amiin cnmm saol böle bu forumda szn ikislerinizi görünce heyecanlandım çokk alışmaya başladım kıslaar nolur bana yardımcı olun bna çok ihtiyacım varnaz arkadaşım sağlıkla kavuş ikizlerine...
amiin cnmm saol böle bu forumda szn ikislerinizi görünce heyecanlandım çokk alışmaya başladım kıslaar nolur bana yardımcı olun bna çok ihtiyacım var
geçmiş olsun canım uyku düzenleri inşallah oturur da rahat edersin
aşık mamalarının üzerinde yazıyordu hatırladığım kadarıyla günde 2 kez verebilirsiniz diye canım sen yine de bak benim kaşık mamam bitti bakamadım ondan
herşey yolunda gidecek ve sende buraya gelip ikizlerine ilgili yaşadığın şeyleri paylaşacaksın :)
merak ettiğin şeyler olursa elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız diğer arkadaşlarlada....
ben biraz olsun zor günleri atlattım sayılır..haftaya 2 yaşına giriyor benim cadılarım...
naz hamilelik zor geçior ama herkesin ilgisi çok başka oluor.tabi bn bakıma yeni geçtim zorluğunu bilemiorum henüz ama ailedeki herkes aşırı ilgili bu güzel bişey :)
hem de mis gibi iki kuzu gelmiş oluor :) senin ilk bebekler mi olacak;?
haklısın cnm ama elimde dğil ya bi sürü soru kafamı karıştırıyo şu aradaki zarı görebilseydik daha rahat olucamda...canım kafanı böyle şeylerle yorma hamişliğin tadını çıkar..
benim dr bana ikili tarama yapmıştı galiba...yada üçlü yaptı tam hatırlamıyorum ben :)
bende duymuştum ikizlere ikili tarama yapılmıyor diye...
yeni anneler sana daha iyi bilgi verecektir...,
ben biraz eskiledim sayılır :))
Hayırlı aksamlar kızlar...
Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...[/QUOTE
mekanı cennet olsun canım
mekanı cennet olsun canımHayırlı aksamlar kızlar...
Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...
canım bana doktor ense kalınlıkları normal dedi 2li test yaptırmadı 3lü test yapıldı onda da ikizlerde yanılma payı baya yüksek oluyo sen kalbini bozma düşünme tadını çıkar hamişliğinarkadaşlar bişy sorucam ağzıma bile almak istemiyorum sölemesi bile zor ama ikislerde sakatlık riski daha fazlaymış erken dönemde anlaşılıyor dimi yani dr ikislerde ikili tarama yapılmıyo fln dedmişti nasıl anlaşılıyo bileniniz warmı
Hayırlı aksamlar kızlar...
Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...
canım slm bnde ikis anne adayıyım bebklerini allah bağışlasın cnm allah bana da bööle ewlatlar nasip etsin işlhh tek yumurtamı seninkide
maşallah
doudou cum masallah kuzularına
naz cım enınde gebelıgın hayırlı olsun nasıplı ve zamanlı dogumlar dılıorum
Teşekkürler...........maşallah kızlarına çok tatlılar
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
içine doğdu çocuğun demek ki benim de eşim demişti doktora gitmeden önce bunlar ikiz diye ben de değilmiş kanda belli olurdu olsa dedim sonra tekrar doktora gittim sana bi sürprizim var dedim ikiz mi dedi tabi sürprizi kalmadı nerden aklına geldiyse ikiz olacağı çünkü benim de doğal yolla oldu
Allah taksiratını affetsin canım....Hayırlı aksamlar kızlar...
pardon yaaaa
4 hafta yazıcaktım yanlış olmuş
tmm cnm saol cvbın için öle yapmaya çalışıcammcanım bana doktor ense kalınlıkları normal dedi 2li test yaptırmadı 3lü test yapıldı onda da ikizlerde yanılma payı baya yüksek oluyo sen kalbini bozma düşünme tadını çıkar hamişliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?