Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yok canım yatılı deyil istememde ağzım yandı bir kere sabah 9 akşam 5,30 cumarteside 3e kadar

valla bana kalsa 1 le 6 arası birini alacaktım eşim ben böyle anlaştım dedi bende sesetmedim doğrusu

canım burnumda işime geldi

dorukçum inşallah önemli birşey yokturr

iyi geceler bayanlar sizleri çok özledim kk mı özledim
gelemeyince bir yanım eksiik kaldı valla...
facedende yazdığım gibi çocuklar pc bozdu ..
normal bir bilgisayarcıya götürdü eşim 300 -400 dolar tamir parası çıkar demiş
eşimde garantisi var daha senesi dolmadı demiş onlarda oraya götür abi yaparlar demişler
eee servisde eşime 2 ayı bulur gelmesi demiş...düşünemiyorum 2 ay ben pc kalmayı
kardeşimin eski pc yaptıralım dedik..250 tl istediler...eşimde dayanamamış netbook almış
çok istiyordum ilk aldığı pc hiç beğnememiştim kırmamak adına beğendimn demiştim...
ama şuanki durumumuza bakarsak ayranı yok içmeye tahtaravanla gidiyor mıçmaya hesabı oldu bu iş..
süprüzz yapacakmış bana eşim ama saat 5 olunca alide attaa gidelim diye montunu kafamaa atmaya kalkınca...delirdim...açtım tlf pc senmi tamir ediyorsun bu saat oldu vatandasın dedim...
o zaman söyledi kapıştık geri ver dedim...hayır dedi...bütün gün evde yanlızsın kafayımı yiyeceksin
kimseyi ilgilendirmez dedi..tlf kapattı..neyseki tamirdeki pc yi arkadaşı bana sat demiş 400 tl bunun parası ile başa baş..eşimde şimdilik düşünmüyorum hele bi gelsin tamirden demişşş..böylelikle netbook da oldu..bu küçük ya tepelere koymama gerek yok çekmeceye soksam ulaşamazlarr...

daha öncede belirttiğim gibi bugün nişanlı kaynım geldi...
yemeğe...herşeyimi hazırladım..yedik içtik oturduk ...
kızla sohbet ettik kız kırgız olduğundan pek biişey bilmiyor.
bizimki kandırmaya çalışıyormuş annesinin yanında oturmaya
kızın birtenane çeyizi yookmuş..bende kaynanamı kötülemeden
kıza durumu izah ettim...oturmanın zor olduğunu ,kaynanamın yaşlı olduğunu
hizmet etmesi gerektiğini...vs. kız zaten istemiyorum ben...yabancı birinin evinde
ist.geldiğimden beri başka biri ile ev paylaşıyorum...artık rahat etmek istiyorum dedi..
tabi dedim kaynana ile oturursan öle bacaklarını yaya yaya oturamazsın
kaynana yemek yapmaz dedim...ee bende bilmiyorum dedi...
bende iyi düşün git dedim....girdinmi çıkmak zor mutluğun bozuluyor dedim..
doğru diyorsun dedi..

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum devamlı başım dönüyor...sakın hamilemişin demeyin imkansız bişey
dün gecede leke geldi tuvaletimden sonra baya vardı bu sefer ve ufak bir kan pırtısı vardı.
eşim izin almımş işyerinden p.tesiye randevu alacağım kadındoğumcuya gideceğim..şimdiden gerdi beni....hiç o çatala yatmak istemiyorum valla....

benden bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

medine canım başınız sağolsun rabbim günahlarını affetsin ..

cano len özledim seni bugün konuşamadık yaaa....

