yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3
benide aranıza alırsınız dimi.. :kedi:
ne güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.
kızlar birşey sorucam size.ben doğum yapalı 3 ayı geçti hala adet olmadım..sizde de böyle mi oldu??
dırımım nasıl oldun canım?
Selam kızlar,ben geldim ama kimsecikler yok yine.
Bugün saat 1 de çıktık evden tam 7 de geldik.Yağız hiç uyumamış neredeyse,10dk.bir uyanmış annemi çok yormuş.
Oğllumun mevlüt şekerlerini aldım.Hani şu biberon modelleri var ya ondan,birde sepet aldım.
Mevlüt kıyafetide aldık.Çok şirin ya,papyonu bile var.:ecrin_bebek:
kendimede bayramlık aldım.Ama moralim bozuldu 42 beden olmuşum yav,Kendime şaşırdım,her doğumdan sonra 2 beden artış var bende,sonumuz hayrolsun artıkeyvahedigeldismile
Ama o kadar yorulmuşumki ayaklarım şişmiş resmen.
Havuzlu hana gittik ordan aldım oğlum için herşeyi,ama kürtçü ham daha hesaplı ve daha çok çeşit var bence.Bilginiz olsun.Oğlum ağlıyor,kociş çay bekliyor öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3
1 seneye kadar vakti var canım kız kardeşim 13 ay sonra oldu sen korun ve panik yapmaane güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.
kızlar birşey sorucam size.ben doğum yapalı 3 ayı geçti hala adet olmadım..sizde de böyle mi oldu??
hoş geldin canım aramıza almak nedemek canım. yazdığın sürece aramızdasın demektir
hayırlı olsun cicişler. ben doğumdan sonra 36 bedene düşmüştüm sonra 44 bedene varmak üzereyken bir dur dedim şu an 40 bedenim dahada incem inşallah..
canım emziriyorsan normal bazıları erken bazıları geç oluyor bazılarıda sütten kestiği halde olmuyor benimnki vahim sanırım amaa doktora gitcek vaktim yok ya
herkese selam. ben kafayı yiyorum. bugün kızları camdan batırdım ay nasıl sevindiler iki gündür dışarı çıkmıyorlardı. bende eşimi aradım akşam azcuk bizi dışarı çıkarırmısın dedim. tabi hay hay dedi adacağız. 8 de eve geldi bir lokma bişey attı azına doışarda yeriz bişeycikler dedi. iyi dedim. ay arabaya binince yaren bir başladı maltepeye kadar ağladı yaklaşık 25 dk falan( susmak bilmiyor katışıoyor resmen su veriyorum yok mama yok pışpış şşt şşt yok bütün şebeklikleri yapıyorum yok. neyse indik arabadan park yeri falan armadan ücra bir köşede. kucağa aldığımız gibi sustu. pusete koyunca yine başadı ama görseniz çıban var batıyor bir yerlerine dersin. bütün millet nasıl bakıyor neyse eşim kucağına alduı ben arabayı sürdüm. sonra onuda koyduk arabaya gezdşrdşk sustu eşimde yazık susmuşken biraz gezdirelim çocuk rahatlasın dedi. neyse artık beynimizde açlıktan döndü ben kahvaltı denemeyecek bişeyler duruyorum adam zati aç yemek yiyelim der demez hyine başladı ama ne ağlama. bizde hadi eve dedik ama eşim nasıl sinirlendi onu ilk kez öyle gördüm arabya bindik ağlamaya devam o ağladıkca cerende hırçınlaşıyor oda basıyor yaygarayı. evemi geldik nasıl geldik bilmiyorum resmen ömrümden ömür gitti. ve eve gelince uymak istemedi oynamak istedi. yaklaşık 10 dk önce uyutabildim. ve eşim yazık sinirden iştahı gitti aç aç yatı. ve bend açım hala. ban günde bir oğün yeter olacak yakında. kızlar alalhın gücüne gitmesin ama bazen yaşamak istemiyorum ben ya. inanın hayatoımdan bezdim. 7 / 24 ayaktayım toplasan 2-3 saat uyku ve sürekli ağlayan huzursuz yavrular. kebvser canım psikoloğa birlikte gidelim yoksa manşet olacağım cinnet geçiren anne diye:gitme:
benide ara benideeealsanaalsanasmilehoşgeldünnn kaydirigubbakcemile5
ben7. ayda oldum...
