nooldu yauwww?
kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr
yatak odasına mumları yak ..kırmızı jartiyerini giyy
sonra 2 kadehde at (elifi emzir o alkolle o da uyur mışıll mışıll) hahhaah
geçen haftaki operasyondan sonra anestezikli sütü sağıp atmıştım, tüh dolaba atsaydım şimdi verir mışııl mışıll uyuturdukk.
kendimi sırtına vurularak gerdeğe sokulan yeni evliler gibi hissettim
Yavrukirpi canım senin içinYaşada gör diyorum.
VİL maşallah kızlara sorun olmamasına sevindim.
DORUK bu ara pek seyredemiyordum,ama sonunuda merak ediyordum yani.
Dün seni aradım duymadın
Kızlar kayınvalidem tarhana yapmış,ama ekşi olmuş bizim sıpa sevmedi.Nssıl yedirebilirim sizce.
içine azcık süt koysam bir zararı olurmu,kendimizinkine koydum lezzetli olmuştu.
Berencim ben gece mama vermiyorum artık çünkü biberon istemiyorlar..zorlamıyorum da..napabilirim ki,öyle 500 cc mama falan almıyorlar artık..
berenciğim geçmiş olsun cnm bir ikiz annesinim hasta olması çok kötü valla.. yaa
merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
inşallah iyileşir de görüşürüz hepiniz öptümmmmmmmmmmmmm
herkese merhabaaaa....geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir.Biz dün kızları kardiyoloji kontrolüne götürdük çok şükür iyi çıktı...Bütün öğleden sonra hastanede geçti yorucuydu...
geçen haftaki operasyondan sonra anestezikli sütü sağıp atmıştım, tüh dolaba atsaydım şimdi verir mışııl mışıll uyuturdukk.
hahah terten olacak desene gelişimiiiçok şirin oluyorlarda gecenin bu saatinde şirinlik derecesi biraz azalıyor...tv de bebek şampuanı reklamı çıktı bu gece ,o sırada benim kız yerde yuvarlanıyordu, reklamda anne eeeeeee eeeee uyumuyor mu diyor....bir baktım benim kızda eee eee diyor.. kendi kendine çok derdide bugün resmen taklit etti...bide bu arada yardımcı ablamızın ismin taklit ediyor...sanırm benim kız emeklemeden yürümeden koca totosuyla oturduğu yerden kalkmadan konuşacak...
dostlukmu yardımmı ağzımdan laf alsada koz olarak kullansa derdindecanancım diğer konuyla ilgile Allah sabır versin diyorum...birlikte aynı apartmanda yaşamakta zor olsa gerek..yani eltin biraz anlayışlı olup senin yükünü hafifletebilir seninle dost olabilir..böyle kalp kırıcı olmak yerine seni savunabilir..böyle olmamasının tek sebebide seni çekemiyor ve kıskanıyor olması bence başka açıklaması yok..
haha zayıflarda çok çatlak oluyor kanımca ama olsun eski formund aolmanda güzle bişi bizim kgibi koca göbekli değilsin ya ona bak sennncanannn aynen canım eski kilomdayım ama o kadar çok çatlak var ki yol haritası gibi göbeğim
çok geçmiş olsunnnnnbiz ailecek hastayız yine, birimiz üşğttümü hepimize bulaşıyo püfff yeni yılada böyle gireceğiz
geçmişi okuyamadım halim yok
hepinize kucak dolusu sevgiler
ya allah bismillah deyip başlarsınız artık hahahahgünaydın kızlar,
çoook tatsız bir havayla uyandık yılın sondan ikinci gününe. elifcik yine 6'daki besleme seansı sonrası uyumadı maalesef, şimdi uyuyor eşek sıpası ama ben de uyuyim desem kesin açar gözünü.
doktora gittik nihayet ayırdık yollarımızı, temizmiş içeri icazet verdi bakalım yapıcaz açılışı inşallah.
dün bir de doktor giderken bebişin çantasını unutmuşuz, o da orda kaka yaptı, kustu, sersefil döndük eve yemek ye çocuğu arındır gecenin yarısı oldu yaa ev hala dandini.
