çok aşırı değil ama az da değilben sebepsiz kanama yaşamamışitım, dra gitmene az kalmış zaten inşallah önbemli birşey değildir canım, kanama olabiliyor gebelikte aşırı mı oldu;?
işlh cnm ya weririm tabiiinşallah herşey yolundadır NAz...
bizleri haberdar etmeyi unutma..
cnm senin ikiz değilmi bebeğinben sebepsiz kanama yaşamamışitım, dra gitmene az kalmış zaten inşallah önbemli birşey değildir canım, kanama olabiliyor gebelikte aşırı mı oldu;?
inşlh değildir cnmm yaa çok korkuyorum beklemekte zor zmn geçmiyoo allahım bebklerimi bana bağışlaanaz cnm ben 16 haftalıkken çok şiddetli kanam oldu tam bir ay ara ara lekeli yoğun sürdü hep yattım plesantam aşağadaymış ondan oldu 5 ayda yukarı çıktııı
inş.riskli bir durum değildir aklına kötü şeyler getirme.....ikisidemi düşer yada düşük gibii biliyorum zor ama olumlu ol
kızlar merhaba dün gece kanamam oldu şimdide brz war halaa 2 de dr a gidicm ama çok korkuyorum hamileliğinizde szin başınıza geldimi bebişlerim iimidir ....
işlh cnmm saaat 2 de gidicem randewulu....geçmiş olsun naz inşallah kötü birşey değildir...hmen neden dr gitmiyorsun...
günaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum
gecmıs olsun cnmGünaydın herkese kızlar...
Kızım uyuyo oglum ayakta camasır var ev iyice temizlik istiyo ve benim acayip bir bel agrım var analamadıgım sekilde en kısa zamanda doktora gidicem inş
günaydınnnnnn.........
nabersiniz hatunlar......hakkate ne kadar sessiz buralar yılbaşı üstü nirde herkeşşşş......
ayşenur cnm 6 ayınız hayırlı olsun kuzularda maşallah yerim onları.....
Medine ....zuzu
merhaba kızlar,
bayaadır okuyorum ama yazamadım, herkes iyidir inşallah.
firdoscum redüksiyona mı bağlı acaba gerginliğin? canım ben de çok tereddütte kalmıştım ama biri kgitmese hepsi gidecek deyince doktor mecbur kaldık. inşallah öbür dünyada onlara da kavuşuruz.
erenzeyno pek tatlı cidden kızın da oğlun da maşallah, 6 ayınız da hayırlı olsun. bizim altıncı ayımız tam benim doğumgünüme denk geliyor. yani kızımla hep buçuklu kutlarız inşallah doğumgünlerimizi :)
dırımcım geçmiş olsun, daha önce de yaşamışsın bilirsin ama sistitin enn büyük ilacı boll su ve sıcak tutmak, bir an önce iyileşirsin inşallah.
canancım senin muhabbet zaman aşımına uğramış ama ben de arkadaşlara katılmadan geçemeyecğim, bende de tüm sorumluluğu üzerime alma eğilimi vardır, o kadar yıpratma kendini hem babası yalnız kaldığında senin çektiğin zorlukları daha iyi anlayacaktır.
vilcim sık sık antarese gidiyoranız belki de geçenlerde sizi görmüşüzdür biz yaa, geçen bi ikiz arabası görmüştüm walla bir daha gittiimde daha dikkatli inceliiim
aşkitom nice sağlıklı mutlu yıllara erişsin kızların
artvinlim, berennaz, burcucuk, eylülcüm, mednecim, winston, femalex, almina çınar hepinize de koocamann
kızlar merhaba dün gece kanamam oldu şimdide brz war halaa 2 de dr a gidicm ama çok korkuyorum hamileliğinizde szin başınıza geldimi bebişlerim iimidir ....
selamm...
dün misafirim vardı hiç giremedim... şimdide kızlar kudurdu uykuları geldi uyuyamıyolar...eeee eeee eeee demekden dilim kurudu...
geçmişi okumaya çalıştım anlayamadım ama... aklımda kalanlarrr
dırımcım geçmiş olsun. teşhis koyuldu he... inşallah çabucak atlatırsın..
ayşenurcum 6. ayınız kutlu olsun...
kanaması olan arkadaşım benim daha en başdan kahverengi lekelenmelerim başladı... 12 hafta şiddetli kanamayla hastaneye gittim.3 gün orda yattım. bebeğimin plesentası aşağıdaymış onddan olmuş 6. ay bitimine kadar kanamam devam etti. hep yattım bende.. plesenta doğurana kadar hiç yukarı çıkmadı.. proluton depot ve pgogestan kullandım hep..
