Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Uzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...

neyyse böyle diyince biras merak edilmişim baari, teşekkürler arkadaşar inşallah son olur. yaw kullandığım ilaçlardanmıdır nedir beboş uyuyup duruyor dünden beri, anlamadım walla. benim de kafam bir hoş gibi.
nerocum bence de çok faideli ve elini tutmaktan daha az kısıtlayıcı, kalabalık mekanlarda oldukça güvenli olacağını düşüüyorum ben bileğe takılanını görmüştüm ama bu daha şirinmiş.

Nerocum ne kadar begendim ya biraz tuhaf görünebilir ama süper bişi bence ben mesela cok felaket derecede canlarına bişi olacak die korkuyorum ve benim oglum şimdiden canımı okuyo almak lazım :)

Burcu canım merhaba ....

Birsen canım neden gelmiyosun demişsin ama hiç imkan yok su ara bide babaannem geldi annemle gelirdim gelirsem bu aralar onun hastane işiyle ugrasıyolar
Bugun gitmişler bitmiş artık okadar üzüldüm ki anlatamam bize cok baktı saolsun ameliyat falan olacakmıs o yüzden kusuruma bakma sen gel beklerim ...

Doruk canım valla okuyorum yazamıyosam kusura bakma

almına canım yürüteclerın hayırlı olsun ne kadar rahatlıcaksın

herkeze selam . :92:
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çokkkkkkkk teşekkürederim .sağolun.
bugün iki güzel haber aldım kuş gibiyim ne yorgunluk kaldı ne uykusuzluk şükürler olsun allahıma .

ilk başta emremin emar sonuçları iyi çıktı hiçbir sorun yok .

berkide dr kötürdük bütün tahlilleri yaptılar o sonuçları alana kadarşiştim resmen şükür herşey yolunda

birtek oda az enfeksiyonu varmış dr 3 günde iyleşir hiç sıkma canını dedi .tabi ben gidemedim eşim

götürdü ben dr. telefonla konuştum .allahım
hiç kimseyi evladıyla sınamasın kaç gündür çldüm öldüm dirildim resmen .

eşim sabahleyin görümcemi aramış durumu anlatmış berki dr götürecegim ama brnr iyideyil yanlız

kalmasın demiş allah ondanda razı olsun kızını gönderdi hemen yazık geldi beş dakka oturmadı biraz

toparladı ütü yaptı kafamıda dagıttı 4 ten sonrada okula gitti yakın deyiliz işte bir yakın olsaz hiç

bırakmazlar benide uzak olsun sıkıştıgımda gelmeleri beni çok mutluediyor allahım onlarada hep

yardımeden olsun .komşumda geldi bugün sayesinde bir yemek koydum ocaga ama dahale bir kadın

bulamadım aradınmı bulunmaz zaten aramasan büssürü olur.ondada vardır bir hayır diyorum artık.

canım naptın kürtaj olacaktın heralde olduysan nasıl geçti iyimisin. geçmişe bir kaç sayfa baktım göremedim.

canım çok sevindim oğlunun emar sonucunun temiz çıktığına berk de bir an önce iyileşir inşallah.

Canım cok sevindim hiç bir sorun olmamasına Rabbim cocuklarımızla imtihan etmesin bizleri..

Uzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...

dorukcum canımmmm, burada kendi kendine konuşan biri varsa oda benim tatlımmm

fatoş hanım nerelerdesin canım

canom öğleden sonra aramıltım seni kuzucum müsait değildin galiba, bu arada numaram görümemiş olabilir kocirikle tlf unu değişiyoz arasıra o zaman görünmüyormuş aradıklarım öle söylüyor :26:

merhaba arkadaşlar

slm canum

belli bir saat emzirilmiyor dimi anestezi alınca yinede etkisimi kaldı acep, tekrardan geçmiş olsun balım

hadi gözün aydın cnm, bide kadın bulursan herşey yoluna girecek inş.

medine

Nefesssss çok mutlu oldum canım..

Doruk alıngan olma canım ya,bazen hepimiz öyle hissediyoruz..konuşmalarımız karışıyor bazen..nasılsın?kızlar hastaydı iyileştiler mi?

Burcu facedeki resimler süper,üçünüzde harika çıkmışsınız..

akşam Birsenle konuştum,Allah'ım o ne kadar neşeli bir ses öyle..bu kızın pozitifliği sesine de yansımış

Kirpicim iyi olmana sevindim canım.hadi geçmiş olsun..

kızlar yarın kardeşimin yemin töreni var,samsuna gidicez.iki günlüğüne amasyaya dönecek bizimle..yoğun olurum herhalde..gelemezsem eğer çok öpüyorum hepinizi..

ev muhabbetine gelince bizim evimiz büyük aslında,alırken tedaviyi düşünerek ikiz ihtimaline göre almıştık.içimize doğmuş valla ama Amasyada da evler çok pahalı,küçücük şehir oysaki..aslında ikiz ailelerine stadyum falan kapatmak lazım

Herkese hayırlı geceler.

Nasılsınız arkadaşlar.

ALMİNA bayıldım oyun parkınıza.Seninkiler çok tatlı Maşallah.

DORUK naber hayatım.Valla bende dün aynısını düşündüm.Artık beni kimse sevmiyor

NEFES haberler süper....Valla bazen bu dr.çok kızıyorum gereksiz yere panik yaparlar insanı.

