kesinlikle çok şirinlerayyy çok şirin oluyolar ya
bend edevrime bitti diyorum kollarını iki yana açıp kafasını bi tarafa eğiyo yiyesim geliyooooo
inş...vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...
benimde kaynanamdan yana bir sıkıntım yok şükür agzı var dili yok gerçekten .tek sorunu evlatlarına haddinden fazla düşkün eskiden kızıyordum buna onada hak vermeye başladım çocugum olduktan sonra gencecik bir evlat kaybetmiş normal .ama faydasıda varmıde yok çünki yaşlı bayagı görümcemle yaşıyor hatta anca kendi odasını filan toplar ama şükür şimdiye kadar kırgınlıklarımız olmadı ufaktefekleri saymassaz
ayyyy nefess bu ne yaaaa offf koca izmirde kadın yok millet işsizim diyeeeeeee yakınıyor bidee al işteeeee
vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...
eylülcüm iyim canım geçmişi okudum biraz.. Ama keyifsizim bu aralar..
Herkes benden çok şey bekliyor... Kimse anlamıyor beni(
cumadan kaynana ve babanne geldi neyse hoşgeldi sefa geldi.. Kahvaltı hazırladım onlar gelmeden. Evim temizdi zaten bigün önceden silidm süpürdüm. Kahvaltıyı ettik pazarım var cumları sebze alım siz burdayken dedim.kaynanam bende gelim dedi annem bakar kızlara dedii ii madem dedim. Neyse çıkdık geldik kızlar durdumu baabnne diom hee durdun ne var bunlar kucağında tut ağlamıki sen boşa naz edion dio.. Neyse cevap vermedim. öğleden sonra çay filan hazırladım akşamaın yemeklerini yapdım çamaşırları katladım. Onlar kızlara bakarken oturdular tv başına açdılar esraerolu hanımlar..kaynanam arada bi ütü yapmış sadece... Eee aslı bunlar çok akıllı kızım bak nası duruyolar sen abartıyosun.. Anne dedim kucakdalarda ondan duruyolar koy dedim yere bak nası bağrıyolar... Yemek yediriom yok sen onu yedirme bunu yedir. Yoğurt yapdım yok öle yoğurt yapma böle yap. Yok sen bu çocukları ayrı odalara yatır uyanmazlar.. Yok efendim yan yana koy oyalanırlar... Bende zaten hiçbişi bilmeyen salağın tekiyim. Hiç denememişim bunları...neyse hanımlar çocuklar kucağında oturdular softrayı kurdum kızları doyırdum onları doyurdum topladım mutfağı ytcaz dediler yatak aç bilmem ne gecelik verdim. Geri geldi babanne neymiş o gecelik onu yakarmış başka bişi vercekmişim.. Ne verim babanne dedim benim pijamalar sana olmaz... Selimin pijamasını verim dedim neyse verdim yattaılar bunlar tavuk gibi 9 da.. Saat sabahın 5 i kaynanambizim odada yatıyo çekyatta.. Eşimde salonda uyumuş. Bir ses baya yüksek yüksek sesle sohbet ediolar. Iremide almışlar kucaklarına.. Bi uyandım nolduğumu şaşırdım .. Anne dedim noldu hayırdır gece gece.. Hiç dedi irem uyandı bizde kalkdık onu sevioz anne dedim irem gece gece bu satte nası uyandı uaynsada geri uyur.. Iş açmayın başıma bide buna alışır dedim.. Uyumak mümkünmü oturdular odamda ayşe teyze böle fatma teyze pek temiz yok onun kocası öle böle..çekdim yorganı kafaya 1 saat zor bela uyudum. 7 miydi neydi söleniolar. Kalkdım artık kızları doyurdum. Kahvaltı hazırladım bilmem ne kaynanam evi temzliyim dedi. Ii dedim hadi sende onu yap bende bulaşıkları toplim. Neyse tozları alcam basma die bağrıyo napim anne dedim basmadan kucağımama alim ayaklarımı... Yok efendim biz böle evin içine edermişiz çok dağnıkmışız heryer oyuncakmış.. Yerde minderin ne işi varmış.. Anne dedim biz bebeklere göre düzen kurduk yani kendimiz için değil.. Neyse kuaföre gidicekdim eşimde evde dedi sen git ben bakarım annemlerde burda.. Kayananam dedi bende gelcem ii deidm gel.. Gittim kuaföre yok geç kaldık yok bşlmem ne hava karardı... Sinir boğdu boğdu.. Eve geldik ee biz gidelim artık dediler.. Ve gittiler...
Haa bide dedimki bayramdna beri ne aradınız dedim ne geldiniz. Sen bizi çok aradın dio. Dedim benim mıçmaya vakdim yok. Ananı arıyosundur dio. Arıyorum evet dedim.çünkü o beni günde 3 sefer arar dedim..
Anlıycanız resmen beni tartmaya gelmişler.. Hanımlık etmeye gelmişler.. Laf sokdularda laf sokdular...
Sabhada eşim börek istedi neyse yapim dedim hazırladım bilemem ne bulaşıkları attımmutfağa kızları doyrudum üstelerini altlarını derken eşim geldi içerden yaa dedi annemler varken her işi yapıon böle bulaşıklar mutfakda beklio dedi.. Dedim senin kafanı koparırım dedim. Sen beni ne sandın dedim be... Bi fasılda ona sinir oldum... Dışarı çıkdık geldik oturdu pc başına kızlar aplıyo oyun istiolar oynatıyorum falan beren kustu.. Bana bağırıyo kusturdun çocupu die.netin fişiniçkedim çok biliosan bak dedim...
