ewet cnm herkes ıkız annesıarkadaşlar siz hepimniz ikis annesisiniz herhalde demi yani bn daha adayım yani hamileyim oyzden tecrübelerinize ihtiyacım war
gebelıgınınhr donemınde aklımız erdıgınde tecrube ettıgımız seylerı senınle paylasmayı ısterız eskı gunlerımıı hatırlatmıs olursun bızlereamiin cnmm saol böle bu forumda szn ikislerinizi görünce heyecanlandım çokk alışmaya başladım kıslaar nolur bana yardımcı olun bna çok ihtiyacım var
tamam canım bakayım bi..saol..
inşallah canım ya. günlerdir helak oldum
şuan bebekleriniz napıyo uyuyolarmı nasıl pc başındasınız:) mrk ediyoruum
ayyy ne güzel ya demekki bişekilde büyüyüp gidiyolar darısı bnm başıma işlh.... o günleri görmeme daha çok war ama olsunnbiri anakucağında diğeri salıncakta..
şimdi de salıncaktakini babası kucağına aldı...:))
ayyy ne güzel ya demekki bişekilde büyüyüp gidiyolar darısı bnm başıma işlh.... o günleri görmeme daha çok war ama olsunn
:97::97:ewet ya zor zanaat wallahi hiç kmse yokmu eşinden başka yardım edicek peki cnm yalnız çok zor olur tabiivalla benim açımdan hiç de kolay büyümüyorlar..uykusuzluk,yorgunluk felaket..ki bu rahatlamış hallerimiz..ilk günler daha da zordu..1 aydır evden dışarı adım atmadım...tek başımayım ,eşim yardım ediyor elinden geldiği kadar...ha bir de benimkileri oyun halısına koyuyorum ara ara..çitle çevrili etrafı..öyle olunca da rahat etmeye başladım..yemek falan yapamıyorum doğru dürüst..ev temizliği de ehhh işte öylesine... yalap şalap ...:)
canım Allah tamamına erdirsin sakat olucak diye bişey yok lütfen bnları düşünme ben ikili ve üçlü tarama yaptırmadım 5. ayda renkli ultrasonda uzman kişi tarafından bakılıyor. yani normalde benim doktorumda da renkli ultrason vardı ama bunun uzmanı farklı olduğu için başka bir doktora yönlendirilebilirsin konunun uzmanı olmasına dikkat et . çok şükür bebeklerimiz sağlıklı inşallah seninkiler de öyle olacakarkadaşlar bişy sorucam ağzıma bile almak istemiyorum sölemesi bile zor ama ikislerde sakatlık riski daha fazlaymış erken dönemde anlaşılıyor dimi yani dr ikislerde ikili tarama yapılmıyo fln dedmişti nasıl anlaşılıyo bileniniz warmı
başınız sağ olsun canımHayırlı aksamlar kızlar...
Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...
canım ilk değerine ne zaman baktırdın kaç çıktı ikincisine ne kadar süre sonra baktırdın değer normalden daha fazla yükseliyor ama bu durum kişiye göre de değişiyor benim kanda normal gebelik gibi çıktı ultrasonda belli olduherkeze iyi akşamlar sizlere bi sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim ben 4 ay 1o günlük hamileyim 4 sene tedavinin arkasından hamile kaldım 5 ayda klomen kuaktıllandım bu ay içtim ama doktora gitmedim bayram araya girince gidemedim kaç yumurtam oldu hiç bilmi yorum 10 gün önce doktora gidince doktor ikize benzettiğini söyledi bende gördüm 2 tane minik kese alttan baktı ordada aynı şeyi gördü 4 haftalık kan değerim 2223 tü bugün eşim doktoru aramış doktor ikiz olmayabilir de demiş başına böyle bişey gelen oldumu aranızda çok uzun yazdım galiba cevaplarsanız sevinirim
canım kaç saatte bir besliyosun ki 4-5 kez oluyoewet cnm herkes ıkız annesı
gebelıgınınhr donemınde aklımız erdıgınde tecrube ettıgımız seylerı senınle paylasmayı ısterız eskı gunlerımıı hatırlatmıs olursun bızlere
cnm bnmkıler anne sutu almadıkları ıcın ben kasık mamalarını ıstedıgım ogunde verıorum dr umuz kısıtlamadı verebılırsın dedı gunde 4 5 kez verıorum cokta sevıolar hıcbı yan etkısınıde gormedım bebıslerın bu tarz mamalardan bı zarar goruceklerını dusunmuorum.
