- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
kimseler yokkkk yaaa nerede bu millettt
pek sevdı yurutecı suan nasıl oynuor en favorı oyuncagımızda bıberonumuz :)))Eki Görüntüle 119923
sağol teyzesi seninkilerde pek tatlı maaşallah..Tokaları denemek için tutturdum çok hevesliyim toka takmaya ama saç yok henüz
antares deydik canım ya siz.Biz genelde antarese gideriz hem yakın bize hemde ferah geliyo bana
canım diğer aptamilin mamaları gibi yapıyorum. milumilin kıvamı biraz koyu diğer aptamilllerden.. cansu nişastalı mama içemiyo. ama cemre zorluk yaşamıyodu. demekki senin kızlarda cansu gibi üşengeçoda çekmeye üşeniyo içemiyodu..
biz aç yaşıyoz sanıyorlarbenim eşimde öyle annesinde yemek yerken hımmmm hımm yapıyo deli oluyorum.. sanki çok güzel yapıyo.. hiç özenmez yaptığı yemeğe...
günaydın ikiz anaları...allah sizlere bol bol sabır versin..
benim kuzular gece bıcı bıcı olduktan sonra 10,30 da uyudular ve sabah 10 a kadar uyuduk...
bebekken 6 da uyanırlardı ve bende bunlar ne zaman şöyle 9a 10a kadar yatacaklar derdim..ve şimdi o günleri görüyorum çok şükür...
fatoş hanım bende bosna hersek mahallesindeyim canım...
ayyy cuma günü doğum günü benim prenseslerimin
Tatlım onun bunun lafıyla gerilme , zaten gün boyu o kadar yoruluyoruz ki bi de o şunu demiş bu bunu demiş gerilemem kesinlikle. Cevabını ver herkese adın edepsize çıkacaksa çıksın, benimki şuan çıkmış durumda sıkıyorsa bir laf etsinler yırtarım ağızlarını 5 kat fazla cevap veririm o yüzden bişey diyemezler. Geçenlerde kaynana ve kayınbabam geldi bir hafta kaldılar bunu böyle yap bile demediler ki bendeki kaynana Allah düşmanıma vermesin bir doğal afettir. Sürekli bebeklerle ilgilendiler onada bişey demedim her zaman göremiyorlar doya doya vakit geçirsinler diye bir hafta sonra bütün düzenleri bozuldu öğlenleri 2-3 saat uyuyorlardı akşam uyuma saatleri düzenliydi eser kalmadı. En fazla 15 dk uyuyorlar akşamlarıda 15 dk'da bir uyanıyorlar. Bir dahaki sefere bu kadar düzenlerinin bozulmasına izin vermeyecem isterse bozulsunlar.
Canım Milumil diğer mamalardan daha tadı güzel ve doyurucu ama işte iştahsızlık olunca ne yaparsan yap. Benimkiler çorbayı seviyorlar artık hemen hemen hiç mama almıyorlar, istemiyorlar. Sadece gece uyurken ne kadar alırlarsa o kadar bide 6 aydan sonra verilen hazır devam sütleri var belki onu severler her markanın var denemek istersen tabi....
Fıstıklarım benim çok yakışmış Maşallah..........
Bizde Cumartesi günü Antaresdeydik. Orada sanki ikizler daha çok ilgi çekiyor gibi geliyor bana her gören bişey söylüyor. Diğer avm ler öyle değil sanki..
ayyy ben geldim sabah 8 de kalktı alişşş babamız evdeydii...
annemle sabah doktora gittim kendime doğru teşhis koymuşum sistit olmuşumm boll boll intihap varmış...valla annemlerin burada semtin özel hastanesine gittimm...15 tl muayne verdim 6 tl tam idrar testi istemiş haızr gitmişkende tsh baktırıyım dedim o yarın çıkacakmış..
eve geldikk kahvaltı vs.çocukları uyut şimdi oturuyorum annemlerin pazarııı var gidem az gezeyiimmm
bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:
pek sevdı yurutecı suan nasıl oynuor en favorı oyuncagımızda bıberonumuz :)))Eki Görüntüle 119923
ayyy ben geldim sabah 8 de kalktı alişşş babamız evdeydii...
annemle sabah doktora gittim kendime doğru teşhis koymuşum sistit olmuşumm boll boll intihap varmış...valla annemlerin burada semtin özel hastanesine gittimm...15 tl muayne verdim 6 tl tam idrar testi istemiş haızr gitmişkende tsh baktırıyım dedim o yarın çıkacakmış..
eve geldikk kahvaltı vs.çocukları uyut şimdi oturuyorum annemlerin pazarııı var gidem az gezeyiimmm
bende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:
Erenzeyno canım cok cok güzel yerim senin o kızını öp benim yerime ..