yaprak dökümü finalini ben de beğenmedim, bayağıdır büyük oranda seyretmiyordum gerçi ama basit olmui yine de , e bukadar uzatırlarsa tadı kaçıyor işte. çan eğrisi yapmışlar finali, başladığı yerden bitirerek.
berennaz geçmiş olsun canım, yeni yıla hasta girmeyin tüm yıl hasta geçerr.
benden bukkadar şimdilik bi çayu içiim de ayılayım bari
kız ben o kısmı kaçırmışım alirızanın hatası neymişkiiii???günaydın kızlar..geçmişe az sonra bakarım,nasılsınız hatunlar?
ben beğendim yaprak dökümünün finalini..özellikle ali rızanın ailenin parçalanmasındaki hatasını kabul ederek ölmesi ve neclanın bebek için eşine dönmemesi,yani bebeğini doğuracağını ama onunla zaten evli kalmak istemediğini söylemesi güzeldi..
baba oğul barışırlar merak etme bazı anne babalar nasıl evlat ayırıyo anlamıyorum eşinin bi hatası varmı onlara karşı bişeyemi kızıyolar yani?eveeeet geçmişi okudum geldim bakalım aklımda neler kalmış..
Canan senin bu eltinin çocuğu var mı?bence seni kıskanıyor,kolay mı bi doğuruşta ikiz doğurup onlara tek bakabilmek?bence çocukluğuna dönmek lazım bu kadının
Artvinli canım dün okudum yazdıklarını,ne diyeceğimi bilemiyorum..bildiğim tek şey sen çok özel bir annesin...
Berencim ben gece mama vermiyorum artık çünkü biberon istemiyorlar..zorlamıyorum da..napabilirim ki,öyle 500 cc mama falan almıyorlar artık..
Kirpicim hadi hayırlısı
kızlar dün eşim babasıyla tartışmış..adam çocukları görmeye gelmedi ama eltimlerin yanına bursaya gidecekmiş..eşim de çıldırdı artık..ben üvey evlatmıyım,naptım sana falan diye bağırdı..sen gelmeden bu çocukları kardeşimin düğününe bile getirmiycem falan dedi..beni hep ezdiniz ama bebeklerime aynı şeyi yapmanıza izin vermiyorum dedi..artık aramayı falan düşünmüyor..çok çabaladık birşeyler düzelsin diye ama olmadı..mücadeleden bıktık!
bende isterim senden hatıra minik bişi ör bana mesela tepsiye serilen alt danteldenberenciğim geçmiş olsun cnm bir ikiz annesinim hasta olması çok kötü valla.. yaa
kirpoşş çantayı dimek evde unuttunuzz kuzum ...sizin arabanız varsa arabaya küçük paket bi bez ıslak mendil at .....yada artık büyük kol çantası kullan herzaman içinde 2 bez küçük ıslak mendil(el silmek için olanlardan)ve bir badi ve tulum koy kalsın benim herzaman bez mendil küçük biberon hazır içinde durur tabii küçük bir oyuncak
ayyyy 2 gündür dantele sardım kuzenime hediye havlu kenarı yaptım bir trafı bitmiş bir tarafından 1 örnek yapıp bırakmışım dün gece yarıya kadar getirdim....kendimede yapmışım ufak bişey daha yapı kendiminkinide bitireceğim....iyi stres attım dün ....elimdeki ipleri bitirene kadar yapayımm
çok geçmiş olsun kuzummerhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
inşallah iyileşir de görüşürüz hepiniz öptümmmmmmmmmmmmm
Selam arkadaşlar.
Ya ben seyredemedim yaprak dökümü finalini.Kayınpederim saolsun adamın elinden kumanda düşmüyorki
Dırım itler vadiside var bu akşam onuda eşim pek sever.Ama oda seyredmeyecek eminim.
