Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

taksi kurtarmazzzzz merteree merteree hahahaha

herkese iyi geceler canlarr...nasılsınız bakimm herkes kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı modun da Allah kolaylık versin diyorumm...Allahtan benimki böyle değil anlayışlı ...güzel bir hafta sonu daha bitti yahu haftaya işe başlıcam offf kıslarıma babaanneleri bakacak çarşamba geliyor ar ara da annem gelicek bakıcı ayarlayamadık böyle annemler dönüşümlü gelicekler şimdilik bakalım...

artvinli senin kaynanatörde fena değill gördüm ya ben hastanedeee hahaha kolay gelsin 15 tatilde

vil cnm ne güzelll demek iç açıcı kayganada varmışşşşşşşşşş

fatoşşş hoşgeldin cnm...deseydin kaynanaya bizzzz dışarıdan takılıyoruz
oğlun yemekle uğraşma hayatım diyor diye hahhaha

hahahaa

yahu bu sinir bende işstah yapıo acıkdım yaa gece gece ne yesemkilo yapar şimdi püffffff

sormaaaaaaaa benimde kaç zamandır ruh halim bozukkk geceleri bişiler yer oldum..en yakın zamanda ruhumıu toplamam lazım balon gibi olacağımm...

o kadar sinirim bozukki en ufak şeyde ağlıyorum yaaaaaa...belgesel izletmedim eşimee anne yavrusunu kaplana yem etti diyee...şarkı türkü kanllarına takılıyorum son sessssss açıyorunm bağra bağra söylüyorum...alişlede ömer tempoo tutuyor haahaaa tencere kapak misalii

kızları yedirip yatayım bende... çok yorucu bi gündü...
herkese iyi geceler.. rüyanızda KAYNANALARINIZI görün....:))))))))))

aslıııııı canım kıymalı böğrekkkkkkk çektiiiii
hani sabahlarııı pastanelerde olan var yaa üfff üfff dumanııı çıkar üstündee

hadiiiiii git yattttttt benden başkada yazan yokk,
deli kız gibiyimmm canoda kaçtııı

vil cnm ne güzelll demek iç açıcı kayganada varmışşşşşşşşşş
ewt ya gerçekten anne kız gibi anlaşırız kaynanamla abartmıyorum çoğu kişi annem zanneder ilk görünce..
hahahaa

yahu bu sinir bende işstah yapıo acıkdım yaa gece gece ne yesemkilo yapar şimdi püffffff

bende acıktım ama inatla yemicemm

selam herkeze .

iyi akşamlar .ahhhh ben çok kızgın ve sinirliyim bu kadın işi beni delirtecek bukadarmı ters olur herşey

hanım evfendi bu akşam aradı ben gelemiyecegim .neden dedim mesafe çok sorun olacak dedi salak

kadın aklın nerdeydi eşim aldı getirdi götürdü mesafeyi görmedinmi diyecektim sabır dedim eşimin surat

deyişti tabi yazık rahatllamıştı oda yarın sabah yine gidiyor yılbaşına kadar yok offff yarın yine biri

gelecek görüşecegiz bakalım .

bende bir rahat görümcemlere gittim bugün nasıl olsa kadın gelecek işleri yapar diye hepsi bana kaldı

yine size bir bakayım dedim kahvede yaptım sonrada iş yapacagım .

ay bugün eylülüm el çırpmaya başladı ..Eylüle alkış deyince hem gülüyor hem alkış yapıyor görmelisiniz o kadar tatlı oluyorki yaparken..Akşam AVM gzmeye gittik arabaya binice başladı alkış yapmaya çok mutlu oldu..gezmeyi çok seviyo tıpkı ben

ay kötü olmuş ama her şerde bir hayır vardır sıkma canını inşallah iyi birini bulursunuz canım

Son düzenleme:

