evet canım melisimin alttan iki dişieylülcüm maşallah dişmi çıkardınız canım arkadaşlar yazmışlar ama senin yazını bulamadım ondan tekrardan sordum
inşallah çabuk atlatırsınız sen de yoruluyosun diycem ama maşallah gece temizlik yapıyosun bi degunaydın kka nın guzel annelerı gercı bana gun ayalı cok olduya 1 de uyandılar agla agla babamız sen dınlen ben hallederım dedı bsedemezsın dedım uyutma benı dedım 1 saat uyku yetmez dedım bakarım dedı cok deıl yarım saat sonra susmuolar dıye uyandırdı benı kaktım neyse bırdaha uyuttuk esım yattı bebekelr yattı bende yarın vakıt olmaz dıye gecenın 3 und temızlık yaptım yemegımı koydum bebeler uyandı ve azonce uyudular poff ne geceydıı
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun..
eylülcüm hayırlı olsun dişler, biz dişsiziz galiba
ya inanmıyorum.. konyadanmısın canım?
kızlar günaydın herkese walla allah yardımcınız olsun hepinizin ayrı ayrı gerçektende çok zormuş ikizlerin bakımı
ewet haklısın cnm allah sağlık wersinde bakılır :))evet canım çok zor ikiz bakımı...ama allh o gücü ve kuvveti veriyor insana...
zorda olsa büyüyüp gidiyorlar...rabbim onlara sağlık versin gerisi önemli değil...
canım bizim için de uyku büyük problemdi umut beşiğinde sallanarak uyuyor özge ne kucakta ne beşikte luli tvde luliyi izlerken uyuyor ağlarken bile lulinin ninnisi çıksa anında susuyorcanım benim yaaa çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inşallah..
heryerim tutuldu, uykusuzluktan gözlerim acıyor daha şimdi uyudular ama bakalım ne zaman uyanacaklar tekrar..eminim ben başımı yastığa koyar koymaz eminim böyle olacak(
neyse bugün güzel bi gündü aslında..sabah spora gittim haftada 3 gün spora gidiyorum 1 aydır..ölçümlerim yapıldı hamile kaldığım kilodayım şuan ama göbeğim olduğu yerde hala :)) bakalım o da gider zamanla inşallah..kızım bugün zeytinyağlı pırasa yemeği yedi çok da sevdi beni de çok mutlu etti..çınar da yer sandım ama tabiki de kustu :) ona da yoğurt çorbası verdim çok seviyor sıpa..1 saat öğlen uykularında arkadaşım çaya geldi bana da çok iyi geldi..onlar uyandığında da kaldı onun da 15 aylık oğlu var..oynadık beraber..saat 5te doktor kontrolumuz vardı..çınar 10.150 gr ayşenur 10.760 gr olmuş maşallah..doktorumuz 1 yaş ebatlarındalar artık herşeyi yedir içir..ne severlerse yesinler dene dedi..çok mutlu oldum artık dışarda yüzlerce yiyecek taşımaktan kurtuluyorum galiba..tabiki çınarın nanemollalığını saymazsak :)) herşeyimiz yolunda çok şükür bir de uyusak çok mutlu olacağım ama napalım sağlık olsun diyorum..
şu uyku olayıyla ilgili size bişey danışmam lazım acilen kızlar..yalnız başınıza olduğunuzda nasıl beceriyosunuz uyutmayı benim en büyük sıkıntım o şuan..bile arkadaşlar var eşim sabah 10 gibi çıkıp gece 1de anca gelir eve..dolayısıyla çok fazla yalnız kalıyorum..önce ayşenuru alsam çınar uykusu çok geldiğinde çok huysuzlanıyor ve sallanmak istemiyor yanyana yatalım kendi uyusun istiyor ama uyuması 45 dakikayı buluyor ayşenur çok hareketlendi sürekli bişeylerin tepesinde daha 2 hafta evvel bizim yataktan gözümüzün önünde tepe üstü yuvarlandı o yüzden onu yalnız bırakamıyorum..önce ayşenuru alsam da çınar yalnız durmuyor emekleyemediği için falan sıkılıp bağıra bağıra ağlamaya başlıyor sonra da kusuyor..nolur bana bi yol gösterin..gece olduğunda ruhum daralıyor nefesim kesiliyor stresten..!!
dişer de geliyor hadi maşallahhhhhhÇınar ın alttan 2. dişi çıkmak üzere,ama Almina da henüz görünen bir şey yok...
