Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

geçen haftaki operasyondan sonra anestezikli sütü sağıp atmıştım, tüh dolaba atsaydım şimdi verir mışııl mışıll uyuturdukk.

kendimi sırtına vurularak gerdeğe sokulan yeni evliler gibi hissettim

nooldu yauwww?

kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr

yatak odasına mumları yak ..kırmızı jartiyerini giyy
sonra 2 kadehde at (elifi emzir o alkolle o da uyur mışıll mışıll) hahhaah

ah canım çok özürrrrrr... ama dün yiğenimin d. günüydü abimlerdeydik nçok ses vardı haliyle duymak çok zordu.... akşam fırsat bulim arıycam seni tel sesini açık tut.. ha buarada önceki günde ben seni aradım duymadın:)))

Berencim ben gece mama vermiyorum artık çünkü biberon istemiyorlar..zorlamıyorum da..napabilirim ki,öyle 500 cc mama falan almıyorlar artık..

canım 500 cc falan geçmişte kaldı bizim içinde gece açlıktan uyumuyolar tek meyve ve yoğurtu ısrar edersem yiyorlar gecede yedirememki bi çözüm bulamadım yani,,

berenciğim geçmiş olsun cnm bir ikiz annesinim hasta olması çok kötü valla.. yaa

teşekkür ederim bal tanem

çok geçmiş olsun canım, acil şifalar

maşallah, Allah hastalık vermesin kuzularımıza..

nerocum geçmiş olsun dileklerin için sağol tatlım

hahah terten olacak desene gelişimiii
benim oğlanda öyle hayatım ya totosunu kaldıramıyor ama hayır diye meela anne diyo
olsun onuda yaparlar elbet demüüüüü
dostlukmu yardımmı ağzımdan laf alsada koz olarak kullansa derdinde
boşver ya takmıyorum vallaha onu herkes kendi pisliğinde boğulsun canım ya
canannn aynen canım eski kilomdayım ama o kadar çok çatlak var ki yol haritası gibi göbeğim
haha zayıflarda çok çatlak oluyor kanımca ama olsun eski formund aolmanda güzle bişi bizim kgibi koca göbekli değilsin ya ona bak sennn
biz ailecek hastayız yine, birimiz üşğttümü hepimize bulaşıyo püfff yeni yılada böyle gireceğiz

geçmişi okuyamadım halim yok

hepinize kucak dolusu sevgiler
çok geçmiş olsunnnnn
ya allah bismillah deyip başlarsınız artık hahahah
kız ben o kısmı kaçırmışım alirızanın hatası neymişkiiii???
baba oğul barışırlar merak etme bazı anne babalar nasıl evlat ayırıyo anlamıyorum eşinin bi hatası varmı onlara karşı bişeyemi kızıyolar yani?
bende isterim senden hatıra minik bişi ör bana mesela tepsiye serilen alt dantelden
gerçi sendne bana hatıra eski bi çift çorap ve boncuklu bi tokan var hahah koklayıp koklayı seni anıyorum hahahah
çok geçmiş olsun kuzum
şu kızların şdrarını beklemekte ölüm vallaha yaaaa

nooldu yauwww?

kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr
offfff öyle acıyoki gerdekten daha zor
yani doğum olsa normal doğum bi bu kadara acır hahahaha
hadi hayırlı olsun b, daha bişi çıkma işallahhh
bugün diper topikte okudum bi arkadaşın ikizlerinden biri ilik kanseriymiş çok üüzldüm ya çok zorrrrr dua edin kzılar ona lütfennnn
kirpiciğim cnm uzun zaman yapmayınca tabiki çok müthiş geçmiyor ama sonradan açılıyorsun cnm 1 sene ,2 sene sonra fantastikde takılırsınız cnm hahah :)
siz takılıyonuzmu kız artık fantastik anlat bakalım geyik panelinde fantezileirni zuhahahahaha
yoğurtlada inceltebilirsin sütlede olur ama
tadına bak ona göre ve rişte olmadı biraz devam sütü kat
yatak odasına mumları yak ..kırmızı jartiyerini giyy
sonra 2 kadehde at (elifi emzir o alkolle o da uyur mışıll mışıll) hahhaah

hahah alemsiniz ya çok güldüm vallaha
kirpi namazını kılmayı unutma gı zuhahahaha

hanımefendi bizde aradık sizleir icabet edip geri dönerseniz seviniriz yoksa istenmeyen insanmı olduk
bu arada yılbaşında parti yapıyomuşsunuz tülayda aldım haberiniiiii