YAVRUKİRPİ oh çok şükür sorunsuz geçmiş canım.Aman ne stres dimi o yeşil önlük.
Tedavi süresinde okadar çok giydimki o önlükten artık gelmişti.....

FİRDOS mama sandalyenizi almışsınız hayırlı olsun.Hangisinden aldınız;?Semineride atlatmışsın oh,eminim çok etkşlemişsindir herkesi

Burcu,fatoş,dırım,canan,nero,erenzeyno berennaz ,medine

womenlove ,bir oğlum var 5 yaşında,ikinci bir çocuğumuz olsunistedik,3. de geldi :)

ben de yalnız kalınca karışanım olmayack diye mutlu olacağımı düşnüorum inş :)

hepiniz çok tatlısınız iyi geceler
benim acil zayıflamam lazım deniz anası gibiyim internetten relax&tone aldım memnunum şimdilik birde zayıflama hapına başladım hadi hayırlısı(kızmayın %100doğal üzüm çekirdeği)bakalım başarabilecekmiyim?kendime güvenim gitti şiştikçe şiştim bir dur demek lazım artık neyse kafa şişirmeyim
KİRPİ,NEFES geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin
FİRDOS iyi yolculuklar canım çok üzülmeyin sayılı gün çabuk geçer
ARTVİNLİ sanada iyigeceler
DORUK sen unutulacak kadınmısın aşk olsun
diğer arkadaşlar
bir ninni söyledim 3 erkeğimde uyudu ne ses varmış bendede

slm kızlar uzun zaman oldu görüşemedik. benim bebeklerim 7 aylık oldular, siz nasıl fırsat bulupta kendinize zaman ayırıyorsunuz, hele de tek başına bakanlara hayranım, hala emziren var mı, ben emziremedim, damla damla geliyor sütüm hala ama vericek kadar cıkmıyor bayadır. ben mi beceremedim bilmiyorum ama bu duruma çok üzülüyorum yapmadığım şey kalmadı

Canan yasak şeyden bir fırtta benim için çekermisin...offfff offf..bu aralar çok aklıma düşer oldu...Allah korusun....:85::85::85:
aman aman allah koruusn ben yazmayayım bi daha en iyisi
bend eçok içmiyorum en fazla 4 tane içiyorum günde
ceziii kıskansnnn baaneee oda sevsin.....elinin altındasın.....gelll anam gell senle çeneden biz uyurmuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...................
vallaha çenedne uyuyamayız ona emin ol
çok geçmiş olsun canım neyseki çok çok önemli değilmiş 3 günekadar geçermiş
emarı da iyi çıkmış hadi gözün aydın
çok şanlsı karıısn vallaha kocişin felan bakıyo uyuyosun sağdan soldan yardım edenin çok vallaha
ay bi melekte ben istiyorum yaaa şöyle 1 haftalığına gelse süper olurrrrr

offf temizlik deme ya bıktım artık ev işkadar nankör bişey yok vallaha yap ya gene aynı günde 10 kez mutfak topluyorum 10 kez ev topluyorum çamaşır desen öyle ütü desen haftada birikiyo yani yapıyosun işi ama arkanı dön hiç yapmamış gibisin pöfffff
etmez olurmuyum buraya yazmadımki giremezsin okumazsın havada kalmaısn diye arıycam snei
çok geçmiş olsun tekrra kadın doğumcuyla bi dahaki görüşmen organik bebekte olur işallahhhhh

bu da bizim evin halleri
lünepark gibi yaaa ama çok cici 1 yaşına felan geldikleride zevkle oynarlarrrr
biliyorum canım beni sevdiğini takıldım ben sana kızma neolurrrrrr
birso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....
benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyo ne o köpek gibi diyo ama bence çok kullanışlıııı
nasııııııııı uykuuu bastıııı bana nasııııııııııı allahımmm anlatamam şuan kafamı koysam uyurummm
saat 7 gibi ceziye yalvardım azıcık kestireyim d,ye tam daldım inan 10 dakka sadece bağırtılarına geri uyandık kalktım mutfağı sildim süpürdüm halı serdim oraya pöffff
Eki Görüntüle 118169

birso bak kuzum nasıl çok şeker değilmi...sırt çantası gibi....
valllahi harika ya çok akıllıca bi çözüm benceeeee
merhaba arkadaşlar
merhabaaaaa
döverim haaaa dün yoktun zaten akşama kadar hastasın diye bişey demedik hadi naz yapma bakimmmmmm
ay yukarıda yazdığına çok güldümm ya fırsat bu fırsat uyuyaım biraz haaa
ay bendemi bi ameliyat olsam ne yapsam ya benimde dehşet uykuya ihtiyacım varrrrr

acaba elife sütten narkoz geçti ondanmı uyuyo bebeiş hahhaha
ne alaka ya o zaman bende çoğu zaman kendi kendime konuşuyom bak hepiniiz öperim haaaaa kendinize gelin bakimmmm

canım yatak odasındaydı tel özel numaradan biri aramış ama sen olabileceğin aklıma gelmedi yoksa dönerdim sana aşk olsunnnn

womenlove ,bir oğlum var 5 yaşında,ikinci bir çocuğumuz olsunistedik,3. de geldi :)

ben de yalnız kalınca karışanım olmayack diye mutlu olacağımı düşnüorum inş :)

en yisi vallaha yalnız bakmak terbiye ve eğitim açısındanda yalnız oldunmu kendi düzenin oluyo rahat ediyosun durumn varsa yardımcı yanisadece ev işi ve yemek için birini al yeter vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…