şimdi ben yazacaktım canana bunu yapılması gereken o canım valla ne vijdan azabı çekecekler valla hiç biride çekmez üzülseler bile biraz 5 dakka sürer ben eskiden öyleydim biraz surat assa gitmezdim
valla şimdi hiçte takmıyorum görmüyorum bile ben her zaman diyorum eşin dünyanın en iyi insanıda olsa bazen kendini düşüneceksin ve gaddar olacaksın inan daha çok kıymet biliyorlar

ha bide o yokmu..OĞLUM YORGUN... aferdersinizbıçayım yorgunluğuna biz napioz akşama kadar yangel yat osmanmı...
ayyyy bende deli oluyorum
o akşama kadar çalışıyo diyo bana
ben ne yapıyorum şeyimi gere gere oturuyormuyum tabanı yanmış it gibi bi o yana bi bu yana koşturuyorum pöfffff
eeee arada özletmek laızm hayatım
vallaha kimse anneliğimizi elekştiremez g..tü yiyen gelsin 2 bebeği evi gücü kocayı kaynanayı ,dare etsin
gerçekten beni bendne başka kimse düşünmüyor eşim dahi o kadar bencilki ben onun bu bencil tavırlarına kızıyorum daha 2 hafta önce aynı konu üstüne tartıştık bencilsin beni düşünmüyosun dedim gene yanı şeyler yani hiç anlamıyor ya beni buna çok üüzlüyorum aslında
canan şimdi sence suçlandımııııı tabikide HAYIRR... zevkine zevk kattı. o sana ne dedi git dedin sen geitmedin işde bi kuadar... evde kaldığına yan şimdi
çok haklısın hiçte suçlanmadı ne yaptı biliyomusun çocukları uyuttuk devirdi kıçını yattı
hahha mademişi para kazanmak çıksın vallaha
vallaha güzel fikir haaa
ama yemez
1-2 yaparım öyle 3. deçözer işi gitme der hahaha
kızları yedirip yatayım bende... çok yorucu bi gündü...
herkese iyi geceler.. rüyanızda KAYNANALARINIZI görün....:))))))))))
yat anam iyi gecelerrrr

ayy ben hergün kayganayı görüyom rüyamdan eksik kalsınnnn
yok kızzz çöpçatanlık yapıyodum geldim geldim hahaha
hay allah yaaaa olacakişmiii
ben zaten dün kılanmıştım bu karıdan sanada dedim ya işe hitiyacı var diye duygusal davranma diye ahanda ertesi güne çıktı madem işe o kadar ihtiyacı var para kazanması lazım yolu ne diye bahane ediyon demekki gerçekten paraya ihtiyacı yokkk

ayyy çok şirin oluyolar ya
bend edevrime bitti diyorum kollarını iki yana açıp kafasını bi tarafa eğiyo yiyesim geliyooooo

ayyy bende bugün tunikten biraz uzunca dizden 4 parmak yukarıda tirko bişey giydim altınada cotton kalın çorap giydim
ayyy neymişş efendimmm ben bunun altına tayt giyecekmişim bu saatten sonra benlemi uğraşacakmış
iki çocuk anası mıçıımımı açacakmışımm...vs.vs..ne alaka dedim kalın çorap dedim vs. yokk..
hiçççççççç sesimi çıkarmadan üzerimi çıkardım....veeeee intikamım acı olacakkkkkkkkkkkkkk

aslında çok haklısınız bencil olmak lazım biraz madem o bencil
ama tuhaf bi vicdan azabı çekiyrum ben şimdi çıksam diyorum kaynnam arkamdan söylenir duruu diyrum doldurur sürekli diyorum
sonra oda akşama kadar çalışıyo diyorum sabahtan kalkıyo giidyo ben nede olsa evdeyim diyorum kıyamıyorumda biraz offf ne bilim
bende kaşınıyorum sanıırm biraz

ayyyy nefess bu ne yaaaa offf koca izmirde kadın yok millet işsizim diyeeeeeee yakınıyor bidee al işteeeee

vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...

benimde kaynanamdan yana bir sıkıntım yok şükür agzı var dili yok gerçekten .tek sorunu evlatlarına haddinden fazla düşkün eskiden kızıyordum buna onada hak vermeye başladım çocugum olduktan sonra gencecik bir evlat kaybetmiş normal .ama faydasıda varmıde yok çünki yaşlı bayagı görümcemle yaşıyor hatta anca kendi odasını filan toplar ama şükür şimdiye kadar kırgınlıklarımız olmadı ufaktefekleri saymassaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…