onceden mamamı varmıs analarımız muhallebı ıle buyutmus bızlerı sapa saglamız cok sukur :)
bence cok sakınılan goze cop batar kuzum
erenzeyno canım ben soğan sürdüm üzerindeki ince zarı alıp da verdim ki acı olmasın diye rahatladı onu sürünce gülüyodu yada eline pırasa ver kemirsin yanında druyokenbunasıl dıs cıkarmaktır yarabbım 45 dakıkadır 1 solukluk ara vermeden aglıorlar ıkısı bırden cıldırıcam mosmor kesıldıle gozlerının altı dudaklrı kulaklrı ellerı morardı aglamaktan gozlerden nasıl yaslar gelıo suan 10 dadıkakdrı aman nasıl yazıorum aklım allaj bullak oldu
45 dakıkaya koskoca 45 dakıkdır ıkısı bırden o aglası bı gorsenız sasırırsınız napcamı sasırdım nolur bı akıl verın neyapayım bunlara ben allahım delırıcem tansıyonum dustu artık ıkısıne yetısemıorum yıkayamıorumda dıgerını bırakamıorum of offfffffffffffffffff
:97::97:ewet ya zor zanaat wallahi hiç kmse yokmu eşinden başka yardım edicek peki cnm yalnız çok zor olur tabii
sağol canım darısı size görünce o kadar üzüldüm ki kızımın pek sesi de çıkmıyo huzursuzluğu vardı ama öyle söylenip duruyodu bağırmadanHayırlı geceler herkese...Buyrun çay içelim kızlar
MEDİNE başın saolsun.Bende babanemi 10 sene önce kaybettim,ama halen acısı dün gibi içimde.
DOUDOU maşallah senin kızlar çok şirinmiş yaAllah bağışlasın tatlım öp benim yerime
EYLÜL maşallah dişimiz çıkmış.....Darısı bizim başımıza.
ERENZEYNO kız allah iyiliğini versin günde 4,5 kez mama :26:Bence çok veriyorsun dr.sordunmu bu konuyu.
Sabır diyorum sana.Dur önce biz varız sırada bizim dişler çıksın sonra sıra sizde.
sağol canım darısı size görünce o kadar üzüldüm ki kızımın pek sesi de çıkmıyo huzursuzluğu vardı ama öyle söylenip duruyodu bağırmadan
erenzeynocum,bence de çok veriyorsun...
Hayırlı geceler herkese...Buyrun çay içelim kızlar
MEDİNE başın saolsun.Bende babanemi 10 sene önce kaybettim,ama halen acısı dün gibi içimde.
DOUDOU maşallah senin kızlar çok şirinmiş yaAllah bağışlasın tatlım öp benim yerime
EYLÜL maşallah dişimiz çıkmış.....Darısı bizim başımıza.
ERENZEYNO kız allah iyiliğini versin günde 4,5 kez mama :26:Bence çok veriyorsun dr.sordunmu bu konuyu.
Sabır diyorum sana.Dur önce biz varız sırada bizim dişler çıksın sonra sıra sizde.
dedıgım gıbı mecburıyetten bebek sutu pek sevmıolar ıcıolar ama zar zor burun kıvırarak her zaman kasık mamasıda yemıolar arada bır dıgerınıde arıolar bı dengesızlık soz konusuerenzeynocum,bence de çok veriyorsun...
Ah canım kıyamam ben ona.Maşallah demek hiç sesi çıkamdıteyzesinden kocaman aferin ona.
Bizim yağız efendi duysynda utansın birde erkek olacak
canlar sımdı uyudular bende sıze haber edeyım dedım sınıımden oturup agladım bagıra bagıra sac bas yoldum bunasl bıseydı bugece sasırdım kaldım cıyak cıyak mosmor oldular aglamaktan artvınlım once sız varsınız ama bızımkıler cok erkencı davrandılar bnmde babasınında erken cıkmıs ıslerı genetık sanırım.
dra goturmustuk dıs cıkarıosunuz demıstı damaklar sısmıs patladı patlıcak serce parmagımımla kasıorum dıslerını nasıl ısırıolar yumruklarını sıkıp b sınırle acıtıolar resmen
kız resmen cıgnıo parmagımı suan ıse basım arıdan catlıcak mıdem bulanıo allahım tek basına 2 bebek buyutmek ne zor hangı bırıne yetısıcemı sasırdım ınanmıcaksınız ılk defa yıkadıgım halde kar etmedı susmadılar komsuları cagırdım allah razı olsun 5 kısı anca uyuttuk delırmek uzereydım
bır ara bıraktım yere ıkısınıde hungur hungur agladım elımı yuzumu yıkadım yoksa vurucaktım cocuklara
ALLAH gynah yazmasın dusuncesı ne bıle pısman oldum vıcdan azabı cektım okadar bekledık ugrastık onları kucagıma almak ıcın sımdıde bole sıkayet edıormusum gıbı hıssettım ama arkadaslar sızde ıkız annesısınız hepımızın bebekelrı var ve benı anladıgınızı umuyorum
Bak alminada bana hakveriyor.Sen resmen cılkını çıkarmışsın bu mama işinin
Hayırlı aksamlar kızlar...
Buguncok kötüyüm babaannem gece rahatsızlanmıs hastaneye götürmüşler Hakkın rahmetine kavustu inş.. Cok üzgünüm ne kadar zor ya aksam gördüm sabah yok ne kadar geçiçi hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?