Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

gunaydın kka nın guzel annelerı gercı bana gun ayalı cok olduya 1 de uyandılar agla agla babamız sen dınlen ben hallederım dedı bsedemezsın dedım uyutma benı dedım 1 saat uyku yetmez dedım bakarım dedı cok deıl yarım saat sonra susmuolar dıye uyandırdı benı kaktım neyse bırdaha uyuttuk esım yattı bebekelr yattı bende yarın vakıt olmaz dıye gecenın 3 und temızlık yaptım yemegımı koydum bebeler uyandı ve azonce uyudular poff ne geceydıı

eylülcüm maşallah dişmi çıkardınız canım arkadaşlar yazmışlar ama senin yazını bulamadım ondan tekrardan sordum
evet canım melisimin alttan iki dişi
inşallah çabuk atlatırsınız sen de yoruluyosun diycem ama maşallah gece temizlik yapıyosun bi de
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun..

eylülcüm hayırlı olsun dişler, biz dişsiziz galiba

sağol canım darısı size

Günaydın arkadaşlar.

Dün gece pek sohbet olmamış........Nerdesiniz kızlar:44:

Benim oğlum başka zaman olsa 10,30 kadar uyurdu.Bugün babamız izinli bizim sıpa 8 de uyandı :84:

kızlar günaydın herkese walla allah yardımcınız olsun hepinizin ayrı ayrı gerçektende çok zormuş ikizlerin bakımı

kızlar günaydın herkese walla allah yardımcınız olsun hepinizin ayrı ayrı gerçektende çok zormuş ikizlerin bakımı

evet canım çok zor ikiz bakımı...ama allh o gücü ve kuvveti veriyor insana...
zorda olsa büyüyüp gidiyorlar...rabbim onlara sağlık versin gerisi önemli değil...

canım bizim için de uyku büyük problemdi umut beşiğinde sallanarak uyuyor özge ne kucakta ne beşikte luli tvde luliyi izlerken uyuyor ağlarken bile lulinin ninnisi çıksa anında susuyor

eylüll cum ne yapayım tatlım baska carem yokkı yorulmak ne kelıme oluorum ama bebekler uyuyoken yaptım yaptım sımdı bıde dıs donemı cok zor baska turlu ewı mok goturuo resmen elımı suremıorum bıseye
bırde bnm bebekelr 1 ay makıneye baglı yasadılar ve dr umuz kronık akcıger hastalıgı olarak sayıyoruz 20 gunen fazla oksıjene bagımlılıgı dedı ew herzaman temız olucak toz olmıcak havadar olucak 6 aya kadar cok dıkkat edıceksınız demıstı o yuzden gece mece yapıorum

Kızlar tekrar hepinize tşk ederim.. ALLAH razi olsun ..
Zaman kısıtlı o yüzden kimseyi üzmeden yaşamaklazım basarabilirsek...

Burcim canım bende evde yalnız kalıyorum benimde eşim 8 de geliyo tabi sna göre erken fakat ben söyle bir metod buldum valla dogrumu bilmiyorum ama salıncagımız var ikisinide aynı anda yatırıyorum aynı anda uyyolar mecburen bende sallıyorum baslarında hem kemerlerini bagladıgım için düşmek gibi bişide olmuyo gecede böyle yapıp yataklarına alıyorum bakalım bu böyle ne kada sürer mesela bende hep annemle bakıyorum annem yok bir kac gündür ben tek bakabiliiryorum ve saatli uyutmaya calsıyorum ...

Son düzenleme:
selamlar herkeze .
kimseler ugramamış buralara dırım canan özellikle 2 gündür yok .bende pek giremiyorum üç çocukla koşturmaktan .

eşim şimdi bir bayan getirecek konuşacakmışız ama en enyeresanı bu bayanı internetten bulmuş ilk şirketle görüştü cevap daha gelmeyince nete bakmış çıldırmış bu adam .bana şey diyor yakınından bulursun güvenirsin sağlam çıkmaz ön yargılı olma hemen diyor çıldıracagım ya neysw gwlsin bakalım nasıl biri yazarım akşam bir ara sıkıldım bu kadın işinden.:26:

ayyyy çok güzlerrr allah bağışlasınnnnn
Günaydın arkadaşlar.

