geçmiş olsun canım en yakın zamanda atlatır inşallah canımmerhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
inşallah iyileşir de görüşürüz hepiniz öptümmmmmmmmmmmmm
merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
winstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten
artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim
birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?
aman ihmal etme çok hassas bölge sonuçta....hastamı o kadın yacnm ben derınlemesıne temızlıyorum bır zarar vermetende korkuorum ama bır zarar vermedım sımdıye kadar cok fazla kurcalamıorum sadece kalan krem artıklarını kulak pamıguguyla temızlıorum
bırde bnm kızım koyde kaldıgında almaya gıttıgımde bezını degıstırırken bezınde kan vardı bıraz
ve hala vajına bolgesınden kan gelıordu zarınamı bısey yaptı kaynana dıye korktum ve baktım assa taraftakı ınce kısım kanıordu zardan deıldı okadar kızdımkı anlatamam sınırımden delıye dondum ne oldu bu cocuga dedıgımde ben bısey yapmadım sadece temızledım dedı yırtana kadar kurcalamak gerekmıorkı demıstım bende hala tedırgınım yarın dr var onuda gostrıcem
CANIM ALLAH SANA PEYGAMBER SABRI VERMİŞ......ben okurken şiştim..ayy bende bugün çok şiştim patlayacağım...canım nasıl oluyorda sakinliğini koruyorsun valla yolunu bende bilsem...benim eltim yok ama kaynana yada görümce bunları söylemeye kalksa ki cesaret edemezler çünkü benim ne kadar manyak olduğumu hem kendi ailem hemde kocamın ailesi iyi bilir kıyameti koparırdım yani..senin yaşın benden küçük ama benden çok daha olgun olduğunu düşünüyorum ve seni takdir ediyorum canım...Allah sabır versin...
çok şirin oluyorlarda gecenin bu saatinde şirinlik derecesi biraz azalıyor...tv de bebek şampuanı reklamı çıktı bu gece ,o sırada benim kız yerde yuvarlanıyordu, reklamda anne eeeeeee eeeee uyumuyor mu diyor....bir baktım benim kızda eee eee diyor.. kendi kendine çok derdide bugün resmen taklit etti...bide bu arada yardımcı ablamızın ismin taklit ediyor...sanırm benim kız emeklemeden yürümeden koca totosuyla oturduğu yerden kalkmadan konuşacak...
geçmiş olsun kuzum...biz ailecek hastayız yine, birimiz üşğttümü hepimize bulaşıyo püfff yeni yılada böyle gireceğiz
geçmişi okuyamadım halim yok
hepinize kucak dolusu sevgiler
dantel ve örgü en iyi stres atma aracıymış cnmberenciğim geçmiş olsun cnm bir ikiz annesinim hasta olması çok kötü valla.. yaa
kirpoşş çantayı dimek evde unuttunuzz kuzum ...sizin arabanız varsa arabaya küçük paket bi bez ıslak mendil at .....yada artık büyük kol çantası kullan herzaman içinde 2 bez küçük ıslak mendil(el silmek için olanlardan)ve bir badi ve tulum koy kalsın benim herzaman bez mendil küçük biberon hazır içinde durur tabii küçük bir oyuncak
ayyyy 2 gündür dantele sardım kuzenime hediye havlu kenarı yaptım bir trafı bitmiş bir tarafından 1 örnek yapıp bırakmışım dün gece yarıya kadar getirdim....kendimede yapmışım ufak bişey daha yapı kendiminkinide bitireceğim....iyi stres attım dün ....elimdeki ipleri bitirene kadar yapayımm
merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
aforoz muuuu,
dilemmacım elif de bazen öyle uçuyor kaka konusunda, zaten sadece süt aldığı için kakası hep ishal kıvamında. çocuk doktoru arkadaşıma sordıuğumda dedi ki, ateşi yoksa, iştahı azalmadıysa, aşırı halsizlik goz altalrında çökme vs yoksa tek tedbir sık beslemek, emziriyoorsan bol bol emzir, mama veriyorsan arada hafif su takviyesi de yap
winstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten
artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim
birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?
slm gecmısı okudum herkes ıyı aglayanlar olmus dızıye uzulmeyın bır yapak dokumu bıter br yaprka dokumu baslar.:)
bana gelınce cok cok cokkk okadar cok sınırlıyımkı kotuymkı anlatamam
yazacak mecalım yok klavye elımde kalacak sınırımden.opt hrkesı
nooldu yauwww?
kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr
Selam arkadaşlar.
Ya ben seyredemedim yaprak dökümü finalini.Kayınpederim saolsun adamın elinden kumanda düşmüyorki
Dırım itler vadiside var bu akşam onuda eşim pek sever.Ama oda seyredmeyecek eminim.
Geçen bölüm çok kötüydü,içeri bir girdim eşim yerde yatan yağızı almış nasıl sarılımış gözleri dolmuş,dedim ne oldu baktım tv.memati yerde ağlıyor.Ulan dedim bu diziye nasıl tahammül ediyorlar.hep ölüm hep ölüm.milleti öldüre öldüre oynatacak adam kalmayacak.
Geçmişe bakamadım.Çamaşır asmam lazım,eşim ve babası gelir şimdi yemek vs.
Hepinizi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?