Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet canancığım sende kaşınıyorsun bak ne güzel demişsin
o sabah çıkıyor okula gidiyorrrrrr...tenefüslerde öğretmenlerle lak lak yapıyor.....ama senin dünyan aynıııı kalk mok al yemek yedirme stresi yaşaa o evde en ağır işciiii sensin güzelim güneşli havada miss gibi havayı soluyabiliyormusun ama o soluyorrr

bencil olmazsan çokkk yıpranırsın bırak kaynana konuşsun...oğluda onu susturamıyorsa boşverr evde otursanda söylenecek oturmasanda...evdeykende uyumana ..yemeğine işine laf buluyorr...kimyasoı bozukk kayganalarınnn erkek çocuk doğurup evlendirene kadar senin gibiler sonrasında decoderli yayındalarrr boşverrrrrrrrrrr

ayyy çok şirin oluyolar ya
bend edevrime bitti diyorum kollarını iki yana açıp kafasını bi tarafa eğiyo yiyesim geliyooooo
kesinlikle çok şirinler
vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...
inş...

ne güzel Allah bozmasın canım

hepinize iyi geceler ayaktakilere de güzel muhabbetler dileyerek kaçıyorum öptmmm

ayyyy nefess bu ne yaaaa offf koca izmirde kadın yok millet işsizim diyeeeeeee yakınıyor bidee al işteeeee

vilciğim daha çokk güzell günler olacak ilk kelimeler cümleler adımlar...

evet cannım bende onu dedim .yok anam benim şansım. ya diyorum en sonunda en iyisi gelecek

ya bunlar 3 çocugu görünce tırsıyor bu evin işi bitmez diye hahahha

.

ay bunlar resmen kafayı yemıs bu ne be bole ne sanıo lar kendılerını kaynana olmayla ne olmus kendı kzlarına bolemı davranırlar bu kadın 2 bebekler ruhu ve bedenı yeterınce yorgunken neden uzerıne gelırler neden anne gıbı yaklasmak yerıne kendılerınden nefret ettırırler
yazık gunahya bı ınsana bu denlı yuklenılmez allah ıslah etsın nası bılıosa ole yapsın
al ıste bır anlayıssız es ornegı daha sankı bu zamana kadar ananla sen yıkıodun o bulasıkları
sımdıye kdr nasıl yıkıosa b kadın gene yıkar bı sekılde aslıcım bu kadar sınır olmamın sebebı al bende okadar durumu yanı
butun kayganalardan nefret edıorummmmm cok bılmısler herseyı en ıyı onlar bılıo nedemek sen kımsın kımı tartmaya gelıosun nesın sen !!!
Vercen vercen oturtacan laflarını paylayıp bırakacan ne olune ne dırıne mısalı yapıcan
yapcankı bıdaha nası laf sokulurmus ogrenıcekler
ewınden gıremez edıceksınb u tıplerı guclerı el cenelerı el kızın a calısır
al cok sınırlendım okurken cınnettın kapıya dayandı yanı
aslıcım salla ya salla takma dusunme bakma suratlarına seytan gorsun de ver laflarını tıka cenelerını susma kuzum susma sana ınsan muamelesı yapmayana sende yapma
ne konus ne yuzleırne bak bunlara ınsan deıl cene lazım
ne haktır ya sen mılletın yatak odasında dedıkodu yapıosun bu ınsan butun gun senle ugrasmıs bebeklerıyle ugrasmıs yetmemıs bıde ananla ugrasmıs nedenr ahat vermıosun
zulm ıle abad olanın ahırı berbat olur demısler hıcmı habeın yok
gelını elestırıosun cokmu temızsın ewın lavanta mı kokuo
dunyadakı tum kaynanalara seslenıorum cekın cenenızı bızım uzerımızen cekın elınızı ayagınızı uzerımızden suratınızı gormek bıle ıstemıorum.
ıclerı ne fesat bunların bırtek kendı kızları ıyı
kendımden de bır ornek ereyım kurban bayramınd akaynanam kaynatam 4 gun bızde kaldılar son gun arık gıdıcekler gunlerdır yedıklerı onlerınde kalanı arkalarında mısalı kaynana dolapta garnıtur grodu bunu nıye koymadın onumuze dedı saklıosun dedı bız gıdıncemı yıcen dedı soke oldum
dedımkı askolsun anne gunlerdır neler yapıp yedırdım elıne saglık demedın 3 kursluk seyın lafınım yapıosunn askolsun yanı nıye fesatlık dusunuosunkı dedım cıkıtm mutfaktan
kamera sakası gbıler yaa :96::95:

