herkeş nerdee
nerom nbr ?
acayıp ates bastı benı ya ew ııce temızlık ıstıo ama cok uzenıorum gozum kesmıo hıc bı tembellık var uzerımde
evet nermincim eşimle yıkıyoruz yadayan komşum var sağolsun o gelir arada çağırırım yıkamaya.. bu aralar çok sık yıkanmıyoruz hatta kokuşuyoruz diyebşlirm 15 de bir yıkıyorum. ne zman yıkasam ertesi gün hopp burunlar akıyo... bu ara geçmedi burun akıntılarıda.. kirlendiler alsında ama yıkamıyorum.evimde sıcak oysaki bide yıkarken ufoyuda yakıyorum yinede üşüyolar heralde... beren sudan çok korkuyo basıyo çığlığı banyo bitio filan ama yok sakinleşmiyo bitürlü o yüzden ilk irem yıkanır hep:))
Ayşenurcum halbuki ben bu yürüteç mevzusundan çok bahsettim.Hangisi olsun vs.Hatta fatoş önerdi aldığım siteyi.
Bence sen kaçırmışsın canım.Neyse seninkide pek şık güle güle kullansınlar.
Ben de redüksiyona çok üzülüyorum, ara ara aklıma geliyo, pişmanlıkta değil tam olarak, şans bırakmadılar çünki bana, diğer bebeklerini de riske atarsın dediler, direnemedim ama hala acabalar beni çok üzüyor, eşim ve her riski herkesi karşıma alıp direnmelimiydim bilmiyorum ama şuna inanıyorum ki Allah herşeyin hayırlısını nasip etmiştir bize, Allah ıma bin şükür ki evlatlarım sağlıklıgünaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum
Allah'ım nasıl olurda ben burayı gözden kaçırırım:) ne hoş burda herkes ikiz annesi.. harikasınız hanımlar. bu arada ben de 4 aylık ikiz kız bebiş annesiyim
ewt ya çok ilgi oluyor bizede..Bidahakine birlikte gidelim bişiler yer gezeriz..Fıstıklarım benim çok yakışmış Maşallah..........
Bizde Cumartesi günü Antaresdeydik. Orada sanki ikizler daha çok ilgi çekiyor gibi geliyor bana her gören bişey söylüyor. Diğer avm ler öyle değil sanki..
sağol canım büyüyolar işteVİL maşallah senin kızlar kocaman olmuşlar.Yerim onların tokalarını ben.
pek sevdı yurutecı suan nasıl oynuor en favorı oyuncagımızda bıberonumuz :)))Eki Görüntüle 119923
ay çok tatlılar maaşallah...her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
vilcim sık sık antarese gidiyoranız belki de geçenlerde sizi görmüşüzdür biz yaa, geçen bi ikiz arabası görmüştüm walla bir daha gittiimde daha dikkatli inceliiim
allah yardımcın olsun canımmmmm bugün bekleidm telefon ama aramadınn neyse yarın müsait bi arada ararım ben gene sneiiiiitatlım akşam 11 gibi gördümaçmam mı yoksa, evde hep sessizde tlf...
annem yok bu aralar hiç bakamıyorum kızlara kucak istiyorlar sürekli, koptu kollarım püfff :18:
Günaydın herkese kızlar...
Kızım uyuyo oglum ayakta camasır var ev iyice temizlik istiyo ve benim acayip bir bel agrım var analamadıgım sekilde en kısa zamanda doktora gidicem inş
ne oldu kuzum aklına mukayet ollllgünaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum
nerdesin bakimmm sen aradım seni cevap vermedinnnnmerhaba kızlar,
bayaadır okuyorum ama yazamadım, herkes iyidir inşallah.
firdoscum redüksiyona mı bağlı acaba gerginliğin? canım ben de çok tereddütte kalmıştım ama biri kgitmese hepsi gidecek deyince doktor mecbur kaldık. inşallah öbür dünyada onlara da kavuşuruz.
erenzeyno pek tatlı cidden kızın da oğlun da maşallah, 6 ayınız da hayırlı olsun. bizim altıncı ayımız tam benim doğumgünüme denk geliyor. yani kızımla hep buçuklu kutlarız inşallah doğumgünlerimizi :)
dırımcım geçmiş olsun, daha önce de yaşamışsın bilirsin ama sistitin enn büyük ilacı boll su ve sıcak tutmak, bir an önce iyileşirsin inşallah.
canancım senin muhabbet zaman aşımına uğramış ama ben de arkadaşlara katılmadan geçemeyecğim, bende de tüm sorumluluğu üzerime alma eğilimi vardır, o kadar yıpratma kendini hem babası yalnız kaldığında senin çektiğin zorlukları daha iyi anlayacaktır.
