Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canım bazıları yapısal olarak ince yapılı benim kızımın biri yapısal olarak koca popolu diğeri daha iyi yiyo ama zayıf yapılı narin biraz kendiside pek kibardır.

Aslında dün akşamyorum yazacaktım ama kızlar sıkılınca yazmıyım dedim otopsi raporu bu kadar çabuk çıkmaz aspire ettiklerini hem de ikisininde birden düşünmüyorum ben hemşire olduğum için femalex gibi düşünüyorum İnşallah altından kötü bişey çıkmaz resimlerini gördüm ben tek yumurta ikiziydiler belki genetik bir problem vardır çok karışık bir konu, tabi çokta üzücü geçen haftada bir kadın 1.5 aylık kız bebeğinin boğazını sıkıp öldürmüştü gazetede okumuştum.

Ahh ah bu diş sıkıntıları bir bitse o kadar sıkıntı çekiyorlar ki, Meleğimin alttan iki dişi çıktı Melisim dün akşama kadar eften püften sebeplere ağladı o kadar perişan oldum ki akşam eşimde nöbetçiydi saçımı başımı yolacaktım artık ilaç verdim sonrada uyudu ama ilaca rağmen sık sık uyandı.

Benimde eşim İzmirli sık sık gideriz İzmire belki görüşürüz kısmet olursa kaynanamlar manavkuyuda oturuyor

Selam kızlar.

Biraz geçmişe bakayım dedim.Keşke bakmasaymışım haberler konuşulanlar beni çok üzdü.
Şu bebek ölümünü görmemiştim.

DIRIM tatlım ölürüm heralde yazmışsın.
Ölünmüyor hayatım amlesef.Yaşamak zorundayız,yine nefes alıyorum,bazen çokm mutlu oluyorum hereşey bizim için haytta.

Ben kızımı gayet sağlıklı diye hastaneden alıp güle oynaya eve gittik.
2 saat sonra hastaneye döndük tekrar.Hırıltısı vardı.Ona uzun uzun bakıştık kızımla,nasılda akılılı bakıyordu koca zdam gibi.Meğer odabenden hasretliğini alıyormuş.,ama öpmedim nasılsa yarın kollarımda olacaktı,bir daha küveze inip bakamdım bile.Sanki tutulmuştu,beynim durmuştu allahım bana nasıl bir dayanma gücü verdi bilmiyorum yatağımda sabaha kadar yattım.Eşime hep soruyordum kızlrım nasıl diye aman iyi fatoş şöyle sağlıklı böyle sağlıklı.Hepsi beni kandırmak içinmiş.
Sabah olupta taki,bütün aile büyükleri hastaneye doluşunca benim jeton düştü.kızımımı almaya geldiniz dedim şakayla hepsi kafasını yere eğdi,herkesin gözünde yaşlar oluştu.Ben o an bayılmışım zaten saatlerce uyuttular beni.
Şu an deli gibi ağlayarak yazıyorum bunları size.
nİYE yazıyorum onuda bilmiyorum ama çok doluyum kızlar.İçim çok yorgun.
Gülüyorum konuşuyorum,Ama nasıl bende bilmiyorum.
Allahım oğlumu sen koru tek duam bu .

canımmm Allah sana sonsuz sabır vesin, yağız oğlana sağlıklı mutlu bir ömür ihsan etsin. ben de senin yazdıklarını içim acıyarak okudum çok zor ama dediğin gibi herşey insanlar için işte, ölünmüyor hayat devam ediyor...

ikiside çok uzak bana cnmm ya bn bucada oturuyorum gidememki herseferinde oralara offfs çok zor bi durummuşş napçam ben redüksiyon bebğin kalbini durdurma dimi cnm ndn yaptırdın sorsam ayıp olurmu bnmde aklıma gelmiyor diil ama dilim warmıyo sölemeye(

artvinli cnm acın büyük ....ben bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum..

ama herkesin belli bir gücü var....ben öyle dedim.....öyle düşünüyorum...ve konuyu kapatmak istiyorum