,,

valla canan fazlasıyla kaşınıyorsun canım . o okulda en azından arası var hani senin varmı canım temiz havaya hasretiz beeee ben geçen mutfak camının önünde oturuyorum elif ablaya ya çiçek kokuları geliyor dişardan dedim oda yooo dedi eskiden bahçedeki kokıları alamıyordum ama şimdi kimsenin alamadıgı kokuları alıyorum mok kokusu duymaktan detarjan kokusu ıslak mendil kokusu yumuşatıcı kokusu başka ne kokusu alıyor bu burnumuz .ondan fırsatları hiç kaçırma acımada valla esas acıması gereken o

:)))

ya sohbet şahane

katılmak istiyom,,

ama benim cadılar bağırma modunda.. birine yedirdim mamasını diğeri zırlıyo..

Canım teşekkürler Allah hepimizinkini bağışlasın
Ayyyy harikasınn.

doudoucumm hoşgeldinn nasılsınn

Kusura bakma canım geç farkettim, Melis ağlayınca ona kalkmıştım. Kızlar ne tatlı olmuşlar yaaa tokaları neresine tutturdun kız onların.

canım ben sarmısak koymaya başlamadım daha sovanada bu hafta başladım ilk önce sovann sonra sarmısak zamanla diye düşündüm bide ben kemik suyuna kkıymaya başadım .benimkiler çok sevdi kıymalı çorbayı.brokoliye daha geç başlanıyor diye bilşiyorum bide o yüzden koymuyorum çorbalarına
ıspanaga gelince benimkiler sevmedi bende ara verdim ısraretmiyorum .ve bir çok çorbayıda günlük yapıyorum özellikle bulgur koydugum çorbaları ertesi güne vermem onuda babam söylemişti bir yerde duymuş bulgur ikinci gününde yenmemesi gerekiyormuş. ne kadar doğru bilemem ama ben riske atmıyorum.

doruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be....

nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolar hani moldov, leton rus diyecem tehlike şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..

canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgün çok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk...

dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum

fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor

artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk..

vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem

yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim

firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr

Son düzenleme:
günaydın herkeze

bu gece benim kuzularım ikikere kalktılar ve rekor kırdık egem sabah 7 de start erirdi ana bir baktım uyumuş ayyy nasıl sevindim hemen yattım bende 9 da kalktık bugün uykuyu aldım şükür devamını bekliyorum .

berannazcım aynan canım tam kabak tadı verdi valla .dün bizim enişte dedi abi siz gidin bir rus bulun
3 erkek çocuga rus yakışır tabiii hemen dedim yatılısı daha iyi olurr hatta dedim.

günaydınnn kızlar...geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş..herkes iyidir İnşallah..

üç gündür çok yoğondum,gelen giden.nefes alamaya beli fırsatım yoktu valla..

günaydınnnnnnn

geçmişe bakamadım bayağı muhabbet olmuş herkez iyidir inşallah....

ben yine uykusuz ve yorgun ipek hanım ile yattık sabaha kadar aman bir benim bir babasının saçını çekeleyip durdu sabaha kadar çatlak.......

nefes kuzum sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim canım......

diğer tüm kızlar kocaman

Kusura bakma canım geç farkettim, Melis ağlayınca ona kalkmıştım. Kızlar ne tatlı olmuşlar yaaa tokaları neresine tutturdun kız onların.
sağol teyzesi seninkilerde pek tatlı maaşallah..Tokaları denemek için tutturdum çok hevesliyim toka takmaya ama saç yok henüz
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem

antares deydik canım ya siz.Biz genelde antarese gideriz hem yakın bize hemde ferah geliyo bana

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn puslu bir ankaradann...güzel bir hafta diliyorum herkese ..2010 un son haftası inş.güzel geçerr

canım diğer aptamilin mamaları gibi yapıyorum. milumilin kıvamı biraz koyu diğer aptamilllerden.. cansu nişastalı mama içemiyo. ama cemre zorluk yaşamıyodu. demekki senin kızlarda cansu gibi üşengeç oda çekmeye üşeniyo içemiyodu..

biz aç yaşıyoz sanıyorlar benim eşimde öyle annesinde yemek yerken hımmmm hımm yapıyo deli oluyorum.. sanki çok güzel yapıyo.. hiç özenmez yaptığı yemeğe...

günaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
benim kuzular gece bıcı bıcı olduktan sonra 10,30 da uyudular ve sabah 10 a kadar uyuduk...
bebekken 6 da uyanırlardı ve bende bunlar ne zaman şöyle 9a 10a kadar yatacaklar derdim..ve şimdi o günleri görüyorum çok şükür...

fatoş hanım bende bosna hersek mahallesindeyim canım...

ayyy cuma günü doğum günü benim prenseslerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…