Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Hepinize mutlu yıllar diliyorum...Bebişlerinizle ailenizle mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum..

herkese ii bir yıl geçirsin inş...
bu saat olmuş daha kimsler yok ortalıklarda sanırım herkes çılgınça eğlenerek karşılamış yeni yılı...

günaydın...
2011 hayırlı bir yıl olur inşallah..
bizde gece 5 de geldik eve. güzel bir geceydi hepberaber yemek yedik tv izledik sohbet ettik. nası geçdi gece anlamdım.. eline sağlık tülüşümün yorduk onuda... saat 9.30 kızlar uyandırdı.kahvaltılarını verdim. şimdi uyuttum bize kahvaltı hazırlıycam kociş ekmek almaya gitti... hava soğuk. yaz gelsin((

Son düzenleme:
ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU BİR YIL NASİP ETSİN
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
ALLAH BİZLERİ VE KUZULARI NAZARLARDAN KORUSUN

merhabalar kızlar tabi ortalıklarda kimseler yok....bende yeni gelebilidlm misafirlerim yeni gitti
aksamımız güzel geçti baya keyifliydik....küçük halam onun yiğeni büyük halamlar..annem biz güzel bir yemek yedik oturduk sohbet makara kakara geldi geçtiii...işte...bugünde küçük halamlar bizde kalmıştı kahvaltı vs. yaptık...oturduk...eniştemle eşim iişten geldi yemek yedik....sonra onlar gitti başbaşa kaldık kocişle ...çocuklarda uykusu var deli gibi dolanıyolar...kocişte hastayım diyor ..bakalım nası geçecek h.sonunumuzzzzz......

bizim yılbaşı berbat geçti.

cemre saat 12 ye doğru acıktı. 90 cc mama yaptım.

yedi ama doymadı 60 cc daha içti.. doymadı

sonra cansunun120 cc sinide içti dahada istiyodu........

yarım saat sonra rahatsızlandı nasıl terledi

öğüre öğüre püsküre püsküre ağzından burnundan kustu.. ağladı bi ton.. yeni yıla öyle girdim heryanım kusmukluydu

cemre kusunca uyudu..12,5 gibi cansu 4e kadar uyumadı

cemre erken uyudum diye erkenden uyandı

cansuyu uyandırdı

tüm bunlar yetmezmiş gibi kayınvalide aradı sana gelcem diye.. gelsinde kızlara baktıralım bizde biraz dışarı çıkalım dedik eşimle..

görümcem ve çocuklarıda vardı. malesef çıkamadık.

mutfak heryer perişan bi şekilde bıraktı gittiler saolsunlar....................................

heryeri topladım makinaya doldurdum bulaşıkları

süpürgeyi açtım heryeri süpürdüm sildim.. hızımı alamadım oturma odasındaki halıyı koridordaki yollukları sildim..

yemek koydum..pişiyo

şimdi kızları sallıyorum

işte öyleeeeeeee

yeni yıl berbat başladıı benim için inşallah böyle devam etmezzzzzzzzzz:95::95::95::95:

herkese iyi yillar ikiz anneleri
allahim yeni yilda bebislerimize saglik versin huzurlu geceler versin
sabaha kadar uyusunlar insallah

iyi akşamlar herkeze .

hepimiz için güzel bir yılolsun.

bizim yılbaşı kutlama gibi bir niyetimiz yoktu .akşama doğru bu fikirden vaz geçtim mutfaga daldım

yemekler yaptım eşime yılbaşı süs siparişleri vardim .oda mutlu oldu ben fikir deyiştirince berki

lazım çünki .iyiki hazırlamışım birşeyler arkadaşım aradı onun eşide asker berkle yaşıt oğlu var

evdeyseniz biz gelecegiz dedi çok ama çok sevindim .eşim geldi evi süsledi yemegimizi yedik

ve bagırış çagırış 5 çocukla harika bir akşam geçti emrem ve egem tam 12 ye 10 kala uyudular

aman uyusunlar dedim belki bu yıl uykularımız düzene girer .ama bitarafımda üzüldü kucagımızda

hoplaya zıplaya girselerdi keşkede dedim .arkadaşım 2 de gitti ben tam uyumaya yeltendim

benim kuzular melemeye başladı bu sabah saat 9,30 a kadar sürdü en sonunda eşimi kaldırdım görev

teslimi yaptım veeeeeeee 2,30 kadar uyudum kendime gelmişim .uykusuz asker bunlar şimdi mışıl mışıl

uyuyorlar gece neler olacak bakalım .

