- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
benim kuzular gece bıcı bıcı olduktan sonra 10,30 da uyudular ve sabah 10 a kadar uyuduk...
bebekken 6 da uyanırlardı ve bende bunlar ne zaman şöyle 9a 10a kadar yatacaklar derdim..ve şimdi o günleri görüyorum çok şükür...
fatoş hanım bende bosna hersek mahallesindeyim canım...
ayyy cuma günü doğum günü benim prenseslerimin
yakın sayılırız canım.
doğum gününüz kutlu olsun şimdiden.. yılbaşı gecesi doğdular kuzular öylemi ne güzel :),
bizde 6 ocak yarı yaşımız için pasta kescez.. inşallah 1. yaşımızda gelir hemencik. o zaman yazda gelecek sıkılmayacağız bu kadar...
1. yaşında daha kolay oluyormu bakımları? eziyetleri daha az oluyor mu?
günaydın haımlar.. bugun cok duygusalım ben ya...nedendir bılmem dun gece sabaha kadar uyumadım ve butun gece eskı kk yazısmalarımıza baktım dıger topıkteki...okurken agladım aglarkende okudum...hastane yatıs donemım..bebeklerın kuvezde gecıdıgı gunller...hepsı hem cok taze hemde cok uzak kaldı bana...ogunlerımdekı destegınız...dualarınız benım ıcın olan endıselerınız ole udygulandımkı...alem sanal olabılır ama samımıyet ve dostluk ole gercek ıcten yasanmıskı cok duygulandım ...bır derdım oldugunda benımle bırlıkte uzulucek okadar arkadasım varmıskı ne kadar guzel bı sey bu... her gun bnmle uzulup benımle sevınmıssız ...benımle bırlıkte aglamıssınız...ıkız annelerı cok ozeldır derler ya onları ozel yapan sadece ıkızler degıl...tasıdıkları kalplerıdır en buyuk ozellıklerı...ayrı ayrı hepınızden bırkez daha allah razı olsun o gunlerdekı destekcım oldugunuz ıcın...
allah bebeklerınıze uzun ve bahtı acık omurler versın..İYİKİ VARSINIZ...
INSANIN SIZLER GIBI DOSTLARI OLDUKCA SIRTI YERE GELMEZ..OPUYORUM HEPINIZI
doruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be....
nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolarhani moldov, leton rus diyecem tehlike şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..
canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgünçok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk...
dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum
fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor
artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk..
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem
yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim
firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr
sağol teyzesi seninkilerde pek tatlı maaşallah..Tokaları denemek için tutturdum çok hevesliyim toka takmaya ama saç yok henüz
antares deydik canım ya siz.Biz genelde antarese gideriz hem yakın bize hemde ferah geliyo bana
Kızlara güzel güzel yıllar dilerim canım doğum günleri kutlu olsungünaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
benim kuzular gece bıcı bıcı olduktan sonra 10,30 da uyudular ve sabah 10 a kadar uyuduk...
bebekken 6 da uyanırlardı ve bende bunlar ne zaman şöyle 9a 10a kadar yatacaklar derdim..ve şimdi o günleri görüyorum çok şükür...
