günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım abartıyo muyum sizce???
arkadaşlar acınızı tazelemek istemem ama şimdi gördüm ikiz bebeklerin otopsi sonucu çıkmış...
bunu paylaşmak istedim sizlerle...
benimde içim yanıyor..çok üzgünüm..allah aileye sabır versin...
Eskişehir'de beşiklerinde ölü bulunan 4 aylık bebeklerin solunum yoluna mama kaçması sonucu hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.
Olay Fevziçakmak mahallesi'nde oturan Şal çitfinin evinde yaşandı. Anne Kezban Şal, 4 aylık ikiz bebekleri Gülten ve Gülcan'a mama yedirdi. İkizlerini yatırdıktan sonra kendide uyudu. Sabah kalktığında bebeklerinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Asri mezarlıkta yan yana gömülen ikizlerin otopsi raporu açıklandı. Rapora göre bebeklerin ölüm nedeni soluk borusu ve akciğere mama kaçması Ancak ikizlere verilen mama da her ihtimale karşı inceleniyor.
evet cnm abartıyorsun aynı olmalarını bekleme ve kıyaslama birbiri ile benimde incide diş çıktı bu ara yine çok huzursuz ikincimi çıkacak nedir ama bababmız panik halde neden ipek diş çıkarmadı dr sor diyor bana bende dedim yok artık daha neler.....sağlıklı neeli olsunlar yeter
canım ben izmirdeyim nefesde izmirde
maddi durumuna göre iki önerim olacak
durumun müsaitse kent hastanesinde prof.dr.namık demir var konusunda alanının uzmanı ben redüksiyon işlemimi ona yaptırdım diğer iki bebeğim sayesinde kurtuldu hemde yoğun kanamalarım varken
diğer önerim başkent hastanesi zübeyde hanım araştırma merkezi var bostanlıda cüzi bir miktar farkla gidebilirsin orada doç.dr.mesut özsoy var ben onun pco hastasıydım gebe olmamı doğal yollardan o sağladı ne aşılama ne tüp bebek gerek kalmadı takiplerimide o yaptı dr değil arkadaş sanki hala görüşürüm özelden istersen telefon numarasını veririm selamımı söylersin çok yardımcı olur
ikiside çok uzak bana cnmm ya bn bucada oturuyorum gidememki herseferinde oralara offfs çok zor bi durummuşş napçam ben redüksiyon bebğin kalbini durdurma dimi cnm ndn yaptırdın sorsam ayıp olurmu bnmde aklıma gelmiyor diil ama dilim warmıyo sölemeyecanım ben izmirdeyim nefesde izmirde
maddi durumuna göre iki önerim olacak
durumun müsaitse kent hastanesinde prof.dr.namık demir var konusunda alanının uzmanı ben redüksiyon işlemimi ona yaptırdım diğer iki bebeğim sayesinde kurtuldu hemde yoğun kanamalarım varken
diğer önerim başkent hastanesi zübeyde hanım araştırma merkezi var bostanlıda cüzi bir miktar farkla gidebilirsin orada doç.dr.mesut özsoy var ben onun pco hastasıydım gebe olmamı doğal yollardan o sağladı ne aşılama ne tüp bebek gerek kalmadı takiplerimide o yaptı dr değil arkadaş sanki hala görüşürüm özelden istersen telefon numarasını veririm selamımı söylersin çok yardımcı olur
ikiside çok uzak bana cnmm ya bn bucada oturuyorum gidememki herseferinde oralara offfs çok zor bi durummuşş napçam ben redüksiyon bebğin kalbini durdurma dimi cnm ndn yaptırdın sorsam ayıp olurmu bnmde aklıma gelmiyor diil ama dilim warmıyo sölemeye(
kızlar günaydın dün dr gittim bebeklerim çok iyiler ikiside hareketlenmişler çok şükür bi problem yok o normal kanama dedi düşük tehditi içermiyomuşş ama bn drumdan memnun diğilm ya izmirli olan warmı aranızda bana ii bi dr önerebilmek içinn
selam kızlar..Fazla uğrayamıyorum,hele şu sıralar..kızım ateşlendi ,boğazında kızarıklık oluşmuş meğer.doktorumuz hemen ilaç yazmadı..ateşlenirse tekrar gelin dedi..şimdi iyi çok şükür ateşi yok fakat dünden bu yana ishal başladı,napıcam bilmiyorum,emirmeye çalışıyorum,olmazsa akşam doktora gidiceğiz.
Ahh ah bu diş sıkıntıları bir bitse o kadar sıkıntı çekiyorlar ki, Meleğimin alttan iki dişi çıktı Melisim dün akşama kadar eften püften sebeplere ağladı o kadar perişan oldum ki akşam eşimde nöbetçiydi saçımı başımı yolacaktım artık ilaç verdim sonrada uyudu ama ilaca rağmen sık sık uyandı.
Selam kızlar.
Biraz geçmişe bakayım dedim.Keşke bakmasaymışım haberler konuşulanlar beni çok üzdü.
Şu bebek ölümünü görmemiştim.
DIRIM tatlım ölürüm heralde yazmışsın.
