Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

vayyy şekerim bizim mahalledesin....

ay pardon canım ya bende 1 yaşına yeni gireceksiniz sandım cetvele iyi bakmamışım...

saol canım.....

inşallah bizimkilerde girer düzene zamanla..

canım bir gün boyunca neler yediriyorsun. birkaç tarif yazsan olur mu. ben ne vereceğimi şaşırdım. çok seçiciler

ay pardon canım ya bende 1 yaşına yeni gireceksiniz sandım cetvele iyi bakmamışım...

saol canım.....

inşallah bizimkilerde girer düzene zamanla..

önemli değil canım...

bende 1 yaşına kadar zorlandım ama 1 yaşından sonra rahatladım...
şimdide ayrı zorlukları oluyor elbette...yürüyorlar ve her yeri karıştırıyorlar..
çekmecelerin kulplarını çıkardık açamasınlar diye...oturma odasındaki fazlalıkları kaldırdık kendilerine zarar vermesinler diye.....işte her yaşın ayrı zorlukları oluyor...

hangi hastanede doğdu senin kuzular..?
kaç haftalıklarıdı...kuvezde falan kaldılarmı??

bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:

pfff kafam karıştı ya yaptırayımmı

5. ayda detaylı ultrason yapıldı bana 2li ve 3lü test yapılmadı doktor 2li 3lü test tek bebekler için yapılan bi test demişti yapılırsa riskli çıkarbilir o zamanda amniyo sentez yaptırırız dedi ama hiç gerek yok boşuna kafa bulandırmaya demişti yapılmadı yani..

huzun perisi ben 2li test ve 5 ayda detaylı test yaptırdım hepsi normal çıktı
seninde ense kalınlıkları normal çıkmış 5 aydaki detaylıyı yaptırırsın olur biter

anladım canım..
bizde seneye oturma odasında düzenleme yapıcaz. tv şuan normal tv lerden.. duvara monte edilenlerden alacaz. sehpa vs bişi olmucak. çekmece kilitleri fln varmış onlardanda almayı düşünüyorum...,,

ben farabi hastanesinde doğum yaptım canım. orda takip edilmiştim zaten.
34+1 de doğum yaptım.
cansu 1740 gr doğmuştu solunumda sorun yoktu ama toparlansın kg alsın diye 2000 gr olana kadar 15 gün küvözde kaldı. diğer bebeğim 2110 gr dı. o girmedi..

bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:

ne ikili test, ne üçlü ne detaylı usg ne şeker yüklemesi.. hiç bişi yaptırmadım.. hiç bişiyde çıkmadı şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…