Geçen bölüm çok kötüydü,içeri bir girdim eşim yerde yatan yağızı almış nasıl sarılımış gözleri dolmuş,dedim ne oldu baktım tv.memati yerde ağlıyor.Ulan dedim bu diziye nasıl tahammül ediyorlar.hep ölüm hep ölüm.milleti öldüre öldüre oynatacak adam kalmayacak.
Geçmişe bakamadım.Çamaşır asmam lazım,eşim ve babası gelir şimdi yemek vs.
Hepinizi
offfff öyle acıyoki gerdekten daha zornooldu yauwww?
kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr
hadi hayırlı olsun b, daha bişi çıkma işallahhhherkese merhabaaaa....geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir.Biz dün kızları kardiyoloji kontrolüne götürdük çok şükür iyi çıktı...Bütün öğleden sonra hastanede geçti yorucuydu...
siz takılıyonuzmu kız artık fantastik anlat bakalım geyik panelinde fantezileirni zuhahahahahakirpiciğim cnm uzun zaman yapmayınca tabiki çok müthiş geçmiyor ama sonradan açılıyorsun cnm 1 sene ,2 sene sonra fantastikde takılırsınız cnm hahah :)
yoğurtlada inceltebilirsin sütlede olur amaYavrukirpi canım senin içinYaşada gör diyorum.
VİL maşallah kızlara sorun olmamasına sevindim.
DORUK bu ara pek seyredemiyordum,ama sonunuda merak ediyordum yani.
Dün seni aradım duymadın
Kızlar kayınvalidem tarhana yapmış,ama ekşi olmuş bizim sıpa sevmedi.Nssıl yedirebilirim sizce.
içine azcık süt koysam bir zararı olurmu,kendimizinkine koydum lezzetli olmuştu.
yatak odasına mumları yak ..kırmızı jartiyerini giyy
sonra 2 kadehde at (elifi emzir o alkolle o da uyur mışıll mışıll) hahhaah
hahah alemsiniz ya çok güldüm vallahageçen haftaki operasyondan sonra anestezikli sütü sağıp atmıştım, tüh dolaba atsaydım şimdi verir mışııl mışıll uyuturdukk.
ah canım çok özürrrrrr... ama dün yiğenimin d. günüydü abimlerdeydik nçok ses vardı haliyle duymak çok zordu.... akşam fırsat bulim arıycam seni tel sesini açık tut.. ha buarada önceki günde ben seni aradım duymadın:)))
sağol canımmVİL maşallah kızlara sorun olmamasına sevindim.
amin canımm..geçmiş olsun sanada yeni okudummmaşallah, Allah hastalık vermesin kuzularımıza..
hadi hayırlı olsun b, daha bişi çıkma işallahhh
bugün diper topikte okudum bi arkadaşın ikizlerinden biri ilik kanseriymiş çok üüzldüm ya çok zorrrrr dua edin kzılar ona lütfennnn
slm canlar, çağla hasta onunla uğraşıyorum 1 haftadır, öksürük geçti ama ciğerlerinden hırıltı devam ediyordu, dr.a gittim aman Allah ım bütün çocuklar köm köm öksürüyor, antibiyotiğe başladık mecburen 2 gecedir ateş 39 lardaydı, dün geceantibiyotik işe yaradı sanırım ateşlenmedi şükür uyuduk biz de sabaha kadar bi dinlenmişim ama anlatamam 1 haftadır uykusuzluktan ölecektim. kanda iltihap falan çıkmadı korktum 6. hastalık sandık ama döküntü falan olmadı henüz vücudumuzda. bugün de damla öksürmeye başladı hemen ona da ilaçlara başlıycam uyudular şimdi. sabah damla öksürürken kustu yavrum ya, tam yemeye başlamıştı ha toparlıyor diyordum.
kızar dikkat ettim de bu 1 yaş aşısından sonra zayıf bünyeli çocuklar hasta oluyor genelde 6.hastalığı atlatıyorlar, dr.a sordum ahh dedi ben çok karşıyım bu aşılara çocuklara o kadar çok yan etkisi var ama naparsın konuştuğumda ben kötü dr.oluyorum dedi. kaç kez sağlık bakanlığına yazı yazmış ama nafile dedi.. off yaa.. neye inanacaksın şaşırdım.