artvinli menü süper benimde yapasım geldi...ben hala kızları yalnız yıkamıyorum. çok hareketliler aten tutamam..
aşkitom yeni yaşınız kutlu olsun.
firdos cano winston nero yavrukirpi douduo nefes fatoşhanım ve tüm arkadaşlarım herkesi öptüm...
günaydın kızlar..geçmişe hiç bakamadım.aslında yazmaya bile mecalim yok ama...kendimi hiç iyi hissetmiyorum..aklımı kaçırmak üzereyim ama bebeklerle ilgili değil bu sorun..bugün iyice bunaldım,birde bir yıl önce tam bugün redüksüyon yapılmıştı daha da kötü oldum
kızlar su saat ıtıbarıyle tam 6 ayımız doldu artık bızde 6 aylık olduk yurppiii.:82:
her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))
Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950
selamm...
dün misafirim vardı hiç giremedim... şimdide kızlar kudurdu uykuları geldi uyuyamıyolar...eeee eeee eeee demekden dilim kurudu...
geçmişi okumaya çalıştım anlayamadım ama... aklımda kalanlarrr
dırımcım geçmiş olsun. teşhis koyuldu he... inşallah çabucak atlatırsın..
ayşenurcum 6. ayınız kutlu olsun...
kanaması olan arkadaşım benim daha en başdan kahverengi lekelenmelerim başladı... 12 hafta şiddetli kanamayla hastaneye gittim.3 gün orda yattım. bebeğimin plesentası aşağıdaymış onddan olmuş 6. ay bitimine kadar kanamam devam etti. hep yattım bende.. plesenta doğurana kadar hiç yukarı çıkmadı.. proluton depot ve pgogestan kullandım hep..
artvinli menü süper benimde yapasım geldi...ben hala kızları yalnız yıkamıyorum. çok hareketliler aten tutamam..
aşkitom yeni yaşınız kutlu olsun.
firdos cano winston nero yavrukirpi douduo nefes fatoşhanım ve tüm arkadaşlarım herkesi öptüm...
aynen valla hayatım evde yer gök çamaşır..Hayırlı günler arkadaşlar
Amanın ne kadar soğumuş hava :96:
Bende yağızı yıkadım.Artık yanlız yıkayamıycam geliba,çok hareketlenmiş benim sıpa,mahfetti beni yaw.Hher yeri ıslattı nasıl vuruyorsa ayaklarını suya tepemden aşağıya yağmur yağdırıyor.
Çamaşırlarımı attım makinaya,nasılda kuruyacaksa....
Bugün yemek yapmıycam.Kıymalı börek ve mercimek köftesi yapıcam.Eşim pek sever adamcağızla hiç ilgilenemez oldum azcuk gönlünü hoşedeyim dedim.
Geçmişe bakamadım....Oğluş uyanmazsa bakarım şimdik.
naz gecmiş olsun cnm hiç böyle bişi yasamadım inş öneml, bişi değildir..
artvinli cnm menu süper vakit yok ki bende yapsam hala camasırı asamadım...
nerom nasılsın canım...
herkeş nerdee
nerom nbr ?
acayıp ates bastı benı ya ew ııce temızlık ıstıo ama cok uzenıorum gozum kesmıo hıc bı tembellık var uzerımde
evet nermincim eşimle yıkıyoruz yadayan komşum var sağolsun o gelir arada çağırırım yıkamaya.. bu aralar çok sık yıkanmıyoruz hatta kokuşuyoruz diyebşlirm 15 de bir yıkıyorum. ne zman yıkasam ertesi gün hopp burunlar akıyo... bu ara geçmedi burun akıntılarıda.. kirlendiler alsında ama yıkamıyorum.evimde sıcak oysaki bide yıkarken ufoyuda yakıyorum yinede üşüyolar heralde... beren sudan çok korkuyo basıyo çığlığı banyo bitio filan ama yok sakinleşmiyo bitürlü o yüzden ilk irem yıkanır hep:))
ayşenur dünkü 4 çocuk faicasından sonra benim evi görmelisin.topladım topladım çıkmadım işin içinden temizlik yok daha ortada dağınıklığı bitiremedim... çekmeceler kottukminderleri kaşılar tabaklar makyaj malzemelerim parfümler herşeyi dökmüşler... çocuk işde yapcak bişi yok onlar batırcak biz temizliycez... hadi gayret bi başladınmı hemen sonu gelir zati iş başlamakda:)) bende yemek yapıcam birazdan sonra çamaşır katlaycam sil süpür yarına kaldı...
ayşenur bu arada yürüteçleri pahalı almışınız be canım.. onlar bizim burda 25 30 arası. bak artvinli aldı müzikli ışıklı filan babaymaxın o bile 50 lira..neyse alınmış mal artık güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?