Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Erenzeyno canım cok cok güzel yerim senin o kızını öp benim yerime ..
Oglanın resmi yok mu yav..

Birsen cano cok tşk ederim canım Rabbim affetsin rahmet eylesin inş..

Son düzenleme:

bizde cepadaydık, antares uzak kzlar yokken gidiyorduk değişiklik olsun diye:)

evet içmediler bir mamamız daha çöp oldu hemde eşim 900 gr almış delüü sinir oldum.. ay bu oğullar annelerinden vazgeçemiyorsa evlenmesinler, onlar nederse doğrudur, en güzel yemeği onlar yapar, hiç kimse laf söyleyemez falan filan püf

bizde görürüz inş. iple çekiyorum

doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara...

valla bende verecem ağızlarının payınıda eşim avukatları laf söyletmez onlar doğrusunu bilir bana herşeyi söyleyebilirler napiim bende susuyorum yoksa eşimle kötü oluyoruz zaten uzun zamandır aramız yok .. hazır sütler hakkında bilgim yoktu bakaym bir sağol cnm, milumilde işe yaramadı iyice içmez oldu sıpalar, çok inatlar ya püff.. bende bir tane çorba sevdirsem bayram edicem valla..

geçmiş olsun cnm, acil şifalar diliyorum ve bol su iç..

bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:

yapılmazmış ama ben yaptırmıştım, 2 li, 3 lü, detaylı, kalp ekosu.. pipirikliyimdirde.. sen dr un ne diyorsa onu yap takma kafana detaylı çok önemli.. Allah tamamına erdirsin..

pek sevdı yurutecı suan nasıl oynuor en favorı oyuncagımızda bıberonumuz :)))Eki Görüntüle 119923

maşallah çok tatlı güle güle kullansın hep..

Son düzenleme:

geçmiş olsun birsencim .valla dr. adım attın helal olsun sana canım .bundan sonra buranın danışmanısın

bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:

canım ben bütün testleri yaptırdım dr. yaptırabilirsin çüki eskisi gibi deyil sonuçların doğruluk payı bayagı yüksek dedi .ama bir çok arkadaşımızda yaptırmadı.şükür hepimizin bebekleride saglıklı .
bence çok takılma sitreste yapma canım kendine onlar zaten az çok anlıyorlar bazı şeyleri serçe parmagından bile çözüyorlar işi.

Son düzenleme:
Erenzeyno canım cok cok güzel yerim senin o kızını öp benim yerime ..
Oglanın resmi yok mu yav..

Birsen cano cok tşk ederim canım Rabbim affetsin rahmet eylesin inş..

optum bıle kuzum :)) var tabı olmazmı hemen koyuyorum

güle güle kullansın sıpaların canım :)
ben de ısmarladım,gelmesini bekliyorum..

tskr ederım cnm aldık bırertane bakalım sımdılık kız cok sevdı oglan pek arası yok

tskr ederız kuzum

oyy çok tatlıı :) yenimi aldınız canım..

maşallah kuzuya..

ewet cnm yenı aldık ıkı bebe olunca fıyatıda uygun geldı sonucta 2 tane alıncak tek olsaydı daha ıyısı olurdu ama zaten kaç ay kullanıcak 40 ar lıraya aldı babamız.mavı ve turuncu:89:

ay hayatım ya bencil olsamda yıpranıyorum vallaha
sonrada şöyle yapıyosun böyle yapıyosun diye başıma kalkıyolar
kaynanam bu çocukalrı sen yaptım bakacaksın çekeceksin d,yo bizde bu yollardan geçtik diyo mok gibi kalıyorumortada
çocukları ben yaptım sıkıntısınıda seve seve çekecem yani
kendi çapımdaki eylenceme son veriyorummm öptüm iiyi gecelerr

hepinize iyi geceler ayaktakilere de güzel muhabbetler dileyerek kaçıyorum öptmmm
geç oldu ama iyi geceler canımmmm
doğru söylüyosun ama bunu onunda ferketmesini isiyorum beni anlamasını isiyorum ben
ayy sorma bende bunaldmım ya
açıkcası artık beni 1-2 saat dışarı çıkmakta çok rahatlatmıyo
o gün bile çıkıyorum diyene kadar saat 3 oldu burdan gittim diyelim otobüs bekle varacağın yere var saat 4 1 saat gezdim gezmedim ay saat 5 olmuş hava karardı diyip dönşe geçecem eve gelecem heryer heryerde koca burnunda soluyo çocukalrı alıcam hemen sonra hemen yemeğe girişicem dahada yorgunluk yani üstünede ıvır zıvır laf çekicem
yüklerim cnaım tabii görürüsn
ben snei bu gün aradım tatlım açmadın teliiii öpüyorummm
yok hayatım benim eşim çok yoruluyo
branşı gereği oturaralk hiç ders anlatamıyor 8 saat ayakta adam derste düzeni sağlamak için ona bağır buna bağır boğazları ağrıyı hele haftada 2 günde nöbeti var o kata in bu kata çık çok yoruluyo yani yorulmuyor diyemem dünyanın en ağır işini yapmıyor tabi ama bedenende çalışıyor beynende
geçmiş olsun şekerrrr
2 li test doğru çıkmıyo yaptırmak istiyosan yaptır aklında kalmaısn yapılmasının da bi zrarı yok dr ekstra masraf olmaısn diye istememiş bazı dr lar 3 lüyü bile istiyo sonucunun doğru olmadığını bile bile iş olsun işte
2. düzey ultrasyon en doğrusu ikizlerde
kimseler yok muhabbet yok yoksa ezelmi seyrediliyor efendim..
ayyy bütün apartman çaya bendeydi hayatım onları gönderincede ezele takıldım biraz anca geldimmmmm
her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))

Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950

maşallah maşallhhh

tskr ederız canan teyzesi.

Sözde bütün gün kk açık pc de ama, gün içinde toplam yarım saat durmamışımdır pc başında...İzin vermiyor keratalar...:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…