canom kızzz senle tlf kapattıktan sonra biri aradı emlakcıymış müşterisine ev arıyormuş bizim evi beğenmiş vs. yarın gelecekler...sende dedin ya bugün evimi sattınız ana dedim olurmu şimdi

amaaaaaa lakin sonraaa kandırmaaa kendini geçen hafta gelende bu- hafta dönecekti dedim...
gelsinler bakalımm

güle güle kullan hayatım . canım aman pazartesi gitmemezlik yapma agrılarında var bak. hoş bende kaç aydır aynı durumdayım gitmemek için direniyorum resmen bir gitmeye kalkarsam hastaneden çıkamıyacagım esasında ilk olarak sesimde sorun var ses perdem düzgün vuruş yapmıyor ileride sesini kaybedersin dediler ama ben dahale bekliyorum varizlerim çıldırmış durumda ayda ikikere adet oluyorum yani bir dolu sorun. iyi haberlerini bekliyoruz kızzz bide hamile oluyormuşsun anammmmm

sen benden daha vahimsin sende git erteleme cnm

hamile olursam aldırırım cnm
neden dersen ???? ben doğumkontrol hapı kullanıyorunm ve mide ilacı ,nezle ilaçları kullandım
iki çocukla riskli bir gebelik kaldırmaz bu beden ....baksana hasta oluyoruz ölmeden az öncce gidiyoruz

Merhaba arkadaşlar

Nasılsınız

Bizde kahvaltımızı yaptık, oğluşumla babamızı işe yolladık..Onu uyuttum bende kendime humana yaptım aradada süt sağıyorum ve size bakıyım dedim.Ama pek muhabbet olmamış

Kızlar dün k.k da temmuz annelerinde okudum.
8,9.aydan önce soğan sarımsak,karnıbahar vermeyin denilmiş.Birde ıspanak ve semiz otu piştikten sonra 24 saat içinde tüketin diyordu paylaşılan yazıda.Sizin bilginiz varmı bu konuyla ilgili.

Bende bugün yağıza patates,soğan,brokoli,havuç irmik karışımlı çorba yaptım.İnşallah sever dünkü ıspanaklı karışımı sevmedide

cnm ben 6 aydan itibaren soğan sarımsak verdş-im 9 aylıken benim yediğim pilav makarnaya başlamıştı ....ıspanak işide pişdiği an itibaren tüketilmeli 12.gün yenmez özelliğini kaaybediyor cnm vitamini kalmıyor

Dırım bende şimdiye kadar hep çorbalarına soğan sarımsak ekledim bir şikayetimiz olmadı.
Ama o yazıyı okuyunca dedim yanlışmı yaptım acaba.
Ispanak eklemiştim çorbasına ikinci günde yedirdim,bundan sonra yedirmiyim bari.

merhaba arkadaşlar dün akşam ve gecekızlar biraz uğraştırdı gerçi gündüz uyudluar rahat ettik öğlen de babamızı işe gönderdik şimdi de uyuttum sizlere bakıyım dedim
canancım sen de çok tatlısın canım arkandan dedikodunu yaptım bile eşime inşallah görüşürüz sık sık zahmet ne demek ben çok memnun oldum hatta hepimiz memnun olduk kızlara ayağın bereketli geldi almiş ne güzel uyudu senin kuzulara da nazarım değmesin ne kadar uslular

canım gazdan dolayı soğan sarımsak karnıbahar yok demişlerdir gaz sorunun yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum
sebzeleri de evet çok bekletmemen gerektiğini ben de duydum gerçi o kadar ayrıntı var ki hepsine dikkat etmek mümkün değil ıspanağı çok pişirdiğin zaman zararı bile var diyo doktorlar ama bebeklere pişirmeden nasıl yedirelim yeşil yapraklı sebzeleri belli bir döneme kadar yedirmeyin diyor bazıları da yedirin vitamini alsın diyor bir sürü şey yani neyi yapcağını şaşırıyo insan benim doktorum çok fazla pimpirikli değil o yüzden düşünceleri hoşuma gitti sadece zararlı olanleri söyleyip gerisini yedir diyor şey

sen sabırlı ol hayatım acele etme o ev hayırlı bi şekild satılacak canını sıkmaaaaa
biz iyiyiz canım sizleri sormalı atta yokmu bu gün sizeeee
ben karnıbahar ıspanak semiz otu hiç vermedim hayatım
karnıbahar bizde pek yenmez zaten semizotuda öyle sadece ben salatasını severim ıspanakda vermek hiç içimden gelmedi ama ıspanağım sadece piştiği zaman yenmesi gerektiğini bende biliyorum 2. gün yememeliymişiz pırasadfa verilmemeliymiş mesela o da çok lifli oldığundan bi hasalık yapabilir diyo benim beslenme listemde sarmısağı arada bir kullanıyorum aklıma çok gelmiyo soğanda koyuyorum ben yemeklere 6. aydan sonra bi sorun yaşamadık ama bilemşycem tabi içine sinmiyosa sen verme bence
seni dedikoducu seni hahahha

