Günaydın herkese
.
Biz bugün oğlumla erkenciğiz sabah 8 de açtı gözlerini,anca uyutabildim.sempatiksalakcinni
Bugn eşimle eminönüne gidicez(tabi eğer kalkarsa uykudan)ben daha yağıza mevlüt yapmadım çok küçük büyüsün dediler,bayramdan sonraya kaldı.Mevlüt için şeker vs.birşeyler bakıcaz,birde yağıza badi mevlüt için kıyafet vs. bakarız.
DIRIM canım tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin.Yanında annen varmı,bu halde yanlız çok zor oğlanlara bakmam.
YAVRUKİRPİ naber canım ya,hiç göremiyorum artık seni.Dün aklımdan geçtin acaba dedim doğummu yaptı.
Kızlar sabah oğlumu uyutmaya çalışırken,dedim geçen sene bu zamanlar oğlumun hayalini kuruyordum bu sene kollarımda çok şükür.
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Kimseye evlat acısı hiç yaşatmasın.Hele benim gibi 3 yavrusunu toprağa vermeyi kısmet etmesin yaşatmasın,en acısı bu olsa gerek.Aframı hiç göremedim onun sıkıntısı üzüntüsü içimden hiç çıkmıyor.oğluma baktıkça acım dahada artıyor.oğlumdan önce ben bu kadar yanmamışım evlatlarıma diyorum.Annelik çok başka çooook.
Artvinlim günaydın canım,
Ben henüz doğurmadım şükür, 33'ü bitiriyoruz, benim artık yazacak yerim kalmadı :çok üzgünüm: ondan pek takılmıyorum. hamilelik grubu çöktü gibi bişey oldu, takılan yok, e annede olamadık henüz buralara terfi etmedik, ortada kaldık böyle, neyse artık anne olana kadar idare edin de buraya geliim bari :)
Canım Allah'a şükür ki oğlun yanında, en azından sana diğerlerinin acısını bi nebze unutturdu, ya o da olmasaydı, daha çok gençsin bir bakarsınki 2. de 3. de gelivermiş zamanla.
Artvinlim günaydın canım,
Ben henüz doğurmadım şükür, 33'ü bitiriyoruz, benim artık yazacak yerim kalmadı :çok üzgünüm: ondan pek takılmıyorum. hamilelik grubu çöktü gibi bişey oldu, takılan yok, e annede olamadık henüz buralara terfi etmedik, ortada kaldık böyle, neyse artık anne olana kadar idare edin de buraya geliim bari :)
Canım Allah'a şükür ki oğlun yanında, en azından sana diğerlerinin acısını bi nebze unutturdu, ya o da olmasaydı, daha çok gençsin bir bakarsınki 2. de 3. de gelivermiş zamanla.
çok geçmiş olsun Dırımkızı,iki tane ikiz anneler sayfası olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum bazensempatiksalakcinni.bende nezle oluyorum galiba,annemde nezle.napıcaz bilmiyorum,eğer eşimde olursa bebeklere kim bakacak bilmem..
amanda aman mevlüt hazırlıklarımı yapılırmış bide diosun büyüsün artık bak koca delikanlı oldu annesi:)Günaydın herkese
.
Biz bugün oğlumla erkenciğiz sabah 8 de açtı gözlerini,anca uyutabildim.sempatiksalakcinni
Bugn eşimle eminönüne gidicez(tabi eğer kalkarsa uykudan)ben daha yağıza mevlüt yapmadım çok küçük büyüsün dediler,bayramdan sonraya kaldı.Mevlüt için şeker vs.birşeyler bakıcaz,birde yağıza badi mevlüt için kıyafet vs. bakarız.
DIRIM canım tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin.Yanında annen varmı,bu halde yanlız çok zor oğlanlara bakmam.
YAVRUKİRPİ naber canım ya,hiç göremiyorum artık seni.Dün aklımdan geçtin acaba dedim doğummu yaptı.
Kızlar sabah oğlumu uyutmaya çalışırken,dedim geçen sene bu zamanlar oğlumun hayalini kuruyordum bu sene kollarımda çok şükür.
