Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

solemeden edemedım womenlove kusura bakma gıcıklık deıl amacım sadece solemek ıstedım.

ahh ahhhh ne zor meslek su annelık uyuyamıorum ıkızler cok etkıledı benı zırt pırt kontrol edıorum uyku gırmıo gozlerıme
femalex cım banada garıp geldı ıkısının aynı anda aspire olmaları bence mamalarda bır sorun vardı ıncelemede suan
artık mamaları bıle ıcımız rahat alamıakmıyız

bende 12 den berı temızlıkyapıorum stresten kendımı temızlıge vurdum camasır suyunu ıcıcektım o derece desılmısım saat 3 e gelıo mama saatımız geldı muhabbete yetısemedım operım herkesı ıyı geceler.

ilk günaydın benden
annem ankaraya dönüyor yine yanlızım
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip
bebelerime bulaşmasa bari ne yapsam?:26:

Allah'ım nasıl olurda ben burayı gözden kaçırırım:) ne hoş burda herkes ikiz annesi.. harikasınız hanımlar. bu arada ben de 4 aylık ikiz kız bebiş annesiyim
hoşgeldin cnm....

ah bende yemek yerken haberlerde gördüm içimden birşeyler aktı gitti kala kaldım öyle nasıl olur diye...rabbim kimseye yaşatmasın allah sabır versin....

ay kuzucuğuma kıyamam.....

ilk günaydın benden
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip

çok erkencisin burcucuğm....geçmiş olsun cnm ....valla gidebiliyorsan dr git bende geçen 2 haftadır boğazlarım çok kötüydü dr gitmeden geçmedi.....

günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)

derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..

Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.

Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.

Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.

Burcu geçmiş olsun canım..

aklımda kalanlar bunlar:80:

kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladımabartıyo muyum sizce???

Son düzenleme:
arkadaşlar acınızı tazelemek istemem ama şimdi gördüm ikiz bebeklerin otopsi sonucu çıkmış...
bunu paylaşmak istedim sizlerle...
benimde içim yanıyor..çok üzgünüm..allah aileye sabır versin...

Eskişehir'de beşiklerinde ölü bulunan 4 aylık bebeklerin solunum yoluna mama kaçması sonucu hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

Olay Fevziçakmak mahallesi'nde oturan Şal çitfinin evinde yaşandı. Anne Kezban Şal, 4 aylık ikiz bebekleri Gülten ve Gülcan'a mama yedirdi. İkizlerini yatırdıktan sonra kendide uyudu. Sabah kalktığında bebeklerinin cansız bedenleri ile karşılaştı. Asri mezarlıkta yan yana gömülen ikizlerin otopsi raporu açıklandı. Rapora göre bebeklerin ölüm nedeni soluk borusu ve akciğere mama kaçması Ancak ikizlere verilen mama da her ihtimale karşı inceleniyor.

hep yaptığım hata kucağıma yatırıp besliyorum çünkü başka türlü yemiyorlar alıştılar
ve yedirip yatırıyorum HALBUKİ BESLENDİKTEN 20 DAKİKA SONRA YATIRMALIYMIŞIZ
en büyük tehlike bunlarmış kızlar ALLAHA EMANET BEBEKLERİMİZ
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM geçer inşallah

günaydın kızlar,

maalesef dün burada çok iç açıcı bir muhabbet dönmemşiş ben de şimdi okudum sizleri. mama tarihi kkonusuna bir eczacı olarak ben de değinmek istiyorum. ço daha maalesef ki tarihi geçmiş mamaları, ilaçları herşeyi değirştririp piyasaya sürdükleri gerçek. o yüzden ilaçta da mamada da iç ambalajdaki skt'ye dikkat edin derim ben. insanlarda vicdan ve Allah korkusu kalmamış, sırf biraz daha para kazanmak için doktorların kanser hastalarına fazla kür yazdığınıve karşılığında firmadan para aldıklarını dahi duydum, ötesi varmı? Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

vilcim tanışırıs inşallah birgün ÇOK YAKINMIŞIZ.

