Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

EYLÜLCÜM cevabın için saolasın.
Bende beklerim birgün cananla buluşun nasılsa yakınmışsınız beraber gelirsiniz.

CANAN sende saol hayatım cevaplamışsın..(Pek kızarsın soru sormama ama cevaplamışsın)
Canım olmazmı bugün bize atta hiç.....Eşimin dersi 4 gibi bitti,geldi bizi aldık profiloya gittik.
Snada gelicem çok azcık daha zamana ihtiyacı varmış eşimin
Sana küsüm ben hem,sadece aslımı arıyor seni bakim..

DORUK nerelerdesin sen bakiyim.Geldin bir sıkıntılıyım dedin gidiş o gidiş.

Tatlım sakın yanlış anlama beni.
Bak eşin çık demiş,ikisinede ben bakarım demiş.Daha ne dibini karıştırıyorsun.Çık gez dolaş,Baktın için rahat değil dön 1 saat sonra.
Hem sen evde yanlız bırakmazsan nereden bileceksin adam bakabiliyormu bakamıyormu.
Gerçekten huzursuz can sıkıcı bir durum.Evde tartışma oldumu ne huzur kalıyor nede neşe insanda.
Bende bazen kızarım eşime,ama tamamen benden kaynaklı olur bu tartışmalar.yoksa benim eşim çok sakindir,ama ben bazen çok geriliyorum ona sarıyorum.

canommm kabahat sende bugün adam sana git demiş sende ceziyi tanıdığın için içinden geçeni bile bildiğinden...adama söylemişsin zaten mizacı agresif aklında bile yoksa küfür etmek ettiriyorsun işte...
adam git demiş..o çocukların babası ona bırakırken vicdan neden yapıyon sinirli olabilir ama emin ol bişey yapmaz...hiçbişi yapmazsa annesini çağrır vs...bazen kulağını tıkayıp konuşmasına fırsat vermeden kaçacaksın....

şimdilerde bizimkide bana ben tek bakamam muhabbeti yapmaya başladı
ama ben hiçç kapışmıyorum aydaaaa 1 kere gideceğim ve ikisinide almayacağım dedim..
çatlasada patlasada bakacakk....

Of aslı resmen içim şişti okurken.
Valla sinir oluyorum böyle herşeye karıştılarmı,sizede demek geliyor içimden.
Bizdede durum aynıdır malesef,Tlf yetişir buraya saolsun.yok onu yedirme,aman anne sütü alıyormu,yok bu çocuk niye emmedi vs...İçim kalkıyor dinlerken bile.15 tatilde geleceklermiş amaman şimdiden sıkıntı bastı beni.
Seninkide çok kokoş haa,ne işi var hel geldiğinde kuaförde,sen git kızım diyeceği yerde....
Birde diyorlarmış ya,bu kızzlar çok uslu,şunu anlıyamıyorlar dimii 24 saat kuçakta tutarsak ağlamazlar tabi,sank,i senin tek işin onları kucağında saklamak......

canım kaynanaları anlamıyorum anlayamayacağımda....
o saatler ne yaa...off benim kaynana erkenden yatacam der...ama ellikere kalkar hatta bşz yattıkmı o kalkar vs. gece yarısı neden çocuğu almışş...delimii???

bide yaşlılar onların zamanında bugünki imkanlar olmadığından hep bizi daha şanslı görüyor..ve hayat bizim isyanımız kadar zor olmadığı söylemeye geliyolar...

benim kaynana onun zamanında çeşmeden su akmadığı için elinden gelse beni suçlayacak kadın..
o 1 sene ara ile çocuk doğurmuş...ikiz gibi bakmış..vs.vs... kaynanalar kaç yaşında olursa olsun
hep gelinlerle kıyas haldeler........heralde kaynana egosu diye bişey var ve bulaşıcı :)

takılma canımm boşverrr üzülmeye deymezzzzzzzzzzzz

DIRIM süperdi beee
Çatlasada patlasada bak çok tuttum ben bu çümleni
Bende bırakıyorum arada markete,pazara,keyif gezmesine giderken.
Hiçte aklım geride kalmıyor ben nasıl anasıysam oda babası bakar tabi.