Oglanın resmi yok mu yav..
Birsen cano cok tşk ederim canım Rabbim affetsin rahmet eylesin inş..
güle güle kullansın sıpaların canım :)
ben de ısmarladım,gelmesini bekliyorum..
bizde cepadaydık, antares uzak kzlar yokken gidiyorduk değişiklik olsun diye:)
evet içmediler bir mamamız daha çöp oldu hemde eşim 900 gr almış delüüsinir oldum.. ay bu oğullar annelerinden vazgeçemiyorsa evlenmesinler, onlar nederse doğrudur, en güzel yemeği onlar yapar, hiç kimse laf söyleyemez falan filan püf
bizde görürüz inş. iple çekiyorum
doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara...
valla bende verecem ağızlarının payınıda eşim avukatları laf söyletmez onlar doğrusunu bilir bana herşeyi söyleyebilirlernapiim bende susuyorum yoksa eşimle kötü oluyoruz zaten uzun zamandır aramız yok .. hazır sütler hakkında bilgim yoktu bakaym bir sağol cnm, milumilde işe yaramadı iyice içmez oldu sıpalar, çok inatlar ya püff.. bende bir tane çorba sevdirsem bayram edicem valla..
geçmiş olsun cnm, acil şifalar diliyorum ve bol su iç..
yapılmazmış ama ben yaptırmıştım, 2 li, 3 lü, detaylı, kalp ekosu.. pipirikliyimdirde.. sen dr un ne diyorsa onu yap takma kafana detaylı çok önemli.. Allah tamamına erdirsin..
maşallah çok tatlıgüle güle kullansın hep..
oyy çok tatlıı :) yenimi aldınız canım..
maşallah kuzuya..
ay hayatım ya bencil olsamda yıpranıyorum vallahaevet canancığım sende kaşınıyorsun bak ne güzel demişsin
o sabah çıkıyor okula gidiyorrrrrr...tenefüslerde öğretmenlerle lak lak yapıyor.....ama senin dünyan aynıııı kalk mok al yemek yedirme stresi yaşaa o evde en ağır işciiii sensin güzelim güneşli havada miss gibi havayı soluyabiliyormusun ama o soluyorrr
bencil olmazsan çokkk yıpranırsın bırak kaynana konuşsun...oğluda onu susturamıyorsa boşverr evde otursanda söylenecek oturmasanda...evdeykende uyumana ..yemeğine işine laf buluyorr...kimyasoı bozukk kayganalarınnn erkek çocuk doğurup evlendirene kadar senin gibiler sonrasında decoderli yayındalarrr boşverrrrrrrrrrr
kendi çapımdaki eylenceme son veriyorummm öptüm iiyi gecelerr
geç oldu ama iyi geceler canımmmmhepinize iyi geceler ayaktakilere de güzel muhabbetler dileyerek kaçıyorum öptmmm
doğru söylüyosun ama bunu onunda ferketmesini isiyorum beni anlamasını isiyorum ben,,
valla canan fazlasıyla kaşınıyorsun canım . o okulda en azından arası var hani senin varmı canım temiz havaya hasretiz beeee ben geçen mutfak camının önünde oturuyorum elif ablaya ya çiçek kokuları geliyor dişardan dedim oda yooo dedi eskiden bahçedeki kokıları alamıyordum ama şimdi kimsenin alamadıgı kokuları alıyorum mok kokusu duymaktan detarjan kokusu ıslak mendil kokusu yumuşatıcı kokusu başka ne kokusu alıyor bu burnumuz .ondan fırsatları hiç kaçırma acımada valla esas acıması gereken o
yüklerim cnaım tabii görürüsndoruk cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be....
nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolarhani moldov, leton rus diyecem tehlike şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim..
canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgünçok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk...
dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum
fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor
artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk..
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem
yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim
firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr
yok hayatım benim eşim çok yoruluyoHayırlı günler arkadaşlar
Pazartesiler hiç sevmem nedense,temizlik iş güç çok sıkıcı çok.
Bende temizliğimi yaptım oğluş uyuyor sadece onun odası kaldı.
CANAN valla geçti gitti artık keşke yapma.Haftaya sakla gezme hevesini.
Bende bazen okadar daralıyorumki,eşim eve gelince istiyorumki hiç üstünü değiştirmeden yağızı alsın kucağımdan.Ama diyorum adam yorgun dinlensin.
Sonra düşünüyorum öğretmenlik yorucu bir meslek değilki,inşaatlarda,ağır işlerde çalışan insanlar var.
