Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

size o kadar özeniyorum ki ne güzel buluşuyosunuz(burda kimse yok en yakın antalya ve ankardakiler var oda 3-4 saat bana(
canan şimdiden kuzucuklarının yeni yaşı kutlu olsun uykulu ve bol mamalı olsun:))

allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor çook(kızımın küvezdeki fotosuna bakıp bakıp ağlarım hala ne kadar kötü günlerdi ama çok şükür benimle şimdi..

aslıcım ALLAH sabır versın ...
gercekten cok üzüldüm rabbim tekrar versın...

canan benimkiler sabit duruyo vidasını takınca sende yanına bir ip gibi bişi yap istersen nacizane fikrim...

firdos canım benimkiler bir anda oturdu daha yeni yani hemn arkasından emeklediler sen bu kadar düşünme canım keyfini cıkar...

kızlardan giremiyorum hiç
gündüz açarsam notebook a saldırıyorlar
e bu saatten sonrada uyku faslı başlıyor sabaha kadar cebelleşiyoruz hala kurtulamadık şu gripten burunlarda tıkanık olunca uyumuyorlar
artık uykusuzluktan ölecem püfff..

ne güzel kımse benı merak etmemıs...

ama ben genede bıraz bahsedeyım gecmısı okuyamadım kusura bakmayın son 1 haftam berbat gectı ıler acısı ıdı kaynanam bızdeydı ne bır yardım ne bır baredak su hıc bısey goremedım bebekelrın ıkısı bırden kuduruordu o gecıp ıcerde yatıordu canıma yettı 3 gun bogacaktım neredeyse kadını devamlı bı laf sokmak devam ıgneleme okadar cok sınırlerımı bozdukı sonnda yatga dustum arkadaslar cok kotu bır haldeyım sınır ve stres tum vucudumu kıtledı oncekı gun sol bagacım tutmadı bugun ıse sag kolum tamamen ıflas durumda kaldıramıorum bısey tutamıorum kullanamıorum o kolumu gecen gunde aynı sekılde bacagımdı dr sen ne yaptın bole dıo sınır stres heryerını ele gecırmıs durumda dıo bole gıdersen ya bu yasta kalp krızı yada beyın kanaması gecırıceksın dıor pısıkologa gıtmemı onerdı en kısa zamanda yasadıgım son 1 yıl kabus gıbıydı zaten uzerıne bırde kaynana ben bıtık durumdayım
ısın kotusu epılepsım tetıklendı sara nobetlerı gecırmeye basladım allah sonumu hayır etsın cok kotu bır durumdayım tek elımle yazmya calısıorum sızlere bakmadan gecemedım
ısın kotu tarafı tek kolla 2 bebege bakmaya calısıorum gorumcemı aradım gelmedı eltım gelmedı kım dost kım dusman anladım kaynım geldı sadece bebekelşre baktı ve az once gıttı
allah kımseyı elden ayaktan dusurmesın cok kotu acıle gıtmek ıstıorum ama esım calısıo suan gececı allahım guc ver bana ya ne oluor bana bole bılmıorumkı olucemmı nedır hıc ıyı degılım bakalım yarın nerem tutulucak sonra küt diye obur taraf...akkınızı helal edın

kızlar çok sağolun..Canan,Birsen,Eylül ve Medine..sizinkiler ya 7 aylıkken oturmuş ya da daha önce..benimkiler tembel çıktı demekki..inşallah sorun yoktur.aslında bu konuyu yazdıktan sonra bakıcımız Kağanımı bıraktı ve desteksiz oturabiliyormuş gördük:)..zamanı var demekki..

