dırım yandım gelin dedikçe ALTINA ODUN ATMALI......:))
hayatım benim kocada cvp hazır.. babalar ne yapar para kanazır onların geçini sağlar.. anne ne yapar çculara bakar... tut ulen bi yadımcı dedim geçenlerde hangi imkanla dio.. dedim o zman geceleri taksiye çık ... tövbe tövbe....
taksi kurtarmazzzzz merteree merteree hahahaha
hahahaa
yahu bu sinir bende işstah yapıo acıkdım yaa gece gece ne yesemkilo yapar şimdi püffffff
ewt ya gerçekten anne kız gibi anlaşırız kaynanamla abartmıyorum çoğu kişi annem zanneder ilk görünce..vil cnm ne güzelll demek iç açıcı kayganada varmışşşşşşşşşş
hahahaa
yahu bu sinir bende işstah yapıo acıkdım yaa gece gece ne yesemkilo yapar şimdi püffffff
selam herkeze .
iyi akşamlar .ahhhh ben çok kızgın ve sinirliyim bu kadın işi beni delirtecek bukadarmı ters olur herşey
hanım evfendi bu akşam aradı ben gelemiyecegim .neden dedim mesafe çok sorun olacak dedi salak
kadın aklın nerdeydi eşim aldı getirdi götürdü mesafeyi görmedinmi diyecektim sabır dedim eşimin surat
deyişti tabi yazık rahatllamıştı oda yarın sabah yine gidiyor yılbaşına kadar yok offff yarın yine biri
gelecek görüşecegiz bakalım .
bende bir rahat görümcemlere gittim bugün nasıl olsa kadın gelecek işleri yapar diye hepsi bana kaldı
yine size bir bakayım dedim kahvede yaptım sonrada iş yapacagım .
cano şöle yapsannnn sana böle sinirli git dediğinde sen onun damarına basacağına
sana gittttttttt dediğinde sankii içten demişcesine
salağa yatıp ayyyy hayatımm teşekkürr ederimmmm
sen çok bunalmadan geleceğim desen ve kapıdan vınnn turuzim kaçsann
ay kötü olmuş ama her şerde bir hayır vardır sıkma canını inşallah iyi birini bulursunuz canım
ayyyy bende deli oluyorumha bide o yokmu..OĞLUM YORGUN... aferdersinizbıçayım yorgunluğuna biz napioz akşama kadar yangel yat osmanmı...
eeee arada özletmek laızm hayatımben herkeseeee benim anneliğimi kimse eleştiremez diyorum.....iki çocuk bakmak kolaysa buyursun gelsin baksınlarrrrrrr....bende keyif yapayım diyorum...
geçen sene beni akıl hastası yapacaklardı öle bak böle bak derken....ama şimdi annem bile valla iyi bakıyorsun birsen benim aklım kesmiyo diyor.....
heee bu arada bayram ziyaretinden beridir ilkkez anneme geliyoruz 1 aydan fazla oldu sanırım
bana gelincede annem hiç hizmet etmiyor ben herşeyi yapıyorum....ayyy bi güzel karşıladı bizi...sormayın gitsinnnn bu aksam yemek hazırlarken hiçbişey demedi sofra hazırla,salata yap vs.gibiii
gerçekten beni bendne başka kimse düşünmüyor eşim dahi o kadar bencilki ben onun bu bencil tavırlarına kızıyorum daha 2 hafta önce aynı konu üstüne tartıştık bencilsin beni düşünmüyosun dedim gene yanı şeyler yani hiç anlamıyor ya beni buna çok üüzlüyorum aslındaCANAN
Sen geçen gün kızıyordun ya,Beni sadece aslı arıyor,diğer bedavası olan arkadaşlar aramıyor diye,ondan dedim bende.Yoksa bende ararım seni niye aramıyım hayatım.
Eşine gelince.Ya sen nasıl anneysen oda baba,niye yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorsun.
Ne oldu ne geçti eline gitmeyince,adam der tabi,biliyor senin gitmeyeceğini oh hizmet ettirecek kendine.
Sende bekle 1 hafta dahaki eşin evde olsun dışarı çıkayım.Seni senden başka kimse düşünmez anacım kimse.