vilcim sık sık antarese gidiyoranız belki de geçenlerde sizi görmüşüzdür biz yaa, geçen bi ikiz arabası görmüştüm walla bir daha gittiimde daha dikkatli inceliiim
aşkitom nice sağlıklı mutlu yıllara erişsin kızların
artvinlim, berennaz, burcucuk, eylülcüm, mednecim, winston, femalex, almina çınar hepinize de koocamann
Allah'ım nasıl olurda ben burayı gözden kaçırırım:) ne hoş burda herkes ikiz annesi.. harikasınız hanımlar. bu arada ben de 4 aylık ikiz kız bebiş annesiyim
kızlar sıze kotu bı haberım var
eskısehırde 3 bucuk aylık ıkız kız bebekelr ölmüşler anneleri saat aksam 7 de yedırıp doyurup yatırmıs ve ertesı gun uzun sure uyanmayınca gıdıp bakmıs hıc hareket etmıorlarmıs ve buz gıbılermıs
bırdahada uyanmamıslar ölmüşler
sebebıde bugunkı yapılan otopside ortaya cıkmıs bebekelr aspire olmuş yanı mama nefes borularına kaçmıs ordanda akcıgerlere nefes alamadıkları ıcın olmusler ıkısı bırden aynı anda nasıl aspire olduklarıda ılgınc bu yuzdende kullandıkları mamayıda ıncelemeye aldılar.ALLAH ım dusmanıma yasatmasın bole bı acıyı rabbım sınmasın ewlat acısıyla bızleri.ne yanıodur o ananın cıgerı
herkese iyi geceler....ölen ikizlere bende çok üzüldüm yaa...Allahım evlat acısıyla imtahan etmesin kimseleri....ama bana kalırsa aspirasyon olma ihtimali biraz düşük..ikisinin aynı anda aynı gece aspire edip ölmesi ihtimali çok düşük. bana kalırsa başka birşeyler var...
ben bu aralar pek takılamadım..eşim yıllık izinde ve çoğunlukla evde bende pek o varken giremiyorum. benim kızlar beni sinir edecek kadar babaya düşkün abarttılar iyice..adam bütün gün evde ikiside sürekli babasına gitmek istiyor adam ikisini birden taşıya taşıya helak oldu..yere koyunca kıyamet kopuyor bendede şarteller atıyor bir süre sonra...geçen hafta kızkardeşim bendeydi 2 gün..onunda bir oğlu var 2 yaşında...3 çocukla delirdik evde... sonra ben annemler gittim çünkü sadece orda dinlenebiliyorum..bugün geldim...
kızlar sıze kotu bı haberım var
eskısehırde 3 bucuk aylık ıkız kız bebekelr ölmüşler anneleri saat aksam 7 de yedırıp doyurup yatırmıs ve ertesı gun uzun sure uyanmayınca gıdıp bakmıs hıc hareket etmıorlarmıs ve buz gıbılermıs
bırdahada uyanmamıslar ölmüşler
sebebıde bugunkı yapılan otopside ortaya cıkmıs bebekelr aspire olmuş yanı mama nefes borularına kaçmıs ordanda akcıgerlere nefes alamadıkları ıcın olmusler ıkısı bırden aynı anda nasıl aspire olduklarıda ılgınc bu yuzdende kullandıkları mamayıda ıncelemeye aldılar.ALLAH ım dusmanıma yasatmasın bole bı acıyı rabbım sınmasın ewlat acısıyla bızleri.ne yanıodur o ananın cıgerı
herkese iyi geceler....ölen ikizlere bende çok üzüldüm yaa...Allahım evlat acısıyla imtahan etmesin kimseleri....ama bana kalırsa aspirasyon olma ihtimali biraz düşük..ikisinin aynı anda aynı gece aspire edip ölmesi ihtimali çok düşük. bana kalırsa başka birşeyler var...
ben bu aralar pek takılamadım..eşim yıllık izinde ve çoğunlukla evde bende pek o varken giremiyorum. benim kızlar beni sinir edecek kadar babaya düşkün abarttılar iyice..adam bütün gün evde ikiside sürekli babasına gitmek istiyor adam ikisini birden taşıya taşıya helak oldu..yere koyunca kıyamet kopuyor bendede şarteller atıyor bir süre sonra...geçen hafta kızkardeşim bendeydi 2 gün..onunda bir oğlu var 2 yaşında...3 çocukla delirdik evde... sonra ben annemler gittim çünkü sadece orda dinlenebiliyorum..bugün geldim...
hoşigeldin cnm
selam canım hoşgeldin.
bende düşündüm onu.
ikisi aynı anda kusup boğulamazlar ki
mamanın zehirleme ihtimali yüksek olabilir..