İkisi de acaip salyalı..Önleri yamyaş oluyor
canım benim yaaa çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inşallah..
heryerim tutuldu, uykusuzluktan gözlerim acıyor daha şimdi uyudular ama bakalım ne zaman uyanacaklar tekrar..eminim ben başımı yastığa koyar koymaz eminim böyle olacak(
neyse bugün güzel bi gündü aslında..sabah spora gittim haftada 3 gün spora gidiyorum 1 aydır..ölçümlerim yapıldı hamile kaldığım kilodayım şuan ama göbeğim olduğu yerde hala :)) bakalım o da gider zamanla inşallah..kızım bugün zeytinyağlı pırasa yemeği yedi çok da sevdi beni de çok mutlu etti..çınar da yer sandım ama tabiki de kustu :) ona da yoğurt çorbası verdim çok seviyor sıpa..1 saat öğlen uykularında arkadaşım çaya geldi bana da çok iyi geldi..onlar uyandığında da kaldı onun da 15 aylık oğlu var..oynadık beraber..saat 5te doktor kontrolumuz vardı..çınar 10.150 gr ayşenur 10.760 gr olmuş maşallah..doktorumuz 1 yaş ebatlarındalar artık herşeyi yedir içir..ne severlerse yesinler dene dedi..çok mutlu oldum artık dışarda yüzlerce yiyecek taşımaktan kurtuluyorum galiba..tabiki çınarın nanemollalığını saymazsak :)) herşeyimiz yolunda çok şükür bir de uyusak çok mutlu olacağım ama napalım sağlık olsun diyorum..
şu uyku olayıyla ilgili size bişey danışmam lazım acilen kızlar..yalnız başınıza olduğunuzda nasıl beceriyosunuz uyutmayı benim en büyük sıkıntım o şuan..bile arkadaşlar var eşim sabah 10 gibi çıkıp gece 1de anca gelir eve..dolayısıyla çok fazla yalnız kalıyorum..önce ayşenuru alsam çınar uykusu çok geldiğinde çok huysuzlanıyor ve sallanmak istemiyor yanyana yatalım kendi uyusun istiyor ama uyuması 45 dakikayı buluyor ayşenur çok hareketlendi sürekli bişeylerin tepesinde daha 2 hafta evvel bizim yataktan gözümüzün önünde tepe üstü yuvarlandı o yüzden onu yalnız bırakamıyorum..önce ayşenuru alsam da çınar yalnız durmuyor emekleyemediği için falan sıkılıp bağıra bağıra ağlamaya başlıyor sonra da kusuyor..nolur bana bi yol gösterin..gece olduğunda ruhum daralıyor nefesim kesiliyor stresten..!!
evet canım konyadayım..
sende konyadasın galiba :))
nerede oturoyorsun ??
ayyyy çok güzlerrr allah bağışlasınnnnn
babalara gıcıklıkları var benimkilerde hafta sonları uyumaz hahahahaGünaydın arkadaşlar.
Dün gece pek sohbet olmamış........Nerdesiniz kızlar:44:
Benim oğlum başka zaman olsa 10,30 kadar uyurdu.Bugün babamız izinli bizim sıpa 8 de uyandı :84:
selamlar herkeze .
kimseler ugramamış buralara dırım canan özellikle 2 gündür yok .bende pek giremiyorum üç çocukla koşturmaktan .
eşim şimdi bir bayan getirecek konuşacakmışız ama en enyeresanı bu bayanı internetten bulmuş ilk şirketle görüştü cevap daha gelmeyince nete bakmış çıldırmış bu adam .bana şey diyor yakınından bulursun güvenirsin sağlam çıkmaz ön yargılı olma hemen diyor çıldıracagım ya neysw gwlsin bakalım nasıl biri yazarım akşam bir ara sıkıldım bu kadın işinden.:26:
sen bana güven yavrum benim hislerim kuvvetlidirbuldum buldum sonunda kadını buldum yaşasın evet canooo ön yargılı davranmışım .bayan geldi
ilk girdigi gibi pozitif elektirik aldım valla sakin sessiz bir bayan .beni ençok etkileyende yakın bir
ablamla aynı şeyleri yaşıyor olması onun ne sıkıntılar çektigini biliyorum çünki .
eşi tır şöförüymüş kaza yapmış ve hapse girmiş bir kızı ünv. hukuk okuyor bir oğluda ünv hazırlanıyor
hemen h..... abla geldi aklıma aglamamak için zor tuttum kendimi .herşeyde bir hayır var diye boşuna
demiyoruz eşimede kızdım boşu boşuna .pazartesi başlayacak inşallah herşey yolunda gider ve uzun
süre bizimle olur
2 gündür koca babanne ve babanne bizdeydi..
kuduruk kızlarım onları görünce akıllandılar..biraz canım sıkkın sonra anlatırım...
merak eden arkadaşlarım (canan ve fatoşcum).. iyim merak etmeyin kzılarda iyi ... kafayı toplayınca yazarım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?