3 bebeğim vardı başlangıçta bünyem ve rahmim üçünüde yaşatmaya müsait değildi ikisini kurtarabilmek için birinden vazgeçmek zorunda kaldım aslında dr lar bana tek bebek diye ısrar ediyorlardı ama kıyamadım iki oğlumu 28 haftaya anca getirebildim yaşam sınırında doğdular yaşamaz bunlar dediler 1050gr ve 1150gr ağırlığındaydılar biri 2 ay diğeri 4 ay yoğunbakımda kaldı şimdi yanımdalar şükürler olsun Allah bağışladı

gözün aydın cnm sevindim kanamanın kötü olmamasına...

arasana dr yeniden dilemna cnm....

aynen bende incimi gece bağra çağıra 1.30 zor uyuttum....hop 10 dk sonra başladı yine ağlamaya yine biraz salla 2 geçiyordu yattım sabah sürünerek kalktm yataktan....

canım ya rabbim sana sabır versin ne zor yaşadıkların ben bilmiyordum......içim acıdı gözlerim dolduki benimki senin hep aklında

:26::26::26::26::26::26: birsoşum haklısın tlf konusunda cidden sakat bi insanım, özür dilerim seni de arııcamm canım :92:

kağana kocaman
abartıyosun evet tatlım onlar 2 ayrı birey kıyaslama gelişimlerini farklı farklı sürdürecekler onlar annesi biri başka bişeye eğilimli olacak diğeri başk
benim devrim harekete eğilimli mustafa konuşmaya mesela çok güzel anne diyo bana :)

deniz daha çok yese bile yapısı gereği az kilo alabilir siz karı koca zayıfsınız genetik olabilir canım
sorun olmaması çok güzel
neden memnun değilsin sen anlamadım düşük tehliken olmamandanmı?
dr sorun yok demiş işte?
geçmiş olsun canımmmishal derkenn? günde kaç kez yapıyo kuzular önce ra sonr git bencede hemen ilaca başvurma ki bağışıklık sistemini etkilemesin
düşünüyorumda gerçekten çok zor
uzatmak istemiyorum ... söyleyecek çok şey var
allah yağıza uzun ömürler versin onu sendne hiç ayırmasın işallahh
:26::26::26::26::26::26: birsoşum haklısın tlf konusunda cidden sakat bi insanım, özür dilerim seni de arııcamm canım :92:

bak biiz aramazsan seni afaroz ederiz ha
hahaha

Canan;
Günde bir iki defa yaparken dün 8 kere falan yaptı ,sayamadım..Bugün daha hafifledi sanırım .Bol bol beslemeye çalışıyorum,emziriyorum da..İlaç yanlısı değilim zaten..Bugün takip edicez,gerekirse yarın doktora götürürüz

aforoz muuuu ,

dilemmacım elif de bazen öyle uçuyor kaka konusunda, zaten sadece süt aldığı için kakası hep ishal kıvamında. çocuk doktoru arkadaşıma sordıuğumda dedi ki, ateşi yoksa, iştahı azalmadıysa, aşırı halsizlik goz altalrında çökme vs yoksa tek tedbir sık beslemek, emziriyoorsan bol bol emzir, mama veriyorsan arada hafif su takviyesi de yap

bu eylül nerde yaaaa
hayatım sana bi kere geldik kk yı terkidiyar ettinalınırım bakkk