canancım dün aradığını sonradan gördüm tlf sesi kısık olduğundan, akşam arayacaktım akşam da abimler geldi 3 çocuk harala gürele saat 11:30da da aranmaz yuh dedim. bu akşam arıycam ama, tlf konusunda biraz sorumsuzum maalesef yaa atıyorum bi kenara unutuyorum walla

ev tam anlamıyla kapıdan çıkmak üzere, elif uyuduğunda çeviri yapıyorum yerimden kalkmadan, o kalkınca da onla ilgilen, akşam yemek ye yığıl filan derken, ev aldı başını gitti du bakalim nolcek.

evet cnm abartıyorsun aynı olmalarını bekleme ve kıyaslama birbiri ile benimde incide diş çıktı bu ara yine çok huzursuz ikincimi çıkacak nedir ama bababmız panik halde neden ipek diş çıkarmadı dr sor diyor bana bende dedim yok artık daha neler.....sağlıklı neeli olsunlar yeter

burcum, femalex geçmiş olsun sizlere de, firdoscum daha iyi olmana sevindim. birsoşum sen de umarım daha iyisindir bugün :)
hituci nerelerde yaa?
ha bir de dün gece rüyamda tlfnum çalıyo bakıyorum ege yazıyor ekranda, ege kim ki fln diyorum açıyorum winston çıkıyor. ilgünçtü doğrusu

o nasıl rüya kız öyle

Nero haklısın canım..bizimde babamız çok rahat:)..

Kirpicim rüya süpermiş:)..bende aylar önce Burcuyu görmüştüm ki o zaman hiç tanışmıyorduk:)..bebekleri küvözdeydi daha,ondan etkilenmiştim sanırım..

kızlar günaydın dün dr gittim bebeklerim çok iyiler ikiside hareketlenmişler çok şükür bi problem yok o normal kanama dedi düşük tehditi içermiyomuşş ama bn drumdan memnun diğilm ya izmirli olan warmı aranızda bana ii bi dr önerebilmek içinn

selam kızlar..Fazla uğrayamıyorum,hele şu sıralar..kızım ateşlendi ,boğazında kızarıklık oluşmuş meğer.doktorumuz hemen ilaç yazmadı..ateşlenirse tekrar gelin dedi..şimdi iyi çok şükür ateşi yok fakat dünden bu yana ishal başladı,napıcam bilmiyorum,emirmeye çalışıyorum,olmazsa akşam doktora gidiceğiz.

ilk günaydın benden

çok gecmıs olsun cnm bır dr a gorundunmu annene kızdım suan senı ole bırakıp neden gıdıorkı sendne onemlı ne ısı olabılır.ben yakın olaydım bakardım gız sanada bebıslerınede.

cok uzucu gercekten mamanın markası ne solemıolar ama soleselerde fena olmaz aslında

Ayrıca şu dün haberlerdeki talihsiz olayı öğrendik ve çok üzüldük eşimle.Off offf.Allah sabır versin..Bebeklerimiz Allah a emanet

canım ben izmirdeyim nefesde izmirde
maddi durumuna göre iki önerim olacak
durumun müsaitse kent hastanesinde prof.dr.namık demir var konusunda alanının uzmanı ben redüksiyon işlemimi ona yaptırdım diğer iki bebeğim sayesinde kurtuldu hemde yoğun kanamalarım varken
diğer önerim başkent hastanesi zübeyde hanım araştırma merkezi var bostanlıda cüzi bir miktar farkla gidebilirsin orada doç.dr.mesut özsoy var ben onun pco hastasıydım gebe olmamı doğal yollardan o sağladı ne aşılama ne tüp bebek gerek kalmadı takiplerimide o yaptı dr değil arkadaş sanki hala görüşürüm özelden istersen telefon numarasını veririm selamımı söylersin çok yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…