doruğumm
ah canım ah ne kadar gerilmişsin böyle yaz anacım yaz rahatla
seni çok iyi anlıyorum canım kimse bizleri anlamıyo herkes tek bbeek gibi düşünüyo bide gelen gidenler 1-2 gün yorulsalar sabah erken kalksalar gece uyumasalar neolurki hiç bişey ama 6 ay uyumasalar 6 ay hergün full tempo çalışsınlar göreyim ben onları kucakta oynat çocuğu her ağladığında agu bugu yap tabikide sesi çıkmaz seni nedne çok iyi anlıyorum malum kaynana tepemde oda öyle diyo çocuklar uyurken sen hemen işleirni yap diyo mesela bana hiç idnlenmeyeyim yani
bygünde diyoki artık büyüdüler sana bi yüklükleri yok diyo ah allahım çıldıracağım nası bi yüklükleir yok şimdide her an tehlike içindeler sürekli bişileri çekiyolar ellerine ne geçirirlerse oyuncak yapıp birbirine vuruyo atıyo bi yerine batırıyo atağa kalkma çabaları yürüme çabaları sırasında devamlı düşüyolar bn nereye gitsem peşimden geliyolar devamlı pür dikkat olmak zorundayım ya alt bağlatmıyolar ya sinir oluyorum ya insanlar geldikleirnde ne var düzene karışmadan yardımcı olsalar ,
ne sinir bozucu ya bide snei yalancı çıkarıp naz yapıyosun diyolar uyuzlarrr ay ağzımı bozacam şimdi yaaa

artvinliii ay anacım sanada bi daha bişey demeyecem haaaa tüm sorularınada cevap verecem al gör her yazına bi yorum yapcammmm

canım ben dakkalar bimişti ondan arıyamadım yeni aya geçtim şimdi ararım seni
eylül çok yakın vallaha önce sne bana iadeyi ziyarete gel sonra biz eylülle sana geliriz hahahha
birine daha yazacaktım ama ne yazacaktım unuttum tühhh

kızlar dünde bahsettim kırgız gelini kaynım annesinin yanına getirmeye çalışıyor kızda istemiyor ama sesiz takılıyor...hoş daha net konuşmadık dedi...bu kız türk yemeği bilmiyor...öle keyfini aman ayıp olur diye bozmayan bi tip ..........kaynana ile oturursa kaynana hizmet etsinde şunlaraa bende dört köşe olayım...sonrada aklıma şu geliyor yaa çıkısını toplarda bana gelirse ayvayıı ben yerimmmmmmmmmm

hıh hatırladım artvinlime yazaktım
canım benimki çok sinirli o yüzden bakabilirmiisn bak gidicem dedim sadece balktım surat beş karış bakarım diyo bana bende o esnada hani acaba yanlışmı yapıyorum diyorum acaba benim için bak gidip geziyo çocukları bana bırakıyo felan diyemi düşünüyo diyorum ben gittikten sonra kaynanmın bu cümleyi ona kuracağına eminim çünkü yani üstüne gitmeidm içindne gitmeme taraf olmadığını hissettiğim için sordum içindne küfürmü eidyosun dedim
bu defa asabım bozuldu o vicdan azabı çeksn diye gitmedim

Hayatım bugün bütün performansın üstünde
AMan ne güldüm gece gece ya,
Demek çeşmeden su akmadığı için seni suçlayacak,allah iyiliğini versin emiiii.
Bende sana katılıyorum.Benim kayınvalidemde her seferinde sizin gibi çocuk bakmaya ne var der durur.
Birde ben eşimden birşey istediğimde,mama yap,bezini getir vs.
Aman oğlum yorgun benden iste ben yaparım der,
Bende anne o severek yapıyor sen merak etme derim.İyice deli olur kadın

git canan git bırak sabahın bi körü akşama kadar gelme. müstehak bulara görsünler neymiş zorluk.. gt düşünme en fazla nolur yani ... ((
he işde bunu anlamıyolar kucakda tutu tamammm btti susar.. haa evet oda var bak bunlar nie emmio. benmi vermiyomuşum..illa emzircekmişim bikere gröcekler .. verdim bende memeyi bastı çığlığıı e tamam zorlama çocuğu dio.. sanki ben yalan sölüom hey allahım düşündükçe geriliyorum of of...
bana dioki senin çocuk bakmanda ne var ben toprağa belerdimdio.siz dio bezler elinizin altında mendiller hazır.. bezmi kaynatıon sanki dio... ayyy içim şişşdi şişdim şidşidm... bu stres geçmez bende bikaçgün....

ha bide o yokmu..OĞLUM YORGUN... aferdersinizbıçayım yorgunluğuna biz napioz akşama kadar yangel yat osmanmı...

ben herkeseeee benim anneliğimi kimse eleştiremez diyorum.....iki çocuk bakmak kolaysa buyursun gelsin baksınlarrrrrrr....bende keyif yapayım diyorum...

