Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bu da bizim evin halleri
canım oyun parkınız ne güzelmiş ben de ne görsem hevesleniyorum nerden aldın canım

olmadı ömerle alişin dizlerine tak bi bez zaten onlar evi silip süpürüyo
benim ev de düzensiz 100metrekare ama istediğim gibi yapamadım daha hele bide bu küçük evin içinde 160 boyunda akvaryum var çocukların odasını yaptığımızdan beri içi boş koridorda duruyor deli ediyor beni ne dolduruyo ne satıyo ufak akvaryuma aldık taşırken balıkları 18 taneydi öle öle en son 3 tane kaldı onu da komşuya verdik yazık telef oldu hayvanlar ay ne olmadık şey var alır zaten eşim depupaş aleti, cam kesme aleti aklıma gei gülmeyen kullanılmayan bir sürü şey

Uzun zamandır burda kendi kendime konuştuğumu farkediyorum.... Kimse beni kaile almıyor gibi...
canım yazıyoruz da sen pek geçmişi okumaya vakit bulamıyosun
çok sevindim canım :81::81::81:
womenlove ,bir oğlum var 5 yaşında,ikinci bir çocuğumuz olsunistedik,3. de geldi :)

ben de yalnız kalınca karışanım olmayack diye mutlu olacağımı düşnüorum inş :)
canım Allah bağışlasın doğal yolla oldu sanırım süpriz olmuş

vil değil cnm adet dönemim...sistit belirtisi var ama bilmiyorum
ay kötü olur sistit bende de olur ara ara ilaçsız geçmez.Birde ayaklarını üşütmemeye dikkat et canım
ay çok hoş benzetme

geçmiş olsun canımmm

kızlar şu 5 sayfayı ne zamandır okumaya çalışıyorum almina deli etti beni canancım b planı işe yaramadı uykuda yedirmeye çalıştım kavanoz mamasını da aldım yanıma mamayı yemedi meyveyle kandırıyım dedim ona ağzını açıyo ötekine kızıyo en sonunda da uyandı 1 saattir uyuyamadı gözü kapalı ağlıyo inşallah bu sefer uyumuştur gerçi zar zor vedirdim ama akşam da yememişti parka gittik gelince uyumak istediler huysuzken yemezler diye yediremedim öyle yatırmıştım

canım yediklerinden fark etmiyo mu sütün damla damla geldiğine göre halen var aktardan süt yapan otlar var bi denesene

Son düzenleme:
iyi geceler nefesss naber

meridyen bu zaman kadar bile süt vermi şolman bence epey güzelbi durum
vallaha bend tek bakıyorum ama geceleri uyuttuktan sonra gündüzleir rahat durduklarında takip ediyorum seninde artıkrahatlamış olman laızm aslında çünkü 7 aylık olmuşlar birbirini farketmişleridr artık oturup emekleyedebiliyolardır yani oyuncakla oynayıp seni rahat bırakırlar yemek saatleirnin arasıda biraz açılmıştır tabi huysuz bebeklerse bişey diyemeyeceğim vakit buldukça gel sende

bende delirecem şimdi mustafakemali sallıyorum uyutuyorum yatağına götürüyorum pc nin başına oturuyorum elim klavyeye gitmeden ağlamaya başlıyo geri getiiryorum sinir etti beni zaten yemek saatleir geldi

pöfff7
ay kızlar benim fena halde gezesim varya heryer yılbaşı süsleri ile dolu tv de gördüm evde oturmak acayip mutsuz kılıyo beni biizm kociş cumartesi pazarda çalışıyor ne yapsam da bi yol bulup kaçsam ya havalarda güzle offff

nefescimm berke çok geçmiş olsun..ayrıca mr sonucu içinde gözün aydın canımmm

Son düzenleme:
bende gelcem bende bende

eylülcüm hemen pes etme derim bugünde dne bakalım gene yanı tepkimi verecek
ben geceleri bebelacın ballı irmiklisinden veriyom vallaha öyle kilo ald bu çocuklar ama tabi inat damarları tuttumu yemiyolar biliirm o zaman nekadar inat etsend eboş oluyo bend eşimdi yedirecem hazır mustafa ayağımdaykennn

