Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Sözde bütün gün kk açık pc de ama, gün içinde toplam yarım saat durmamışımdır pc başında...İzin vermiyor keratalar...:93:

sormaya hep aynı durumdayız desene pc hep acık ama basında toplasan 1 saat
bende sabahcıyım bugun temızlık yapıcam sonrada cıkolatalı kek gece gece :)
bebeler gzel uyuyolar sabah 6 da da yatıp 12 de uyanmayı planlıyorum ıns bebeler ızın verırse tabisi :26:

sende kırma bızı ozaman gekde mıncıkla

yaza inşallah aksilik olmazsa Eskişehir e geldiğimizde..Gerçi imkanlar elvermedi görüşemedik Eskişehirdeyken..Ama yaza daha büyümüş olacaklar,daha kolay olur inşallah...Espark ta buluşuruz belki..

yüklerim cnaım tabii görürüsn
ben snei bu gün aradım tatlım açmadın teliiii öpüyorummm

tatlım akşam 11 gibi gördüm açmam mı yoksa, evde hep sessizde tlf...

annem yok bu aralar hiç bakamıyorum kızlara kucak istiyorlar sürekli, koptu kollarım püfff :18:

Günaydın herkese kızlar...

Kızım uyuyo oglum ayakta camasır var ev iyice temizlik istiyo ve benim acayip bir bel agrım var analamadıgım sekilde en kısa zamanda doktora gidicem inş

günaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum

günaydınnnnnn.........

nabersiniz hatunlar......hakkate ne kadar sessiz buralar yılbaşı üstü nirde herkeşşşş......

ayşenur cnm 6 ayınız hayırlı olsun kuzularda maşallah yerim onları.....

Medine ....zuzu

merhaba kızlar,

bayaadır okuyorum ama yazamadım, herkes iyidir inşallah.

firdoscum redüksiyona mı bağlı acaba gerginliğin? canım ben de çok tereddütte kalmıştım ama biri kgitmese hepsi gidecek deyince doktor mecbur kaldık. inşallah öbür dünyada onlara da kavuşuruz.

erenzeyno pek tatlı cidden kızın da oğlun da maşallah, 6 ayınız da hayırlı olsun. bizim altıncı ayımız tam benim doğumgünüme denk geliyor. yani kızımla hep buçuklu kutlarız inşallah doğumgünlerimizi :)

dırımcım geçmiş olsun, daha önce de yaşamışsın bilirsin ama sistitin enn büyük ilacı boll su ve sıcak tutmak, bir an önce iyileşirsin inşallah.

canancım senin muhabbet zaman aşımına uğramış ama ben de arkadaşlara katılmadan geçemeyecğim, bende de tüm sorumluluğu üzerime alma eğilimi vardır, o kadar yıpratma kendini hem babası yalnız kaldığında senin çektiğin zorlukları daha iyi anlayacaktır.

vilcim sık sık antarese gidiyoranız belki de geçenlerde sizi görmüşüzdür biz yaa, geçen bi ikiz arabası görmüştüm walla bir daha gittiimde daha dikkatli inceliiim

aşkitom nice sağlıklı mutlu yıllara erişsin kızların

artvinlim, berennaz, burcucuk, eylülcüm, mednecim, winston, femalex, almina çınar hepinize de koocamann

hatırlamamak lazım cnm bugünün tadını çıkar evlatlarınla....

merhaba nerocum naber?

yılbaşında bi aksiyonunuz var mı kızlar? biz de evi süsledik dün biras bakalım nerde kimlerle giricez 2011'e daha belli değil. ama şu kesinki 32 yıllık hayatımın fiziken en durağan ruhen enn coşkulu yılı 2010 idi. şükürler olsun meleğimizi bize verdi. önceki birkaç yıl, yılbaşları hep " 30 oldum yine tık yok, 31'de de anne olamadım" gibi depresif durumlarla geçmişti, bugünümüze çok şükür.

ha bir de nefescim bence de senin bakıcılar 3 çocuktan korkuyordur ama illaki doğru biri çıkar karşısınıza, Allah gönlünüze göre versin

iyi cnm ne olsun aynı tas aynı hamam derler ya o cinsten ilerliyor......gündüz iş akşam kızlarım.....aynen 2010 bizim için ne kadar değerli değilmi anne olduk çok şükür sağlıklı evlatlarıımız.....

kızlar merhaba dün gece kanamam oldu şimdide brz war halaa 2 de dr a gidicm ama çok korkuyorum hamileliğinizde szin başınıza geldimi bebişlerim iimidir ....

ben sebepsiz kanama yaşamamışitım, dra gitmene az kalmış zaten inşallah önbemli birşey değildir canım, kanama olabiliyor gebelikte aşırı mı oldu;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…