Canan yazdıklarında haklısın ama benimki sakınmak değil aslında..sadece küvöz psikolojisine bağlı şeyler..ya sorun kaldıysa,ya şöyle olursa gibi..bebekleri küvöze giren anneler daha iyi anlar beni sanırım.yoksa hiç sakınmam oğluşlarımı..mesela isteyen herkes öpebilir bebeklerimi,tabii hijyen açısından sorun yoksa:)..öyle kalın giydirmem,üşütürler diye tedirgin olmam falan..düşsünler,öyle büyüyecekelr zaten..tek derdim küvözün kalıcı hasar bırakmış olmaması..yine bana vakit ayırıp uzun bir cevap yazmışsın canım benim,sağolasın

ay keşke istanbulda olsamda bende gelseydim doğum gününe..nice senelere inşallah,Maaşallah kuzulara

Berencim nasılsın?

kızzz dur bakalım nereye gidiyon delüüüü:84:...ay söyle gitsin kaynanan,sen herşeyden önemlisin..canım ya ailen uzakta mı onlar gelse...off ya,çok üzüldüm..

kirpoş cnm ben vınn kullanıyorum cnm sınırlı kota cnm.....24 aylık bir anlaşma yaptığımızdan ilk 6 ay 29 tl dediler ama bana hep 20-27 arası geldi....1 kere 27 tl ödedim sonralarda 24-25 bu ayda 23 tl gelmiş bende anlamaıdm aman az gelsinde mühim değil....

sonra kotan ne kadar kalmış herzaman görüyorsun...bağlanmada sorun yok vvınnnn diyeee bağlanıyon

kısacası memnunum ilk 6 ay bitiminde 46 tl mi ne ödeyeceğiz... cnm

ev tlf ve adsl de zaten 50 tl ödüyorduk..üstelk evde olmadığım için 15 gün hiç kullanmıyorduk...

canancığım allah izin verirse geleceğiz tabii cnm yaaa..........c.tesimi olacak cnm ???
size cuartesi yapıyommmm
bekleirm canım çokta memnun olurum
seninde rahmine düşmesini kutları zcanım 1 mumda snein için koyarızzzzz elif için yaniii
sorma vallaha acayip heyecanlı artık şafak sayıyommm
gel aşkım gell bend eirem le bereni merak eidyom koca kız olmuşlardır bu arada senin oto koltukları duruyomu birine vermeyi düşünüyomusun ihtiyacı olan bi arkadaş varda
size o kadar özeniyorum ki ne güzel buluşuyosunuz(burda kimse yok en yakın antalya ve ankardakiler var oda 3-4 saat bana(
canan şimdiden kuzucuklarının yeni yaşı kutlu olsun uykulu ve bol mamalı olsun:))
ay aya ne güzel duaaa özellikle bol uykulu olsunalrrrrr
vidası yok kuuzm yaaa ipte çok sağlam olmaz gibi ama denerim
sende istanbuldasın seni unutmuşum doğumgünümüze davetlisinnnnn

kaç gel ayvrum sende
ben sana bi bakmışsın oturuyor demedimmi çocuklar öyle ya bi bakıyosun bir anda yapmış sen içini ferah tutu boşuna knedini üzme hiçç bişileri yokmuşşşş

ay sabahki sinir harbinden sonra bend emustafayı halaısna gönderdim umarım bu gece güzel bi uyku çekerimmmm
iyi gecelerrrr güzel annelerrr

İyi geceler arkadaşlar.

Biraz geçmişe baktım.Aklımda kalanlara yazayım bari alıntı yapamadım.
Babamız bakıyorda yağıza aman acıktı,aman kustu,yok mıçtı elli kere oturdum kalktım yav

FİRDOS canım aramızda 15 gün var sizinle.Biz daha desteksiz oturamıyoruz.Zamanı gelince herşeyi sırasıyla yapıyorlar aslında.Her çocuk farklı gelişiyor.Bende aman bu tembel yere yatırınca öyle yatıyo diyordum.Şimdi yatırmamla dönmeye başlıyor,yerde yuvarlanıyor,aman bu çocuk basmıyor öğretmediniz basmayı diyorlardı.Şimdi basıyor mesela.Ama dediğin gibi anne olmak zor istemeden endişe ediyor insan.

YAVRUKİRPİ şimdi elifin ayı itibarıyla çok zor tatlım.Ne konuşmadan anlıyor,nede oyundan.Şöyle acuk 5 aylık olsun hele sen ilgilenemesende o ilgilendirir kendisiyle merak etme.