neyse bugün daha ii olcaz inş. yılbaşı planı falan yok malum hastayız, tek lüksümüz kızlar uyuduktan sonra çerez yemek olacak sanırım bu akşam
Kevsercim geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...bende bu 1 yaş aşıları yaklaştıkça çok huzursuzlanıyorum...çünkü benim yeğenim 1 yaş aşısından sonra az kalsın ölüyordu..aşı yan etkisi gelişti çok nadir görülen bir durum oldu..tıpta Akut ITP diyorlar..kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücreleri nerdeyse sıfırlandı 1 hafta üniversitede beyin kanaması riskiyle hematolojide yattı 6 ay sürekli takip edildi.şükür şimdi iyi ama ben kızların aşısını bölerek yaptırıcam.hepsini bir kerede yapmıcaz doktorumuzla öyle anlaştık .su çiçeğinide yaptırmayı düşünmüyorum..bakalım 2 ay kaldı. Rabbim kuzularımıza dermansız hastalık vermesin...
tünaydınn...
bizde bugün 10.30 da uyandık bu bir mucize:))) ama gecede 11 de uyudular cadılar... 6 da uyandıkbi fasıl geri yattık.. iyidinlendim ama.. yeni yıla kırmızı kırmızı giriyorum adet oldum((
akşam üzeri tülüşüme gideceğiz yeni yıla orda gireceğiz heberaber.. bende dolma amerikan salatası filan yaptım giderkn götüreceğim.. şimdi kahvaltımı ettim kızların meyvesini yedireyim evi toplayayım.. çantamızı hazırlarım o zmana kociş gelir.. hepiniziiii çok çok çok öpüyorum... yeni yıl hepimize mutluluk umut sağlık bereket getirsin... SİZİ SEVİYORUM....
ayy ben geldim gündüz daha çok burada olduğumuzdan buraya yazayımm
kevserim çok geçmiş olsun cnm
eylül sizede olsun cnm çok zor hastalıklar valla ....
bizde bu sabah saat 8 de kalktık...sonra ben istanbul masalını izledim sonuydu bugün sonu güzel biten ender dizilerden biri aşklarına ölmüştüm bennnn....
neyse aynı heycanla izledim ve bitirdim..
sonra çocukların kahvaltı faslını halledip çayımı koydum ....hemen yatak odasına daldım nevresimlerini değiştirim...bütün herkesin üzerine atacağım yorganı yastığı neversimleri hazırladım yatak odasına...
sonra nohutumu attım ocağa...annemde kısırı yapıyor...şimdi çocukları uyuttum...kalkıp patates haşlayacağım...böğreğimin içinii hazırlayacağım....pilav,salatalar,çorba geç saatlerde yapılacka evi süprüeceğim...banyomu temizlerim çıkan kirli nevresimleri halledeceğim...
size bakamadan tabi işe dalmak istemiyorum....
hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum kk la tanışmamın 3 senesini bitiriyorum 2011 girişle 2007 de tanıştık kendisi ile güzel arkadaşlıklarım oldu ....yeni yılll tüm yeniliklerini sunsun sizeeeee
sağlık huzur hep sizinle olsun....kuzularımızla hep mutluuu olalımmm :))
kzlar hepinize yeni yılda huzur,sağlık,mutluluk ve hayırlı bol kazanç diliyorum...hepinizin yeni yılı kutlu olsun....
a_ilcin,Winston,nero,berennaz ,firdos canan sağolun kızlar Almina gece yine coştu sabaha kadar ağladı inşallah bugün daha iyi olur.
canancım hayırlı olsun küpeleri cimcimenin bugün moralini yüksek tut kimseyi takma tüm güzellikler eninle olsun ki yıla mutlu gir inşallahhhhhhhhhhh kalbin gibi temiz insanlala devam et hayata
kızlar hepinize mutlu yıllar tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle ömür boyu sevdiklerinizle ailecek mutlu bir yıl dileğiyle
MUTLU YILLARRRRRRRRRRRRRRRRRR...