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Kimseye evlat acısı hiç yaşatmasın.Hele benim gibi 3 yavrusunu toprağa vermeyi kısmet etmesin yaşatmasın,en acısı bu olsa gerek.Aframı hiç göremedim onun sıkıntısı üzüntüsü içimden hiç çıkmıyor.oğluma baktıkça acım dahada artıyor.oğlumdan önce ben bu kadar yanmamışım evlatlarıma diyorum.Annelik çok başka çooook.
sağol canım inşallah güzel gelir sonuçlar..burcin cnm hoşgeldin....demek kontrolleriiniz oldu
bende kan alınırken fena olurum ama bizde baba girmez kan işlemlerine ödlek çünki alır çocukları çıkar
neyse sonuclar güzel gelsinde gerisi boş
demek yalova dönüm oldu hee yıllar sonra da beni hatırlarsın işte böyle bir çatlak vardı dersin
kankalarımda kankan oldu..ama yanarım yanarım da oraya kadar gelip sizin orada oturmadım...
canım iki çocukla anca bu kadar vakit ayırabiliyorum size aklım buralarda ama..Saat 9,30 da yağızı uyutucam diye gittim odaya,aman o uyumamış beni uyutmuş sıpa.Babamız bakmış saolsun.Bir uyandım saat gecenin 1 i olmuş.Daha mutfaktaki bulaşıklarım bile duruyor.akannehir.
Ay bende çok tembeloldum ya,valla tek çocukla yetişemiycem neredeyse ev işlerine,kendimi unuttum zaten.Benide götürün giderken bir psikoloğa olurmu.
CANANCIM nice nice sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum Eşinle kızınla oğlunla canım benim.
O sıcak ve samimi sohbetlerimiz hep ama hep olsun inşallah.Temiz kalpli arkadaşım benim iyiki seni tanımışım olumunekankayizsmile
BURCİN canım nerelerdesin sen ya,Özlettin kendini gel artık sık sık buraya.Kuzular nasıl,inşallah sonuçlardan hayırlı haberler alırsınız.Çınar oğlanda erkekliğe adım atar.
Canım bayramda gelmek istiyordum bursaya,hamileliğimden beri hep evde çok sıkıldık artık eşimle.Erkek kardeşiminde kız isteme ve hayırlısıyla sözü olacak bayramda bursada çok istiyorum.Ama yağız daha çok küçük yolda nasıl olacak,otobüsler klimalı,bursada kayınvalidemlerin ev bayramda çok kalabalık oluyor gelen giden malum.Eşim gitmeyelim diyor banada mantıklı geliyor.Bakalım hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun inşallah.
KEVSERCİM canım evet ya,bursada akraba olarak yok yok bizim valla.Başta eşimin ailesi orada.
Ama ben bu sıpayla avm gidince bile durmuyor daha çok küçük ondan heralde.Şöyle 6 7 aylık olsaydı daha rahat ederdik heralde.
ahh canım yaa çok geçmiş olsun çooookk..günaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
artvinli cnm bana sorarsan bu bayram otur evde evet ali daha küçük otobüslerde zor olur..artı kalabalığa gidecem diyorsun ..çocuk mikrop kapar kimse seni dinlemez gelen eline alır öper mıncıklar....
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3Burçin, sağol canım bilmişliğin içinlaelaelaelaelae şaka şaka, estf. canım, hepimiz birbirimizin bozulan psikolojisin bi şekilde düzeltmeye destek olmaya çalışıyoruz, (benim bilmişliğine ukala tavırlarına kızdığım kişiyi biliyorsun) normalde hiç böyle olmamıştım ama 9 ayda bir olması normal heralde, ertesi gün kendime geldim tabi kızımın içimi ısıtan yakan çığlık çığlığa gülüşleriyle canlarım benim onlar iyiki varlar, herşeye bedeller...
" demiyorlar mı gırtlaklayasım geliyo... uyuzlarrr
maşallah ali yağıza..Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah canım..sağlıklı uzuuuuunnbir ömür diliyorum size..bakarsın ilerde bir kardeşi olur yağızımızın..Günaydın herkese
.
ne demek canım gel sen ne zaman istersen..şimdiden tecrübelerden faydalan..Artvinlim günaydın canım,
ben diğer tarafa da uğruyorum ama buranın sohbeti bi başka..çok geçmiş olsun Dırımkızı,iki tane ikiz anneler sayfası olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum bazensempatiksalakcinni.bende nezle oluyorum galiba,annemde nezle.napıcaz bilmiyorum,eğer eşimde olursa bebeklere kim bakacak bilmem..
canın nereye isterse oraya, istersen ikisine de tatlım..nerede rahat edersen orda ol..Katılıyorum..Nereye yazacağımı kestiremiyorum kızlar
canım arkadaşımm ince düşüncelimmm çok ama çok teşekkür ederimmmm hakkın ödenmaz vallahaKANKAM CANANA İYİKİ DOĞDUN CNM BENİM
çook teşekkür ederim canımmmSaat 9,30 da yağızı uyutucam diye gittim odaya,aman o uyumamış beni uyutmuş sıpa.Babamız bakmış saolsun.Bir uyandım saat gecenin 1 i olmuş.Daha mutfaktaki bulaşıklarım bile duruyor.akannehir.
