burcum, femalex geçmiş olsun sizlere de, firdoscum daha iyi olmana sevindim. birsoşum sen de umarım daha iyisindir bugün :)
hituci nerelerde yaa?
ha bir de dün gece rüyamda tlfnum çalıyo bakıyorum ege yazıyor ekranda, ege kim ki fln diyorum açıyorum winston çıkıyor. ilgünçtü doğrusu
inanırmısın bilmem ama bende rüyalarımda sizlerle uğraşıyorum sıksık dırımla senle burcuyla sanırım bu topikte yaşıyorum insan yüzü görmediğimziden de olabilir.belki oğlum elifi aramıştırWİNSTONUN BEBEKLERİNDEN BİRİNİN ADI EGE YA ,oradan çağrışmış
eltine allah üçüz versin inş görsün gününü(burda başka bişi yazmak istersimde küfüre girebilir:)))bu eylül nerde yaaaa
hayatım sana bi kere geldik kk yı terkidiyar ettinalınırım bakkk
ayyy bende çok gerginim size anlatayımda acık açılayım
biizim mutafa kemal gene aşırı formundaydı sabaha kadar guguklu saat gibi saat başı kalktı öylede fena olduki sallanmadan geri uyumuyo kızıda uyandırıyo karı koca sinir etti beni 1 e kadar ben baktım 4 e kadar bbası baktı sonra geri ben aldım nöbeti
sabahta 7 olmadan kalktılar devrimi sallıyom salluyom banamısın dmeiyo eşim girip çıkıyo bu arada üstünü almak için o girdikçe pat açıyo gözleirni onada git artık deidm kızdım devrim cinleirmi çıkardı tabi tepeme bi eline bi bacağına şamarı yedi benden ağşalamsına de mustafa uyandı benim cinler tepemde halay çekiyo bu arada kalkın ulan deidm ama uykudanda mız mız ağlıyolar görmeniz lazım
kahvaltılarını ettirdim boklarını temizledim saat 10 oldu kenimede bi kase nesfit bi yeşil çay aldım kahvaltımı yaparken uyuttum bebeleri
bende girdim yatağa tabi mustafa gene uyamdı daha ben sağdan sola dönmeden aldım salla salla ayağımdan yanıma alıyom kalkıyo rahat yarım saat uğraştım sonra evden bşi tıkırtı geldi kalktım kalkmama geri uyandı devrimi uyandırdı sinir ateş gibi çıkıyokafamdan kaptım mustafayı yukarı çıkardım devr,mide uyuttum bende uyudum 40 dakka felan
sonra yukarı çıktımkaynanaya yayala çorbası pişirmiş onu yedirdim bizede çay koydu öğle yemeği yiyelim dedi tamam dedim sofrada otururken eltimde geldi laf lafı açarken
kaynanam mustafaya sinirlendiğimi yukarıya atıp ne yaparsan yap dediğimi eltime anlatıyo eltimde ukala ukala sen olmasan neyapacaktı dedi sinirlendim sanki kaynanam hep benle çocukların başında bende kaynanam olmasaydı sokağa atacaktım dedim e yapmayaydın o zaman dedi zaten bu yapmayaydın diyenlere artı uyuz oluyorum aradan bi kaç dkka geçti zaten sen c... olmasa bakamazdın dedi eşimi kastediyo nasıl yani dedim ben olmasam o bakabilirmiydi peki deidm evet sen olmasanda o bakardı dedi ya sabır çektim içimdenkaynama döndüm bakarmıydı dedim şöyle 3 gün bıraksam yok bakamazdı deid benim eşim çok sinirli kaynanamda dedi o sinirli dedi devamlı ağladılarmı kaldırır arat dedi ki yapıyo devamlı bakmadığı halde bi gün yatağa fırlatırken yakaladım ben adamı
bişey demedim eltime neden demeidm çok sinirlendiğim zamanalrda sözlerim fazla ağır oluyo onunla kavga etmem gerekecek zaten yazın köyde de bi kavgamız olmuştu ondan ber,i fazlasıyla soğuğum eltime aynı apartmanda olduğumuzdan küs olamıyoruz kaynanam kayınpederim sürekli laf söyleyeceğine eminin yada barıştırmaya çalışacağına küstüğüm insnalada bir daha barışmayı sevmiyorum zatn fazlasıyla seviyeliyim aslında eltimle aynı binada olsakta ben çok çıkmam ona oda çocukları sevmeye iner bazı bazıda kaynanmda karşılaşırı işte
