole bıseyı ama cok sırınde gorunuyooo
aa niye kız ben kullanırım şahsen çocuk bence elinden tuttuğunda daha kısıtlı bununla dolansın dursun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?