Ay bende çok tembeloldum ya,valla tek çocukla yetişemiycem neredeyse ev işlerine,kendimi unuttum zaten.Benide götürün giderken bir psikoloğa olurmu.
CANANCIM nice nice sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum Eşinle kızınla oğlunla canım benim.
O sıcak ve samimi sohbetlerimiz hep ama hep olsun inşallah.Temiz kalpli arkadaşım benim iyiki seni tanımışım olumunekankayizsmile
BURCİN canım nerelerdesin sen ya,Özlettin kendini gel artık sık sık buraya.Kuzular nasıl,inşallah sonuçlardan hayırlı haberler alırsınız.Çınar oğlanda erkekliğe adım atar.
Canım bayramda gelmek istiyordum bursaya,hamileliğimden beri hep evde çok sıkıldık artık eşimle.Erkek kardeşiminde kız isteme ve hayırlısıyla sözü olacak bayramda bursada çok istiyorum.Ama yağız daha çok küçük yolda nasıl olacak,otobüsler klimalı,bursada kayınvalidemlerin ev bayramda çok kalabalık oluyor gelen giden malum.Eşim gitmeyelim diyor banada mantıklı geliyor.Bakalım hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun inşallah.
KEVSERCİM canım evet ya,bursada akraba olarak yok yok bizim valla.Başta eşimin ailesi orada.
Ama ben bu sıpayla avm gidince bile durmuyor daha çok küçük ondan heralde.Şöyle 6 7 aylık olsaydı daha rahat ederdik heralde.
gel aanam takıl bize ille doğum yapcan diye kuralımız yokkiiiArtvinlim günaydın canım,
benimde kociş öyle yaa sözüm ona beni uyutacak televizyon sonses bebeklerin ağlamaları cabasıı uyku haram yaniiiamanda aman mevlüt hazırlıklarımı yapılırmış bide diosun büyüsün artık bak koca delikanlı oldu annesi:)
geçen akşam benimde aklıma geldi. geçen sene ramazanda aklımın ucundan geçmezdiseneye iki kızımın olacağaı hamdolsun rabbime bizleri anneliğe layık görüp bu yavruları nasip etti...
DIRIM anneler ve kocalar bazen böle yapıolar yaa..benimkide dün hastayım çok kötüyüm die aradım bana dioki nie hasta oldun çocuklara kim bakacak şimdiklava:bizde ilerde çocukalrıma böle olurmuyuzki?kafamçokkarıştı
öhö öhö.. başlıyorummm.. hazır dırımım hastayken ben devraldım onun hamaratlığını : sabah kızların kahvaltısnı yaptırdım, bıraktım kendi hallerine sesli oyuncaklarla falan baya kendilerini oyalıyorlar artıkın.. sonra hemen mutfağa girdim, blaşıkmakinamı yerleştirdim, kirlileri koydum, mutfağı tezgahı çam.suyuyla sildim ohh miss içim açıldı, sonra çamaşır attım makinaya dünden kuruyanları topladım, kızlar kaka yapmış altlarını yıkadım üstleri kahvaltı sonrası çok battığı için pekmezli mekmezli üstlerni değiştirdim, tekrar onlara oyun kurdum, sütçüm geldi 4 kilo aldım kaynattım, yoğurt mayaladım kuzularıma tek yedikleri şey o şimdilik. sonra baktım uykuları var iki salladım ikisini de ayrı ayrı uyudular 30 dk. sonra uyandılar, sonra yine onları attım oyuncakların içine, süpürge yaptım ilk kez evde yalnızken.. baştan korktular ama sonra arkasında gezmeye başladılar süpürgenin tırıl tırıl sonra sildim yerleri çam.suyuyla, çamaşırları astım, yenileri attım, bu arada saat 2,5 oldukızlar ağlamaya başladı uyku diye, hemen yıkadım ikisini de banyoda. zaten yasttığı görür görmez uyudulaar, onlar uyurken çamaşırları katladım, ütülevnecekleri ayırdım... ohh ne çok iş yaptım kendime geldim yaw, ama çok yoruldum. eee vücut hamladı tabi 1 senedir doğru düzgün ev işi yapamadım ki yok hamişlik yok gaz .. hayat normale dönmeye başlaı şükürler olsun. şimdi uyanınca onlar toz alıcam tv ye beni yıka yazacak kadar toz birikmiş :kedi: sonra da yemek yapıcam, aman ne yemek yapayım diye düşünmekten kocarmış kadınlar doğru galiba..
