Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

amiin cnmm saol böle bu forumda szn ikislerinizi görünce heyecanlandım çokk alışmaya başladım kıslaar nolur bana yardımcı olun bna çok ihtiyacım var

herşey yolunda gidecek ve sende buraya gelip ikizlerine ilgili yaşadığın şeyleri paylaşacaksın :)

merak ettiğin şeyler olursa elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız diğer arkadaşlarlada....

ben biraz olsun zor günleri atlattım sayılır..haftaya 2 yaşına giriyor benim cadılarım...

tamam canım bakayım bi..saol..

inşallah canım ya. günlerdir helak oldum

naz hamilelik zor geçior ama herkesin ilgisi çok başka oluor.tabi bn bakıma yeni geçtim zorluğunu bilemiorum henüz ama ailedeki herkes aşırı ilgili bu güzel bişey :)

hem de mis gibi iki kuzu gelmiş oluor :) senin ilk bebekler mi olacak;?

amin cnm işlh allah bağışlasın ızlarını ne mutlu sizlere bn daha yolun çok başındayım szlere çook sorularım olacak şimdiden saolun...

ewet cnm ilk bebeklerim benm allah seninde yardımcın olsun cnmm

arkadaşlar bişy sorucam ağzıma bile almak istemiyorum sölemesi bile zor ama ikislerde sakatlık riski daha fazlaymış erken dönemde anlaşılıyor dimi yani dr ikislerde ikili tarama yapılmıyo fln dedmişti nasıl anlaşılıyo bileniniz warmı

canım kafanı böyle şeylerle yorma hamişliğin tadını çıkar..

benim dr bana ikili tarama yapmıştı galiba...yada üçlü yaptı tam hatırlamıyorum ben :)
bende duymuştum ikizlere ikili tarama yapılmıyor diye...

yeni anneler sana daha iyi bilgi verecektir...,
ben biraz eskiledim sayılır :))

haklısın cnm ama elimde dğil ya bi sürü soru kafamı karıştırıyo şu aradaki zarı görebilseydik daha rahat olucamda...

Hayırlı aksamlar kızlar...

Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...

canım bana doktor ense kalınlıkları normal dedi 2li test yaptırmadı 3lü test yapıldı onda da ikizlerde yanılma payı baya yüksek oluyo sen kalbini bozma düşünme tadını çıkar hamişliğin

herkeze iyi akşamlar sizlere bi sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim ben 4 ay 1o günlük hamileyim 4 sene tedavinin arkasından hamile kaldım 5 ayda klomen kullandım bu ay içtim ama doktora gitmedim bayram araya girince gidemedim kaç yumurtam oldu hiç bilmi yorum 10 gün önce doktora gidince doktor ikize benzettiğini söyledi bende gördüm 2 tane minik kese alttan baktı ordada aynı şeyi gördü 4 haftalık kan değerim 2223 tü bugün eşim doktoru aramış doktor ikiz olmayabilir de demiş başına böyle bişey gelen oldumu aranızda çok uzun yazdım galiba cevaplarsanız sevinirim

Başın sağolsun mekanı cennet olsun babaannenin medinecim

canım slm bnde ikis anne adayıyım bebklerini allah bağışlasın cnm allah bana da bööle ewlatlar nasip etsin işlhh tek yumurtamı seninkide

Saol canım teşekkürler.Tek yumurta ikizi değiller, zaten öyle olsaydı benzemeleri gerekirdi. benimkiler pek benzemiyor. Sana sorunsuz hamilelikler dilerim

doudou cum masallah kuzularına
naz cım enınde gebelıgın hayırlı olsun nasıplı ve zamanlı dogumlar dılıorum

Teşekkürler...........

Allah taksiratını affetsin canım....
pardon yaaaa
4 hafta yazıcaktım yanlış olmuş

doppler ultrasonda kalp atışı duyulunca anlaşılır ikiz mi tekiz mi olduğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…