Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

eveeeet geçmişi okudum geldim bakalım aklımda neler kalmış..

Canan senin bu eltinin çocuğu var mı?bence seni kıskanıyor,kolay mı bi doğuruşta ikiz doğurup onlara tek bakabilmek?bence çocukluğuna dönmek lazım bu kadının

Artvinli canım dün okudum yazdıklarını,ne diyeceğimi bilemiyorum..bildiğim tek şey sen çok özel bir annesin...

Berencim ben gece mama vermiyorum artık çünkü biberon istemiyorlar..zorlamıyorum da..napabilirim ki,öyle 500 cc mama falan almıyorlar artık..

Kirpicim hadi hayırlısı

kızlar dün eşim babasıyla tartışmış..adam çocukları görmeye gelmedi ama eltimlerin yanına bursaya gidecekmiş..eşim de çıldırdı artık..ben üvey evlatmıyım,naptım sana falan diye bağırdı..sen gelmeden bu çocukları kardeşimin düğününe bile getirmiycem falan dedi..beni hep ezdiniz ama bebeklerime aynı şeyi yapmanıza izin vermiyorum dedi..artık aramayı falan düşünmüyor..çok çabaladık birşeyler düzelsin diye ama olmadı..mücadeleden bıktık!

selam kızlarr , bu sabahta kalktık klasik heerşey.........

hazırlandık annemle bize gideceğiz çocukları sallıyoruz

doktorum güzel sözlerin için teşekkür ederim benim annem 10 yıllık sinir hastası

3 sene bakırköyde tedavi görmüş biri...beb 17 yaşımdan beridir aanelik yükünü taşıyorum.

uzun bi konu yani...

firidoşşş demek kocan babasına darıldı dargınmışta ...hayırlısı olsun baba oğul bi olur bulunur elbett

berenciğim geçmiş olsun cnm bir ikiz annesinim hasta olması çok kötü valla.. yaa

kirpoşş çantayı dimek evde unuttunuzz kuzum ...sizin arabanız varsa arabaya küçük paket bi bez ıslak mendil at .....yada artık büyük kol çantası kullan herzaman içinde 2 bez küçük ıslak mendil(el silmek için olanlardan)ve bir badi ve tulum koy kalsın benim herzaman bez mendil küçük biberon hazır içinde durur tabii küçük bir oyuncak

ayyyy 2 gündür dantele sardım kuzenime hediye havlu kenarı yaptım bir trafı bitmiş bir tarafından 1 örnek yapıp bırakmışım dün gece yarıya kadar getirdim....kendimede yapmışım ufak bişey daha yapı kendiminkinide bitireceğim....iyi stres attım dün ....elimdeki ipleri bitirene kadar yapayımm

merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okumaya pek vaktim yok Almina ateşlendi kaç gündür kötü ateşi hemen geri çıkıyor doktora gittik boğazlarındanmış antibiyotik verdi ne yazık ki ! çok şükür bugün daha iyi kaç gündür ilk defa fırsat buldum kkya girmeye birazdan uyanır ve canıma okur basbas bağırıyo . yemek yemiyo bazen de çok güzel yiyor ama midesi bulanıp çıkarıyor. dün bütün gün hastanede hanımın idrarını bekledik yorgunluktan öldük.
inşallah iyileşir de görüşürüz hepiniz öptümmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım en yakın zamanda atlatır inşallah canım

çok geçmiş olsun inş melis e bulaşmaz..

selam kuzular ay 3 saattir ekranım açık ama iki kelime yazamadım yane.....yılsonu yoğunluğu bizim işte.....

yaprak dökümü muhabbeti olmuş seyretmedim ama kimsede beğenmemiş zaten,,,,, yaprak dökümünü fikreti benim müşterim dün geldi bittimi artık diyorum nihayet dedi onları bile baydı demekki....

ooo maşallah zuzum temizlendi nihayet....eee açılışınız şimdiden hayırlı olsun şekerim.....

aman ihmal etme çok hassas bölge sonuçta....hastamı o kadın ya

aynen bende hemn dişlerimi gösteririm
...

:90::90: yerim onun totoyu....
biz ailecek hastayız yine, birimiz üşğttümü hepimize bulaşıyo püfff yeni yılada böyle gireceğiz

geçmişi okuyamadım halim yok

hepinize kucak dolusu sevgiler
geçmiş olsun kuzum...

dantel ve örgü en iyi stres atma aracıymış cnm

geçmiş olsn cnm tez zamanda iyileşir inşallah....

Yok kızlar şikayetimiz bol kaka yapması sadece..İştahında sorun yok,huzursuz değil çok şükür..Ateşi kulaktan ölçüyoruz 37 çıkıyor..Emzirmeye çalışıyorum ama çok emmeye istekli değil kzım malesef mamayı çok seviyor.Artık az da olsa pompayla çekip vereyim bari ona.Oğlum maşallah o da cok cok emeyim istiyor
Kızım için milupanın ishalli bebekler için maması varmış,eşim aldı bugün..Yarın sabah da doktorumuza götürücez..

Biz de açılışı yapamadık..Bir kere denedik geçende ama acı hissettim çok,ilk kez yapar gibi..İzin vermedim eşime..Öffffff nolcak bilmem

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

Ya ben seyredemedim yaprak dökümü finalini.Kayınpederim saolsun adamın elinden kumanda düşmüyorki

Dırım itler vadiside var bu akşam onuda eşim pek sever.Ama oda seyredmeyecek eminim.
Geçen bölüm çok kötüydü,içeri bir girdim eşim yerde yatan yağızı almış nasıl sarılımış gözleri dolmuş,dedim ne oldu baktım tv.memati yerde ağlıyor.Ulan dedim bu diziye nasıl tahammül ediyorlar.hep ölüm hep ölüm.milleti öldüre öldüre oynatacak adam kalmayacak.

Geçmişe bakamadım.Çamaşır asmam lazım,eşim ve babası gelir şimdi yemek vs.

Hepinizi

slm gecmısı okudum herkes ıyı aglayanlar olmus dızıye uzulmeyın bır yapak dokumu bıter br yaprka dokumu baslar.:)
bana gelınce cok cok cokkk okadar cok sınırlıyımkı kotuymkı anlatamam
yazacak mecalım yok klavye elımde kalacak sınırımden.opt hrkesı

nooldu yauwww?

kızlar açılış cidden çok mu acılı oluyorrr

aman canım boşver öle aman aman bi son oolmadı... evi kim aldı en çok onu merak ettimm:))) yabancıya gitmemişdir:))

herkese merhabaaaa....geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir.Biz dün kızları kardiyoloji kontrolüne götürdük çok şükür iyi çıktı... Bütün öğleden sonra hastanede geçti yorucuydu...

kirpiciğim cnm uzun zaman yapmayınca tabiki çok müthiş geçmiyor ama sonradan açılıyorsun cnm 1 sene ,2 sene sonra fantastikde takılırsınız cnm hahah :)

Yavrukirpi canım senin için Yaşada gör diyorum.

VİL maşallah kızlara sorun olmamasına sevindim.

DORUK bu ara pek seyredemiyordum,ama sonunuda merak ediyordum yani.
Dün seni aradım duymadın

Kızlar kayınvalidem tarhana yapmış,ama ekşi olmuş bizim sıpa sevmedi.Nssıl yedirebilirim sizce.
içine azcık süt koysam bir zararı olurmu,kendimizinkine koydum lezzetli olmuştu.

herkesi görüyorum ama kimseden ses çıkmıyor en iyisi ben dantelime döneyim aksama saat 11 de bişi olmazsa geyik topiğinde olacağımm kuzularrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…