Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canancığım arayaamadım geri seni...annem depresyonlusu ile uğraşıyorum beynine kan gitmiyormuş onun için beni yedi sonrada kalktı gitti sağlıkocağıana

kızlar kontrole gidicem bana dua edin kurtulayım artık şu kadın doğum olayından, açılışı yapabilelim

ya bir de elif accaip salyalandı, elini de durtmadan ağzına sokuyor, diş çıkarmaz heralde dii mi daha şimdiden yuh artık

WİNSTONUN BEBEKLERİNDEN BİRİNİN ADI EGE YA ,oradan çağrışmış
inanırmısın bilmem ama bende rüyalarımda sizlerle uğraşıyorum sıksık dırımla senle burcuyla sanırım bu topikte yaşıyorum insan yüzü görmediğimziden de olabilir.belki oğlum elifi aramıştırdünür mü olucaz ki???
eltine allah üçüz versin inş görsün gününü(burda başka bişi yazmak istersimde küfüre girebilir:)))

benim yeğenimin 4.5 aylıkken çıktı dişler olabilir neden olmasın..

bugnmü gidiyosun kontrole?

valla şekerim bizimde bu aylarda salya olayı çok yoğundu 1 ay falan sürdü sonra kesildi bende dişmi acaba deim ama dişten ziyade tiroit bezleri gelişimi de oluyormuş ondan dolayı salyallanmada olabilir..

hadı hayırlısı ıns yktur bır sorunda aksam enıne boyuna davullu zurnalı bır acılıs yaparsınız :))

gene ıyı sabredıp dınlemıssın sınırıne hakım olmanada hayran kaldım o durumda ben olsaydım kımse susturamazdı heralde benı tamam kaynana neysede eltıdır gorumcedır hıc cekemem tantanasını alır lafını oturur assa
bazen herkes herseyı okadar cok bılıokı sasırıorum kendı acızlıklerını sana bana yamamya calısıorlar sadece.

winstoncum oğluşuna bi alıcı fözle bakayım tekrar feysten

artık açılışı yılbnaşı gecesine saklarız, nerdeyse yıldönümü geldi walla, o gün doktor bile diyorki "boşayacak artık seni", hocam senden icazet alamadık ki napalım dedim

birrr de kızı olan arkadaşlar, kızların vajina bölgesini derinlemesine temizliyormusunuz? eskiler diyorki fazla kurcalanmaz ama doktora gittiğimizde iyice açıp kontrol ediyor, oradaki krem artıkları vs temizlememiz gerektiğini söylüyoe iyicene. ben de bir zarar vermektewn korkuyorum. siz napıyorsunuz?

ayhh canım ne kadar üzüldüm anlatamam Rabbim sabırlar versin..
Denecek bişi yok
Hangi markaymıs kullandıkları

Ben zaten bu inları hiç anlamıyorum ALLAH 3 ün versinde anlasınlar gercekten..

Banada annen olmasa sen asla bakamazdım ölürlerdi benim yasım küçükya cocugun cocugu mu olur artık anneme de cok gitmiyorum ben bakabiliiiyorum ama sonucta annem cok yardımcı kafayı yemektense yardım eden biri var zaten milletin işi gücü bir seyleri aramak

ilk günaydın benden
annem ankaraya dönüyor yine yanlızım
üstelik birde hasta oldum dökülüyorum tuşlara basmaya halim yok bademciklerim şiş birde grip
bebelerime bulaşmasa bari ne yapsam?:26:

Canım cok geçmiş olsun

Cok saol canım...
ALLAH mekanını cennet etsin inş..

Selam kızlar..

Ben bugün pek giremedim merak ettim sizleride neler yazmışsınız diye.

Kayınpederim geldi süpriz yaptı bize(ama ne süpriz)Kendisi fazla titizdirdi.isterki heryer düzenli olsun,her gün yemek olsun.Hemde öyle tek çeşit pek sevmez.vs..........bu böyle gider.
Anladığıma görede yılbaşıda burada
Şimdi eşim anneme getirdi bizi,onlar gezmeye çıktılar bende yağızı anneme sattım size bakıyorum.

CANAN eltin seni kıskanıyordur anacım.ikiz bakmak her yiğidin harcı değil tabi,sende paşalar gibi bakınca kıskanmıştır hatun.
EEEE ne demişler kuma gemisi yürümüşte,eltinin gemisi yürümemiş.

senin güzel yüreğini kıran anlayışlılığını zorlayan anlayışsıza tüüüüüüüüüüüü
seviyom seni çooooooooooooook

kızlar selam.ben yeniyim.bende 8+6 ikizlerime hamileyim.fakat çok korkuyorum.daha çok yeni.insan korkuyo,evham yapıyo.acaba yaşıyolarmı,acaba çokmu erken doğarlar,acaba bir problem çıkarmı diye.sanırım bütün anne adayları bu kaygıları yaşıyodur.ikiz gebelikler riskli olduğu için insan korkuyo.gerçi RABBİM BİLİR AMA..

