ben geldim siz kaçtınız
bugün izmirde çok karanlık ve kasvetli bir hava var gece gökgürültülü yağmur vardı
bebeklerim sabah olduğunu anlamadı sanırım uyuyorlar hala
benimde gribim geçmek üzere daha iyiyim yarında rop için yine hastanedeyiz kanda alacaklar cuma günüde karanın kalça ultrasonu var çıkıktan şüpeleniyorlar inşallah temiz çıkar tek kulağıda testi geçemedi işitme kaybı var dediler ne zormuş Allahım prematüre annesi olmak ama bin şükürki yaşıyorlar hiçisyan etmiyorum herşeyin yoluna gireceği günü bekliyorum 2 yaşında yaşıtlarını yakalar diyor dr lar
eeeeeeeeeeee sizlerden ne haberler var?
gündüzcü hanımlarr gelmiş bile..
Winston nasılsın canım?
Burcu diğer topiğede yazdım,İnşallah bir sorun çıkmayacak.sen içini ferah tut..
kızlar ayımız yakın olan annelere soruyorum,bebişleriniz emeklemeye ya da desteksiz oturmaya başladı mı?ya da ne zaman başlamıştı deneyimli anneler?
bende dönence istiyorum
ama çok pahalılar bunların ucuzu yokmudur?yada 2.el falan
bende soru sormak istiyoruuum. şimdi ben bir yandan da çalıştığım için bazen acaba yeterince ilgilenmiyormuyum diye vicdan azabı çekiyorumm. siz 3 ay civarı uyanık olduğu zamanlarda ne gibi oyun ve aktiviteler yaptırıyordunuz?
günaydın annişler geçmişi okuyamıyorum veletler durmuyo.. 1 sayfayı zor okudum... bizde iyiz evdeyiz hafta başı temizliğim var.. anannemizin yolunu gözlüyoruz bu hafta gelecek inşallah... dün dışarı çıkdık biraz dolaşdık alıveriş yapdık geldi iyi geldi...
burcucum inşallah temiz çıkar testiniz... e küçük doğdular annesi yakalayacaklar tabi yaşıtlarını merak etme sen...
firdocum benimkiler koltukda sıttan destekli düşmeden oturuyolar ama desteksiz oturamıyoruz daha bildiğim kadarıyla 7-8 ay arası oturuyolar...
kirpoşcum.. valla o aylarda oyundan pek anlamıyolar ben dönenceyle oyalıyodum benimkiler çok seviyodu balıkları izlemeyi...yeni yeni gülmeyi öğreniyor işde... 4 aydan sonra gerçekden ilgi bekliyolar ama...
şimdi poklu kızımı temizlemeliyim yoksa zehirlencem....
hepinizi seviyorum....
saol canım iim sen nasılsın??gündüzcü hanımlarr gelmiş bile..
Winston nasılsın canım?
Burcu diğer topiğede yazdım,İnşallah bir sorun çıkmayacak.sen içini ferah tut..
kızlar ayımız yakın olan annelere soruyorum,bebişleriniz emeklemeye ya da desteksiz oturmaya başladı mı?ya da ne zaman başlamıştı deneyimli anneler?
burcucumm inşallah temiz çıkar sonuçların, hiiç kolay deil tabii prematüre annesi olmak, ama sen çoook güçölü bir annesin, eminim hepsinin üstesinden geleceksinis oğluşlarınla :)
dorukcum orda da yazdımmı bilmiyorum ama bayıldımm senin feysteki fotolara. ya nası fit girmişsin doğuma, ben tek bebeyle senin iki katıydım, utandım walla. fotoları kim çektiyse çok güsel pozlar yakalamış.
e o zaman sizin dediğinize göre ben dönence asayım tepesine. ya böyle fiziksel bir oyun fln oynamak gerekiyormu aceba dedim. hep acaba yetiyormuyum sorusu oluyorr zihnimde, ben mi abartıyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?