WAVY, seni okadar iyi anlıyorum kiii.... ama çok normal bu şekilde delirmemiz.. biz eşimle birbirimize giriyoruz hemen hemen her akşam yaşıyoruz bu sorunları.. yaa çok uzun yazamıom şimdi dur ben seni arıyım bugün kızlarım müsade ederse....eyvahedigeldismile
benide ara benideeedoruk canım çok sağol öyle bir geldiler işte:))
Muallimimmm canımm çok sağol. seninkilerde huysuz çok iyi biliyorum. ve sen 3 tane ile baş ediyorsun. bu sıralar bazı başka sıkıntılarımızda var ve herşeyi boşverip yavrularla mutlu olmaya çalışıyoruz ama ne tad ne tuz bırakıyorlar.geçecek bu günlerde dimi aplam yaa.
Kevserim valla şöylşe diyim eşimle daha irbirimize gözünün üstünde kaşın var demişliğimiz yoktu. ama yavrular sağolsun adam sıkıntılı zaten iyice geriyorlar arada üzüyoruz birbirimizi.
Dirim canım çetin cevizde laf mı yaw. öldürdüler beni.. kıs hamileliğim çok rahat huzurlu ve mutlu geçti. yansıtmadıüım hiç bişey olmadı. lahusalık etkiler mi acep yaw
herkese selammm. kusura bakmayın güne karanlık başlattım sizi ama dün yle doldumki eşimde yazık sinirlendi iyi değildi onunlada konuşamayınca dert ortaklarıma yazıverdim. iyiki varsınız. öpüyom hepinizi..
kevser kuş benim bedavam var sende yoksa çaldır kapa:)
bebek tam kilo alma zamanında bişey olmaş telaşlanma ama iyi beslenmeye çalışşKızlar günaydın,
sizi biraz geçmişe döndüreyimya ben 30-33. hafta arası 1 kilo aldım ya da almadım, iştahım da kesik bebişin gelişimini olumsuz etkilemez umarım tedirgin oluyorum çok
wavyciim seninkiler beni bile korkutuyor artık, sebepsiz olabilirmi bukkadar huysuzluk yaa, bi sıkıntıları mı var aceba, walla anne olunca sabır taşı oluyor galiba insan, ben şimdi, sizleri okuyunca anlıyorumki ikiz bana 5 beden büyük gelirmiş.
dırımcım geçmiş olsun tekrar umarım hafiflemiştir, dinlenememen de uzatır süreci tabii.
canancım geçmiş olsun,salgın var herhalde dikkatli olun kızlar.
wavy dırım gercekten huysuz benımkıler bunlar cadı dıyorıum bazen esım zaten cok sık seyahatte ben yalnızım oğlumla bı yardımcım var haftasonu harıc bes gun gelıyo aksam yedıde gıdıyoo ancak bakıyoruz gece yalnızım bı ona bı ona kosuyorum elımde bıberon bazen ıpın ucu kacoıyooo uyanıyolar gelıyolar banada soldan soldan ama saglıklılar ya cok sukur dıyorum...........ya hasta olsalar daha zor........rabbım saglıklı gunler versın......bugun arkadasımın haberını aldım cok uzuldum....esı arabayı denıze surmuşş oğlu ölmüş..........cok zor ya rabbım sıkıntı versmesın gerısı bı sekılde duzelıyoo.................wavycım ınş hersey guzel olucak ......dırım gecmıs olds.........tum ıkız annelerını opt tektek adlarınızı yazamıyorum nolur darılmayın uyutcaz sıkdı cadıları gaz damlaları ıyı oluyoo ........sab damla ıyı geldı benımkılere azda olsa sımdı bıraz daha ıyıyız sıukurr cok sukur..........fısdoz sanada gecmıs ols sutunu mutlaka sag gerı gıder yoksa sutun hasta degıl maskenı tak emzır canım
canım sıkıntı olduğunu saqnmıyorum. ama yinede beslenmene dikkat et sağlıklı şeyler ye. tarhana çorbası iç hiç bişey canın istemiyorsa onda herşey var. ikiz gebelikte erken doğum olma ihtimali fazla ne kadar iyi beslenirsen o kadar iyi canım. yosa benim gibi fındık kurtlarını doğururverirsin:))Kızlar günaydın,
sizi biraz geçmişe döndüreyimya ben 30-33. hafta arası 1 kilo aldım ya da almadım, iştahım da kesik bebişin gelişimini olumsuz etkilemez umarım tedirgin oluyorum çok
hahay benim cadılar herkesi korkutuyor sanırsam: ama çok fenalar ya ben dirimle konuşurken gıkları çıkmadı. tabi tüm yaramazlıkları yaptılar çantamı bile altüs etmişler. ben de sesleri çıkmasın diye göz yumdum. ne demişler benim çocuğum yapmaz yemez demicekmişsin seni utanbdırırımış çocuk kısmı:))wavyciim seninkiler beni bile korkutuyor artık, sebepsiz olabilirmi bukkadar huysuzluk yaa, bi sıkıntıları mı var aceba, walla anne olunca sabır taşı oluyor galiba insan, ben şimdi, sizleri okuyunca anlıyorumki ikiz bana 5 beden büyük gelirmiş.