yordum snei vallaha üstüne kaynanalar felan geldi gerildin iyice hissettim
neyse bende çok memnun oldum işallah sık sık görüşürüz eşinlede bekleirm canım ama sen ondan önce kuzularla gel
alminanaın uyumasına maşalllah yaa işallah ehp uyurlar benimkilerde send e1 kase çorbayı bitirdiler vallaha evin acuk pislendi ama olsun alışıksındır sen hahaha
nirdesinizzz yawwww....

vallaha nerde bu millet ya herkes pazar keyfindemidir nedirrr

canom hoşgeldin :) bizde konuştuğumuz gibi annemdeyim yarın şu doktora gideyimde derdim ne öğreneyimm.........belkim gezeriz formda annemle :)

pazarda bitti beeeeeeeeee

evet canım maşallah çocuklara aaaaaaa ben hiç alışkın değilim ya evin pislenmesine ben çok temizimdir bi kadının üstüne güneş doğmaz ben hemen kalkar evimi temizlerim hem mütevaziyim hem mükemmel
aşkolsun ya ev temizlik görüyo sanki çocuklar için temizleniyo anca . ben onlara gerilmedim sen rahatsız olucan diye gerildim yoksa onların patavatsızlığına alışkınım eşim de özellikle söylemiş misafiri gelicek diye ama sataşsın diye kaşınıyoolar
canom hoşgeldin :) bizde konuştuğumuz gibi annemdeyim yarın şu doktora gideyimde derdim ne öğreneyimm.........belkim gezeriz formda annemle :)

pazarda bitti beeeeeeeeee
doktordan inşallah güzel haberlerle gel canım

gitte haber ver bize hayatım neticeyii
ohhh forumuda gezin sefanız olsun kafa dağıt biraz annende gez tozzz
darısı başıma
bizde kocişle gene kavga noktasına geldik bugün telde anlatamadım yanımdaydı
dışarıya çıkmak istiyorum dedim dün akşam söyleidm hattta istiklale çıkayım deidm biirni alıp birini alıp gidemezsin diyo ya ikinide al ya ikisinede bırak dedi ben habiryle ha ikisyle kalmışım evde kaldıktan sonra dedi ben yok birini alıırm dedimm
neyse bu gün aldı ben giidyorum dedim oğlumla deidm yok hava kapalı bırak çucğu dedi neyse
bende inat ettim bırakıcam dedim çocuğu ne yaparsa yapsın çıkıp kafamı dağıtayım alışveriş yapayım biraz dedim tabi kahvaltı evi topla et saat 2.30 oldu ben giidyorum dedim eşime tamma dedi bakabilirsin dimi ikisine dedim sinirlenmezsin dedim off git hadi dedi içinden bana küfür etmiyosun dimi dedim ediyorum dedi kızdım bende iyi gitmiyorum dedim zaten çocukları cezmiye bırakıp dışarı çıkmak vicdanen beni huzursuz ediyor ama kendimle inatlaştım bırak ikisinide görsün zorluğu dedim git dedim kendi kendime
öyle deyince gitmiyotum deidm bende sonra başladık tışmaya sen benmi anlamıyosun ben seni anlamıyorum geliyo zorla beni kaldırıyo hadi git lütfen git diyo yok dedim gitmiyotum dedim kavgada etmiyrum seninle dedim küsmüyorumda dedim tabi içimden sayıyorum
anlayacağın gene morel bozuk bi gündü ne zaman bitecek bizim bu atışmalar bilmiyorum çok can skıcı

