Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canım sağol iyi olacak inşallah
doruk,firdos,winston sizlerde çok sağolun destekleriniz için iyiki varsınız
geyik paneli akşamları değilmiydi?gündüz ne işiniz var orada? bir o topik bir bu topik kafam karıştı bölündük arkadaşlar

bu bebelerın uyuku sorununu nasıl yapıorsunuz kızlar benımkıler hıc uyumuyolar

çözüm bulursan ne olur banada söyleeeee

kızlar gececiler gündüzcüler diye bişey yok aslında
ben gündüzleri gelemiyorum pek burlara ev yemek iş çocukalr pek msade etmiyo akşamçocukları yatırırken geliyorum kocişte yatmış oluyo çocukların yemek saatine kadar takılıyorum
2 ayrı topikte şöyle
burası sorunlarımızı bebeklerle ilgili konuları paylaştığımız topik diğer topikte adı üstünde geyik topiği kafa dağıtmak için ordan burdan konuşmak için açtık orayı burda anneler sortularını sorsun mesela diğer topikte sadece muhabbet edelim anneler aramızda

çok öptümmmm

burcucum bölünme yok sakın yanlış anlamayınnnn
üsttede belirttim burası annelikle ilgili konular için diğer tarafta kafa dağıtmak için öptümmm

cevap veren arkadaşlarım sağolun...

Nermincim benimkiler destekli oturuyor hala 7,5 aylık olduk bugün...yastıkla falan değil ama sırtlarını bi yere yaslayınca oturabiliyorlar..ama seninkiler desteksiz başlamış..biz geç mi kaldık ya,prematüre doğunca kaygım iki katına çıkıyor???

Canan kim bölünmüş ya,anlamadım ben nolmuş??

şu an çok çok kötüyüm(((
canım arkadaşım gamzemm 6 aylık bebeğini doğum yapmış ve kaybetmiş... az önce haber aldım çok çok çok üzgünüm içim yandı ... allahım sabırlar versin.. resmini face de eklemişdim benimm kızlardan birikucağında ama şimdi kaldırdım((((

offf Allahım sabır versin..çok üzüldüm

ayyyy hamile olduğunu söylediğin günü hatırlıyorum ya gerçekten bende çok üzüldüm allahh sabırlar versin çok zorrr

tatlım benim otururlar merak etme eç kalmış değilller benimkilerde 7 aylıktılar oturdular önce devrim oturdu sonra mustafa oturdu yanına yastık felan koy ide düştüğü zaman çığlık atıp panik yapma kokrmasın bebeler
bi sorun yoktur öylede düşünme hani bebek 1 yaşına gelmiştir hala oturmuyodur bi sorun var olabilir o zaman ama daha 7.5 aylıklar yarın bi bakarsoın oturmaya başlamış biranda oturur yani çocuk anlamazsın
no problemmmmm

yok yok bölünme yok biri yazmış senmiydin gündüzcü anneler gececeianneler diye onu dedim ben bölünmedik te ben daha çok geceleri müsait oluyorum girmeye gündüz fırsatım olmuyo o yüzden geceleri giriyorum dolayısı ile gece girenlerle sohbet oluyo hani sizi kaidye almıyoz gibi olmuşta öyle değil demek istedim

sağol canım..çok pimpirikli oldum,korkuyorum napıyım..2 hafta sonra kontrolümüz var,İnşallah o zamana oturmaya başlarlar..

bende gece pek gelemiyorum,erken yatıyorum..

merhaba arkadaşlar ben geldim....

şöle bir geçmişe baktım

firidoşum,ve kirpim kızlar o topik bu topik aksamcı gündüzcü diye bişey yok

burada bebeklerimizle ilgili bilgileri paylaşıyoruz...geyikleri diiğer topikte yapıyoruz...

o kadar gündüzleri girmek gerçekten zamanla zorlaşıyor ama girdikce burayda oırayada hatta ben mayıs anneleir topimizede yazıyorum....bölünmedik kızlar yaa sadece konuları ayırdık sizde gelin o topiğe geyik yapalımm

benim afacanlar çok afacanlar....bu araa sürekli kapışıyolar birbirlerine vuruyolar...
her dönemi ayrı yaşıyolar 5 gün sonra 21 aya gireceğiz doğumgünümüze 3 ay kaldııı

canomun bu ayda

sağol canım..çok pimpirikli oldum,korkuyorum napıyım..2 hafta sonra kontrolümüz var,İnşallah o zamana oturmaya başlarlar..

bende gece pek gelemiyorum,erken yatıyorum..

