ben insanların sürekli Yüce Allah tarafından imtahan edildiğine inanırım...canım buda senin imtahanın hemde ailen gibi çok hassas birşeyle... ama çok az kaldığına ve yakında feraha ereceğine inanıyorum..canım annende belki depresyonda falandır..yani hayatın monotonluğu,veya özel sebepler olabilir...mazur görmek çok zor ama yapacak birşey yok. rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizi ailemize dahi muhtaç etmesin...
insanları umursamıyorum vallaha herkes kendi fesatlığında boğulsuniyigeceler herkeze .
bir gireyim size bakayım dedim benim veletlet bırakmadı bugün uyumak istemiyorlar nedeninide anlayamadım .gündüz üst katta tadilat vardı sesten uyumadılar .neyse emreyi zorla uyuttum yine ama ege örümcekte evi turluyor .
canoooo anam senin eltinedinede sinir oldum .ya insanlar nasıl böyle rahat koonuşuyor özellikle bunlar seni sinirlendirmek için yapıyor .şükürki güçlü bir kadınsın pısırık filan deyilsin kendi evinin hakkındanda geliyorsun çocuklarınında .boş ver konuşsunlar salla gitsin .bide düşün ben başa çıkamadımmı çok nadirde olsa egeyi özellikle ya alt komşuma yada yan komşuma atıyorum bir saatligine eee bumnlar el yani yapıyor .gocunmuyor o kuzular onun kanı canı yazık onun adına üzüldüm o kuzuların sevgisiyle gülücükleriyle yaşayamıyor
yaprak dökümüde bitti . güzeldi ama alirıza beye üzüldüm .bide eşim mesaj çekmiş aglama diye yok canım ne aglaması dedim ben kendim aglancak haldeyim esasında sulu gözlüyümdür ama ege ve emre aglamama bile izin vermiyor artık hahaha
ayy ne şirindir o yaa bayılıyorum kendi kendine ninni söyleyen bebelereeeebende kızları akşam saat 9 gibi yıkadım rahat uyusunlar diye..biri uyudu diğerinide tam uyuttum baktım kötü kokular geliyor mıçmış..eee tabi altını açınca uyandı bu saat oldu hala uyumadı yerde sürünüyorum. eeee eeee diyo kendine ninni söylüyor..babasıyla uğraştık uyutalım diye olmadı sonunda benim adamda pes etti koltukta sızmış ama benim cadoloz kızım yerde şarkı söylüyor..bu gece bana uzun olacak bu uyumaz kolay kolay...
CANIM ALLAH SANA PEYGAMBER SABRI VERMİŞ......ben okurken şiştim..ayy bende bugün çok şiştim patlayacağım...canım nasıl oluyorda sakinliğini koruyorsun valla yolunu bende bilsem...benim eltim yok ama kaynana yada görümce bunları söylemeye kalksa ki cesaret edemezler çünkü benim ne kadar manyak olduğumu hem kendi ailem hemde kocamın ailesi iyi bilir kıyameti koparırdım yani..senin yaşın benden küçük ama benden çok daha olgun olduğunu düşünüyorum ve seni takdir ediyorum canım...Allah sabır versin...
çok şirin oluyorlarda gecenin bu saatinde şirinlik derecesi biraz azalıyor...tv de bebek şampuanı reklamı çıktı bu gece ,o sırada benim kız yerde yuvarlanıyordu, reklamda anne eeeeeee eeeee uyumuyor mu diyor....bir baktım benim kızda eee eee diyor.. kendi kendine çok derdide bugün resmen taklit etti...bide bu arada yardımcı ablamızın ismin taklit ediyor...sanırm benim kız emeklemeden yürümeden koca totosuyla oturduğu yerden kalkmadan konuşacak...
winstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten
artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim
birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?
geçmiş olsun canım normal bakımları bile zorluyor hasta olunca daha bi zor allah kolaylık versin tatlımbiz ailecek hastayız yine, birimiz üşğttümü hepimize bulaşıyo püfff yeni yılada böyle gireceğiz
geçmişi okuyamadım halim yok
hepinize kucak dolusu sevgiler
canannn aynen canım eski kilomdayım ama o kadar çok çatlak var ki yol haritası gibi göbeğim
geçmiş olsun canım normal bakımları bile zorluyor hasta olunca daha bi zor allah kolaylık versin tatlım
günaydın kızlar,
çoook tatsız bir havayla uyandık yılın sondan ikinci gününe. elifcik yine 6'daki besleme seansı sonrası uyumadı maalesef, şimdi uyuyor eşek sıpası ama ben de uyuyim desem kesin açar gözünü.
doktora gittik nihayet ayırdık yollarımızı, temizmiş içeri icazet verdi bakalım yapıcaz açılışı inşallah.
dün bir de doktor giderken bebişin çantasını unutmuşuz, o da orda kaka yaptı, kustu, sersefil döndük eve yemek ye çocuğu arındır gecenin yarısı oldu yaa ev hala dandini.
yaprak dökümü finalini ben de beğenmedim, bayağıdır büyük oranda seyretmiyordum gerçi ama basit olmui yine de , e bukadar uzatırlarsa tadı kaçıyor işte. çan eğrisi yapmışlar finali, başladığı yerden bitirerek.
berennaz geçmiş olsun canım, yeni yıla hasta girmeyin tüm yıl hasta geçerr.
benden bukkadar şimdilik bi çayu içiim de ayılayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?