Ölünmüyor hayatım amlesef.Yaşamak zorundayız,yine nefes alıyorum,bazen çokm mutlu oluyorum hereşey bizim için haytta.
Ben kızımı gayet sağlıklı diye hastaneden alıp güle oynaya eve gittik.
2 saat sonra hastaneye döndük tekrar.Hırıltısı vardı.Ona uzun uzun bakıştık kızımla,nasılda akılılı bakıyordu koca zdam gibi.Meğer odabenden hasretliğini alıyormuş.,ama öpmedim nasılsa yarın kollarımda olacaktı,bir daha küveze inip bakamdım bile.Sanki tutulmuştu,beynim durmuştu allahım bana nasıl bir dayanma gücü verdi bilmiyorum yatağımda sabaha kadar yattım.Eşime hep soruyordum kızlrım nasıl diye aman iyi fatoş şöyle sağlıklı böyle sağlıklı.Hepsi beni kandırmak içinmiş.
Sabah olupta taki,bütün aile büyükleri hastaneye doluşunca benim jeton düştü.kızımımı almaya geldiniz dedim şakayla hepsi kafasını yere eğdi,herkesin gözünde yaşlar oluştu.Ben o an bayılmışım zaten saatlerce uyuttular beni.
Şu an deli gibi ağlayarak yazıyorum bunları size.
nİYE yazıyorum onuda bilmiyorum ama çok doluyum kızlar.İçim çok yorgun.
Gülüyorum konuşuyorum,Ama nasıl bende bilmiyorum.
Allahım oğlumu sen koru tek duam bu .
:26::26::26::26::26::26: birsoşum haklısın tlf konusunda cidden sakat bi insanım, özür dilerim seni de arııcamm canım :92:
kağana kocamangünaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım abartıyo muyum sizce???
sorun olmaması çok güzelkızlar günaydın dün dr gittim bebeklerim çok iyiler ikiside hareketlenmişler çok şükür bi problem yok o normal kanama dedi düşük tehditi içermiyomuşş ama bn drumdan memnun diğilm ya izmirli olan warmı aranızda bana ii bi dr önerebilmek içinn
geçmiş olsun canımmmishal derkenn? günde kaç kez yapıyo kuzular önce ra sonr git bencede hemen ilaca başvurma ki bağışıklık sistemini etkilemesinselam kızlar..Fazla uğrayamıyorum,hele şu sıralar..kızım ateşlendi ,boğazında kızarıklık oluşmuş meğer.doktorumuz hemen ilaç yazmadı..ateşlenirse tekrar gelin dedi..şimdi iyi çok şükür ateşi yok fakat dünden bu yana ishal başladı,napıcam bilmiyorum,emirmeye çalışıyorum,olmazsa akşam doktora gidiceğiz.
düşünüyorumda gerçekten çok zorSelam kızlar.
Biraz geçmişe bakayım dedim.Keşke bakmasaymışım haberler konuşulanlar beni çok üzdü.
Şu bebek ölümünü görmemiştim.
DIRIM tatlım ölürüm heralde yazmışsın.
Ölünmüyor hayatım amlesef.Yaşamak zorundayız,yine nefes alıyorum,bazen çokm mutlu oluyorum hereşey bizim için haytta.
Ben kızımı gayet sağlıklı diye hastaneden alıp güle oynaya eve gittik.
2 saat sonra hastaneye döndük tekrar.Hırıltısı vardı.Ona uzun uzun bakıştık kızımla,nasılda akılılı bakıyordu koca zdam gibi.Meğer odabenden hasretliğini alıyormuş.,ama öpmedim nasılsa yarın kollarımda olacaktı,bir daha küveze inip bakamdım bile.Sanki tutulmuştu,beynim durmuştu allahım bana nasıl bir dayanma gücü verdi bilmiyorum yatağımda sabaha kadar yattım.Eşime hep soruyordum kızlrım nasıl diye aman iyi fatoş şöyle sağlıklı böyle sağlıklı.Hepsi beni kandırmak içinmiş.
Sabah olupta taki,bütün aile büyükleri hastaneye doluşunca benim jeton düştü.kızımımı almaya geldiniz dedim şakayla hepsi kafasını yere eğdi,herkesin gözünde yaşlar oluştu.Ben o an bayılmışım zaten saatlerce uyuttular beni.
Şu an deli gibi ağlayarak yazıyorum bunları size.
nİYE yazıyorum onuda bilmiyorum ama çok doluyum kızlar.İçim çok yorgun.
Gülüyorum konuşuyorum,Ama nasıl bende bilmiyorum.
Allahım oğlumu sen koru tek duam bu .
:26::26::26::26::26::26: birsoşum haklısın tlf konusunda cidden sakat bi insanım, özür dilerim seni de arııcamm canım :92:
Canan;
Günde bir iki defa yaparken dün 8 kere falan yaptı ,sayamadım..Bugün daha hafifledi sanırım .Bol bol beslemeye çalışıyorum,emziriyorum da..İlaç yanlısı değilim zaten..Bugün takip edicez,gerekirse yarın doktora götürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?