bebeler erken yatınca send eyatıyosun maşallah biz 4 de felan yattığımız için baykuş olduk hahaha

pimpirik yapma canım
ben bebekleir konusunda evhamlı olan aannelere yani samimi olduklarıma şunu söylüyorum
siz bebeğiniz üzülmesin diye onu her acıdan koruyosunuz her kötülükten her zarardan endişeden korkudan üşümekten açlıktan vs vs ama büyüyüpta hayata karıştığı zaman el siizn gibi korumuyo aksine hırpalıyo
düşünsene 3-4 sene sonra kreşe gidecek ayakkabıları çözüldümü belki ah canım diye bağlayan olmayacak git sonra gel diyecekler altına kaçırdığı zaman belki ıslak kilotla saatlerce bekletecekler okula başladığı zaman yerlerde sürünerek oyun oynayacaklar tekme yiyecekler mesela kavga edecekler bir kızı secevek kız ona yüz vereyecek yüreği acıyacak neyse olayı çok duygusallaştırmk istemiyorum ama bu huyundan vazgeçmen sana nacizhane tavsiyemdir

annem antepli orada çocukları 3-4 yaşıan geldilermi oyun gibi gösterip 2 erkek çocuğu hadi bi güreşin bakalım kim daha güçlü görelim d,ye oynatırlar mesela
amaç çocuğun kendini korumasını öğrenmesidir yeyzemin oğlu gelmişti antepten erkek kardeşimle yaşıt annem kardeşime hadi bi güreşinde görelim dedi teyzemin oğlu hareket yaptımı kardeşim anne diye ağlaya ağlaya annemin eteğine sarılırdı savunamazdı kendini mesela halbuki bi kaç ay farkla kardeşim büyük bile

şahsi düşüncem önemli olan çocuğu her zarardan korumak değil aksine onu her zarara hazırlamaktır
ben düşen çocuklarıma kucağıma almıyorum mesela susturmak için bişey yok hadi alkış felan diyorum çok ağlamada susuyo bazen bilerek aç bırakıyorum 5 saat mesela acıksın diyorumçünkü çocuk neden yemek yediğinide beilmeli bunu bi doktordanda dinlemiştim ayrıca açlık nedir bilmezse diyo neden yemek yediğini anlamaz diyo o yzüden bırakın acıksınki yemek yemenin ne olduğunu bilsin diyo
çok el bebek yetiştirilen insanların iş hayatında başarılı olmadıklarını gördm mesela veya evlendikleirnde kadın kocaolduklarında sorun yaşadıklarını gördüm kısaca çocuk hayatla yoğurulup pişmeli diye düşünenlerdenim

firodoşcuğum her bebek farklıki cnm yaa benimkiler 6,5 aylıkken oturdular
ama otururlar cnm merak etmee

ayyy birsencim bak heyecan bastı 20 gün kaldı doğumgünümüze yavaş yavaş başlamalıyım
perdelerimi yıkıyayım mutfak dolaplarımı sileyim bide gelecekmisiniz
özellikle istanbulda olanlar
eylül
artvinli
doruk
womenlove
tülin
nero ka
winston

kaldımı başka yazmadığım yawww varsa bend eistanbuldayım desinnnn

kızlar gelecekseniz 2 doğum günü yapıcam pastamı felan ona göre yaptıracam bana bişi söyleyin ltfennnnn

pazar günü kapalı çarşıdan kostüm içine ve süs işine bakacağım açıkca eğer değilse sonraki hafta kocişle gideceğim bebeleri halasına bırakıcam alışverişi de bitirecem gerisi kolay artık hahaha

kızlar bu arada dün realden bebelerime salıncak aldımm89 liraya ilk aldığım gün salıncakta uyudula rbide bugün devrimi ayağımda mustafayı salıncakta uyuttum yalnız biraz tehlikeli bi iş bu salıncak olayı nedne dereniz
mesela slaıncak boşken gidip tutunmaya çalışıyolar tutunup kalmaya çalışıyolar ee salıncakta sabit durmuyo düşürüyo bide özellikle devrim yapıyo mustafayı sallerken önne geçiyo salıncak çarpıyo felan pofffff

canancığım allah izin verirse geleceğiz tabii cnm yaaa..........c.tesimi olacak cnm ???

kızlar ben yavaştan kaçarrr benim kotam çok az aksama giremem şimdi biraz dantel yapayımm

aslıcım Allah sabırversin arkadaşına çok üzüldüm
firdos endişelenme canım bebeklerimiz arasında ikiz olduğu halde bile fark oluyor Almina desteksiz otururken Melis destekli tam dik olarak oturmuyor o yüzden üzülme sakın
canancım kısmet olursa gelmek isterim

aslıcımm çok üzüldüm resmi görmüştümm nasıl heyecanlı tutuyordu bebeği, Allah en kısa zamanda yine nasip eder inşallah.

kızlaaarrr gececi gündüzcü konusu geyikti yauww, biz genelde gündüzleri gelebildiğimizden dedik bunu takılmayınn. ama asıl muhabbet gece dönüyo walla bi yolunu bulup geceye kaymak lasımm

canancım winston afyonda, ooo hepiniz toplaırsanıs süpper bir doğumgünüsü olur walla, çok heyecanlıı son 20 gün, 23 ocak benim de transfer günümdü, benim içinde özel bir günnn.

birsencim sen vınn mı kullanıosun, sabit bir ücret mi ödüosun, kotann nekadar? ben de almayı düşünüyorumda.

hepiniz sağolun arkadaşlar... ama herşey allahdan.. bebeğinde ilk aylarda problem olduğu söylenmişdi sonra bişi yok denildi. demkki bundada var bi hayır.. allahım yeni yılda yeni bir umut göndersin onlara inşallah...
canancım allahdan bi mani çıkmazssa geliriz canım. ama gündümü yapıon akşammı yapıon kafam karışdı nen. hafta sonu ortasımı buda önemli tabi. havanın şartıda önemli ama allahdan bi mani olmazssa gelmek istiyorum muddafayla devrimin yeni yaşında göreyim özledim çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…