Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Artvinlim günaydın canım,

Ben henüz doğurmadım şükür, 33'ü bitiriyoruz, benim artık yazacak yerim kalmadı :çok üzgünüm: ondan pek takılmıyorum. hamilelik grubu çöktü gibi bişey oldu, takılan yok, e annede olamadık henüz buralara terfi etmedik, ortada kaldık böyle , neyse artık anne olana kadar idare edin de buraya geliim bari :)

Canım Allah'a şükür ki oğlun yanında, en azından sana diğerlerinin acısını bi nebze unutturdu, ya o da olmasaydı, daha çok gençsin bir bakarsınki 2. de 3. de gelivermiş zamanla.

Maşallah canım sana ve kızına,zor zamanları atlattınız çok şükür.
Gelsene canım sen buraya ya,burada öyle doğurdun doğurmadın yok,herkese açık burası.Ben daha hamile bile değildim buralara takılıyordum :kedi:

Hep çok şükrediyorum zaten rabbim bana oğlumu layık gördü.
Aman 2.3. hayırlısı tabikide.Bu benim 2.sezeryan ve 4.hamileliğimdi 2 de düşüğüm ve kürtajım var canım. Artık herşeyden korkar oldum.Bak doğum yapalı 2,5 ay oldu hala ağrılarım var 3.de ne olurum kimbilir.kafamçokkarıştı

ayyy kızlar hala çok fenayım annemi 9 kadar uyuttum sonrada kalk annem ölüyorum ilaçlarımı al dedim..mıkır mıkır gitti çocuklar kalktı allahım çocuk anlarmı hastamısın
kahvaltı hazırladım annem gelene kadar yedirdim.....
ben ne zaman hasta olsam annem kendine bişey çıkarır yıllardır ayağında iyi olmayan bir yara için bilmem kaçıncı kez doktordan randevu almış...tam ialçları içtim gevşedim uykusuzum annem gitti doktora...çocuklar durmuyor .üstüme çıkan ağlayan...çıldırdırım.....elimde olmadanl uyumuşum o ara gitmişler portmantoyu dökmüşler annem geldi allahım bu evin hali ne yok...öldünmü sen neden bakmıyorsun...dedim anne hasta kelimesi sana ne ifade ediyor..allah aşkına yaaa.....

sözde çocukları uyutacak bağrıyo çağrıyo....durmuyolar...inanamadım yaa iki çocuğa bakıp dünyanın işini yapıyorum ben annem uyutamadı....kalktık yataktan sırtım terli aldım çocukları ömerin üzeri ıslak suratına baktım..hava çok sıcakbişey olmaz dedi ya...anne hava sıcak ama ev değil dedim...
çıkardım çocuğun üzerini aldım ömeri girdim yatak odasına 10 dk.salladım uyudu
..onada alişi uyut dedim..zorla uyuttu..ellerim titremeye başladı bişey yemedim...şeftali yiyeyim dedim..gelmiş bana çocuklar uyurken sende uyu diyor...neden böyle yapıyor yaa....offfffffffffff anladım ben asla hasta olmamalıyım...........

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar....

kripi cnm merak ettim seni aksam arayım hemde sesini duyayım dedim..olsun cnm..
sen gel burada takıl az kaldı anneliği mucizevi yoluna girmene...

ben kaçar uyurken çocuklar yatayım öptüm sizi

çok geçmiş olsun Dırımkızı,iki tane ikiz anneler sayfası olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum bazensempatiksalakcinni.bende nezle oluyorum galiba,annemde nezle.napıcaz bilmiyorum,eğer eşimde olursa bebeklere kim bakacak bilmem..

Katılıyorum..Nereye yazacağımı kestiremiyorum kızlar

amanda aman mevlüt hazırlıklarımı yapılırmış bide diosun büyüsün artık bak koca delikanlı oldu annesi:)
geçen akşam benimde aklıma geldi. geçen sene ramazanda aklımın ucundan geçmezdiseneye iki kızımın olacağaı hamdolsun rabbime bizleri anneliğe layık görüp bu yavruları nasip etti...