sütü yetmediği için mamaya yeni başlamışlar.
benim aklıma ilk gelen şu oldu. acaba bakır cezvede falanmı ısıttılar mama suyunu.. yada mamalar bozuk.......
ay o ikiz haberini banada kaynanam söyleid ya
o ocağa koca bi ateş düşmüştür şimdi o annenin şuanki halini düşünsenize bebeleirnin eşyalarına sarılmış ağlamaktan bitap düşmüştür bi çare kadın.... allah sabırlar versin evlat acısı çokk ama çokk zorrrr
tam yemek yerken anahaberde bunu gösterdi. dondum kaldım. bebeklerin resimlerini fln gösterdi.. ağlama krizine girdim kızlara sarılıp sarılıp.. eşim korktu sakinleştirmeye çalıştı ama nafile.. bir lokma yiyemedim çok kötü oldum ben.. panik atak ver bende((((((((( artık sabaha kadar uyuyamam kontrol etmekten (((((((
mecburuz mama vermeye başka ne verebiliriz ki(((((
insanların gözünü para hırsı bürümüş..
az önce nette bişey araştırdım.. sizinle paylaşmak istedim......
Sanırım geçen seneydi...
Eczanemde Türkiyenin ençok satan firmasının mama kutularını inceyen bir genç kadın dikkatimi çekti... acaba miadı mı geçik var diye huylanarak yanına gittim ve neyi inceleyiyorsunuz diye sordum...
Benim için imal yeri önemli dedi...Allah, Allah alman malı bunlar dedim...İthal geliyor Türkiyede paketleniyor ...dedim.
Kadın , onu biliyorum da bir defa marketten aldığım mama çocuğumu ishal yaptı, mama kutusunu incelediğimde imal yeri Pörtekiz yazıyordu...Onun için artık mama alırken çok dikkat ediyorum, bunlar tamam, alman malı onun için biraz fazla alayım dedi....
Kadın gittikten sonra aklıma bir iki ay önce markette yaşadığım olay aklıma geldi....
Arada sırada marketten alışveriş yaparken mama tezgahının önünde durup fiatları incelerim kaça satıyorlar diye...Elime aldığım kutunun miadı geçik olduğunu görünce, hemen müdürü çağırdım.. ve bu ne, miadı geçmiş mama mı satıyorsunuz diye fırça atmaya başladım....müdür tüm pişkinliğiyle, elemanına seslenerek, oğlum Rıfat'a telefon et gelsin bu mamaları alsın dedi...
Ben miadı geçen ,daha doğrusu son kullanım tarihi ne bir ay kalan mamaları eve götürüp köpeğime , kedime papara yapıp yediriyorum...Hiç bir zaman benden iade almadıklarını bildiğim için, kim bu Rıfat , bana da telefonunu ver de, bende geri vereyim dedim...Abi ben sana sonra verririm şimdi işim çok dedi...O zaman bu olayı pek önemsememiştim...
Bu iki olay kafamda birleştirince hemen tekrar markete koştum, mamalara baktım, evet ...Pörtekiz malıydı... Hemen bir kutuyu açtım...Üzerindeki miad ile içindeki aliminium folyo paketin üzerindeki miad farklıydı...Daha doğrusu, içindeki mamanın miadı bir yıl geçikti.... Müdüre bu ne diye sorunca ,ve sağlık müdürlüğüne bu kutuyu göstereceğimi , gerekli işlemi yaptıracağımı söyleyince başladılar el etek öpmeye....
Bir yandan da aklımdan bürokratik işlemlerin nasıl yürüyeceği filan geçmeye başlamıştı...Pek fazla bir şey elde edemiyeceğimi biliyordum, Sağlık müdürlüğü gelene kadar mamalar ortadan kalkacaktı... akşam saati olduğundan noterde gelmeyecekti...Adam da kutuyu açtığım mamayı bana satıp fişini de vermiyordu....
Sonuçta bir daha mama satmayacağına dair söz aldıktan sonra ve tüm mamaları paketleyip köpek barınağına teslim ettikten sonra şikayetten vazgeçtim...Vazgeçmeyipte ne yapacaktım...Zamanında içinde cisim bulunan kapalı şişe serum dextrozdan bile bakanlıkta dahil olmak üzere her yere başvurmama rağmen bir sonuç alamamış bir eczacı olarak daha ne yapacaktım....Bu sahtekarlığun cezasının da elli lira AĞIR para cezası olduğunu bilirken daha ne yapacaktım.....
Şöyle bir düşünürseniz....hepimiz çocuklarımız için yaşıyoruz....
Ve artık çocuk mamasında bile sahtekarlık yapılıyorsa bu ülkede insanlık bitmiştir...müslümanlık bitmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?