Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yakın sayılırız canım.

doğum gününüz kutlu olsun şimdiden.. yılbaşı gecesi doğdular kuzular öylemi ne güzel :),

bizde 6 ocak yarı yaşımız için pasta kescez.. inşallah 1. yaşımızda gelir hemencik. o zaman yazda gelecek sıkılmayacağız bu kadar...

1. yaşında daha kolay oluyormu bakımları? eziyetleri daha az oluyor mu?

çok sağol canım...yılbaşı günü doğdular evet sabırsız cadılar erken geldiler süpriz yaptılar bize...

sizinde şimdiden yarı yaşınız kutlu olsun..inşallah 1.ci yaşlarınıda sevinçle mutlulukla kutlarsınız..

1 yaşında biraz daha kolay oluyor evet...en azından söylenenleri anlıyorlar belli bir düzeniniz varsa onada alışmış oluyorlar...gece uyanmaları azalıyor vs....
tabii her çocuk bir olmuyor o başka...

benimkiler şimdi 2 yaşındalar ve allahıma şükür rahatım..tabi zaman zaman zorlukları oluyor ama bebekkenki kadar değil...

günaydın haımlar.. bugun cok duygusalım ben ya...nedendir bılmem dun gece sabaha kadar uyumadım ve butun gece eskı kk yazısmalarımıza baktım dıger topıkteki...okurken agladım aglarkende okudum...hastane yatıs donemım..bebeklerın kuvezde gecıdıgı gunller...hepsı hem cok taze hemde cok uzak kaldı bana...ogunlerımdekı destegınız...dualarınız benım ıcın olan endıselerınız ole udygulandımkı...alem sanal olabılır ama samımıyet ve dostluk ole gercek ıcten yasanmıskı cok duygulandım ...bır derdım oldugunda benımle bırlıkte uzulucek okadar arkadasım varmıskı ne kadar guzel bı sey bu... her gun bnmle uzulup benımle sevınmıssız ...benımle bırlıkte aglamıssınız...ıkız annelerı cok ozeldır derler ya onları ozel yapan sadece ıkızler degıl...tasıdıkları kalplerıdır en buyuk ozellıklerı...ayrı ayrı hepınızden bırkez daha allah razı olsun o gunlerdekı destekcım oldugunuz ıcın...
allah bebeklerınıze uzun ve bahtı acık omurler versın..İYİKİ VARSINIZ...
INSANIN SIZLER GIBI DOSTLARI OLDUKCA SIRTI YERE GELMEZ..OPUYORUM HEPINIZI

evt o zamanları hatırlıyorum sen benden 2 hafta sonra doğuracaktın eğer zamanında olsaydı doğurduğunda hem üzülmüştüm hem sevinmiştim ama o aralar bişi yazamamıştım sana ama o günlerr çook uzakta kaldı çook şükür.allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Tatlım onun bunun lafıyla gerilme , zaten gün boyu o kadar yoruluyoruz ki bi de o şunu demiş bu bunu demiş gerilemem kesinlikle. Cevabını ver herkese adın edepsize çıkacaksa çıksın, benimki şuan çıkmış durumda sıkıyorsa bir laf etsinler yırtarım ağızlarını 5 kat fazla cevap veririm o yüzden bişey diyemezler. Geçenlerde kaynana ve kayınbabam geldi bir hafta kaldılar bunu böyle yap bile demediler ki bendeki kaynana Allah düşmanıma vermesin bir doğal afettir. Sürekli bebeklerle ilgilendiler onada bişey demedim her zaman göremiyorlar doya doya vakit geçirsinler diye bir hafta sonra bütün düzenleri bozuldu öğlenleri 2-3 saat uyuyorlardı akşam uyuma saatleri düzenliydi eser kalmadı. En fazla 15 dk uyuyorlar akşamlarıda 15 dk'da bir uyanıyorlar. Bir dahaki sefere bu kadar düzenlerinin bozulmasına izin vermeyecem isterse bozulsunlar.
Canım Milumil diğer mamalardan daha tadı güzel ve doyurucu ama işte iştahsızlık olunca ne yaparsan yap. Benimkiler çorbayı seviyorlar artık hemen hemen hiç mama almıyorlar, istemiyorlar. Sadece gece uyurken ne kadar alırlarsa o kadar bide 6 aydan sonra verilen hazır devam sütleri var belki onu severler her markanın var denemek istersen tabi....

Fıstıklarım benim çok yakışmış Maşallah..........
Bizde Cumartesi günü Antaresdeydik. Orada sanki ikizler daha çok ilgi çekiyor gibi geliyor bana her gören bişey söylüyor. Diğer avm ler öyle değil sanki..

