Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bişey rica etsem şu ölen ikizler hakkında pek konuşmasak
beni bunun düşüncesi bile delirtiyor...aklımı yitirirm sanırım...yada bende ölürüm..

çok kötü oldum....ama konuşacaksınızda saygı duyarım ben çıkarım topikten

evet canım bende katılıyorum . kasıldım resmen . konuşmayalım arkadaşlar

çıkma çıkma sen ...tamam ben konuşmuyorum gerçekten benide çok kötü etkiledi...Hep güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah...

çıkma çıkma sen ...tamam ben konuşmuyorum gerçekten benide çok kötü etkiledi...Hep güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah...

sakın yanlış anlaşılmasın naz kapris değil yaptığım....dayanılmayacak bişey ...çocuklardan sonra çok duygusal oldum ....çok güçlü olabiliyorken bi o kadarda çağresik ezik ,güçsüz oluyorum

canım benim bunu paylaşma amacım kimseyi üzmek değildi. üzdüysem kusruma bakma..

nefescim alıntıyla cevaplayamadım karakter sayısı az diyor..saolasın canım...gerçekten bir ara sen aklıma geldin..3 çocukla...AYYY Allah gerçekten yardımcın olsun...birini uyutuyoruz biri bir bağrıyor haydi diğerleri uyanıyor...neyse heppsi çok tatlı sağlıklı olsunlarda çığlıkları hiç eksik olmasın evlerimizden...bu arada geçmişi okuyamadım yardımcı bayan başladımı işe nasıl memnun musun?

sadece çok hasaslaştım ben bu tarz konulara...belgesellerde bile anne hayvan yavrusunu bıraksın canını kurtarmak için ağlıyorum sinirimden yada çok geriliyorum...

heralde sorun bende

canım ya kadın olayını sorma bir tersliktir gidiyor.her gelen tamam yarın başlıyorum diyor anlaşıyoruz. daha sonra ya uzaklık sorun oluyor ya oğlu istemez eşi istemez çalışmasını ben artık biriyle anlaştımmı tetikteyim tanımadıgım bir numara arıyorsa açmadan söylüyorum olmadı gelemiyecek diye .sıktı beni .

sadece çok hasaslaştım ben bu tarz konulara...belgesellerde bile anne hayvan yavrusunu bıraksın canını kurtarmak için ağlıyorum sinirimden yada çok geriliyorum...

heralde sorun bende

yok canım sende sorun filan. annesin sen . itfaiye kediyi kurtarmaya çalışıyor tvde seyrediyorum ona bile aglıyorum yazık diye diye .bide ekstra zor sahip oldugumuzdan daha hassasız heralde

bugün geldim canım..annemde nete giremiyorum...ama sanırım grip oluyorum..burnum tıkandı başım ağrıyor...
annende olduğunu tahmin ettim aslında...
.ok geçmiş olsun aman hastalanma hemen önlem al
canancım inanmazsın ağlamaktan gözlerim şişti. çok etkilendim......

inanıım canım ianırımm çok zor

birsencim ennelik hepimizi değiştirdi sanırım sevginin ne demek olduğunu öğrendik belkide karşılıksız sevmenin
evladın değilde başkası evini kıırp dökse bu kadar tahammül edebilirmisin
nefescim evladın dışında bişeye bu kadar para harcasan tahammül edebilirmiisn
yda ben evladım dışında bişey beni bu kadar uykusuz bıraksa tahammül edebilirmiyim
evlatlarımız hayat görüşümüzü bene çok değiştirid değer yargılarımızı anlamlarımızı.....

bu gece pek keyfim yok oto moka ağlıyorum....

kendimi iyi hissetmiyorum....

herkesi çok öpüyorum sağımda ve solumda uyuyacak meleklerimin yanına gidiyorum...

hayatta şuan için tek gerçek olan meleklerimin..

canancım ben öglen uykusundan biri tarafından kaldırıldıysam özellikle kan şekerim düşüyor ve inanamıyacagın kadar sinirli oluyorum .bebekler doğdugundan beri uykusuzluktan ölsem biri evde yoksa kesinlikle uyumuyorum .çünki azıcık hızlı alsam onları yerlerinden vijdan azabı çekecegim
o uykusuzluga karşı bunu düşünüyorum . kim için düşünebilirizki böyle birşeyi

nefescim
annelik insana en yapmam dedikleirni bile yaptırıyor sanırım

iyi geceler women love tatlı uykular çok şükürkü sarılacak iki kuzun varr

kızlar benim berkim hiç iyi deyil bu aralar. akşam okuldan geliyor zorla bişeyler yediriyorum .kuş doyar yedikleriyle tabi.sonra babam gelecekmi diyor hayır annecim gelmiyecek diyorum . kafayı bir koyur 7 deuyuyor çok üzgün bende üzülüyorum. dün dalmış noldu annecim dedim ben babamı özledim dedi
babayı aradı baba izahetti . kapattı .sonrada eşim aradı agladı off ya ne olacak böyle .piskolojisi bozulacak bu çocugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…