Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

wavy canım ıyı bak kendıne kız sen onemlısın anne olmazsa kım bakar kız bebıslere kımseler bakamaz o yuzden ıyı olmalıyız canım bırak aglasınlar ben artık umursamıyorum aglıyolar bı baktım gecen gun seda uyumus bırı bı kosede bıuırı kapı dıbınde susmuslar..........hepınızı cok opt ........kızlar dıkkat edın sut koruyoo dıye guvenmeyınnnnnnnnnnnnnn gelır bı bebıs dahaaaaaaaaaaaaa

yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3

benide aranıza alırsınız dimi.. :kedi:

hoşgeldünnn kaydirigubbakcemile5

ben7. ayda oldum...

WAVY, seni okadar iyi anlıyorum kiii.... ama çok normal bu şekilde delirmemiz.. biz eşimle birbirimize giriyoruz hemen hemen her akşam yaşıyoruz bu sorunları.. yaa çok uzun yazamıom şimdi dur ben seni arıyım bugün kızlarım müsade ederse....eyvahedigeldismile

günaydınlarr serpilciğimle giriş yapayım..
cnm ya senin cadılar ne çetin ceviz çıktı beee
kocaya versen nasıl olurlar valla kapıya getirmesinler...

şaka bi yana neden bu kadar huysuzlar ya sen gebeliğinide rahat geçirdin
yoksa demediğin sinir strres halinmi vardı yaa

inş.yaşına girince rahatlarsın...cinnet felan deme haklısın yerden göğe kadar ama bilseler yaparlarmı

elmuallim aplam nasılsın ...bahsetsene biraz kızları tekmi bakıyorsun?nasıl gidiyor..resimlerini gördüm maşallah büyümüşlerrrrrr

doruk canım çok sağol öyle bir geldiler işte:))
Muallimimmm canımm çok sağol. seninkilerde huysuz çok iyi biliyorum. ve sen 3 tane ile baş ediyorsun. bu sıralar bazı başka sıkıntılarımızda var ve herşeyi boşverip yavrularla mutlu olmaya çalışıyoruz ama ne tad ne tuz bırakıyorlar.geçecek bu günlerde dimi aplam yaa.

Kevserim valla şöylşe diyim eşimle daha irbirimize gözünün üstünde kaşın var demişliğimiz yoktu. ama yavrular sağolsun adam sıkıntılı zaten iyice geriyorlar arada üzüyoruz birbirimizi.

Dirim canım çetin cevizde laf mı yaw. öldürdüler beni.. kıs hamileliğim çok rahat huzurlu ve mutlu geçti. yansıtmadıüım hiç bişey olmadı. lahusalık etkiler mi acep yaw

herkese selammm. kusura bakmayın güne karanlık başlattım sizi ama dün yle doldumki eşimde yazık sinirlendi iyi değildi onunlada konuşamayınca dert ortaklarıma yazıverdim. iyiki varsınız. öpüyom hepinizi..

kevser kuş benim bedavam var sende yoksa çaldır kapa:)

Kızlar günaydın,

sizi biraz geçmişe döndüreyim ya ben 30-33. hafta arası 1 kilo aldım ya da almadım, iştahım da kesik bebişin gelişimini olumsuz etkilemez umarım tedirgin oluyorum çok

wavyciim seninkiler beni bile korkutuyor artık, sebepsiz olabilirmi bukkadar huysuzluk yaa, bi sıkıntıları mı var aceba, walla anne olunca sabır taşı oluyor galiba insan, ben şimdi, sizleri okuyunca anlıyorumki ikiz bana 5 beden büyük gelirmiş.

dırımcım geçmiş olsun tekrar umarım hafiflemiştir, dinlenememen de uzatır süreci tabii.

ohh güle güle giysinler işallahhh güzelce duanız okunsunn şimdiden alah kabul etsinn biz hala okutamadık yaa hep bişiler çıkıyoo pöfff