geçen sene beni akıl hastası yapacaklardı öle bak böle bak derken....ama şimdi annem bile valla iyi bakıyorsun birsen benim aklım kesmiyo diyor.....

heee bu arada bayram ziyaretinden beridir ilkkez anneme geliyoruz 1 aydan fazla oldu sanırım
bana gelincede annem hiç hizmet etmiyor ben herşeyi yapıyorum....ayyy bi güzel karşıladı bizi...sormayın gitsinnnn bu aksam yemek hazırlarken hiçbişey demedi sofra hazırla,salata yap vs.gibiii

tabi onlar sana geldiklerinde dinlenmiş oluyorlar. bizim gibi günlerce 4 duvar arasında kalmamış, uykularını almış oluyorlar. o yüzden çocuğu 7/24 kucağında tut ayağında salla nolucakki.........

offffffffff

bi ben değilmişim böyle olan demekkiama seninkide katmerli yani. annesi yetmiyo bide babaanne var..

bugün benim validede bizdeydi. bana diyoki hergün bişeyler pişir sebze piişir diyor. pişiriyorum zaten aç aç oturmuyoruz merak etmeyin dedim.. bu sefer ne dediyse anında cvp verdim.. kendimi yiyip duracağıma o yesin kendini.

bu eşlerde niye böyle bilmem.. benimkide onların avukatıdır her daim...

sorma fatoşcum tam katmerli...
cvp veririm vermesinede işde ah bi allah korkum olmasa... neler neler derim...

CANAN
Sen geçen gün kızıyordun ya,Beni sadece aslı arıyor,diğer bedavası olan arkadaşlar aramıyor diye,ondan dedim bende.Yoksa bende ararım seni niye aramıyım hayatım.
Eşine gelince.Ya sen nasıl anneysen oda baba,niye yanlışmı yapıyorum diye düşünüyorsun.
Ne oldu ne geçti eline gitmeyince,adam der tabi,biliyor senin gitmeyeceğini oh hizmet ettirecek kendine.
Sende bekle 1 hafta dahaki eşin evde olsun dışarı çıkayım.Seni senden başka kimse düşünmez anacım kimse.

Ah aslıcım ah.O emzirme mevzusu bizdede var malesef.
Geçen bayramda gittiğimizde benimki aç göğsünü emzir bakalım emecekmi dedi.
Bende sinir oldum tabi,açtım hemen emmedi tabi.
Birde anlatıyor sonra başkalarına,aman emmiyormuş gerçekten ben denettirdim diyor.
Sanki ben yalan söylüyorum.
Eşimde diyorki sen sıkma canını,1 ay yanındaydı madem bu çocuk emerdi neden emzirmeyi başaramadılar diyor.Seni suçlamak için yapıyor boşver diyor.
Aman kendi annemde aynı durumda bu emzirme konusunda.Oda hep beni suçluyor.

aslında kaynanalara şunu diyeceksin ne yapayım seni annen yanlış milatta doğurduysaa ....

kaynanam bana hamileyken şunu dedi...eşim devamlıı karnımı seviyordu
ayyy bizde hamile kaldık ama bunun babasından hiç böyle şeyler görmedim dedi..
iştee filim koptuuuu...neymişşşş kadınn her yaşta çapraz cephede duruyorsa kıskançmışşşşşşşşşşşş

tüm kayganaları ne yapmalııı kaynar kazana atmalı..

valla ben kaynanaya oğlum çok yoruluyor lafını hiç dedirtmedim
birkere dedi...bende tek başıma yapmadım...ben kölemiyim millet bakıcısız bakmıyor...
sen bile iki üç şeyden sonra çok zor başetmek diyorsun dedim...sustuuuuuuuuuuuu

susarım susarımmm ama bastımmı bidaha hiççç açılmaz ağzı

canan şimdi sence suçlandımııııı tabikide HAYIRR... zevkine zevk kattı. o sana ne dedi git dedin sen geitmedin işde bi kuadar... evde kaldığına yan şimdi

dırım yandım gelin dedikçe ALTINA ODUN ATMALI......:))
hayatım benim kocada cvp hazır.. babalar ne yapar para kanazır onların geçini sağlar.. anne ne yapar çculara bakar... tut ulen bi yadımcı dedim geçenlerde hangi imkanla dio.. dedim o zman geceleri taksiye çık ... tövbe tövbe....

cano şöle yapsannnn sana böle sinirli git dediğinde sen onun damarına basacağına
sana gittttttttt dediğinde sankii içten demişcesine
salağa yatıp ayyyy hayatımm teşekkürr ederimmmm
sen çok bunalmadan geleceğim desen ve kapıdan vınnn turuzim kaçsann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…