Uzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...
Uzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...
neyyse böyle diyince biras merak edilmişim baari, teşekkürler arkadaşar inşallah son olur. yaw kullandığım ilaçlardanmıdır nedir beboş uyuyup duruyor dünden beri, anlamadım walla. benim de kafam bir hoş gibi.
nerocum bence de çok faideli ve elini tutmaktan daha az kısıtlayıcı, kalabalık mekanlarda oldukça güvenli olacağını düşüüyorum ben bileğe takılanını görmüştüm ama bu daha şirinmiş.
herkeze selam .:92:
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çokkkkkkkk teşekkürederim .sağolun.
bugün iki güzel haber aldım kuş gibiyim ne yorgunluk kaldı ne uykusuzluk şükürler olsun allahıma .
ilk başta emremin emar sonuçları iyi çıktı hiçbir sorun yok .
berkide dr kötürdük bütün tahlilleri yaptılar o sonuçları alana kadarşiştim resmen şükür herşey yolunda
birtek oda az enfeksiyonu varmış dr 3 günde iyleşir hiç sıkma canını dedi .tabi ben gidemedim eşim
götürdü ben dr. telefonla konuştum .allahım
hiç kimseyi evladıyla sınamasın kaç gündür çldüm öldüm dirildim resmen .
eşim sabahleyin görümcemi aramış durumu anlatmış berki dr götürecegim ama brnr iyideyil yanlız
kalmasın demiş allah ondanda razı olsun kızını gönderdi hemen yazık geldi beş dakka oturmadı biraz
toparladı ütü yaptı kafamıda dagıttı 4 ten sonrada okula gitti yakın deyiliz işte bir yakın olsaz hiç
bırakmazlar benide uzak olsun sıkıştıgımda gelmeleri beni çok mutluediyor allahım onlarada hep
yardımeden olsun .komşumda geldi bugün sayesinde bir yemek koydum ocaga ama dahale bir kadın
bulamadım aradınmı bulunmaz zaten aramasan büssürü olur.ondada vardır bir hayır diyorum artık.
bugün iki güzel haber aldım kuş gibiyim ne yorgunluk kaldı ne uykusuzluk şükürler olsun allahıma .
berkide dr kötürdük bütün tahlilleri yaptılar o sonuçları alana kadarşiştim resmen şükür herşey yolunda
birtek oda az enfeksiyonu varmış dr 3 günde iyleşir hiç sıkma canını dedi .tabi ben gidemedim eşim
eşim sabahleyin görümcemi aramış durumu anlatmış berki dr götürecegim ama brnr iyideyil yanlız
kalmasın demiş allah ondanda razı olsun kızını gönderdi hemen yazık geldi beş dakka oturmadı biraz
toparladı ütü yaptı kafamıda dagıttı 4 ten sonrada okula gitti yakın deyiliz işte bir yakın olsaz hiç
bırakmazlar benide uzak olsun sıkıştıgımda gelmeleri beni çok mutluediyor allahım onlarada hep
yardımeden olsun .komşumda geldi bugün sayesinde bir yemek koydum ocaga ama dahale bir kadın
bulamadım aradınmı bulunmaz zaten aramasan büssürü olur.ondada vardır bir hayır diyorum artık.
merhaba arkadaşlar
neyyse böyle diyince biras merak edilmişim baari, teşekkürler arkadaşar inşallah son olur. yaw kullandığım ilaçlardanmıdır nedir beboş uyuyup duruyor dünden beri, anlamadım walla. benim de kafam bir hoş gibi.
nerocum bence de çok faideli ve elini tutmaktan daha az kısıtlayıcı, kalabalık mekanlarda oldukça güvenli olacağını düşüüyorum ben bileğe takılanını görmüştüm ama bu daha şirinmiş.
artvinli canım mesaj kutun çok dolmuş ondan cevp yazamıyorum sana:))içime dert oldu yaa:))
aman aman allah koruusn ben yazmayayım bi daha en iyisiCanan yasak şeyden bir fırtta benim için çekermisin...offfff offf..bu aralar çok aklıma düşer oldu...Allah korusun....:85::85::85:
vallaha çenedne uyuyamayız ona emin olceziii kıskansnnn baaneee oda sevsin.....elinin altındasın.....gelll anam gell senle çeneden biz uyurmuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...................
çok geçmiş olsun canım neyseki çok çok önemli değilmiş 3 günekadar geçermişgecenin bir yarısı ben buralardayım .berkin öğleden sonra ateşi 40 dayandı hemen duşa soktum ilaç verdim fayda etmedi .şükür eşim erken bitirmiş işini hemen geldi ünüversiteye götürdü ama gıcıklarya
bogazında akıntı var deyip calpolle pedifen vermiş sabah dahiliyeye gelin demiş . biz bilmiyoruz ateş düşürüce vermeyi sanki .neyse geldiler iyiydi biraz bende 9 da yattım eşime teslimettim 3 çocugu
yazık adamcagız gece 2,30a kadar berkle ugraşmış sürekli çıkarmış ateş bir inmiş bir çıkmış kaçkere çamaşır yıkamış ben ölü gibi uyumuşum hiç birşey duymadm valla .yazık yattı ben ben bekliyorum çocukları sabah erkenden kendi dr kötürecek maf oldu çocuk .