cnm ben derınlemesıne temızlıyorum bır zarar vermetende korkuorum ama bır zarar vermedım sımdıye kadar cok fazla kurcalamıorum sadece kalan krem artıklarını kulak pamıguguyla temızlıorum
bırde bnm kızım koyde kaldıgında almaya gıttıgımde bezını degıstırırken bezınde kan vardı bıraz
ve hala vajına bolgesınden kan gelıordu zarınamı bısey yaptı kaynana dıye korktum ve baktım assa taraftakı ınce kısım kanıordu zardan deıldı okadar kızdımkı anlatamam sınırımden delıye dondum ne oldu bu cocuga dedıgımde ben bısey yapmadım sadece temızledım dedı yırtana kadar kurcalamak gerekmıorkı demıstım bende hala tedırgınım yarın dr var onuda gostrıcem

canancım düşük yapamamdan memnunum tabiiki şükürler olsun cnmmda drumdan memnun değilim onu kasdettim
anladım canım
doktorun sana yeterli gelmiyorsa yani sneşi aydınlatamıyorsa en yakın zamanda güzel bi doktor bul canım hamileliği şüphelerle geçirmekçok zorrr
canancığım arayaamadım geri seni...annem depresyonlusu ile uğraşıyorum beynine kan gitmiyormuş onun için beni yedi sonrada kalktı gitti sağlıkocağıana
depresif karu yavrum senin anan
kız menopoza girdim,i sneinki
kız cao eltinde ikiz olsaymış bakabilecekmiymiş acaba sana ahkam kesiyor....

davulun sesi uzaktan hoş gelir.....
hayır yani akşama kadar kim bakıyo bu çocuklara eşimmi bakıyo anlamıyorum laf olsun işte beceriksiz olduğu söyleyerek içini rahatlatıyo sanırım
anammm kız siz daha açılış yapmadınız mı hahahah
kocanın hali fenadır yawww
açılışınız pek zor olacak bendne söylemesi 1-2-3 artık allah ne verdiyse nereye kadar dayanabilirse snein herif hahahaha

canım dişten değildir o aylarda normal o hareketler panik yapma kendini keşfediyo minik bebek
şaka maka senin bebekte epey büyüdü haaa daha dün sana gün sayıyoduk bu çarşamba son çarşamba diyoduk hahaha
doktor bana nasıl temizlemme gerektiğini gösterdi canım ben sormuştum anlatmaya çalışayım sana üstten 2 parmağımla tutup dudakların içini açıyorum hafifi bastırarak aşağıya doğru siliyorum çünkü kaka artığı elanda giriyoaraya biliyosaun onlar mikrop taşıyo o yüzden sürkeli siliyorum

ay anacım benim yardım edenimde yok pisliğindne yapıyo bence uyuz oldum zaten ona
kıskanıyo belkide çünkü kimseye kendime laf söyletmiyorum kimseye muhtaç değilim az çok ne yaptısam o kadar çok yapamayacağımı beceremeyeceğimi rezil olacağımı sanıyodu sanırım ama avcunu yaladı
senin güzel yüreğini kıran anlayışlılığını zorlayan anlayışsıza tüüüüüüüüüüüü
seviyom seni çooooooooooooook
ah canım sözleirn beni çok mutlu etti inanki bende snei sveiyorum ttalım benim
kız hala incecik ayşemisin ikizler sana armağan göbek bıraktımı ki ben senin doumdan hemen sonra ince haline döndüğünü düşünüyorum hahaha
boş yere korku yapıyosun canım her gebelik de biraz risk vardır sadece ikiz gebelikte tek bebeğe göre daha fazla ama illa sorun çıkacak diye bişey yok ben hiç sıkıntı yaşamadım mesela yani ciddi anlamda sıkıntı yaşamadım ama bel ağrısı kalça ağrısı yada ne bileyim mide ekşimesi gibi sorunlar yaşadım elbette
sen hamileliğinin keyfini çıakr kendine boşa kuruntu yapmaaa
ustune bıde dalgagecmezmı ayyy kızım adet görmüş dıye

iğrenç espriiiiiii

koptumm beee ağlamaktannn yaprak dökümüde bitti....valla şaka maka alışmışım sanki aileden birileri gitti gibi geldi 21-22 yaşındaydım izlemeye başladığımda...en çok aytunç sevinecek bu işe..ağlak dizi bitti ......en çokta ali rızanın ölümüne üzüldüm...hayattan gerçekti bu oğlunu göremedi...
ve herzaman yaparız....kızlar babası ölünce birbirlerine sarıldılar....aileler arasındada oluyor bu tarz diyologlar...halbuki bişeylerin değerini bişeyleri kaybetmeden anlasak...

bu yüzden kimse ile küs kalmak istemiyorum.......iki aksam ağlama bitirdi beni

yarında pırt vadisini izleyeceğim.....mematinin oğlu ölmüşş...fragmanı bitirdi benii ...
2011 girmeden ağlayabilidğim kadar ağlayacağım....2011 gülerek karşılayacağım..

Son düzenleme:
offf canomm annem ne menopozuna girecek beee 45 yaşında daha onun yaşında millet çocuk doğruyor.....benimkide benim kafamııı ütülüyor....

dedim bi taşınayım adım atmayacam evine....hıh diyoo bii gelll hiçte bilem gelmem dedim...

komşu kadında sen gelemezsinki annen senden çıkmaz zaten diyor....istemem bu çocuklar geri gitmiyor ya dedim...bende feraha ereceğim o zaman kimseye muhtaç olmadan gezeceğim..

bana senden korkulur sen yaparsın diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…