CANAN kız ne zaman doğum gününüz.Senin sıpalar oğlakmı?
Bende istanbuldayım sormuşsun ya kim var diye

BURCU inşallah hayırlı haberler alırsınız canım.

ERENZEYNO sıkma okadar kendini canım ya,herşey olacağına varır.
Kayınvalidende yardım etmeyi bilmiyorsa sen öğret.Teklif et,şunu yapalım de.
Orası tatil köyü değil bilsin oda bir zahmet.

hayatım şimdilik kullanıyoruz arabakoltuğu almadık henüz biliyosun aslında büyük koluklarımız var eşimin bi arkadaşı vermiş ama fazlasıyla büyük sanırım ben üstüne bakdım filan heralde 18 kilo sonrası.. yani selim baba keseyi aç:))) temin edince hemencik yollarım acilmi lazım...?

herkese günaydııınn...
erenzeyno işine karışmak gibi olmasında sen sinir stres olsan hastalıktan ölsen bi yerlerine felç inse bunu kim çekecek????sen ve çocukların neden başkasını kafana takıp hasta oluyosun?sen sanıyo musun hasta olunca millet sana şefkat gösterecek çocuklarına bakacak??unutmaki bir çocuğa annesinden başka kimse ii bakamaz o yüzden silkelen ve kendine gel kimseyi takma 6 aydır tek başına bakmışsın çocuklarına ki en zor dönemlerinde bundan sonrada evvelallah kimseye ihtiyacın olmaz.milleti dert etme düşünme sen kendi sağlığına çocuklarının sağlığına bak.gerisi boş....
kendi ailenden birileri gelsin bu aralar yardıma madem

günaydın kızlar....

Artvinli bizim oğlanlar seninkine çok benziyor,pimpirikliğimizde öyle:)..anam biz bu telaşla çok yaşamayız sana söyliyim..

Canan o gün bol bol foto çekin unutma faceye koyarsın bizde bakmakla yetiniriz napalım:)...demek seninkiler oğlak,vay haline diyim o zaman.kardeşimde oğlak hayatımda bu kadar inatçı,sinirli ve katı birini görmedim..damarları tutunca asla yollarından döndüremiyorsun..

kızlarrr herkese merhaba...dün itibariyle işe başladım..Sabah yedi de başlayıp öğlen 2 de çıkıyorum böcük kızlarım babaanneleriyle iyi anlaşıyo bakalım nasıl olacak..Dün ilk günümdü yorgundum akşam giremedim inş.bu akşam gelicemm..Öledim hepinizi çokkköptmm...

günaydınn kızlarr,

vilcim soın seni gördüm aklımdayken yaziyim hayırlı olsun, nası okkadar erken çıkabiliyosunn? süt izni mi?
erenzeynocum ciddi bir psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum, ama psikiyatr değil psikolog, senin psikiyatri ilaçları kullanman da çok doğru değil bana göre, onlar da tetikleyebilir epilepsini. tabiii bu psikolojik desteği aşlırken fiziksel yükünü de birilerinin hafifletmesi lazım ki bu anca kendi annen olabilir sanırım, mümkün değil mi bir süre yanına gelmesi?
canancımm saol bi mum da bizim rahme düşüşümüze olsunnn
birsencimm benim bu vınn olayında tek tereddütüm onla her bağlanmanda uydu ile iletişime geçtiği için cep tlf kadar radyasyon yayması, ben de çok uzun süreler bağlı kaldığım için ondan korkuyorum, bu konuda bir fikrin var mı?
başka önemli bişi varmıydı yaa, ben hatırlayamadım
firdoscum o topik senin bu topik benim dolaşıyoruz, bana "git çalış" de, iyice laçkalaştımmm

Kirpicim aynı durumdayız..beni bi görsen şok olursun..masamın üstü evrak dolu,bi yandan rapor yazıyorum bi yandan gelecek haftaki seminere çalışıyorum,odaya gelen-giden cabası birde buralara laf yetiştiriyorum:))..ama hadi sen kalk işlerini yap,beni örnek alma sakın..

Bu arada yarın 3 aylık oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…