muallimim gelmiş hoş gelmiş .. ama kaçırmışım yaartvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar
ohh süpper olmuş:))günaydın.....
dırımcım aynen bende senin gibi yattım akşam 10da ohhh bi güzel uyudum sağolsun kociş sahurunu kendi hazırlamış yemiş bebeleri yedirmiş bi uyandım saat 5.5 kalk kaşk dedim eşime sahur geçmiş nie uyudun :) dedi ohooo biz hallettik oişi ayyy ne mutlu oldum insanın deliksiz uyuması ne güzel biraz süt sağıp vurdum kafayı yattım taki 7.5 da beren sinyal verene kadar....
bu arada çok çok geçmiş olsun kuzum ya neyse adette olduysan biraz daha hafifler sıkıntıların...
artvinli çizelgen hayırlıolsun...yağızıda takip etcez nihayet:)
el muallim ablacım günaydın sanada.....
dün gece bizdede benzer bir kabus vardıdırımım Allah şifa versin, ii olmuş dinlenmişsin.. ben dün gece resmen sinir krizi geçirdim, bu damla varya tam iftatr saati bi başladı 11 e kadar ne uyku ne huzur.. salla salla salla koptu belim bacağım sabahın 7 sinden beri öldüm ya, ve çıldırdım o bağırdıkça ben de ona bağırdım yavrum çok korktu, daha çok ağlamaz mı, eşim de çağla yı uyutmaya çalışıordu gelip alamadı yavrumu elimden utanmasam dövecektişm ya, resmen aklım çıktı yerinden, sonra bende başladım ağlamaya ama ne ağlamak, bütün gece o da ben de iç çekerek uyumuşuz.. offf çok üzüldüm çooook
canım dikkat et ishal pişik yapıyor hemencik. altılarını her alışta yıkamanı ve buğday nişastası sepmeni tavsiye ederim pişiği engelliyor. biz çok çektik. şimdi böyle engelliyorum..ev aldı başını gidiyo, çağla sabahtan beri 3.ye sıçıyo, ishal olmuş kuzum dişlerden diyo dr. offff... öyle böyle sıçmak değil yer gök bok oluyo :2:
burçin kız taktiğin işe yarayacak sanırsam allah razı olsun.canım başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin..
olsun canım zaten dediğin gibi sık sık giremiyorum..ben yazı bitirmeden doya doya gezmenin peşine düştüm..muazzam yorucu ama bi o kadar da keyifli oluyor..iyi ki yalova konusunda beni cesaretlendirdin..o gün dönüm noktam, miladım oldu valla..
yolladın şabanı işe gelirsin tabiii :))
canım ben aldım oto koltuklarını maxi cosi nin tobi modelini aldım benimkilere..kızımın kemerler ama tüm kemerlerle bağlanmakla problemini saymazsak çok rahatlar..ve wavy nin de dediği gibi ön koltukta oturmak süpermiş..çok özlemişim çoookk..
mantar üşütmekten de olur mu acep?bence uzatma git bir doktoraaaaa..
artvinli eveeettt geldiğinde haberdar et bizi seni bi ağırlayalım yağız delikanlımızla birlikte inşallah..
ayy kolik demeee..beni neden demiyosun kız..tamam 6 ay sürmedi belki ama ben de 4,5 - 5 ay ağladım inledim mahvoldum ne çabuk unuttun..ayy kimsenin çocuğu kolik falan olmasın..hele bizimkiler gibi ikisi birden hiç olmasın..ayy her açıdan seçilmiş anneyiz kız biz :))
ev işi çok sıkıyo canımı yaa..baktım bi kaç tane ama gezemedim daha kısmet olmadı..yarın gidicem birine kısmetse..ama aradığım kriterlerde evlerin kirası sizin o taraflarda çok pahalı..benim ödediğim paraya çok zor..bakalım..kısmet artık..