evt o zamanları hatırlıyorum sen benden 2 hafta sonra doğuracaktın eğer zamanında olsaydı doğurduğunda hem üzülmüştüm hem sevinmiştim ama o aralar bişi yazamamıştım sana ama o günlerr çook uzakta kaldı çook şükür.allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Hatırlıyorum o günleri ne badireler atlatmıştınız ama çok şükür bebişlerin sağlıklı ve yanında bu herşeye değer canım.....günaydın haımlar.. bugun cok duygusalım ben ya...nedendir bılmem dun gece sabaha kadar uyumadım ve butun gece eskı kk yazısmalarımıza baktım dıger topıkteki...okurken agladım aglarkende okudum...hastane yatıs donemım..bebeklerın kuvezde gecıdıgı gunller...hepsı hem cok taze hemde cok uzak kaldı bana...ogunlerımdekı destegınız...dualarınız benım ıcın olan endıselerınız ole udygulandımkı...alem sanal olabılır ama samımıyet ve dostluk ole gercek ıcten yasanmıskı cok duygulandım ...bır derdım oldugunda benımle bırlıkte uzulucek okadar arkadasım varmıskı ne kadar guzel bı sey bu... her gun bnmle uzulup benımle sevınmıssız ...benımle bırlıkte aglamıssınız...ıkız annelerı cok ozeldır derler ya onları ozel yapan sadece ıkızler degıl...tasıdıkları kalplerıdır en buyuk ozellıklerı...ayrı ayrı hepınızden bırkez daha allah razı olsun o gunlerdekı destekcım oldugunuz ıcın...
allah bebeklerınıze uzun ve bahtı acık omurler versın..İYİKİ VARSINIZ...
INSANIN SIZLER GIBI DOSTLARI OLDUKCA SIRTI YERE GELMEZ..OPUYORUM HEPINIZI
Artvinli naber canım yağız oğlan ne alemde
evt o zamanları hatırlıyorum sen benden 2 hafta sonra doğuracaktın eğer zamanında olsaydı doğurduğunda hem üzülmüştüm hem sevinmiştim ama o aralar bişi yazamamıştım sana ama o günlerr çook uzakta kaldı çook şükür.allah kimseyi evladıyla sınamasın...
hatırlıyorum o günleri ne badireler atlatmıştınız ama çok şükür bebişlerin sağlıklı ve yanında bu herşeye değer canım.....
Ah canım benim şimdi okudum mesajını.Yağız iyi teyzesi yaramazlıklar peşinde şimdiden.
Yürüteç aldık artık rahat kullanabiliyor.Ama ne görse çekip aşağıya inidriyor.
Örtüyü nasıl çektiyse çiçek tepesine iniyordu zor yakaldım,şarjlı süpürgenin kablosonu çekişitiriken yakaldım onuda inidirecek kafasına galiba çok yaramaz olacak durum onu gösteriyor.
Senin fıstıklar nasıl.Nasıl tatlı olmuşlardır kimbilir öp onları benim için:16
Ahh bilmezmiyim yürüteçle yaramazlıkları devrilmedik yer kalmıyor kendi kadar kitapları deviriyor cadılar, zaten örtü falan kalmıyor sehpalarda çok tatlılar ama yürüteçte bir orda bir burda. Eşim koltukta uyuyordu gitmişler onun ayak parmaklarını kemiriyorlar daha neler görecez bakalım.
Ah canım benim şimdi okudum mesajını.Yağız iyi teyzesi yaramazlıklar peşinde şimdiden.
Örtüyü nasıl çektiyse çiçek tepesine iniyordu zor yakaldım,şarjlı süpürgenin kablosonu çekişitiriken yakaldım onuda inidirecek kafasına galiba çok yaramaz olacak durum onu gösteriyor.
Senin fıstıklar nasıl.Nasıl tatlı olmuşlardır kimbilir öp onları benim için:16
Ahh bilmezmiyim yürüteçle yaramazlıkları devrilmedik yer kalmıyor kendi kadar kitapları deviriyor cadılar, zaten örtü falan kalmıyor sehpalarda çok tatlılar ama yürüteçte bir orda bir burda. Eşim koltukta uyuyordu gitmişler onun ayak parmaklarını kemiriyorlar daha neler görecez bakalım.
İnanmıyorum ya
Valla çok alem bu çocuklar nasılda akıllarına geliyor böyle şeyler şaşırıyorum.
günaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
Senin fıstıklar nasıl.Nasıl tatlı olmuşlardır kimbilir öp onları benim için
yanı sımdı kımse aslının cebını bılmıyormu.yada kımse cvp vermıyor yazıma lurfen bırı bırısı numarasını ozelıme yazarsa sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?