Yeter ama yaaa beni ne sanıyo bunlar ailecek...
,,aslında çok haklısınız bencil olmak lazım biraz madem o bencil
ama tuhaf bi vicdan azabı çekiyrum ben şimdi çıksam diyorum kaynnam arkamdan söylenir duruu diyrum doldurur sürekli diyorum
sonra oda akşama kadar çalışıyo diyorum sabahtan kalkıyo giidyo ben nede olsa evdeyim diyorum kıyamıyorumda biraz offf ne bilim
bende kaşınıyorum sanıırm biraz
artvinli senin kaynanatörde fena değill gördüm ya ben hastanedeee hahaha kolay gelsin 15 tatilde
vil cnm ne güzelll demek iç açıcı kayganada varmışşşşşşşşşş
fatoşşş hoşgeldin cnm...deseydin kaynanaya bizzzz dışarıdan takılıyoruz
oğlun yemekle uğraşma hayatım diyor diye hahhaha
Canım teşekkürler Allah hepimizinkini bağışlasınayyyy çok güzlerrr allah bağışlasınnnnn
babalara gıcıklıkları var benimkilerde hafta sonları uyumaz hahahaha
selam canım
dün 2 de yattım vallaha dışarı çıkmıştım akşam 6 gibi
bişiler almam lazımdı tabi yolda sinir ettiler benimkiler 10 da eve geldik çay koydum kociş bişiler attıştırdı uyumayacakları ttuttu bu günde hala ayaktalar neyse bu gün geldim
ön yargılı olma yaaa belki kafana uygun biri çıkarrr
medinee
bütün sözler anlamsız biliyorum hiç biri acını dindirmez mekanı cennet olsun başın sağolsun kuzummm
burçin sen bi yardımcı daha al bence kendine bebeklere yardımcı olacak abla tarzında
benimkileirn ikiside ayakta sallanarak uyuyor o yüzden sırayla sallıyorum eğer ikiside çok sıkıştuysa devrimi ayağıma alıyorum mustafayı yanıma alıyorum devrimi ayağımda sallıyorum mustafanında sırtını sıvazlayarak uyutuyorum bennn
selam akızlar anca gelebildim birsoma kocası netbook almış bugün misafirleir gittikten sonra bilgisayar ayarlarını yapabilirse kesin gelir
ayyy bu gün aylülcüğüme gittim nekadar tatlı ne kadar sakin yumuşak bi insan yaaa çok sevdim vallaha onu annemede çok yakınmış artık sık sık görüşürüz vallaha en yakın zamanda onuda bana bekliyorummmmbana ikramlar hazırlamak içind eyorulmuş ya çok üüzldüm o kadarda sakın bişi hazırlama dedimm
ayy kızları çok ttalı hele o elmina bal dök yala ben gülüyorum o bana kahkahaşar atıyor kafasını kaldırıp kucağıma gelmeye çalışıyo resmen maşallah maşallahhh
firdosss daha gelmedinmi kuuzm sennnnn
dorukkk nerdesin aşkımmmmm kızlar iyimiiii
famalexx bu ara senide göremez oldukkk
diğer arkadaşlarrr hepinizi öpüyorummmmmm:89:
Ayyyy harikasınn.canommm kabahat sende bugün adam sana git demiş sende ceziyi tanıdığın için içinden geçeni bile bildiğinden...adama söylemişsin zaten mizacı agresif aklında bile yoksa küfür etmek ettiriyorsun işte...
adam git demiş..o çocukların babası ona bırakırken vicdan neden yapıyon sinirli olabilir ama emin ol bişey yapmaz...hiçbişi yapmazsa annesini çağrır vs...bazen kulağını tıkayıp konuşmasına fırsat vermeden kaçacaksın....
şimdilerde bizimkide bana ben tek bakamam muhabbeti yapmaya başladı
ama ben hiçç kapışmıyorum aydaaaa 1 kere gideceğim ve ikisinide almayacağım dedim..
çatlasada patlasada bakacakk....
doudoucumm hoşgeldinn nasılsınn
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız
Bizde kahvaltımızı yaptık, oğluşumla babamızı işe yolladık..Onu uyuttum bende kendime humana yaptım aradada süt sağıyorum ve size bakıyım dedim.Ama pek muhabbet olmamış
Kızlar dün k.k da temmuz annelerinde okudum.
8,9.aydan önce soğan sarımsak,karnıbahar vermeyin denilmiş.Birde ıspanak ve semiz otu piştikten sonra 24 saat içinde tüketin diyordu paylaşılan yazıda.Sizin bilginiz varmı bu konuyla ilgili.
Bende bugün yağıza patates,soğan,brokoli,havuç irmik karışımlı çorba yaptım.İnşallah sever dünkü ıspanaklı karışımısevmedide
...............................
sağol teyzesi seninkilerde pek tatlı maaşallah..Tokaları denemek için tutturdum çok hevesliyim toka takmaya ama saç yok henüzKusura bakma canım geç farkettim, Melis ağlayınca ona kalkmıştım. Kızlar ne tatlı olmuşlar yaaa tokaları neresine tutturdun kız onların.
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem
doruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be....
nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolarhani moldov, leton rus diyecem tehlike şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..
canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgünçok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk...
dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum
fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor
artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk..
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem
yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim
firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?