dırımcım geçmiş olsun tekrar umarım hafiflemiştir, dinlenememen de uzatır süreci tabii.
cananım yarın allah izin verirse seni arıcam canım. yemek falan işine koyulacaüım. bide dirimle fazla çene calmışım başım uğulduyor. çenesi düşük dirim nolcekohh güle güle giysinler işallahhh güzelce duanız okunsunn şimdiden alah kabul etsinn biz hala okutamadık yaa hep bişiler çıkıyoo pöfff
1 seneye kadar vakti var canım kız kardeşim 13 ay sonra oldu sen korun ve panik yapmaa
offf al benden bi tane dahaaa bazen bende beziyorum inan nerden evlendim nerden çocuk yaptım diye başlıyorum isyanaaa
benide ara benideeealsanaalsanasmile
benide ara benideee
bebek tam kilo alma zamanında bişey olmaş telaşlanma ama iyi beslenmeye çalışş
aynenn anne = sabır tsşııı
öff kızım hasta dün acildeydik boğazları üşütmüş ateş 39.2 duocid verdi 6 tane günde 2 doz ateşi bi iniyor bi çıkıyor 1 saat önce yoktu şimdi gene yükseldi bide tamol verdi günde 4 kezz
cadı ablacım cadı valla bu nesil cadııı.. ben bütün gece bir cerene bir yarene derken paralanıyorum senin işin daha zor 3 bebek 2 koca bebeğin var. allah yar ve yardımcın olsun. geçecek ablacım inşallah öyle böyle gececek inşallah sağlıkla huzurka geçer. iwavy dırım gercekten huysuz benımkıler bunlar cadı dıyorıum bazen esım zaten cok sık seyahatte ben yalnızım oğlumla bı yardımcım var haftasonu harıc bes gun gelıyo aksam yedıde gıdıyoo ancak bakıyoruz gece yalnızım bı ona bı ona kosuyorum elımde bıberon bazen ıpın ucu kacoıyooo uyanıyolar gelıyolar banada soldan soldan ama saglıklılar ya cok sukur dıyorum...........ya hasta olsalar daha zor........rabbım saglıklı gunler versın......bugun arkadasımın haberını aldım cok uzuldum....esı arabayı denıze surmuşş oğlu ölmüş..........cok zor ya rabbım sıkıntı versmesın gerısı bı sekılde duzelıyoo.................wavycım ınş hersey guzel olucak ......dırım gecmıs olds.........tum ıkız annelerını opt tektek adlarınızı yazamıyorum nolur darılmayın uyutcaz sıkdı cadıları gaz damlaları ıyı oluyoo ........sab damla ıyı geldı benımkılere azda olsa sımdı bıraz daha ıyıyız sıukurr cok sukur..........fısdoz nada gecmıs ols sutunu mutlaka sag gerı gıder yoksa sutun hasta degıl maskenı tak emzır canım
enee benim teli kapamış buraya koşmuş :))) bende kızları uyuttum. şimdi akşama mama hazırlayacağım..ablacığım valla tebrik ederim seni...allah güç kuvvet versi sana sağlık versin.....maşallah yaaa....oğlun demek yardımcı oluyor aferim onada valla cadı bile olmasalar 3 çocuk bu kolay değil ben ikisini besle altını al derken 2 saat geçiyor..rabbim hepimizin evladını korusun...herkese sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?