burcucumm inşallah temiz çıkar sonuçların, hiiç kolay deil tabii prematüre annesi olmak, ama sen çoook güçölü bir annesin, eminim hepsinin üstesinden geleceksinis oğluşlarınla :)
dorukcum orda da yazdımmı bilmiyorum ama bayıldımm senin feysteki fotolara. ya nası fit girmişsin doğuma, ben tek bebeyle senin iki katıydım, utandım walla. fotoları kim çektiyse çok güsel pozlar yakalamış.
e o zaman sizin dediğinize göre ben dönence asayım tepesine. ya böyle fiziksel bir oyun fln oynamak gerekiyormu aceba dedim. hep acaba yetiyormuyum sorusu oluyorr zihnimde, ben mi abartıyorumki
bu bebelerın uyuku sorununu nasıl yapıorsunuz kızlar benımkıler hıc uyumuyolar
şu an çok çok kötüyüm(((
canım arkadaşım gamzemm 6 aylık bebeğini doğum yapmış ve kaybetmiş... az önce haber aldım çok çok çok üzgünüm içim yandı ... allahım sabırlar versin.. resmini face de eklemişdim benimm kızlardan birikucağında ama şimdi kaldırdım((((
şu an çok çok kötüyüm(((
canım arkadaşım gamzemm 6 aylık bebeğini doğum yapmış ve kaybetmiş... az önce haber aldım çok çok çok üzgünüm içim yandı ... allahım sabırlar versin.. resmini face de eklemişdim benimm kızlardan birikucağında ama şimdi kaldırdım((((
cevap veren arkadaşlarım sağolun...
Nermincim benimkiler destekli oturuyor hala 7,5 aylık olduk bugün...yastıkla falan değil ama sırtlarını bi yere yaslayınca oturabiliyorlar..ama seninkiler desteksiz başlamış..biz geç mi kaldık ya,prematüre doğunca kaygım iki katına çıkıyor???
Canan kim bölünmüş ya,anlamadım ben nolmuş??
sağol canım..çok pimpirikli oldum,korkuyorum napıyım..2 hafta sonra kontrolümüz var,İnşallah o zamana oturmaya başlarlar..
bende gece pek gelemiyorum,erken yatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?