ilk günaydın benden GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER MUTLU PAZARLAR
ben yılbaşına sakin ve huzurlu girdim 12 den önce bebekleri doyurdum onlar kendi kendilerine uyudular eşimle tv karşısında yedik içtik yeni yıla öpüşerek girdikçok geç olmadan uyuduk cumarteside evden hiç çıkmadık başbaşa kalmak iyi geldi beynim dinlendi

burcu senin ki günaydın değil baya ii geceler modunda olmuş:)))
herkese günaydınn..

günaydın kızlar...kimsecikler yok,millet yıl başı kutlamaSI MODUNDAN ÇIKAMAMIŞ DAHA...bizde yılbaşı kutlaması geleneği yoktur aslında..annemlerdeydik,geleneksel olarak annem yemekler yaptı..pasta,kuruyemiş falan..öyle işte..bebişlerde o gece saat ikiye kadar uyumadılar:)..güzeldi yani..

Hayırlı geceler arkadaşlar.

Nasılsınız?

Aman hiç kimseler yok,ben boşa üzülmüşüm giremedim k.k ya diye.

FATOŞ anacım sanada yedirseler okadar mamayı sende kusarsın .Neden verdiniz okadar yaw.
Kimbilir ne derdi vardı kuzunun ağladı öyle.....

BURCUCUM eşimle yanlız kalmayı özledim diyordun.Bak ne güzel gelmiş sana.

FİRDOS nerelerdesin tatlım sen ya.Epeydir bir diyorsun kaçıyprsun.:82:

aaaaaaaaaaaaaaa bu saate kadasr bi Artvinli yazmış

canım diğer topiğe katılamıyorum ben,sizin geldiğiniz saat benim yattığım saat oluyor..sabah erken kalkıyorum çünkü..ama fırsat buldukça geliyıorum işte..sen nasılsın,Yağız oğlan nasıl..

herkeslere merahabaaa

bens aat 2 den beri temizlik yapıyorum 1saat önce felan bitti pertim çıktı ama benimde
milli piyango sonuçlarına bakayım dedim
ama gene avcumu yaladım hahaha

FİRDOS iyiyiz canım çok şükür...

Yağız pek mutlu dedesi var diye,hep oyun hep kucak
Ama dedeside anlamış benim durumumu, işin zor diyor bu çok kucakçı.,
Beni sorarsan artık çok yoruldum,yemek temizlik vs.Neyseki yarın paydos dedemiz gidiyor

günaydın...artık buraya kimse uğramayacak galiba,neyse ben arada gelip bi merhaba derim.

günaydınn,
yılbaşı telaşını atamadınız mı üzerinizden yahu nerde bu millet . herkese sağlıklı, mmutlu bir yıl diliyorum tekrardan. b,z yıla pek iyi giremedik maalesef, yani evde çekirdek aile olarak girmeyi tercih ettik o kısmı iyiydi ama ablamın bel fıtığı sebebiyle dayanılmaz ağrılarla girmesi, kayınpederimin geçen hafta yüz feldi geçirmesi nedeniyle ultra depresif girmesi bizi de üzdü çok. 2 gündür hep sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz, sağlıktan önemli hiçbirşey yok kızlar, kaybetmeden değerini bilsek keşke.
elifcik maşallah iyi bugünlerde, eskisi gibi ağlamıyo artık, kendi kendine oyalanabiliyor ben de bayaa rahatladım öncesine göre. şimdi tatlandıkça keşke ikiz kalsaydı iki kat tadı olurdu diyorum.

fatoşcum biz de yılbaşına kusmuk temizleyerek ve alt değiştirerek girdik, bütün yılın akıbeti belli oldu :)
firdos, burcu size de günaydınn kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…