1 seneye kadar vakti var canım kız kardeşim 13 ay sonra oldu sen korun ve panik yapmaa

offf al benden bi tane dahaaa bazen bende beziyorum inan nerden evlendim nerden çocuk yaptım diye başlıyorum isyanaaa

benide ara benideeealsanaalsanasmile
benide ara benideee
Kızlar günaydın,

sizi biraz geçmişe döndüreyim ya ben 30-33. hafta arası 1 kilo aldım ya da almadım, iştahım da kesik bebişin gelişimini olumsuz etkilemez umarım tedirgin oluyorum çok
bebek tam kilo alma zamanında bişey olmaş telaşlanma ama iyi beslenmeye çalışş

aynenn anne = sabır tsşııı

öff kızım hasta dün acildeydik boğazları üşütmüş ateş 39.2 duocid verdi 6 tane günde 2 doz ateşi bi iniyor bi çıkıyor 1 saat önce yoktu şimdi gene yükseldi bide tamol verdi günde 4 kezz

kızlar yorumlarınız için sağolun,demekki hala adet olmamam normalmiş.bekleyelim bakalım,ay İnşallah bir sürprizle falan karşılaşmayızaklinialirimsmile

ya ben çok hastayım valla,fena halde grip oldum.eşim bebişlere dokundurmuyor beni,maske almış onu taktırdı.yatak odasında izole edilmiş şekilde yatıyorum.onlara geçerse diye korkuyoruzmafoldumben.emzirmeyide annem yasakladı sütten geçer diye hemde ilaç alıyorum,canım çok sıkkın..

wavy dırım gercekten huysuz benımkıler bunlar cadı dıyorıum bazen esım zaten cok sık seyahatte ben yalnızım oğlumla bı yardımcım var haftasonu harıc bes gun gelıyo aksam yedıde gıdıyoo ancak bakıyoruz gece yalnızım bı ona bı ona kosuyorum elımde bıberon bazen ıpın ucu kacoıyooo uyanıyolar gelıyolar banada soldan soldan ama saglıklılar ya cok sukur dıyorum...........ya hasta olsalar daha zor........rabbım saglıklı gunler versın......bugun arkadasımın haberını aldım cok uzuldum....esı arabayı denıze surmuşş oğlu ölmüş..........cok zor ya rabbım sıkıntı versmesın gerısı bı sekılde duzelıyoo.................wavycım ınş hersey guzel olucak ......dırım gecmıs olds.........tum ıkız annelerını opt tektek adlarınızı yazamıyorum nolur darılmayın uyutcaz sıkdı cadıları gaz damlaları ıyı oluyoo ........sab damla ıyı geldı benımkılere azda olsa sımdı bıraz daha ıyıyız sıukurr cok sukur..........fısdoz sanada gecmıs ols sutunu mutlaka sag gerı gıder yoksa sutun hasta degıl maskenı tak emzır canım

ablacığım valla tebrik ederim seni...allah güç kuvvet versi sana sağlık versin.....maşallah yaaa....oğlun demek yardımcı oluyor aferim onada valla cadı bile olmasalar 3 çocuk bu kolay değil ben ikisini besle altını al derken 2 saat geçiyor..rabbim hepimizin evladını korusun...herkese sağlık versin

Kızlar günaydın,

canım sıkıntı olduğunu saqnmıyorum. ama yinede beslenmene dikkat et sağlıklı şeyler ye. tarhana çorbası iç hiç bişey canın istemiyorsa onda herşey var. ikiz gebelikte erken doğum olma ihtimali fazla ne kadar iyi beslenirsen o kadar iyi canım. yosa benim gibi fındık kurtlarını doğururverirsin:))

hahay benim cadılar herkesi korkutuyor sanırsam: ama çok fenalar ya ben dirimle konuşurken gıkları çıkmadı. tabi tüm yaramazlıkları yaptılar çantamı bile altüs etmişler. ben de sesleri çıkmasın diye göz yumdum. ne demişler benim çocuğum yapmaz yemez demicekmişsin seni utanbdırırımış çocuk kısmı:))
cananım yarın allah izin verirse seni arıcam canım. yemek falan işine koyulacaüım. bide dirimle fazla çene calmışım başım uğulduyor. çenesi düşük dirim nolcek
cadı ablacım cadı valla bu nesil cadııı.. ben bütün gece bir cerene bir yarene derken paralanıyorum senin işin daha zor 3 bebek 2 koca bebeğin var. allah yar ve yardımcın olsun. geçecek ablacım inşallah öyle böyle gececek inşallah sağlıkla huzurka geçer. i
enee benim teli kapamış buraya koşmuş :))) bende kızları uyuttum. şimdi akşama mama hazırlayacağım..
yemeğim var sayılır aslında ama beni kesmiyor ya. makarna da yapayım çorbada yapsammı. ekşili köftem patlıcan oturtmam var. hahay görende beni oruç snar yaw..