ben de milupanın ballı irmiklisini verdim şimdi olmazsa yarın yine denerim almina sallanmayı da sevmiyo sevse dediğin gibi sallardım uyanmazdı en azından doktor mamayı sevmemiştir diyo ama bebelac aldım ona da aynı tepkiyi veriyo ay bi görseydin canancım eskiden hımmmmmm diye diye yerdi çok hoşuma giderdi nazarım değdi çocuğa ay mamalar atılıp duruyo güzel olsa bari yenicek gibi değil ki kalanları yiyim

ayy kirpiiiii
kız gerçek oluyoduuuu
hani sana bende ameliyat olsam bi kaç saat uyusam dedimya şimdi oğlanı koşayım derken kaydım az kalsın düşüp bi tarafımı kırıyodum uff yüreğim azıma geldiiii

canım çok sevindim oğlunun emar sonucunun temiz çıktığına berk de bir an önce iyileşir inşallah.

Canım cok sevindim hiç bir sorun olmamasına Rabbim cocuklarımızla imtihan etmesin bizleri..

slm canum

belli bir saat emzirilmiyor dimi anestezi alınca yinede etkisimi kaldı acep, tekrardan geçmiş olsun balım

hadi gözün aydın cnm, bide kadın bulursan herşey yoluna girecek inş.

medine

nefescimm berke çok geçmiş olsun..ayrıca mr sonucu içinde gözün aydın canımmm

hepinize çok teşekkürederim .

canomm valla kocadan yana şansım var allah razı olsun uykusuz kalıyor yinede yardımediyor ama oda görüyor 3 çocukla neler yaşıyorum vijdana geliyor .ama artık şehir dışına çıktıgından bol bol işim zor
aman hasta olmasınlarda ben razıyım herşeye .

canım ballı irmikli kahvaltı deyilmiydi.benmi yanlışbiliyorum .bende geceleri sütlü armutlu tahıllısını veriyorum .uyku bastıgından pek iştahlı yemiyorlar biberon istiyorlar ama yinede yapıyorum ben .

eylülüm sorma yaaa
çöpe giden mamalar çorbalar evlat acısı gibi koyuyor vallaha yaaaa

bende sinir oluyorum ona ya özellikle kahvaltılarını az hazırlayacagım diyorum son anda çogaltıyorum ya doymazlarsa isterlerse diye ama her seferinde çöpe .bizde bir yogurt gitmiyor çöpe onu bitiriyorlar

bebekaracları diye bir siteden aldım canım..
ben geldimmmmmm

iyi geceler kızlarrrrrrrrr

benim almina da beni deli ediyor...inatçı,seçici...işimiz var onunla..

bir yerde şöyle bir şey okumuştum ne kadar doğru bilemem..sözde hiç doğum yapmamış kadın bile olsa sürekli emzirirse sütü gelirmiş..yine netten rezene ısırgan otu vs bitkilerden oluşan karışımlar tabletler aldım..4-5 gündür alıyorum yemeklerden önce...süt geliyor mu bilmiyorum ama yarım saat 45 dakika emdiler bu gün..almina o kadar emmeye rağmen doymamış gibiydi..150 cc mama hazırladım..30 cc ya içti ya içmedi kustu azcık..sanırım doymuştu sütümle..çok şaşırdım..
normalde mama ağırlıklı besleniyorlar, sağdığımda 20 cc anca çıkıyordu..iki göğsümden anca 20 cc...

Son düzenleme:
bende sinir oluyorum ona ya özellikle kahvaltılarını az hazırlayacagım diyorum son anda çogaltıyorum ya doymazlarsa isterlerse diye ama her seferinde çöpe .bizde bir yogurt gitmiyor çöpe onu bitiriyorlar

nefescim çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna

nefescim çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna

sagol canım benim.
bu arada oyun parkınızıda çok beyendim eşimede söyledim çok iyi düşünmüşler dedi ama eve baktık nereye koyarım ben onu esasında yazın balkona koymak için çok iyi benim balkon bayagı büyük koltuk takımı koy alır ben olmassa yazı bekleyip oraya koyayım

emzirdikten sonra resmen tansiyonum düştü ,sıpaları anakucağına koyup koltuğa uzanıp dinlendim..tüm enerjimi de aldılar emerken sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…