offf ya bende yorgunluktan resmen ölmüş durumdayım ya
yemekleirni bi işkence ile yedir meyveleir bi işkence ile yedir her yere kussunlar
zaten dün gene 3 e kadar damla uyku uyumadım sabahta 7.30 da dikildik gene ayağa bittim tükendim artık bu uykusuzluktan ya ne zaman uyuyacak bu veletler ölmek istiyorum vallahaaa
gece kalkmışım eşime ağlıyorum saat 3 olmuş ben daha 1 dakka uyuyamaıdm bıktım diye sonra o aldı biraz baktı saat 5 ti geri ben aldım offf offff

kızlar bu gün devroşumun kulaklarınıd deldirdim artık küpeli oldu zillim hahah

çocukları yıkaıdm sonrada off banyoda zaten durmuyolar giydir yıka soy keisn bel fııtğı olaağım tek çocuğu olanları düşünüyorum

yıka giydir birini uyut oh otur bi nefes al yedir bebeği otur iki dakka dinlen uyut bebeği kapa gözleirni gözleirn dinlensin
bizde öylemi yaaaa biitni yıka giydir sonra diğeirni yıka giydir birini uyut sonra diğerini uyut onu uyuturken uyuyan uyansın offffffffff
sanırım çıldırmaya ramak var

şimdi bile yatırıdm yataklaırna mütemadiyen 10-15 dakikalık periyodlar halinde ağlamalarına kalkıyorummm

VİL maşallah kızlara sorun olmamasına sevindim.
sağol canımm
maşallah, Allah hastalık vermesin kuzularımıza..
amin canımm..geçmiş olsun sanada yeni okudumm
hadi hayırlı olsun b, daha bişi çıkma işallahhh
bugün diper topikte okudum bi arkadaşın ikizlerinden biri ilik kanseriymiş çok üüzldüm ya çok zorrrrr dua edin kzılar ona lütfennnn

sağol canımm inş çıkmaz bidaha bişi...Arkadaşada Allahım şifa versinn

günaydınnn...

Eylül geçmiş olsun canım..

Canancım onlar Hataya yerleşmemizi istediler ama tayinimiz Amasyaya çıktı..babası buna kırgınmış..devlet atamadı napalım anlamadım!ona bakarsan diğer oğulları da Bursa da o da yanlarına gitmiyor ama ona laf yok..demekki birini rezil edersen daha çok değer görüyorsun,Hayırlı evlat hep ikinci sırada kalıyor sanki..

o diğer topik hangisi canım ya,anlayamadım..çok üzüldüm..

Artvinli tarhana genelde ekşi olur ama içine azıcık havuç ya da bal kabağı at tatlandırır..ben mamayla sulandırıyorum.

akşam gelemem sanırım,hepinize iyi yıllar kızlar..çokkk öptümmmmm..

Son düzenleme:
a_ilcin,Winston,nero,berennaz ,firdos canan sağolun kızlar Almina gece yine coştu sabaha kadar ağladı inşallah bugün daha iyi olur.

canancım hayırlı olsun küpeleri cimcimenin bugün moralini yüksek tut kimseyi takma tüm güzellikler eninle olsun ki yıla mutlu gir inşallahhhhhhhhhhh kalbin gibi temiz insanlala devam et hayata

kızlar hepinize mutlu yıllar tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle ömür boyu sevdiklerinizle ailecek mutlu bir yıl dileğiyle

MUTLU YILLARRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Son düzenleme:
slm canlar, çağla hasta onunla uğraşıyorum 1 haftadır, öksürük geçti ama ciğerlerinden hırıltı devam ediyordu, dr.a gittim aman Allah ım bütün çocuklar köm köm öksürüyor, antibiyotiğe başladık mecburen 2 gecedir ateş 39 lardaydı, dün geceantibiyotik işe yaradı sanırım ateşlenmedi şükür uyuduk biz de sabaha kadar bi dinlenmişim ama anlatamam 1 haftadır uykusuzluktan ölecektim. kanda iltihap falan çıkmadı korktum 6. hastalık sandık ama döküntü falan olmadı henüz vücudumuzda. bugün de damla öksürmeye başladı hemen ona da ilaçlara başlıycam uyudular şimdi. sabah damla öksürürken kustu yavrum ya, tam yemeye başlamıştı ha toparlıyor diyordum.
kızar dikkat ettim de bu 1 yaş aşısından sonra zayıf bünyeli çocuklar hasta oluyor genelde 6.hastalığı atlatıyorlar, dr.a sordum ahh dedi ben çok karşıyım bu aşılara çocuklara o kadar çok yan etkisi var ama naparsın konuştuğumda ben kötü dr.oluyorum dedi. kaç kez sağlık bakanlığına yazı yazmış ama nafile dedi.. off yaa.. neye inanacaksın şaşırdım.
neyse bugün daha ii olcaz inş. yılbaşı planı falan yok malum hastayız, tek lüksümüz kızlar uyuduktan sonra çerez yemek olacak sanırım bu akşam

