famelexcim nerdesin ya bizlerde snei merak ettik
fatoş yazdıllrın kanımı dondurdu vallaha
bişey rica etsem şu ölen ikizler hakkında pek konuşmasak
beni bunun düşüncesi bile delirtiyor...aklımı yitirirm sanırım...yada bende ölürüm..
çok kötü oldum....ama konuşacaksınızda saygı duyarım ben çıkarım topikten
bişey rica etsem şu ölen ikizler hakkında pek konuşmasak
beni bunun düşüncesi bile delirtiyor...aklımı yitirirm sanırım...yada bende ölürüm..
çok kötü oldum....ama konuşacaksınızda saygı duyarım ben çıkarım topikten
çıkma çıkma sen ...tamam ben konuşmuyorum gerçekten benide çok kötü etkiledi...Hep güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah...
famelexcim nerdesin ya bizlerde snei merak ettik
fatoş yazdıllrın kanımı dondurdu vallaha
sakın yanlış anlaşılmasın naz kapris değil yaptığım....dayanılmayacak bişey ...çocuklardan sonra çok duygusal oldum ....çok güçlü olabiliyorken bi o kadarda çağresik ezik ,güçsüz oluyorum
nefescim alıntıyla cevaplayamadım karakter sayısı az diyor..saolasın canım...gerçekten bir ara sen aklıma geldin..3 çocukla...AYYY Allah gerçekten yardımcın olsun...birini uyutuyoruz biri bir bağrıyor haydi diğerleri uyanıyor...neyse heppsi çok tatlı sağlıklı olsunlarda çığlıkları hiç eksik olmasın evlerimizden...bu arada geçmişi okuyamadım yardımcı bayan başladımı işe nasıl memnun musun?
sadece çok hasaslaştım ben bu tarz konulara...belgesellerde bile anne hayvan yavrusunu bıraksın canını kurtarmak için ağlıyorum sinirimden yada çok geriliyorum...
heralde sorun bende
annende olduğunu tahmin ettim aslında...bugün geldim canım..annemde nete giremiyorum...ama sanırım grip oluyorum..burnum tıkandı başım ağrıyor...
canancım inanmazsın ağlamaktan gözlerim şişti. çok etkilendim......
annende olduğunu tahmin ettim aslında...
.ok geçmiş olsun aman hastalanma hemen önlem al
inanıım canım ianırımm çok zor
birsencim ennelik hepimizi değiştirdi sanırım sevginin ne demek olduğunu öğrendik belkide karşılıksız sevmenin
evladın değilde başkası evini kıırp dökse bu kadar tahammül edebilirmisin
nefescim evladın dışında bişeye bu kadar para harcasan tahammül edebilirmiisn
yda ben evladım dışında bişey beni bu kadar uykusuz bıraksa tahammül edebilirmiyim
evlatlarımız hayat görüşümüzü bene çok değiştirid değer yargılarımızı anlamlarımızı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?