Ah aslıcım ah.O emzirme mevzusu bizdede var malesef.
Geçen bayramda gittiğimizde benimki aç göğsünü emzir bakalım emecekmi dedi.
Bende sinir oldum tabi,açtım hemen emmedi tabi.
Birde anlatıyor sonra başkalarına,aman emmiyormuş gerçekten ben denettirdim diyor.
Sanki ben yalan söylüyorum.
Eşimde diyorki sen sıkma canını,1 ay yanındaydı madem bu çocuk emerdi neden emzirmeyi başaramadılar diyor.Seni suçlamak için yapıyor boşver diyor.
Aman kendi annemde aynı durumda bu emzirme konusunda.Oda hep beni suçluyor.
çok haklısın hiçte suçlanmadı ne yaptı biliyomusun çocukları uyuttuk devirdi kıçını yattıcanan şimdi sence suçlandımııııı tabikide HAYIRR... zevkine zevk kattı. o sana ne dedi git dedin sen geitmedin işde bi kuadar... evde kaldığına yan şimdi
hahha mademişi para kazanmak çıksın vallahadırım yandım gelin dedikçe ALTINA ODUN ATMALI......:))
hayatım benim kocada cvp hazır.. babalar ne yapar para kanazır onların geçini sağlar.. anne ne yapar çculara bakar... tut ulen bi yadımcı dedim geçenlerde hangi imkanla dio.. dedim o zman geceleri taksiye çık ... tövbe tövbe....
vallaha güzel fikir haaacano şöle yapsannnn sana böle sinirli git dediğinde sen onun damarına basacağına
sana gittttttttt dediğinde sankii içten demişcesine
salağa yatıp ayyyy hayatımm teşekkürr ederimmmm
sen çok bunalmadan geleceğim desen ve kapıdan vınnn turuzim kaçsann
yat anam iyi gecelerrrrkızları yedirip yatayım bende... çok yorucu bi gündü...
herkese iyi geceler.. rüyanızda KAYNANALARINIZI görün....:))))))))))
yok kızzz çöpçatanlık yapıyodum geldim geldim hahahaaslıııııı canım kıymalı böğrekkkkkkk çektiiiii
hani sabahlarııı pastanelerde olan var yaa üfff üfff dumanııı çıkar üstündee
hadiiiiii git yattttttt benden başkada yazan yokk,
deli kız gibiyimmm canoda kaçtııı
hay allah yaaaa olacakişmiiiselam herkeze .
iyi akşamlar .ahhhh ben çok kızgın ve sinirliyim bu kadın işi beni delirtecek bukadarmı ters olur herşey
hanım evfendi bu akşam aradı ben gelemiyecegim .neden dedim mesafe çok sorun olacak dedi salak
kadın aklın nerdeydi eşim aldı getirdi götürdü mesafeyi görmedinmi diyecektim sabır dedim eşimin surat
deyişti tabi yazık rahatllamıştı oda yarın sabah yine gidiyor yılbaşına kadar yok offff yarın yine biri
gelecek görüşecegiz bakalım .
bende bir rahat görümcemlere gittim bugün nasıl olsa kadın gelecek işleri yapar diye hepsi bana kaldı
yine size bir bakayım dedim kahvede yaptım sonrada iş yapacagım .
ay bugün eylülüm el çırpmaya başladı ..Eylüle alkış deyince hem gülüyor hem alkış yapıyor görmelisiniz o kadar tatlı oluyorki yaparken..Akşam AVM gzmeye gittik arabaya binice başladı alkış yapmaya çok mutlu oldu..gezmeyi çok seviyo tıpkı ben
herkese iyi geceler canlarr...nasılsınız bakimm herkes kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı modun daAllah kolaylık versin diyorumm...Allahtan benimki böyle değil anlayışlı ...güzel bir hafta sonu daha bitti yahu haftaya işe başlıcam offf kıslarıma babaanneleri bakacak çarşamba geliyor ar ara da annem gelicek bakıcı ayarlayamadık böyle annemler dönüşümlü gelicekler şimdilik bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?