aman aman allah koruusn ben yazmayayım bi daha en iyisi
bend eçok içmiyorum en fazla 4 tane içiyorum günde
vallaha çenedne uyuyamayız ona emin ol
çok geçmiş olsun canım neyseki çok çok önemli değilmiş 3 günekadar geçermiş
emarı da iyi çıkmış hadi gözün aydın
çok şanlsı karıısn vallaha kocişin felan bakıyo uyuyosun sağdan soldan yardım edenin çok vallaha
ay bi melekte ben istiyorum yaaa şöyle 1 haftalığına gelse süper olurrrrr
offf temizlik deme ya bıktım artık ev işkadar nankör bişey yok vallaha yap ya gene aynı günde 10 kez mutfak topluyorum 10 kez ev topluyorum çamaşır desen öyle ütü desen haftada birikiyo yani yapıyosun işi ama arkanı dön hiç yapmamış gibisin pöfffff
etmez olurmuyum buraya yazmadımki giremezsin okumazsın havada kalmaısn diye arıycam snei
çok geçmiş olsun tekrra kadın doğumcuyla bi dahaki görüşmen organik bebekte olur işallahhhhh
lünepark gibi yaaa ama çok cici 1 yaşına felan geldikleride zevkle oynarlarrrr
biliyorum canım beni sevdiğini takıldım ben sana kızma neolurrrrrr
benimde çok hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyo ne o köpek gibi diyo ama bence çok kullanışlıııı
saat 7 gibi ceziye yalvardım azıcık kestireyim d,ye tam daldım inan 10 dakka sadece bağırtılarına geri uyandık kalktım mutfağı sildim süpürdüm halı serdim oraya pöffff
valllahi harika ya çok akıllıca bi çözüm benceeeee
merhabaaaaa
döverim haaaa dün yoktun zaten akşama kadar hastasın diye bişey demedik hadi naz yapma bakimmmmmm
ay yukarıda yazdığına çok güldümm ya fırsat bu fırsat uyuyaım biraz haaa
ay bendemi bi ameliyat olsam ne yapsam ya benimde dehşet uykuya ihtiyacım varrrrr
acaba elife sütten narkoz geçti ondanmı uyuyo bebeiş hahhaha
ne alaka ya o zaman bende çoğu zaman kendi kendime konuşuyom bak hepiniiz öperim haaaaa kendinize gelin bakimmmm
canım yatak odasındaydı tel özel numaradan biri aramış ama sen olabileceğin aklıma gelmedi yoksa dönerdim sana aşk olsunnnn
en yisi vallaha yalnız bakmak terbiye ve eğitim açısındanda yalnız oldunmu kendi düzenin oluyo rahat ediyosun durumn varsa yardımcı yanisadece ev işi ve yemek için birini al yeter vallaha