ayy maşallah hepinizeee..
afferin sanaaaa..yıkarsın tabi ben lavaboda yıkıyorum gündüz 3-5 kez valla..çok pratik oluyor ama iyice hareketlendiler ellerim titriyor bi yandan da kimi zaman..zamanla daha neleeeerrr neleeerrrr başaracaksın gör bak..
hoşbulduk canım..inşallah bolca gelirim artık..
ayy süper bi duygu harikaaa :)) ama o kadar alışmışım ki valla gözüm hep arkada..boynum tutulacak, midem bulanıyo kimi zaman :))
ahh benim ayşenurun çınara eziyeti bu anlattığın..ben şöyle aştım canım : ayşenur çığlığı basınca ben çınara "aaa ne komik bağırdı prensesimiz dimi..hadi biz de ona aguuuu diyelim paşam" vs diyodum hep ve yüksekçe bir ses tonuyla hep gülerek..yılmadan usanmadan yaptık bunu haftalarca, çünkü senin durumdan farklı ayşenur bağırınca çınar bana dudak büküp ağlıyordu ben bağırdım zannedip..şimdi ayşenur basınca çığlığı paşam "aguuuuu" diyor :))
yapma kevser yapma lütfeeenn..kendini yıpratıyorsun bak..bizim hayatımız bu..artık kabullen ve bulunduğun durumu keyifli hale getirmeye çalış..benim gibi yap..çıkar zıvanadan kendini gel bizimle dükkana..sana telefonda da söyledim..1 gün ağlarlar 2 gün ağlarlar sonra alışırlar..bir de tek tip davran onlara..kurallarını bilsinler..bir gün kızdığına yarın gülümseme..neyse bana düşmez sana bilmişlik taslamak ama gel yanımıza olur mu..?bak ben ilk çıktığımda gece 10da koşa koşa eve gidip yıkamak ve saatlerce ayağımda sallamak zorunda kalmıştım..artık bitti feryat figan halleri..acıktıklarında ve çok uykuları geldiğinde gecemi de sohbetimi de mahvediyolar ama ben alıştım galiba artık manyaklıklarına tostoslarımın :))
becerememekle ilgili değil canım..ben de düşünüyorum destek almayı manyak değilim, deli hiç değilim..ama ihtiyacım var..hiç bişey değilse kendim için bişeyler yapmam lazım artık ve yapıcam da..spora başlıcam ramazan sonu ve terapiye gidicem..gel ikisine de benle..
kızlar bugün rutin kontrol gereği kan ve idrar tahlillerimiz yapıldı..ayy ne ağladı ayşenur kan alınırken içim acıdı, çınar hiç ağlamadı çocuğun içine battı diye ben ağladım..anne olmak gerçek delilik ama hayatımda yaptığım en güzel şey..
tahlillerimiz normal çıkarsa inşallah ramazan sonrası hemen sünnet ettiricem çınarı..bakalım hayırlısı..
ben minicikken bile lavaboya havlu serip yıkıyordum. poposunuda bazen küvette duş başlığını küvetin içine koyuyordum yukarıya fıskiye yapıyordu üzerine tutup yıkıyordum. elini korkak alıştırma şeker:))Saat 9,30 da yağızı uyutucam diye gittim odaya,aman o uyumamış beni uyutmuş sıpa.Babamız bakmış saolsun.Bir uyandım saat gecenin 1 i olmuş.Daha mutfaktaki bulaşıklarım bile duruyor.akannehir.
arkadaşımı rahat bırak pis gripppgünaydınlarrr çok fenayım 4 yıldır astım tedavisi görüyorum bir kere nefes darlığı yaşamadım ben
ve bu gece hiç uyuyamadım..nefes alamıyorum...ağzımdan nefes aldım hep....ama yook burnumun tek tarafı akıyor akmayan taraf ise yanıyor ....sabah 5 den beri ayaktayım eczaneler açılır açılmaz annemi yollayacağım bu taraz ataklar için ilacım varmış recetemde gördüm...
bide vicks alacağım en büyük ilacım o olsaydı burnum şıp diye akardı...sabah kaynar su ile banyo yaptım yok her yerim ağrıyor zor geçireceğim bu hastalığı anladım...bide artık ay sonu geldi mevsim geçisi yaşayacağız oda tetikliyor olabilir.....