DIRIM anneler ve kocalar bazen böle yapıolar yaa..benimkide dün hastayım çok kötüyüm die aradım bana dioki nie hasta oldun çocuklara kim bakacak şimdi klava:bizde ilerde çocukalrıma böle olurmuyuzki?kafamçokkarıştı

sağol canım inşallah güzel gelir sonuçlar..

evet çaldım kankalarını haftada 3-4 gece beraberiz gece 1-2ye kadar dükkandayız..çok keyifli sohbetlerimiz..iyi ki tanımışım valla hepsini..

bu arada evet yani gelmedin dükkana..bi daha 5dakikalığına da uğrasan geleceksin anlaştık??
canım iki çocukla anca bu kadar vakit ayırabiliyorum size aklım buralarda ama..

evet bence de hiç riske atma..yağız daha çok minik..hayırlısıyla birazcık büyüsün de sağlıkla gelirsin inşallah ağırlarız sizi..
ahh canım yaa çok geçmiş olsun çooookk..
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
maşallah ali yağıza..Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah canım..sağlıklı uzuuuuunnbir ömür diliyorum size..bakarsın ilerde bir kardeşi olur yağızımızın..
ne demek canım gel sen ne zaman istersen..şimdiden tecrübelerden faydalan..
ben diğer tarafa da uğruyorum ama buranın sohbeti bi başka..
aman dikkat et kendine..kimseden fayda yok ben 5 ay sonra anladım :))
canın nereye isterse oraya, istersen ikisine de tatlım..nerede rahat edersen orda ol..
bekleriz buraya da :))

KANKAM CANANA İYİKİ DOĞDUN CNM BENİM
canım arkadaşımm ince düşüncelimmm çok ama çok teşekkür ederimmmm hakkın ödenmaz vallaha

çook teşekkür ederim canımmm
bence git bursayya ya bişeycik olmaz çokcuk alışsın gezmeye hahahah

gel aanam takıl bize ille doğum yapcan diye kuralımız yokkiii
benimde kociş öyle yaa sözüm ona beni uyutacak televizyon sonses bebeklerin ağlamaları cabasıı uyku haram yaniii

bişiler yemek için kalktım..allahım ne ilaçlarmışş rahatlattı
ama kollarım felan titriyor...çokmu ilaç aldım ne
uzun zamandır bu kadar ilaç almadı vücut çarptı taBİ
ama doktorun verdiği ilaçlar dışında bişeydeğil

kızlar nereye yazalım demişsiniz....arzu ettiğiniz heryere yazın nereden fazla keyif alıyorsanız
biz hep buradayız.

öhö öhö.. başlıyorummm.. hazır dırımım hastayken ben devraldım onun hamaratlığını : sabah kızların kahvaltısnı yaptırdım, bıraktım kendi hallerine sesli oyuncaklarla falan baya kendilerini oyalıyorlar artıkın.. sonra hemen mutfağa girdim, blaşıkmakinamı yerleştirdim, kirlileri koydum, mutfağı tezgahı çam.suyuyla sildim ohh miss içim açıldı, sonra çamaşır attım makinaya dünden kuruyanları topladım, kızlar kaka yapmış altlarını yıkadım üstleri kahvaltı sonrası çok battığı için pekmezli mekmezli üstlerni değiştirdim, tekrar onlara oyun kurdum, sütçüm geldi 4 kilo aldım kaynattım, yoğurt mayaladım kuzularıma tek yedikleri şey o şimdilik. sonra baktım uykuları var iki salladım ikisini de ayrı ayrı uyudular 30 dk. sonra uyandılar, sonra yine onları attım oyuncakların içine, süpürge yaptım ilk kez evde yalnızken.. baştan korktular ama sonra arkasında gezmeye başladılar süpürgenin tırıl tırıl sonra sildim yerleri çam.suyuyla, çamaşırları astım, yenileri attım, bu arada saat 2,5 oldukızlar ağlamaya başladı uyku diye, hemen yıkadım ikisini de banyoda. zaten yasttığı görür görmez uyudulaar, onlar uyurken çamaşırları katladım, ütülevnecekleri ayırdım... ohh ne çok iş yaptım kendime geldim yaw, ama çok yoruldum. eee vücut hamladı tabi 1 senedir doğru düzgün ev işi yapamadım ki yok hamişlik yok gaz .. hayat normale dönmeye başlaı şükürler olsun. şimdi uyanınca onlar toz alıcam tv ye beni yıka yazacak kadar toz birikmiş :kedi: sonra da yemek yapıcam, aman ne yemek yapayım diye düşünmekten kocarmış kadınlar doğru galiba..

