Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım o uyku düzenini oturtmak çok zor mesela benimkiler o konuda dengesiz bazen ayakta bazen salıncakta hattabugün bişey denedim ummadıgım şeyle karşılaştım ege odadan çıkartmaz beni kıyametler kopar salya sümük okadar yani bende salona yere attım onları müzigide açtım epey bir sesli baktım egede tık yok bende makinamı boşaltım bu arada amanın içeri bir girdim eg uyumuş emrede uyumak üzere şaşırdım kaldım ve uyanalı 1,5 saat olmuştu yarın deniyecegim bakalım ne olacak tabi gece mümkündeyil bu ama emrem kendi kendine uyumaya alıştı mecbur ege fırsat vermiyor çünki .
canım seninkilerde bayagı büyük yanında yatanı gögsüne koyup yatırsan o kokuna iyi alışmış senin öbürünüde ayakta sallasan yada benim gibi bir salıncak alsan biri ayagında biri salıncakta.

bende düşünüyorum bu aralar oturtsammı diye benim mama sandalyem iş yerinde getirtmeli ama benim egeyi nasıl tutarım orda onu düşünüyorum.sıkıntılı heriffff

canım senin transferlerin izmirdemi olmuştu hangi dr.

ayyy maşallah kuzucuklara

başın sağolsun canım .allahım sabrını versin ben ölüm haberlerine dayanamıyorum artık aglamay başlıyorum 4 ay içinde ananemi dedemi ve amcamı kaybettim .ne kadar zor biliyorum ama gidemedin diyede üzülme canım duaet onun için rahatlarsında.

Başın sağolsun medinecim ..Mekanı cennet olsun

Sabır canım zor günler jel aldınmı kullanıyomusun o biras rahatlatıyo

Saol artvinli bizde senin oğlanı öpüyoz canım

Saol teyzesi ağzına sağlık

kızlar hepinize cok tşk ederim ...
dualarınıza amin...
gidemedim yaa dert oldu şimdi gitsem cocuklar yolda hastalanırdı
canım duaların yeter gidemesen de
benim almina da yağız gibi kıyameti koparır ben de zannediyorum almina diş çıkaracak öyle bi bağırıyor ki dişlerine masaj yaptım hep ama yanlış bebeğe yapmışım alminada hiç bişey yokmuş meğer

eylülcüm maşallah dişmi çıkardınız canım arkadaşlar yazmışlar ama senin yazını bulamadım ondan tekrardan sordum

evet izmir de oldu canım.doktorum kent hastanesinde israel aruh tu..

Çınar ın alttan 2. dişi çıkmak üzere,ama Almina da henüz görünen bir şey yok...
İkisi de acaip salyalı..Önleri yamyaş oluyor

Son düzenleme:
evet izmir de oldu canım.doktorum kent hastanesinde israel aruh tu..

tahminetmiştim face fotonuzda var heralde omu acaba dedim hatta ben 6 yıldır görmüyorum.bende berke hamile kalmadan önce israil beyle anlaşmıştık dosyam filan açıldı ama berk bize süpriz yaptı o ay hamile oldugumu ögrendim hatta inanamamıştı.

evet,sıpalar doğduktan sonra ziyaretine gittik,foto çektirmek istiyorum dedim,kabul etti ..yaza mert beyle de foto çektirmek istiyorum..mert bey de face de arkadaş listemde :)

yok canım berk için 8 yıl ugraştık zorla bulduk bunlarda kaza :)) inanılacak gibi deyil ama ben ikinciyi bile düşünmesken ve hatta 3. çocugu doguranlara kızarken allahım iki hediye daha verdi bana

yok canım berk için 8 yıl ugraştık zorla bulduk bunlarda kaza :)) inanılacak gibi deyil ama ben ikinciyi bile düşünmesken ve hatta 3. çocugu doguranlara kızarken allahım iki hediye daha verdi bana

Allah nazarlardan saklasın,maşallah :)
3 senelik evliyim.ilk 1 sene hamile kalmam yasaktı çünkü rahimden açık ameliyat olmuştum,sezaryan gibi kesi vardı..eşimin sperm durumu yüzünden direk tüp bebeğe yönlendirildik..benim 2 kez tedaviyle ikiz oldu..2. kez ikiz olma ihtimali çok zor diyordum,Allaha hep şükrediyorum..

evet çokkk şükür canım onlar bize allahın en güzel hediyesi .onlara sahip olabilmek için neler çektik

şimdide bakıp yetiştirebilmek için inşallah bu hediyelerin kıymetini hep biliriz onlarda bizim .

benimde eşimde sorun vardı dogal yolla imkansız dediler ameliyatbile oldu ama zamanı varmış bazen beklemekte gerekiyor .bende ilk denememi istanbulda yaptım ama yumurta veremedim çok sitres olmuştum bazı olaylar yüzünden o dönem dr sitresten dedi .bir iki yıl ara verdik sonrada yeniden niyetlendik ama yazdıgım gibi o bize süpriz yaptı .yamurtlayamamda bile bir hayır varmış:))

Evet,herşey Allah tan..şükürler olsun :)

ya inanmıyorum.. konyadanmısın canım?

canımçok üzüldüm başın sağ olsun.. mekanı cennet olsun........

Canım benim mesaj kutummu dolmuş seninkimi anlayamadım ya :26:

senin ki dolu canım..mesaj kutun dolu olduğu için yollanamıyor diyor silmen gerekmiş:))

bu arada kızlar çok heveslendim size ne güzeldir ikiz annesi olmak..bende çok istemiştim ama nasip bir kızım oldu..allaha şükür..allah evlatlarınıza uzun gün,uzun ömür nasip etsin analı, babalı inşş...
sayfanız ne kadar çok ilerlemiş..ikiz bebekleriniz olduğu halde iyi girebiliyorsunuz internete:))heralde bebişleriniz çok uslu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…