eşim sabah 8 de çıkıyo akşam 6 da geliyo cumartesi pazarda çalışıyo bazen bu evin işini yemeğini ütüsünü çamaşırını kim yapıyo eşim zaten akşam geliyo pert olmuş daha dün akşam konuştuk eşimle bu sene sana pek yardımım olmuyo diye kendisi de
işin özeti insanlar nedne bu kadar çekememezlik di bu karalamaya çalışma ne anlamıyorum ya sinirim bozuldu vallaha
kızlar kontrole gidicem bana dua edin kurtulayım artık şu kadın doğum olayından, açılışı yapabilelim
ya bir de elif accaip salyalandı, elini de durtmadan ağzına sokuyor, diş çıkarmaz heralde dii mi daha şimdiden yuh artık
kızlar kontrole gidicem bana dua edin kurtulayım artık şu kadın doğum olayından, açılışı yapabilelim
ya bir de elif accaip salyalandı, elini de durtmadan ağzına sokuyor, diş çıkarmaz heralde dii mi daha şimdiden yuh artık
kızlar sıze kotu bı haberım var
eskısehırde 3 bucuk aylık ıkız kız bebekelr ölmüşler anneleri saat aksam 7 de yedırıp doyurup yatırmıs ve ertesı gun uzun sure uyanmayınca gıdıp bakmıs hıc hareket etmıorlarmıs ve buz gıbılermıs
bırdahada uyanmamıslar ölmüşler
sebebıde bugunkı yapılan otopside ortaya cıkmıs bebekelr aspire olmuş yanı mama nefes borularına kaçmıs ordanda akcıgerlere nefes alamadıkları ıcın olmusler ıkısı bırden aynı anda nasıl aspire olduklarıda ılgınc bu yuzdende kullandıkları mamayıda ıncelemeye aldılar.ALLAH ım dusmanıma yasatmasın bole bı acıyı rabbım sınmasın ewlat acısıyla bızleri.ne yanıodur o ananın cıgerı
bu eylül nerde yaaaa
biizim mutafa kemal gene aşırı formundaydı sabaha kadar guguklu saat gibi saat başı kalktı öylede fena olduki sallanmadan geri uyumuyo kızıda uyandırıyo karı koca sinir etti beni 1 e kadar ben baktım 4 e kadar bbası baktı sonra geri ben aldım nöbeti
sabahta 7 olmadan kalktılar devrimi sallıyom salluyom banamısın dmeiyo eşim girip çıkıyo bu arada üstünü almak için o girdikçe pat açıyo gözleirni onada git artık deidm kızdım devrim cinleirmi çıkardı tabi tepeme bi eline bi bacağına şamarı yedi benden ağşalamsına de mustafa uyandı benim cinler tepemde halay çekiyo bu arada kalkın ulan deidm ama uykudanda mız mız ağlıyolar görmeniz lazım
kahvaltılarını ettirdim boklarını temizledim saat 10 oldu kenimede bi kase nesfit bi yeşil çay aldım kahvaltımı yaparken uyuttum bebeleri
bende girdim yatağa tabi mustafa gene uyamdı daha ben sağdan sola dönmeden aldım salla salla ayağımdan yanıma alıyom kalkıyo rahat yarım saat uğraştım sonra evden bşi tıkırtı geldi kalktım kalkmama geri uyandı devrimi uyandırdı sinir ateş gibi çıkıyokafamdan kaptım mustafayı yukarı çıkardım devr,mide uyuttum bende uyudum 40 dakka felan
sonra yukarı çıktımkaynanaya yayala çorbası pişirmiş onu yedirdim bizede çay koydu öğle yemeği yiyelim dedi tamam dedim sofrada otururken eltimde geldi laf lafı açarken
