Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ben sebepsiz kanama yaşamamışitım, dra gitmene az kalmış zaten inşallah önbemli birşey değildir canım, kanama olabiliyor gebelikte aşırı mı oldu;?
çok aşırı değil ama az da değil bide bşy sorucam allah korusun tabide düşük fln olursa ikisi birden mi düşer yoksa biri kalabilirmi bnmkiler aynı kese içindeler tek yumurta ikisi yanii

naz cnm ben 16 haftalıkken çok şiddetli kanam oldu tam bir ay ara ara lekeli yoğun sürdü hep yattım plesantam aşağadaymış ondan oldu 5 ayda yukarı çıktııı

inş.riskli bir durum değildir aklına kötü şeyler getirme.....ikisidemi düşer yada düşük gibii biliyorum zor ama olumlu ol

slm kızlar halama geldik kahvaltıyaa çocuklar bağrışıyorr ,uykuları geldiiiii
hava bozuk yaaa bir iki gezecektimmm püfff

inşlh değildir cnmm yaa çok korkuyorum beklemekte zor zmn geçmiyoo allahım bebklerimi bana bağışlaa

kızlar kaç gündür kızlarımın biri grip olmuştu onunla uğraşıorum,burun tamamen kapalı olduğu için nefes almakta zorlandı,ilaç verilmiormuş,takip edilmesi gerekliymiş prematüre bebeklerde. ben de rezene çayının faydalı olduğunu okudum ben içsem faydalı olur diye düşünüorum,sizler neler yaptınız bebeklerinize böyle bir durumda?

Çok şükür şuanda ciğerlere inmemiş ama riskli dikkat etmek gerekli dedi doktorumuz.Çok şükür kilo almışlar diye sevinirken bu çıktı,inşallah geçecek.

Naz sen de kötü hiç düşünme,hep Allaha sığın sen elinden geleni yapıorsun Rabbim korusun inşallah.

Hayırlı günler arkadaşlar

Amanın ne kadar soğumuş hava :96:

Bende yağızı yıkadım.Artık yanlız yıkayamıycam geliba,çok hareketlenmiş benim sıpa,mahfetti beni yaw.Hher yeri ıslattı nasıl vuruyorsa ayaklarını suya tepemden aşağıya yağmur yağdırıyor.

Çamaşırlarımı attım makinaya,nasılda kuruyacaksa....
Bugün yemek yapmıycam.Kıymalı börek ve mercimek köftesi yapıcam.Eşim pek sever adamcağızla hiç ilgilenemez oldum azcuk gönlünü hoşedeyim dedim.

Geçmişe bakamadım....Oğluş uyanmazsa bakarım şimdik.

selamm...
dün misafirim vardı hiç giremedim... şimdide kızlar kudurdu uykuları geldi uyuyamıyolar...eeee eeee eeee demekden dilim kurudu...
geçmişi okumaya çalıştım anlayamadım ama... aklımda kalanlarrr
dırımcım geçmiş olsun. teşhis koyuldu he... inşallah çabucak atlatırsın..
ayşenurcum 6. ayınız kutlu olsun...
kanaması olan arkadaşım benim daha en başdan kahverengi lekelenmelerim başladı... 12 hafta şiddetli kanamayla hastaneye gittim.3 gün orda yattım. bebeğimin plesentası aşağıdaymış onddan olmuş 6. ay bitimine kadar kanamam devam etti. hep yattım bende.. plesenta doğurana kadar hiç yukarı çıkmadı.. proluton depot ve pgogestan kullandım hep..
artvinli menü süper benimde yapasım geldi...ben hala kızları yalnız yıkamıyorum. çok hareketliler aten tutamam..
aşkitom yeni yaşınız kutlu olsun.

firdos cano winston nero yavrukirpi douduo nefes fatoşhanım ve tüm arkadaşlarım herkesi öptüm...

naz gecmiş olsun cnm hiç böyle bişi yasamadım inş öneml, bişi değildir..

artvinli cnm menu süper vakit yok ki bende yapsam hala camasırı asamadım...

nerom nasılsın canım...

kuzum sıkma canını hayırlısı buymus 2 tane nur topu gıbı ewladın var ınsan uzuluordur muhakkak ama uzulmen onu gerı getırmıcek cennette yanında olucak kuzun

Günaydın herkese kızlar...