artvinli cnm bana sorarsan bu bayram otur evde evet ali daha küçük otobüslerde zor olur..artı kalabalığa gidecem diyorsun ..çocuk mikrop kapar kimse seni dinlemez gelen eline alır öper mıncıklar....
offff ne diyim bize en yakın annelerimiz olduğu için beklentilerimizde fazla oluyor ve bu nedenle herşey batıyor. sanırım biraz naz etmek biraz pof poflanmak istiyoruz hasta olunca nazımızda onlara geçiyor karşılığını bulamayıncada hayal kırıklığıayyy kızlar hala çok fenayım annemi 9 kadar uyuttum sonrada kalk annem ölüyorum ilaçlarımı al dedim..mıkır mıkır gitti çocuklar kalktı allahım çocuk anlarmı hastamısın
kahvaltı hazırladım annem gelene kadar yedirdim.....
ben ne zaman hasta olsam annem kendine bişey çıkarır yıllardır ayağında iyi olmayan bir yara için bilmem kaçıncı kez doktordan randevu almış...tam ialçları içtim gevşedim uykusuzum annem gitti doktora...çocuklar durmuyor .üstüme çıkan ağlayan...çıldırdırım.....elimde olmadanl uyumuşum o ara gitmişler portmantoyu dökmüşler annem geldi allahım bu evin hali ne yok...öldünmü sen neden bakmıyorsun...dedim anne hasta kelimesi sana ne ifade ediyor..allah aşkına yaaa.....
sözde çocukları uyutacak bağrıyo çağrıyo....durmuyolar...inanamadım yaa iki çocuğa bakıp dünyanın işini yapıyorum ben annem uyutamadı....kalktık yataktan sırtım terli aldım çocukları ömerin üzeri ıslak suratına baktım..hava çok sıcakbişey olmaz dedi ya...anne hava sıcak ama ev değil dedim...
çıkardım çocuğun üzerini aldım ömeri girdim yatak odasına 10 dk.salladım uyudu
..onada alişi uyut dedim..zorla uyuttu..ellerim titremeye başladı bişey yemedim...şeftali yiyeyim dedim..gelmiş bana çocuklar uyurken sende uyu diyor...neden böyle yapıyor yaa....offfffffffffff anladım ben asla hasta olmamalıyım...........
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar....
kripi cnm merak ettim seni aksam arayım hemde sesini duyayım dedim..olsun cnm..
sen gel burada takıl az kaldı anneliği mucizevi yoluna girmene...
ben kaçar uyurken çocuklar yatayım öptüm sizi
canım neresi seni mutlu ediyorsa oraya yaz istersen ikisinede yaz. biz burdayız her daim beklçeriz..çok geçmiş olsun Dırımkızı,iki tane ikiz anneler sayfası olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum bazensempatiksalakcinni.bende nezle oluyorum galiba,annemde nezle.napıcaz bilmiyorum,eğer eşimde olursa bebeklere kim bakacak bilmem..
gel anacım buraya yaz oraya yaz nereye yazarsan yaz ama yaz:))) olumunekankayizsmilecanım her daim bvekleriz:lepi:Katılıyorum..Nereye yazacağımı kestiremiyorum kızlar
ayy izede gelseneee. süpürgeden ödleri çıtlşıyor ilkel yollarla ev temizliyom. ç. makinem bozuk. orası dağınık burası tozlu ay battım bennnnkafamçokkarıştıöhö öhö.. başlıyorummm.. hazır dırımım hastayken ben devraldım onun hamaratlığını : sabah kızların kahvaltısnı yaptırdım, bıraktım kendi hallerine sesli oyuncaklarla falan baya kendilerini oyalıyorlar artıkın.. sonra hemen mutfağa girdim, blaşıkmakinamı yerleştirdim, kirlileri koydum, mutfağı tezgahı çam.suyuyla sildim ohh miss içim açıldı, sonra çamaşır attım makinaya dünden kuruyanları topladım, kızlar kaka yapmış altlarını yıkadım üstleri kahvaltı sonrası çok battığı için pekmezli mekmezli üstlerni değiştirdim, tekrar onlara oyun kurdum, sütçüm geldi 4 kilo aldım kaynattım, yoğurt mayaladım kuzularıma tek yedikleri şey o şimdilik. sonra baktım uykuları var iki salladım ikisini de ayrı ayrı uyudular 30 dk. sonra uyandılar, sonra yine onları attım oyuncakların içine, süpürge yaptım ilk kez evde yalnızken.. baştan korktular ama sonra arkasında gezmeye başladılar süpürgenin tırıl tırıl sonra sildim yerleri çam.suyuyla, çamaşırları astım, yenileri attım, bu arada saat 2,5 oldukızlar ağlamaya başladı uyku diye, hemen yıkadım ikisini de banyoda. zaten yasttığı görür görmez uyudulaar, onlar uyurken çamaşırları katladım, ütülevnecekleri ayırdım... ohh ne çok iş yaptım kendime geldim yaw, ama çok yoruldum. eee vücut hamladı tabi 1 senedir doğru düzgün ev işi yapamadım ki yok hamişlik yok gaz .. hayat normale dönmeye başlaı şükürler olsun. şimdi uyanınca onlar toz alıcam tv ye beni yıka yazacak kadar toz birikmiş :kedi: sonra da yemek yapıcam, aman ne yemek yapayım diye düşünmekten kocarmış kadınlar doğru galiba..