kaynanam mustafaya sinirlendiğimi yukarıya atıp ne yaparsan yap dediğimi eltime anlatıyo eltimde ukala ukala sen olmasan neyapacaktı dedi sinirlendim sanki kaynanam hep benle çocukların başında bende kaynanam olmasaydı sokağa atacaktım dedim e yapmayaydın o zaman dedi zaten bu yapmayaydın diyenlere artı uyuz oluyorum aradan bi kaç dkka geçti zaten sen c... olmasa bakamazdın dedi eşimi kastediyo nasıl yani dedim ben olmasam o bakabilirmiydi peki deidm evet sen olmasanda o bakardı dedi ya sabır çektim içimdenkaynama döndüm bakarmıydı dedim şöyle 3 gün bıraksam yok bakamazdı deid benim eşim çok sinirli kaynanamda dedi o sinirli dedi devamlı ağladılarmı kaldırır arat dedi ki yapıyo devamlı bakmadığı halde bi gün yatağa fırlatırken yakaladım ben adamı
bişey demedim eltime neden demeidm çok sinirlendiğim zamanalrda sözlerim fazla ağır oluyo onunla kavga etmem gerekecek zaten yazın köyde de bi kavgamız olmuştu ondan ber,i fazlasıyla soğuğum eltime aynı apartmanda olduğumuzdan küs olamıyoruz kaynanam kayınpederim sürekli laf söyleyeceğine eminin yada barıştırmaya çalışacağına küstüğüm insnalada bir daha barışmayı sevmiyorum zatn fazlasıyla seviyeliyim aslında eltimle aynı binada olsakta ben çok çıkmam ona oda çocukları sevmeye iner bazı bazıda kaynanmda karşılaşırı işte
eşim sabah 8 de çıkıyo akşam 6 da geliyo cumartesi pazarda çalışıyo bazen bu evin işini yemeğini ütüsünü çamaşırını kim yapıyo eşim zaten akşam geliyo pert olmuş daha dün akşam konuştuk eşimle bu sene sana pek yardımım olmuyo diye kendisi de
işin özeti insanlar nedne bu kadar çekememezlik di bu karalamaya çalışma ne anlamıyorum ya sinirim bozuldu vallaha
ilk günaydın benden
annem ankaraya dönüyor yine yanlızım
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip
bebelerime bulaşmasa bari ne yapsam?:26:
günaydın..Nerocum geçmişi okuyordum:)
derdime ortak olan bütün arkadaşlarıma teşekkürlre.bugün daha iyiyim..
Artvinli canım yürüteçi almıştık amasyadan iki hafta oldu..75 liraya aldık,İstanbula göre daha pahalı tabii..mama sandalyemizde dün geldi.chicco aldık ama modelini unuttum:)..bizimkiler sevdiler gibi bakalım.ama Deniz o kadar hareketli ki hiç bi yerde durmuyor.
Erenzeyno o haberi dün bende izledim.şok oldum.Allah sabır versin ama hangi mama markası merak ettim.bu arada bebişlerin çok tatlı,güler yüzlüler Maaşallah..ikisi de sana benziyor resimlerden gördüğüm kadarıyla.
Medine canım babaanneni kaybetmişsiniz,Başınız Sağolsun.
CAnım bencede abartuyosun benimkilerde hiç bir değil ve olmazda onlar farklı iki insan
Burcu geçmiş olsun canım..
aklımda kalanlar bunlar:80:
kızlar bu arada Kağan artık desteksiz oturmaya başladı,tabii uzun süreli ve çok dik pozisyonda
dğeil.ama Deniz hareket etmekten oturamıyor..birde Deniz daha istekli ve güzel yiyor ama hala minik Kağana göre..acaba çok hareketli olduğundan ya da gece-gündüz uyumadığından olabilir mi?gelişme geriliği mi var diye kokmaya başladım abartıyo muyum sizce???
senin güzel yüreğini kıran anlayışlılığını zorlayan anlayışsıza tüüüüüüüüüüüübu eylül nerde yaaaa
winstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten
artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim
birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?