ayy biizmd e1 yaş aşısı geliyorrrslm canlar, çağla hasta onunla uğraşıyorum 1 haftadır, öksürük geçti ama ciğerlerinden hırıltı devam ediyordu, dr.a gittim aman Allah ım bütün çocuklar köm köm öksürüyor, antibiyotiğe başladık mecburen 2 gecedir ateş 39 lardaydı, dün geceantibiyotik işe yaradı sanırım ateşlenmedi şükür uyuduk biz de sabaha kadar bi dinlenmişim ama anlatamam 1 haftadır uykusuzluktan ölecektim. kanda iltihap falan çıkmadı korktum 6. hastalık sandık ama döküntü falan olmadı henüz vücudumuzda. bugün de damla öksürmeye başladı hemen ona da ilaçlara başlıycam uyudular şimdi. sabah damla öksürürken kustu yavrum ya, tam yemeye başlamıştı ha toparlıyor diyordum.
kızar dikkat ettim de bu 1 yaş aşısından sonra zayıf bünyeli çocuklar hasta oluyor genelde 6.hastalığı atlatıyorlar, dr.a sordum ahh dedi ben çok karşıyım bu aşılara çocuklara o kadar çok yan etkisi var ama naparsın konuştuğumda ben kötü dr.oluyorum dedi. kaç kez sağlık bakanlığına yazı yazmış ama nafile dedi.. off yaa.. neye inanacaksın şaşırdım.
neyse bugün daha ii olcaz inş. yılbaşı planı falan yok malum hastayız, tek lüksümüz kızlar uyuduktan sonra çerez yemek olacak sanırım bu akşam
off ya çarşamba günüde benim dizim bitttiayy ben geldim gündüz daha çok burada olduğumuzdan buraya yazayımm
kevserim çok geçmiş olsun cnm
eylül sizede olsun cnm çok zor hastalıklar valla ....
bizde bu sabah saat 8 de kalktık...sonra ben istanbul masalını izledim sonuydu bugün sonu güzel biten ender dizilerden biri aşklarına ölmüştüm bennnn....
neyse aynı heycanla izledim ve bitirdim..
sonra çocukların kahvaltı faslını halledip çayımı koydum ....hemen yatak odasına daldım nevresimlerini değiştirim...bütün herkesin üzerine atacağım yorganı yastığı neversimleri hazırladım yatak odasına...
sonra nohutumu attım ocağa...annemde kısırı yapıyor...şimdi çocukları uyuttum...kalkıp patates haşlayacağım...böğreğimin içinii hazırlayacağım....pilav,salatalar,çorba geç saatlerde yapılacka evi süprüeceğim...banyomu temizlerim çıkan kirli nevresimleri halledeceğim...
size bakamadan tabi işe dalmak istemiyorum....
hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum kk la tanışmamın 3 senesini bitiriyorum 2011 girişle 2007 de tanıştık kendisi ile güzel arkadaşlıklarım oldu ....yeni yılll tüm yeniliklerini sunsun sizeeeee
sağlık huzur hep sizinle olsun....kuzularımızla hep mutluuu olalımmm :))
tünaydınn...
bizde bugün 10.30 da uyandık bu bir mucize:))) ama gecede 11 de uyudular cadılar... 6 da uyandıkbi fasıl geri yattık.. iyidinlendim ama.. yeni yıla kırmızı kırmızı giriyorum adet oldum((
akşam üzeri tülüşüme gideceğiz yeni yıla orda gireceğiz heberaber.. bende dolma amerikan salatası filan yaptım giderkn götüreceğim.. şimdi kahvaltımı ettim kızların meyvesini yedireyim evi toplayayım.. çantamızı hazırlarım o zmana kociş gelir.. hepiniziiii çok çok çok öpüyorum... yeni yıl hepimize mutluluk umut sağlık bereket getirsin... SİZİ SEVİYORUM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?