ayyy ben geldim sabah 8 de kalktı alişşş babamız evdeydii...
annemle sabah doktora gittim kendime doğru teşhis koymuşum sistit olmuşumm boll boll intihap varmış...valla annemlerin burada semtin özel hastanesine gittimm...15 tl muayne verdim 6 tl tam idrar testi istemiş haızr gitmişkende tsh baktırıyım dedim o yarın çıkacakmış..
eve geldikk kahvaltı vs.çocukları uyut şimdi oturuyorum annemlerin pazarııı var gidem az gezeyiimmm
Kızlara güzel güzel yıllar dilerim canım doğum günleri kutlu olsun
aman maşallah nazar değmesin benimkilerde banyo sonrası maksimum 10 dk uyuyorlar ama 10 saat sanıyorlar galiba
doğum gününüz şimdiden kutlu olsun.......
bende akşamları yıkıyorum ki rahatça uyusunlar diye...çok şükür sabaha kadar uyuyorlar :)
çok teşekkür ederim..zaman çok çabuk geçiyor birde baktım büyümüşler :81:
çok sağol canım...yılbaşı günü doğdular evet sabırsız cadılar erken geldiler süpriz yaptılar bize...
sizinde şimdiden yarı yaşınız kutlu olsun..inşallah 1.ci yaşlarınıda sevinçle mutlulukla kutlarsınız..
1 yaşında biraz daha kolay oluyor evet...en azından söylenenleri anlıyorlar belli bir düzeniniz varsa onada alışmış oluyorlar...gece uyanmaları azalıyor vs....
tabii her çocuk bir olmuyor o başka...
benimkiler şimdi 2 yaşındalar ve allahıma şükür rahatım..tabi zaman zaman zorlukları oluyor ama bebekkenki kadar değil...
Tatlım onun bunun lafıyla gerilme , zaten gün boyu o kadar yoruluyoruz ki bi de o şunu demiş bu bunu demiş gerilemem kesinlikle. Cevabını ver herkese adın edepsize çıkacaksa çıksın, benimki şuan çıkmış durumda sıkıyorsa bir laf etsinler yırtarım ağızlarını 5 kat fazla cevap veririm o yüzden bişey diyemezler. Geçenlerde kaynana ve kayınbabam geldi bir hafta kaldılar bunu böyle yap bile demediler ki bendeki kaynana Allah düşmanıma vermesin bir doğal afettir. Sürekli bebeklerle ilgilendiler onada bişey demedim her zaman göremiyorlar doya doya vakit geçirsinler diye bir hafta sonra bütün düzenleri bozuldu öğlenleri 2-3 saat uyuyorlardı akşam uyuma saatleri düzenliydi eser kalmadı. En fazla 15 dk uyuyorlar akşamlarıda 15 dk'da bir uyanıyorlar. Bir dahaki sefere bu kadar düzenlerinin bozulmasına izin vermeyecem isterse bozulsunlar.
Canım Milumil diğer mamalardan daha tadı güzel ve doyurucu ama işte iştahsızlık olunca ne yaparsan yap. Benimkiler çorbayı seviyorlar artık hemen hemen hiç mama almıyorlar, istemiyorlar. Sadece gece uyurken ne kadar alırlarsa o kadar bide 6 aydan sonra verilen hazır devam sütleri var belki onu severler her markanın var denemek istersen tabi....
Fıstıklarım benim çok yakışmış Maşallah..........
Bizde Cumartesi günü Antaresdeydik. Orada sanki ikizler daha çok ilgi çekiyor gibi geliyor bana her gören bişey söylüyor. Diğer avm ler öyle değil sanki..
ay pardon canım ya bende 1 yaşına yeni gireceksiniz sandım cetvele iyi bakmamışım...
saol canım.....
inşallah bizimkilerde girer düzene zamanla..
winston cnm ben giresunluyum....eşim göçmen arnavut
bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:
evet doğru cnm yapılmaz ama ben yaptırdımm
pfff kafam karıştı ya yaptırayımmı
ya etrafımdaki hamileler hep bu haftalarda 2li test yapılır dedi senn ki nasıl diye sorunca ben bilmiyordum ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor ilk hamileliğim olduğu için biraz strest yaptım çok heycanlıyım ya en iyisi olsun istiyorum bebeklerim içinpfff kafam karıştı ya yaptırayımmı
ense kalınlığı iyi çıktı hatta uzun boylu bile olacak dedi dr ama 2li test kafamı karıştırdı fazla telaş yaptım sanırımhuzun perisi ben 2li test ve 5 ayda detaylı test yaptırdım hepsi normal çıktı
seninde ense kalınlıkları normal çıkmış 5 aydaki detaylıyı yaptırırsın olur biter
ense kalınlığı iyi çıktı hatta uzun boylu bile olacak dedi dr ama 2li test kafamı karıştırdı fazla telaş yaptım sanırım
ense kalınlığı iyi çıktı hatta uzun boylu bile olacak dedi dr ama 2li test kafamı karıştırdı fazla telaş yaptım sanırım
önemli değil canım...
bende 1 yaşına kadar zorlandım ama 1 yaşından sonra rahatladım...
şimdide ayrı zorlukları oluyor elbette...yürüyorlar ve her yeri karıştırıyorlar..
çekmecelerin kulplarını çıkardık açamasınlar diye...oturma odasındaki fazlalıkları kaldırdık kendilerine zarar vermesinler diye.....işte her yaşın ayrı zorlukları oluyor...
hangi hastanede doğdu senin kuzular..?
kaç haftalıklarıdı...kuvezde falan kaldılarmı??
bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?