anladım canımcanancım düşük yapamamdan memnunum tabiiki şükürler olsun cnmmda drumdan memnun değilim onu kasdettim
depresif karu yavrum senin anancanancığım arayaamadım geri seni...annem depresyonlusu ile uğraşıyorum beynine kan gitmiyormuş onun için beni yedi sonrada kalktı gitti sağlıkocağıana
hayır yani akşama kadar kim bakıyo bu çocuklara eşimmi bakıyo anlamıyorum laf olsun işte beceriksiz olduğu söyleyerek içini rahatlatıyo sanırımkız cao eltinde ikiz olsaymış bakabilecekmiymiş acaba sana ahkam kesiyor....
davulun sesi uzaktan hoş gelir.....
anammm kız siz daha açılış yapmadınız mı hahahahkızlar kontrole gidicem bana dua edin kurtulayım artık şu kadın doğum olayından, açılışı yapabilelim
doktor bana nasıl temizlemme gerektiğini gösterdi canım ben sormuştum anlatmaya çalışayım sana üstten 2 parmağımla tutup dudakların içini açıyorum hafifi bastırarak aşağıya doğru siliyorum çünkü kaka artığı elanda giriyoaraya biliyosaun onlar mikrop taşıyo o yüzden sürkeli siliyorumwinstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten
artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim
birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?
ay anacım benim yardım edenimde yok pisliğindne yapıyo bence uyuz oldum zaten onaBen zaten bu inları hiç anlamıyorum ALLAH 3 ün versinde anlasınlar gercekten..
Banada annen olmasa sen asla bakamazdım ölürlerdi benim yasım küçükya cocugun cocugu mu olur artık anneme de cok gitmiyorum ben bakabiliiiyorum ama sonucta annem cok yardımcı kafayı yemektense yardım eden biri var zaten milletin işi gücü bir seyleri aramak
kıskanıyo belkide çünkü kimseye kendime laf söyletmiyorum kimseye muhtaç değilim az çok ne yaptısam o kadar çok yapamayacağımı beceremeyeceğimi rezil olacağımı sanıyodu sanırım ama avcunu yaladıSelam kızlar..
Ben bugün pek giremedim merak ettim sizleride neler yazmışsınız diye.
Kayınpederim geldi süpriz yaptı bize(ama ne süpriz)Kendisi fazla titizdirdi.isterki heryer düzenli olsun,her gün yemek olsun.Hemde öyle tek çeşit pek sevmez.vs..........bu böyle gider.
Anladığıma görede yılbaşıda burada
Şimdi eşim anneme getirdi bizi,onlar gezmeye çıktılar bende yağızı anneme sattım size bakıyorum.
CANAN eltin seni kıskanıyordur anacım.ikiz bakmak her yiğidin harcı değil tabi,sende paşalar gibi bakınca kıskanmıştır hatun.
EEEE ne demişler kuma gemisi yürümüşte,eltinin gemisi yürümemiş.
ah canım sözleirn beni çok mutlu etti inanki bende snei sveiyorum ttalım benimsenin güzel yüreğini kıran anlayışlılığını zorlayan anlayışsıza tüüüüüüüüüüüü
seviyom seni çooooooooooooook
boş yere korku yapıyosun canım her gebelik de biraz risk vardır sadece ikiz gebelikte tek bebeğe göre daha fazla ama illa sorun çıkacak diye bişey yok ben hiç sıkıntı yaşamadım mesela yani ciddi anlamda sıkıntı yaşamadım ama bel ağrısı kalça ağrısı yada ne bileyim mide ekşimesi gibi sorunlar yaşadım elbettekızlar selam.ben yeniyim.bende 8+6 ikizlerime hamileyim.fakat çok korkuyorum.daha çok yeni.insan korkuyo,evham yapıyo.acaba yaşıyolarmı,acaba çokmu erken doğarlar,acaba bir problem çıkarmı diye.sanırım bütün anne adayları bu kaygıları yaşıyodur.ikiz gebelikler riskli olduğu için insan korkuyo.gerçi RABBİM BİLİR AMA..
ustune bıde dalgagecmezmı ayyy kızım adet görmüş dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?