Kızım uyuyo oglum ayakta camasır var ev iyice temizlik istiyo ve benim acayip bir bel agrım var analamadıgım sekilde en kısa zamanda doktora gidicem inş
gecmıs olsun cnm

tskr ederım cnm

saol cnm

kızlar merhaba dün gece kanamam oldu şimdide brz war halaa 2 de dr a gidicm ama çok korkuyorum hamileliğinizde szin başınıza geldimi bebişlerim iimidir ....

benım basıma bole bsıey hıc gelmedı ama ıns cıddı bır rısk durumu soz konusu deıldır haberdar et bızıde cnm

tskr ettım cnm

Canım kendini üzme,o zaman senin için hayırlısı böyleymiş.
Bendede zaman zaman böyle psikolejik çöküntü olur hemen oğlumla şükrederim içim rahatlar.
Sende öyle yap hemn için açılır hayatım.
Bu arada mama sandalyeniz yürüteciniz geldimi.

Kızlar hepinizi bekliyorum.Çayda demlerim valla süper olur

kızlar su saat ıtıbarıyle tam 6 ayımız doldu artık bızde 6 aylık olduk yurppiii.:82:

her nekadar sevmemıs olsada annesını gorunce dayanamayıp gulusu yollayan oglum cok annecı kızlar ı gorsenız sasrsınız.:=))))

Eki Görüntüle 119949 Eki Görüntüle 119950

6.ayınız hayırlı olsun
Maşallah oğluşuna çok tatlı olmuş

DIRIM çok geçmiş olsun.
Malesef havalar artık bozdu.Gerçi oğlanlara annenler bakarsa çık gez kafanı dağıt.

Son düzenleme:

valla bende hiç yanlız yıkamadım yıkayabileceğimide hiç sanmam artık şimdi hiç durmuyorlar...sen akşamları eşinlemi yıkıtorsun aslıcğm

aynen valla hayatım evde yer gök çamaşır..

naz gecmiş olsun cnm hiç böyle bişi yasamadım inş öneml, bişi değildir..

artvinli cnm menu süper vakit yok ki bende yapsam hala camasırı asamadım...

nerom nasılsın canım...

iyi kuzum senden?

herkeş nerdee

nerom nbr ?

acayıp ates bastı benı ya ew ııce temızlık ıstıo ama cok uzenıorum gozum kesmıo hıc bı tembellık var uzerımde

evet nermincim eşimle yıkıyoruz yadayan komşum var sağolsun o gelir arada çağırırım yıkamaya.. bu aralar çok sık yıkanmıyoruz hatta kokuşuyoruz diyebşlirm 15 de bir yıkıyorum. ne zman yıkasam ertesi gün hopp burunlar akıyo... bu ara geçmedi burun akıntılarıda.. kirlendiler alsında ama yıkamıyorum.evimde sıcak oysaki bide yıkarken ufoyuda yakıyorum yinede üşüyolar heralde... beren sudan çok korkuyo basıyo çığlığı banyo bitio filan ama yok sakinleşmiyo bitürlü o yüzden ilk irem yıkanır hep:))

herkeş nerdee

nerom nbr ?

acayıp ates bastı benı ya ew ııce temızlık ıstıo ama cok uzenıorum gozum kesmıo hıc bı tembellık var uzerımde

ayşenur dünkü 4 çocuk faicasından sonra benim evi görmelisin.topladım topladım çıkmadım işin içinden temizlik yok daha ortada dağınıklığı bitiremedim... çekmeceler kottukminderleri kaşılar tabaklar makyaj malzemelerim parfümler herşeyi dökmüşler... çocuk işde yapcak bişi yok onlar batırcak biz temizliycez... hadi gayret bi başladınmı hemen sonu gelir zati iş başlamakda:)) bende yemek yapıcam birazdan sonra çamaşır katlaycam sil süpür yarına kaldı...
ayşenur bu arada yürüteçleri pahalı almışınız be canım.. onlar bizim burda 25 30 arası. bak artvinli aldı müzikli ışıklı filan babaymaxın o bile 50 lira..neyse alınmış mal artık güle güle kullanın...

aman yarabbı o ewın halını dusunemedım bır an :)))

aynen ole kuzum ı baslamakta zar zor ıte kaka bı camasır attım makıneye cıkarması artık allah kerım cıkar elbet :)
yapmayaa 25 mııııı yuh farka bakarmısın bende cok pahalı bısey olmasın zaten kaç ay bınecek ıye butceme uygun bıseyler aldım sanıordum artvınlı soz etseydı bana bende ordan alırdım 10 lıra fazla verır onu alırdım 40 a aldık bunları tuh yaaa gerı almazkı sımdı su ısıklı muzıklılerden alsam onlar burda 70 lıradan baslıo ıkı tane alıcam 200 u gozden cıkaramadım acıkcası baska ıhtıyaclarınıda alırım dıye ama
bak nası pısman oldum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…