hoşgeldin cnm....Allah'ım nasıl olurda ben burayı gözden kaçırırım:) ne hoş burda herkes ikiz annesi.. harikasınız hanımlar. bu arada ben de 4 aylık ikiz kız bebiş annesiyim
kızlar sıze kotu bı haberım var
eskısehırde 3 bucuk aylık ıkız kız bebekelr ölmüşler anneleri saat aksam 7 de yedırıp doyurup yatırmıs ve ertesı gun uzun sure uyanmayınca gıdıp bakmıs hıc hareket etmıorlarmıs ve buz gıbılermıs
bırdahada uyanmamıslar ölmüşler
sebebıde bugunkı yapılan otopside ortaya cıkmıs bebekelr aspire olmuş yanı mama nefes borularına kaçmıs ordanda akcıgerlere nefes alamadıkları ıcın olmusler ıkısı bırden aynı anda nasıl aspire olduklarıda ılgınc bu yuzdende kullandıkları mamayıda ıncelemeye aldılar.ALLAH ım dusmanıma yasatmasın bole bı acıyı rabbım sınmasın ewlat acısıyla bızleri.ne yanıodur o ananın cıgerı
kızlar benim berkim hiç iyi deyil bu aralar. akşam okuldan geliyor zorla bişeyler yediriyorum .kuş doyar yedikleriyle tabi.sonra babam gelecekmi diyor hayır annecim gelmiyecek diyorum . kafayı bir koyur 7 deuyuyor çok üzgün bende üzülüyorum. dün dalmış noldu annecim dedim ben babamı özledim dedi
babayı aradı baba izahetti . kapattı .sonrada eşim aradı agladı off ya ne olacak böyle .piskolojisi bozulacak bu çocugun.
ilk günaydın benden
annem ankaraya dönüyor yine yanlızım
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip
bebelerime bulaşmasa bari ne yapsam?:26:
günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım abartıyo muyum sizce???
burcum, femalex geçmiş olsun sizlere de, firdoscum daha iyi olmana sevindim. birsoşum sen de umarım daha iyisindir bugün :)
hituci nerelerde yaa?
ha bir de dün gece rüyamda tlfnum çalıyo bakıyorum ege yazıyor ekranda, ege kim ki fln diyorum açıyorum winston çıkıyor. ilgünçtü doğrusu
ilk günaydın benden
annem ankaraya dönüyor yine yanlızım
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip
bebelerime bulaşmasa bari ne yapsam?:26:
günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım abartıyo muyum sizce???
kızlar günaydın dün dr gittim bebeklerim çok iyiler ikiside hareketlenmişler çok şükür bi problem yok o normal kanama dedi düşük tehditi içermiyomuşş ama bn drumdan memnun diğilm ya izmirli olan warmı aranızda bana ii bi dr önerebilmek içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?