- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
Sözde bütün gün kk açık pc de ama, gün içinde toplam yarım saat durmamışımdır pc başında...İzin vermiyor keratalar...:93:
kızlar su saat ıtıbarıyle tam 6 ayımız doldu artık bızde 6 aylık olduk yurppiii.:82:
Maşallah,şimdi gördüm..gel bizi öp,mıncıkla diyorlar sanki
sende kırma bızı ozaman gekde mıncıkla
pek sevdı yurutecı suan nasıl oynuor en favorı oyuncagımızda bıberonumuz :)))Eki Görüntüle 119923
her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
kızlar su saat ıtıbarıyle tam 6 ayımız doldu artık bızde 6 aylık olduk yurppiii.:82:
yüklerim cnaım tabii görürüsn
ben snei bu gün aradım tatlım açmadın teliiii öpüyorummm
günaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum
merhaba nerocum naber?
yılbaşında bi aksiyonunuz var mı kızlar? biz de evi süsledik dün biras bakalım nerde kimlerle giricez 2011'e daha belli değil. ama şu kesinki 32 yıllık hayatımın fiziken en durağan ruhen enn coşkulu yılı 2010 idi. şükürler olsun meleğimizi bize verdi. önceki birkaç yıl, yılbaşları hep " 30 oldum yine tık yok, 31'de de anne olamadım" gibi depresif durumlarla geçmişti, bugünümüze çok şükür.
ha bir de nefescim bence de senin bakıcılar 3 çocuktan korkuyordur ama illaki doğru biri çıkar karşısınıza, Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?