Dün gece pek sohbet olmamış........Nerdesiniz kızlar:44:

Benim oğlum başka zaman olsa 10,30 kadar uyurdu.Bugün babamız izinli bizim sıpa 8 de uyandı :84:
babalara gıcıklıkları var benimkilerde hafta sonları uyumaz hahahaha

selam canım
dün 2 de yattım vallaha dışarı çıkmıştım akşam 6 gibi
bişiler almam lazımdı tabi yolda sinir ettiler benimkiler 10 da eve geldik çay koydum kociş bişiler attıştırdı uyumayacakları ttuttu bu günde hala ayaktalar neyse bu gün geldim

ön yargılı olma yaaa belki kafana uygun biri çıkarrr

medinee
bütün sözler anlamsız biliyorum hiç biri acını dindirmez mekanı cennet olsun başın sağolsun kuzummm

burçin sen bi yardımcı daha al bence kendine bebeklere yardımcı olacak abla tarzında
benimkileirn ikiside ayakta sallanarak uyuyor o yüzden sırayla sallıyorum eğer ikiside çok sıkıştuysa devrimi ayağıma alıyorum mustafayı yanıma alıyorum devrimi ayağımda sallıyorum mustafanında sırtını sıvazlayarak uyutuyorum bennn

selam akızlar anca gelebildim birsoma kocası netbook almış bugün misafirleir gittikten sonra bilgisayar ayarlarını yapabilirse kesin gelir

ayyy bu gün aylülcüğüme gittim nekadar tatlı ne kadar sakin yumuşak bi insan yaaa çok sevdim vallaha onu annemede çok yakınmış artık sık sık görüşürüz vallaha en yakın zamanda onuda bana bekliyorummmmbana ikramlar hazırlamak içind eyorulmuş ya çok üüzldüm o kadarda sakın bişi hazırlama dedimm

ayy kızları çok ttalı hele o elmina bal dök yala ben gülüyorum o bana kahkahaşar atıyor kafasını kaldırıp kucağıma gelmeye çalışıyo resmen maşallah maşallahhh

firdosss daha gelmedinmi kuuzm sennnnn
dorukkk nerdesin aşkımmmmm kızlar iyimiiii
famalexx bu ara senide göremez oldukkk

diğer arkadaşlarrr hepinizi öpüyorummmmmm:89:

buldum buldum sonunda kadını buldum yaşasın evet canooo ön yargılı davranmışım .bayan geldi

ilk girdigi gibi pozitif elektirik aldım valla sakin sessiz bir bayan .beni ençok etkileyende yakın bir

ablamla aynı şeyleri yaşıyor olması onun ne sıkıntılar çektigini biliyorum çünki .

eşi tır şöförüymüş kaza yapmış ve hapse girmiş bir kızı ünv. hukuk okuyor bir oğluda ünv hazırlanıyor

hemen h..... abla geldi aklıma aglamamak için zor tuttum kendimi .herşeyde bir hayır var diye boşuna

demiyoruz eşimede kızdım boşu boşuna .pazartesi başlayacak inşallah herşey yolunda gider ve uzun

süre bizimle olur

2 gündür koca babanne ve babanne bizdeydi..
kuduruk kızlarım onları görünce akıllandılar..biraz canım sıkkın sonra anlatırım...
merak eden arkadaşlarım (canan ve fatoşcum).. iyim merak etmeyin kzılarda iyi ... kafayı toplayınca yazarım yine...

sen bana güven yavrum benim hislerim kuvvetlidir
sana nacizhane tavsiyem kadına acıma sakın malum bi söz vardır acıma acınacak hala düşersin diye
yani hayatında zorluklar yaşıyor olabilir ama kim yaşamıyoki
zaten zor hayatı var bende üstüne gitmeyeyim deme işini bilsin layıkıyla yapsın yeter gerçekten ihtiyacı varsa hırsla çalışır zaten seni üzmemek için
hadi hayırlı olsun bu arada sende nefes alırsın biraz yatılımı bu arada

bak aklıma takıldın şimdi ne oldukayganayla felanmı kapştınızzzz

yuppiii womenlove gelmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…