ayyy bende çok gerginim size anlatayımda acık açılayım
biizim mutafa kemal gene aşırı formundaydı sabaha kadar guguklu saat gibi saat başı kalktı öylede fena olduki sallanmadan geri uyumuyo kızıda uyandırıyo karı koca sinir etti beni 1 e kadar ben baktım 4 e kadar bbası baktı sonra geri ben aldım nöbeti
sabahta 7 olmadan kalktılar devrimi sallıyom salluyom banamısın dmeiyo eşim girip çıkıyo bu arada üstünü almak için o girdikçe pat açıyo gözleirni onada git artık deidm kızdım devrim cinleirmi çıkardı tabi tepeme bi eline bi bacağına şamarı yedi benden ağşalamsına de mustafa uyandı benim cinler tepemde halay çekiyo bu arada kalkın ulan deidm ama uykudanda mız mız ağlıyolar görmeniz lazım
kahvaltılarını ettirdim boklarını temizledim saat 10 oldu kenimede bi kase nesfit bi yeşil çay aldım kahvaltımı yaparken uyuttum bebeleri
bende girdim yatağa tabi mustafa gene uyamdı daha ben sağdan sola dönmeden aldım salla salla ayağımdan yanıma alıyom kalkıyo rahat yarım saat uğraştım sonra evden bşi tıkırtı geldi kalktım kalkmama geri uyandı devrimi uyandırdı sinir ateş gibi çıkıyokafamdan kaptım mustafayı yukarı çıkardım devr,mide uyuttum bende uyudum 40 dakka felan
sonra yukarı çıktımkaynanaya yayala çorbası pişirmiş onu yedirdim bizede çay koydu öğle yemeği yiyelim dedi tamam dedim sofrada otururken eltimde geldi laf lafı açarken
kaynanam mustafaya sinirlendiğimi yukarıya atıp ne yaparsan yap dediğimi eltime anlatıyo eltimde ukala ukala sen olmasan neyapacaktı dedi sinirlendim sanki kaynanam hep benle çocukların başında bende kaynanam olmasaydı sokağa atacaktım dedim e yapmayaydın o zaman dedi zaten bu yapmayaydın diyenlere artı uyuz oluyorum aradan bi kaç dkka geçti zaten sen c... olmasa bakamazdın dedi eşimi kastediyo nasıl yani dedim ben olmasam o bakabilirmiydi peki deidm evet sen olmasanda o bakardı dedi ya sabır çektim içimdenkaynama döndüm bakarmıydı dedim şöyle 3 gün bıraksam yok bakamazdı deid benim eşim çok sinirli kaynanamda dedi o sinirli dedi devamlı ağladılarmı kaldırır arat dedi ki yapıyo devamlı bakmadığı halde bi gün yatağa fırlatırken yakaladım ben adamı
bişey demedim eltime neden demeidm çok sinirlendiğim zamanalrda sözlerim fazla ağır oluyo onunla kavga etmem gerekecek zaten yazın köyde de bi kavgamız olmuştu ondan ber,i fazlasıyla soğuğum eltime aynı apartmanda olduğumuzdan küs olamıyoruz kaynanam kayınpederim sürekli laf söyleyeceğine eminin yada barıştırmaya çalışacağına küstüğüm insnalada bir daha barışmayı sevmiyorum zatn fazlasıyla seviyeliyim aslında eltimle aynı binada olsakta ben çok çıkmam ona oda çocukları sevmeye iner bazı bazıda kaynanmda karşılaşırı işte

eşim sabah 8 de çıkıyo akşam 6 da geliyo cumartesi pazarda çalışıyo bazen bu evin işini yemeğini ütüsünü çamaşırını kim yapıyo eşim zaten akşam geliyo pert olmuş daha dün akşam konuştuk eşimle bu sene sana pek yardımım olmuyo diye kendisi de

işin özeti insanlar nedne bu kadar çekememezlik di bu karalamaya çalışma ne anlamıyorum ya sinirim bozuldu vallaha

8 kere anladım fazlaymış geçmiş olsun yavrukirpi açıklamış durumu umarım diğer belirtile ryoktur suyu ihmal etme

ay yazıyı yazarken kes kopyala yapmıştım bi yerde kopukluk olmuş arkadaşlarrr

ayyhhh ben okurken sinir oldum beaaa, ne senin kocan ne de hiçbirr erkek ikiz çocuk nazı kaprisi çekmez ve bakamazzz. bunu onlarda eşek gibi biliyo ama laf ola beri gele

sorma yavru kirpi ona boşalamadım womenlove aradım ona bağırıp çağırıp rahatlayayım diye oda yemek yediiryomuş sonraya kaldı hahahah7ay veletleir uyuttum diizm başladı akşama görüşürüz mucukkkkk

canancım düşük yapamamdan memnunum tabiiki şükürler olsun cnmmda drumdan memnun değilim onu kasdettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…