ayy ben geldim gündüz daha çok burada olduğumuzdan buraya yazayımm

kevserim çok geçmiş olsun cnm

eylül sizede olsun cnm çok zor hastalıklar valla ....

bizde bu sabah saat 8 de kalktık...sonra ben istanbul masalını izledim sonuydu bugün sonu güzel biten ender dizilerden biri aşklarına ölmüştüm bennnn....

neyse aynı heycanla izledim ve bitirdim..

sonra çocukların kahvaltı faslını halledip çayımı koydum ....hemen yatak odasına daldım nevresimlerini değiştirim...bütün herkesin üzerine atacağım yorganı yastığı neversimleri hazırladım yatak odasına...
sonra nohutumu attım ocağa...annemde kısırı yapıyor...şimdi çocukları uyuttum...kalkıp patates haşlayacağım...böğreğimin içinii hazırlayacağım....pilav,salatalar,çorba geç saatlerde yapılacka evi süprüeceğim...banyomu temizlerim çıkan kirli nevresimleri halledeceğim...

size bakamadan tabi işe dalmak istemiyorum....

hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum kk la tanışmamın 3 senesini bitiriyorum 2011 girişle 2007 de tanıştık kendisi ile güzel arkadaşlıklarım oldu ....yeni yılll tüm yeniliklerini sunsun sizeeeee
sağlık huzur hep sizinle olsun....kuzularımızla hep mutluuu olalımmm :))

Kevsercim geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...bende bu 1 yaş aşıları yaklaştıkça çok huzursuzlanıyorum...çünkü benim yeğenim 1 yaş aşısından sonra az kalsın ölüyordu..aşı yan etkisi gelişti çok nadir görülen bir durum oldu..tıpta Akut ITP diyorlar..kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücreleri nerdeyse sıfırlandı 1 hafta üniversitede beyin kanaması riskiyle hematolojide yattı 6 ay sürekli takip edildi.şükür şimdi iyi ama ben kızların aşısını bölerek yaptırıcam.hepsini bir kerede yapmıcaz doktorumuzla öyle anlaştık .su çiçeğinide yaptırmayı düşünmüyorum..bakalım 2 ay kaldı. Rabbim kuzularımıza dermansız hastalık vermesin...

kzlar hepinize yeni yılda huzur,sağlık,mutluluk ve hayırlı bol kazanç diliyorum...hepinizin yeni yılı kutlu olsun....

tünaydınn...
bizde bugün 10.30 da uyandık bu bir mucize:))) ama gecede 11 de uyudular cadılar... 6 da uyandıkbi fasıl geri yattık.. iyidinlendim ama.. yeni yıla kırmızı kırmızı giriyorum adet oldum((
akşam üzeri tülüşüme gideceğiz yeni yıla orda gireceğiz heberaber.. bende dolma amerikan salatası filan yaptım giderkn götüreceğim.. şimdi kahvaltımı ettim kızların meyvesini yedireyim evi toplayayım.. çantamızı hazırlarım o zmana kociş gelir.. hepiniziiii çok çok çok öpüyorum... yeni yıl hepimize mutluluk umut sağlık bereket getirsin... SİZİ SEVİYORUM....

ayy korktum nasıl bir aşıymış öyle.:18::18::18:

mutlu yıllar canım...... bizde seni seviyoss

kolay gelsin canım..

mutlu yıllar...

morelim çok yüksek inanki canım kimse için kendimi üzemem vallahi bazen sinşr olurum gelir geçerrr

hayat çok kısa değmez ağlamaya hahahaha
ayy biizmd e1 yaş aşısı geliyorrr
ya bu 6. hastalık ne ya bilgisi olan yazsın wavy nin kızada olmuştu tedirgin oldum vallaha
geçmiş olsun kevsercim
off ya çarşamba günüde benim dizim bittti
dizisiz kaldık iyimiiii

bizde snei seviyoruz canım iyi eğlence4ler şimdiden
mutlu yıllarrrrr

herkese güzellll mutlu yıllarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…