eylülcüm iyim canım geçmişi okudum biraz.. ama keyifsizim bu aralar..
herkes benden çok şey bekliyor... kimse anlamıyor beni(
cumadan kaynana ve babanne geldi neyse hoşgeldi sefa geldi.. kahvaltı hazırladım onlar gelmeden. evim temizdi zaten bigün önceden silidm süpürdüm. kahvaltıyı ettik pazarım var cumları sebze alım siz burdayken dedim.kaynanam bende gelim dedi annem bakar kızlara dedii ii madem dedim. neyse çıkdık geldik kızlar durdumu baabnne diom hee durdun ne var bunlar kucağında tut ağlamıki sen boşa naz edion dio.. neyse cevap vermedim. öğleden sonra çay filan hazırladım akşamaın yemeklerini yapdım çamaşırları katladım. onlar kızlara bakarken oturdular tv başına açdılar esraerolu hanımlar..kaynanam arada bi ütü yapmış sadece... eee aslı bunlar çok akıllı kızım bak nası duruyolar sen abartıyosun.. anne dedim kucakdalarda ondan duruyolar koy dedim yere bak nası bağrıyolar... yemek yediriom yok sen onu yedirme bunu yedir. yoğurt yapdım yok öle yoğurt yapma böle yap. yok sen bu çocukları ayrı odalara yatır uyanmazlar.. yok efendim yan yana koy oyalanırlar... bende zaten hiçbişi bilmeyen salağın tekiyim. hiç denememişim bunları...neyse hanımlar çocuklar kucağında oturdular softrayı kurdum kızları doyırdum onları doyurdum topladım mutfağı ytcaz dediler yatak aç bilmem ne gecelik verdim. geri geldi babanne neymiş o gecelik onu yakarmış başka bişi vercekmişim.. ne verim babanne dedim benim pijamalar sana olmaz... selimin pijamasını verim dedim neyse verdim yattaılar bunlar tavuk gibi 9 da.. saat sabahın 5 i kaynanambizim odada yatıyo çekyatta.. eşimde salonda uyumuş. bir ses baya yüksek yüksek sesle sohbet ediolar. iremide almışlar kucaklarına.. bi uyandım nolduğumu şaşırdım .. anne dedim noldu hayırdır gece gece.. hiç dedi irem uyandı bizde kalkdık onu sevioz anne dedim irem gece gece bu satte nası uyandı uaynsada geri uyur.. iş açmayın başıma bide buna alışır dedim.. uyumak mümkünmü oturdular odamda ayşe teyze böle fatma teyze pek temiz yok onun kocası öle böle..çekdim yorganı kafaya 1 saat zor bela uyudum. 7 miydi neydi söleniolar. kalkdım artık kızları doyurdum. kahvaltı hazırladım bilmem ne kaynanam evi temzliyim dedi. ii dedim hadi sende onu yap bende bulaşıkları toplim. neyse tozları alcam basma die bağrıyo napim anne dedim basmadan kucağımama alim ayaklarımı... yok efendim biz böle evin içine edermişiz çok dağnıkmışız heryer oyuncakmış.. yerde minderin ne işi varmış.. anne dedim biz bebeklere göre düzen kurduk yani kendimiz için değil.. neyse kuaföre gidicekdim eşimde evde dedi sen git ben bakarım annemlerde burda.. kayananam dedi bende gelcem ii deidm gel.. gittim kuaföre yok geç kaldık yok bşlmem ne hava karardı... sinir boğdu boğdu.. eve geldik ee biz gidelim artık dediler.. ve gittiler...
haa bide dedimki bayramdna beri ne aradınız dedim ne geldiniz. sen bizi çok aradın dio. dedim benim mıçmaya vakdim yok. ananı arıyosundur dio. arıyorum evet dedim.çünkü o beni günde 3 sefer arar dedim..
anlıycanız resmen beni tartmaya gelmişler.. hanımlık etmeye gelmişler.. laf sokdularda laf sokdular...
sabhada eşim börek istedi neyse yapim dedim hazırladım bilemem ne bulaşıkları attımmutfağa kızları doyrudum üstelerini altlarını derken eşim geldi içerden yaa dedi annemler varken her işi yapıon böle bulaşıklar mutfakda beklio dedi.. dedim senin kafanı koparırım dedim. sen beni ne sandın dedim be... bi fasılda ona sinir oldum... dışarı çıkdık geldik oturdu pc başına kızlar aplıyo oyun istiolar oynatıyorum falan beren kustu.. bana bağırıyo kusturdun çocupu die.netin fişiniçkedim çok biliosan bak dedim...
yeter ama yaaa beni ne sanıyo bunlar ailecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…