Sizin içinde bu geçerli eşinde öyle aman aman yorulmuyor sonuçta.Sna yardım etmek zorunda bence.
NEFES ohmaşallah hep böyle olsun senin oğlanlar.
Bak birşey daha öğrendim bulgurdamı ikinci gün yenmezmiş.
Neyse onada dikkat edeyim şşimdiden sonra.
DIRIM evet sen benim kayınvalideyle tanıştın dimi hastanede.
Bak severim kayınvalidemi,üstümüzden hayır duasını hiç eksik etmez,ağzından hep yavrum kızım çıkar,doğum yaptığımda 1 ay yanımda kaldı gece gündüz hiç uyumadı neredeyse.
Ama herşeyi pek bilir,herşeye yapacak yorumu vardır,hep ben en iyisini yaparım havası vardır.
Bazen beni çileden çok rahat çıkartır yani.:84:
VİL maşallah senin kızlar kocaman olmuşlar.Yerim onların tokalarını ben.
Kızlar dün profiloda kanz mağazasında çocuklar için etiketin yarısı indirim vardı.
Valla güzel ve uygun şeyler var bakın derim.Hele kızlar için bayıldım bayıldım resmen.
Eşime diyorum benim kızım olsa buradan çıkarken maaaşını bırakırdın heralde.
Oda diyor mümkünse olmasın ozaman
geçmiş olsun şekerrrrayyy ben geldim sabah 8 de kalktı alişşş babamız evdeydii...
2 li test doğru çıkmıyo yaptırmak istiyosan yaptır aklında kalmaısn yapılmasının da bi zrarı yok dr ekstra masraf olmaısn diye istememiş bazı dr lar 3 lüyü bile istiyo sonucunun doğru olmadığını bile bile iş olsun iştebende 13+2 hamileyim ikizlerim olacak inşallah ense kalınlığı ölçüldü bugün ama 2li test yapılmadı dr çoğul gebeliklerde 2li test yapılmaz dedi yaptıran oldu mu hiç:18::18:
ayyy bütün apartman çaya bendeydi hayatım onları gönderincede ezele takıldım biraz anca geldimmmmmkimseler yok muhabbet yok yoksa ezelmi seyrediliyor efendim..
her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
tskr ederız canan teyzesi.ay hayatım ya bencil olsamda yıpranıyorum vallaha
sonrada şöyle yapıyosun böyle yapıyosun diye başıma kalkıyolar
kaynanam bu çocukalrı sen yaptım bakacaksın çekeceksin d,yo bizde bu yollardan geçtik diyo mok gibi kalıyorumortada
çocukları ben yaptım sıkıntısınıda seve seve çekecem yani
geç oldu ama iyi geceler canımmmm
doğru söylüyosun ama bunu onunda ferketmesini isiyorum beni anlamasını isiyorum ben
ayy sorma bende bunaldmım ya
açıkcası artık beni 1-2 saat dışarı çıkmakta çok rahatlatmıyo
o gün bile çıkıyorum diyene kadar saat 3 oldu burdan gittim diyelim otobüs bekle varacağın yere var saat 4 1 saat gezdim gezmedim ay saat 5 olmuş hava karardı diyip dönşe geçecem eve gelecem heryer heryerde koca burnunda soluyo çocukalrı alıcam hemen sonra hemen yemeğe girişicem dahada yorgunluk yani üstünede ıvır zıvır laf çekicem
yüklerim cnaım tabii görürüsn
ben snei bu gün aradım tatlım açmadın teliiii öpüyorummm
yok hayatım benim eşim çok yoruluyo
branşı gereği oturaralk hiç ders anlatamıyor 8 saat ayakta adam derste düzeni sağlamak için ona bağır buna bağır boğazları ağrıyı hele haftada 2 günde nöbeti var o kata in bu kata çık çok yoruluyo yani yorulmuyor diyemem dünyanın en ağır işini yapmıyor tabi ama bedenende çalışıyor beynende
geçmiş olsun şekerrrr
2 li test doğru çıkmıyo yaptırmak istiyosan yaptır aklında kalmaısn yapılmasının da bi zrarı yok dr ekstra masraf olmaısn diye istememiş bazı dr lar 3 lüyü bile istiyo sonucunun doğru olmadığını bile bile iş olsun işte
2. düzey ultrasyon en doğrusu ikizlerde
ayyy bütün apartman çaya bendeydi hayatım onları gönderincede ezele takıldım biraz anca geldimmmmm
maşallah maşallhhh
maşallah kuzulara nazar deymesinher nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
maşallah kuzulara nazar deymesin
neydiyonuz karular seniniz çıkmıyooooo bak veletleri doyurmaya gitcem şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?