canım doğum günün kutlu olsun çok öpüyom..dirim yok meydan sana kaldı demüüüü
bak bide kara kara düşünüyodun yalnız bakabilecekmiyim diye bakmak ne kelime evi bile çeviriyon aferin benim becerikli arkadaşımmm
yemek konusunu sorma kocişşimdi aç aç gelecek daha evde yemek yokkk
yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3
Ahanda bir uykusuz dost daha.Fatoşcum ben tek oğluşumla uykuya hasretim sen iki cadıyla uykuyu unut datlum.bayanssulusmile
benide aranıza alırsınız dimi.. :kedi:
ne güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.
kızlar birşey sorucam size.ben doğum yapalı 3 ayı geçti hala adet olmadım..sizde de böyle mi oldu??
yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar,ben geldim ama kimsecikler yok yine.
Bugün saat 1 de çıktık evden tam 7 de geldik.Yağız hiç uyumamış neredeyse,10dk.bir uyanmış annemi çok yormuş.
Oğllumun mevlüt şekerlerini aldım.Hani şu biberon modelleri var ya ondan,birde sepet aldım.
Mevlüt kıyafetide aldık.Çok şirin ya,papyonu bile var.:ecrin_bebek:
kendimede bayramlık aldım.Ama moralim bozuldu 42 beden olmuşum yav,Kendime şaşırdım,her doğumdan sonra 2 beden artış var bende,sonumuz hayrolsun artıkeyvahedigeldismile
Ama o kadar yorulmuşumki ayaklarım şişmiş resmen.
Havuzlu hana gittik ordan aldım oğlum için herşeyi,ama kürtçü ham daha hesaplı ve daha çok çeşit var bence.Bilginiz olsun.Oğlum ağlıyor,kociş çay bekliyor öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3
ne güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.
kızlar birşey sorucam size.ben doğum yapalı 3 ayı geçti hala adet olmadım..sizde de böyle mi oldu??
hoş geldin canım aramıza almak nedemek canım. yazdığın sürece aramızdasın demektiryaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun cicişler. ben doğumdan sonra 36 bedene düşmüştüm sonra 44 bedene varmak üzereyken bir dur dedim şu an 40 bedenim dahada incem inşallah..Selam kızlar,ben geldim ama kimsecikler yok yine.
Bugün saat 1 de çıktık evden tam 7 de geldik.Yağız hiç uyumamış neredeyse,10dk.bir uyanmış annemi çok yormuş.
Oğllumun mevlüt şekerlerini aldım.Hani şu biberon modelleri var ya ondan,birde sepet aldım.
Mevlüt kıyafetide aldık.Çok şirin ya,papyonu bile var.:ecrin_bebek:
kendimede bayramlık aldım.Ama moralim bozuldu 42 beden olmuşum yav,Kendime şaşırdım,her doğumdan sonra 2 beden artış var bende,sonumuz hayrolsun artıkeyvahedigeldismile
Ama o kadar yorulmuşumki ayaklarım şişmiş resmen.
Havuzlu hana gittik ordan aldım oğlum için herşeyi,ama kürtçü ham daha hesaplı ve daha çok çeşit var bence.Bilginiz olsun.Oğlum ağlıyor,kociş çay bekliyor öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3
canım emziriyorsan normal bazıları erken bazıları geç oluyor bazılarıda sütten kestiği halde olmuyor benimnki vahim sanırım amaa doktora gitcek vaktim yok yane güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?