Kızlara güzel güzel yıllar dilerim canım doğum günleri kutlu olsun

aminc nmm gectı gıttı artık ınss bdahada gerı gelmesın

Hatırlıyorum o günleri ne badireler atlatmıştınız ama çok şükür bebişlerin sağlıklı ve yanında bu herşeye değer canım.....

Hayırlı günler arkadaşlar

Pazartesiler hiç sevmem nedense,temizlik iş güç çok sıkıcı çok.
Bende temizliğimi yaptım oğluş uyuyor sadece onun odası kaldı.

CANAN valla geçti gitti artık keşke yapma.Haftaya sakla gezme hevesini.
Bende bazen okadar daralıyorumki,eşim eve gelince istiyorumki hiç üstünü değiştirmeden yağızı alsın kucağımdan.Ama diyorum adam yorgun dinlensin.
Sonra düşünüyorum öğretmenlik yorucu bir meslek değilki,inşaatlarda,ağır işlerde çalışan insanlar var.
Sizin içinde bu geçerli eşinde öyle aman aman yorulmuyor sonuçta.Sna yardım etmek zorunda bence.

NEFES ohmaşallah hep böyle olsun senin oğlanlar.
Bak birşey daha öğrendim bulgurdamı ikinci gün yenmezmiş.
Neyse onada dikkat edeyim şşimdiden sonra.

DIRIM evet sen benim kayınvalideyle tanıştın dimi hastanede.
Bak severim kayınvalidemi,üstümüzden hayır duasını hiç eksik etmez,ağzından hep yavrum kızım çıkar,doğum yaptığımda 1 ay yanımda kaldı gece gündüz hiç uyumadı neredeyse.
Ama herşeyi pek bilir,herşeye yapacak yorumu vardır,hep ben en iyisini yaparım havası vardır.
Bazen beni çileden çok rahat çıkartır yani.:84:

VİL maşallah senin kızlar kocaman olmuşlar.Yerim onların tokalarını ben.

Kızlar dün profiloda kanz mağazasında çocuklar için etiketin yarısı indirim vardı.
Valla güzel ve uygun şeyler var bakın derim.Hele kızlar için bayıldım bayıldım resmen.
Eşime diyorum benim kızım olsa buradan çıkarken maaaşını bırakırdın heralde.
Oda diyor mümkünse olmasın ozaman

Artvinli naber canım yağız oğlan ne alemde

Ah canım benim şimdi okudum mesajını.Yağız iyi teyzesi yaramazlıklar peşinde şimdiden.
Yürüteç aldık artık rahat kullanabiliyor.Ama ne görse çekip aşağıya inidriyor.
Örtüyü nasıl çektiyse çiçek tepesine iniyordu zor yakaldım,şarjlı süpürgenin kablosonu çekişitiriken yakaldım onuda inidirecek kafasına galiba çok yaramaz olacak durum onu gösteriyor.

Senin fıstıklar nasıl.Nasıl tatlı olmuşlardır kimbilir öp onları benim için

hatırlıyorum o günleri ne badireler atlatmıştınız ama çok şükür bebişlerin sağlıklı ve yanında bu herşeye değer canım.....

ewet canım o gunlerı atlatmak ıcın bebekelrımı kucagıma almak ıcın cok bedel odedım agır odedım hala bıle pısıkolojık anlamda toparlanmıs degılım

Ya aslı ugramadı hıc moralı cok bozuktu umarım iyidir..
2 kere aldım numarasını ıkı kerede kayabettım bulamıyorum..lutfen aslının numarasını bılen bana ozelden yollayabılırmı.merak edıyorum onu.

yanı sımdı kımse aslının cebını bılmıyormu.yada kımse cvp vermıyor yazıma lurfen bırı bırısı numarasını ozelıme yazarsa sevınırım

ayyy ben geldim sabah 8 de kalktı alişşş babamız evdeydii...
annemle sabah doktora gittim kendime doğru teşhis koymuşum sistit olmuşumm boll boll intihap varmış...valla annemlerin burada semtin özel hastanesine gittimm...15 tl muayne verdim 6 tl tam idrar testi istemiş haızr gitmişkende tsh baktırıyım dedim o yarın çıkacakmış..

eve geldikk kahvaltı vs.çocukları uyut şimdi oturuyorum annemlerin pazarııı var gidem az gezeyiimmm

aman maşallah nazar değmesin benimkilerde banyo sonrası maksimum 10 dk uyuyorlar ama 10 saat sanıyorlar galiba

doğum gününüz şimdiden kutlu olsun.......

vay yaramaz sıpa.....

yanı sımdı kımse aslının cebını bılmıyormu.yada kımse cvp vermıyor yazıma lurfen bırı bırısı numarasını ozelıme yazarsa sevınırım

bende yok cnm numarası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…