herkese günaydın. geçmişe bakamadım.. dünde gelemedim öğlende işlerimi hallettim akşam üzeri kızlar yine kudurdu eşimle tüm akşam cadılarla boğuşduk..akşam 4 de uyanmışladı gece 11 e kadar hiç uyumadılar ya ağla ğal uykuları var ama uyumuyo cadılar... neyseki gece iyi uyudular...
kalkdık kızları doyurdum kendimi doyurdum... bide nescafe yapdım içim işlere başlıycam hergün hergün ev aynı işler hiçççç bitmio ya
etmez olurmuyum buraya yazmadımki giremezsin okumazsın havada kalmaısn diye arıycam sneimerhaba millet
beni kimse merak etmemiş ama ben yine de yaziiim
dün resmen ameliyat gibi bir süreç geçirdim, yine önlük giy ameliyathaneye in ayıl bayıl pööfff çok fenaydı, beni anesteziden uyandırmaya çalışıyo doktor, -*** hanım açın gözünüzü diyor, ben de yok yok kendime geldim gözümü açmıyım uykum kaçar fırsat bu fırsat uyuyim biraz diyorum :) doktor bayaa gülmüş ben de bu şekil 1-2 saat uyumuşum. hala da sersem gibiyim. umarım bu son kadın doğum masası maceramdır, şimdiik
lünepark gibi yaaa ama çok cici 1 yaşına felan geldikleride zevkle oynarlarrrr
biliyorum canım beni sevdiğini takıldım ben sana kızma neolurrrrrrmen geldimmmm...seminerimi verdim rahatladım..anam bi seminer dedim neler çıkmış altından..daha dersem o nazan gibi olayımkız Canan aşk olsun,seni seviyom ben hala anlamadın mı ..ayy yanlış anlışılmasın arkadaş olarak
Dırım suzan mıydı nazan mıydı hatırladım o seviyeli arkadaşı...o olaydan sonra uğramaz oldu
Hasta annelere ve bebişlere geçmiş olsun..
Almina ev oyun sahasına dönmüş:)..bu arada kızın sana benziyor.. bizde mama sandalyesi ısmarladık bugün..bizimkiler oyun halısını sevmediler,zamanını geçirmiştik sanırım..yürüteçle Kağan ilgili daha çok..bakalım mama sandalyesi nasıl olacak?Deniz hep zıplar hoplar halde zaten..
geçmişi okudum ama aklımda bunlar kaldı...
benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyo ne o köpek gibi diyo ama bence çok kullanışlııııbirso kuşum sen 2 tane çocuk tasmaları varya beline bağlanıyor onlardan al şahsen ben almayı düşünüyorum sizin yaşlarda şekerim....
saat 7 gibi ceziye yalvardım azıcık kestireyim d,ye tam daldım inan 10 dakka sadece bağırtılarına geri uyandık kalktım mutfağı sildim süpürdüm halı serdim oraya pöffffnasııııııııı uykuuu bastıııı bana nasııııııııııı allahımmm anlatamam şuan kafamı koysam uyurummm
valllahi harika ya çok akıllıca bi çözüm benceeeee
merhabaaaaamerhaba arkadaşlar
döverim haaaa dün yoktun zaten akşama kadar hastasın diye bişey demedik hadi naz yapma bakimmmmmmUzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...
ay yukarıda yazdığına çok güldümm ya fırsat bu fırsat uyuyaım biraz haaaneyyse böyle diyince biras merak edilmişim baari, teşekkürler arkadaşar inşallah son olur. yaw kullandığım ilaçlardanmıdır nedir beboş uyuyup duruyor dünden beri, anlamadım walla. benim de kafam bir hoş gibi.
ne alaka ya o zaman bende çoğu zaman kendi kendime konuşuyom bak hepiniiz öperim haaaaa kendinize gelin bakimmmmdorukcum canımmmm, burada kendi kendine konuşan biri varsa oda benim tatlımmm
fatoş hanım nerelerdesin canım
canom öğleden sonra aramıltım seni kuzucum müsait değildin galiba, bu arada numaram görümemiş olabilir kocirikle tlf unu değişiyoz arasıra o zaman görünmüyormuş aradıklarım öle söylüyor :26:
Herkese hayırlı geceler.
Nasılsınız arkadaşlar.
ALMİNA bayıldım oyun parkınıza.Seninkiler çok tatlıMaşallah.
DORUK naber hayatım.Valla bende dün aynısını düşündüm.Artık beni kimse sevmiyor
NEFES haberler süper....Valla bazen bu dr.çok kızıyorum gereksiz yere panik yaparlar insanı.
YAVRUKİRPİ oh çok şükür sorunsuz geçmiş canım.Aman ne stres dimi o yeşil önlük.
Tedavi süresinde okadar çok giydimki o önlükten artıkgelmişti.....
FİRDOS mama sandalyenizi almışsınız hayırlı olsun.Hangisinden aldınız;?Semineride atlatmışsın oh,eminim çok etkşlemişsindir herkesi
Burcu,fatoş,dırım,canan,nero,erenzeyno berennaz ,medine
womenlove ,bir oğlum var 5 yaşında,ikinci bir çocuğumuz olsunistedik,3. de geldi :)
ben de yalnız kalınca karışanım olmayack diye mutlu olacağımı düşnüorum inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?