yaptıklarınız yazdıklarınız sadece size yakışır şeyler,

hanımefendinin burda ukalalığıyla senin sinirini bozan bi tek kişi varmış,bak sen
kızım sana ne ukalalık yaptım ben,
ne ukalalığımı ne bilmişliğimi gördüm,
bir önceki sayfalarda benim yazdıklarımı kopyalayıp kendi fikrinmiş gibi yazarken sana ukallaık yapıp kendi alıntılarımı önüne koydum mu bu benim lafım diye,

hamileliğimin ilk haftalarında bir topik açtım,
ilk KK tecrübemdi,
hamileliğim sorunsuz geçti yada reklamsız geçti diyeyim hamdolsun,
noldu bütün hamileliğimi sorunsuz geçirince daha mı az anne oluyorum,
oofff pofff diye sızlanmayınca daha mı beceriksiz daha mı az alkışlanası oluyorum,
ayrıca ukalalık ve çok bilmişlik dediniz,
size mesleğimi,ayda kaç para kazandığımı kimlerin çocuklarını okutup kimlere seminerler verdiğimi,
gittiğim drama atölyelerini,develt sanatçılarından aldığım diksiyon settfikalarını söyledim mi,
size böğrek değil,börek diye yazılır dedim mi,
bu arada siz hiç TDK ya baktınız mı..
işte öyle merkep kalınmıyor,
beğenseniz beğenmeseniz de görseniz görmeseniz de bu eğitimler insana insanlık katıyor,
eşşekler ise okumadıkça daha da eşşek kalıyor..

evlerinde yiyip içtiğim arkadaşlarım oldu,herşey için her an fazla fazla teşekkür etmedim mi,
gelip burda bayıla bayıla anlatıp burda da ayrıca teşekkürlerimi sunmadım mı,
sırf mutlu olsaınız diye Kk da yok ayın annesi yok bilmem ne seçip daha da gururunu okşamadık muı,
helal ,sensiz olmaz,becerikli demedim mi,
iyi de bunların hepsini hepimiz yapıyoruz dediğimde mi bozuluyorsunuz,
ayın yarısını annesiyle geçirip,
kocası geldiğinde de çocuklara sadece kocanın baktığını söyleyenler,
neden sıra bize gelince bir tebrik yok,bir helal olsun yok,bir kutlama yok hiçbişey için..

daha hamileliğinin ilk başında seninle telefonda konuşup doktor tavsiye ettiğim,neyimi gördünüz neyimi duydunuz kardeşim,
ne oldu,ne dedim,
sıkıntılarında mesaj yazmadım mı,üzüldüğümü belirtip dua etmedim mi herkes için..

yok bu topik eskiden de varmış daaa,burası ek gıda topiği olmuştu,üçüncü sayfalardan sırf Hymarrye inat diye getirmediniz mi buralara,

ama şunu söyleyeyim arkamdan konuşlurken bu gurup ile göreüşmek Hymarrye zarar vericek diyen ve burda canım cicim muhabbet edenler var,
burda o topik sadece nette başka hiçbir kendini geliştirme imkanı olmayan ve hayatları orada kendilerini ispatlamak olmuş deyip aranızda canım cicim diye yazanlar var,,

burası bana çok şey kattı,
KK ya tekrar teşekkür ediyorum hepinizin sayesinde,yazılacak daha çok şey var ama herkes burda gıy gıy en az benim kadar cesur edeceğine an az benim kadar erkekçe birbirleri hakkında neler düşündüğünü söylesin bir de bakalım bana arkalardan söyleyenler burda da söyleyebiliyorlar mı..

evet ben bu gurup için fazlayım,
çocuklarıma gerçekten tek başıma bakıyorum,annemin yanına taşınma derdinde değil,annemden uzak olabilme cesaretindeyim,
sabah kalıp çamaşıryıkıyor,öncekileri toplayıp yerleştiriyor,eşimi asssla ve aslllaaa kahvaltısız göndermiyor,akşam eve geldiğinde masamızı hazır bulunduruyorum,
evimi süprüyor,bulaşıklarımı yıkıyor,iki çocuğumu dahergün tek başıma yıkıyorum,
üstelik çocuklarımı ortaya salmıyor,onlara göz-ağız-burun öğretiyor,renkleri gösteriyor,fotoğraf albümlerinde vefaat eden dedelerini gösteriyorum..

şimdi bana dolu dolu mesajlar yazın birbiriniz arkasından düşündüğünüz riyakarca sözlerinizi unutup,
bu yüzden burası bana fazla gerçekten..

kızlar öyle güzel uyumuşlarki,, ben de dalmışım saate bir baktım tam 45 dk. uyumuşum, süper oldu , valla çok iyi geldi:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…