dirim yok meydan sana kaldı demüüüü

bak bide kara kara düşünüyodun yalnız bakabilecekmiyim diye bakmak ne kelime evi bile çeviriyon aferin benim becerikli arkadaşımmm

yemek konusunu sorma kocişşimdi aç aç gelecek daha evde yemek yokkk

artvınlı hayırlı ols cızelgen.................dırımın ellerıne saglık dırım gecmıs ols ya bende bıraz hasta gıbıyımm ..........herkese hayırlı sabahlar
muallimim gelmiş hoş gelmiş .. ama kaçırmışım ya(
ohh süpper olmuş:))
dün gece bizdede benzer bir kabus vardı(
ev aldı başını gidiyo, çağla sabahtan beri 3.ye sıçıyo, ishal olmuş kuzum dişlerden diyo dr. offff... öyle böyle sıçmak değil yer gök bok oluyo :2:
canım dikkat et ishal pişik yapıyor hemencik. altılarını her alışta yıkamanı ve buğday nişastası sepmeni tavsiye ederim pişiği engelliyor. biz çok çektik. şimdi böyle engelliyorum..
burçin kız taktiğin işe yarayacak sanırsam allah razı olsun.
koltuklarınız hayırlı olsun canım. bende senin g,b,yim zillilerde alışmış arada numaradan yaygara yapıyolar:)) tut kocişin elini oohh keyfine bak:))
ben minicikken bile lavaboya havlu serip yıkıyordum. poposunuda bazen küvette duş başlığını küvetin içine koyuyordum yukarıya fıskiye yapıyordu üzerine tutup yıkıyordum. elini korkak alıştırma şeker:))
arkadaşımı rahat bırak pis grippp

offff ne diyim bize en yakın annelerimiz olduğu için beklentilerimizde fazla oluyor ve bu nedenle herşey batıyor. sanırım biraz naz etmek biraz pof poflanmak istiyoruz hasta olunca nazımızda onlara geçiyor karşılığını bulamayıncada hayal kırıklığı(

canım neresi seni mutlu ediyorsa oraya yaz istersen ikisinede yaz. biz burdayız her daim beklçeriz..
gel anacım buraya yaz oraya yaz nereye yazarsan yaz ama yaz:))) olumunekankayizsmilecanım her daim bvekleriz:lepi:
ayy izede gelseneee. süpürgeden ödleri çıtlşıyor ilkel yollarla ev temizliyom. ç. makinem bozuk. orası dağınık burası tozlu ay battım bennnnkafamçokkarıştı
canım doğum günün kutlu olsun çok öpüyom..

ay sabah başladım anca yazabildim. aslında daha detaylıydı cevaplarım ama yine gitti alıntılarımkaydirigubbakcemile
kızlar benimkiler iice canavar oldu ya. bi bakıyorum kopltuk tepesindeler bi bakıyorum sehbaya asılmışlar sandalyeye asılmışlar. birine koşarken diğeri haylazlanıyor. oyy çok yoruluyom. bunlara noluyor yaw. vitamini mi kessemkafamçokkarıştı

yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3

benide aranıza alırsınız dimi.. :kedi:

Selam kızlar,ben geldim ama kimsecikler yok yine.

Bugün saat 1 de çıktık evden tam 7 de geldik.Yağız hiç uyumamış neredeyse,10dk.bir uyanmış annemi çok yormuş.

Oğllumun mevlüt şekerlerini aldım.Hani şu biberon modelleri var ya ondan,birde sepet aldım.
Mevlüt kıyafetide aldık.Çok şirin ya,papyonu bile var.:ecrin_bebek:
kendimede bayramlık aldım.Ama moralim bozuldu 42 beden olmuşum yav,Kendime şaşırdım,her doğumdan sonra 2 beden artış var bende,sonumuz hayrolsun artıkeyvahedigeldismile
Ama o kadar yorulmuşumki ayaklarım şişmiş resmen.
Havuzlu hana gittik ordan aldım oğlum için herşeyi,ama kürtçü ham daha hesaplı ve daha çok çeşit var bence.Bilginiz olsun.Oğlum ağlıyor,kociş çay bekliyor öptüm hepinizi.kaydirigubbakcemile3

ne güzel ya,mevlüt hazırlıkları yapılıyor.bizde bayramdan sonra düşünüyoruz ama birde düğünmüz var araya sıkıştırıcaz artık.

kızlar birşey sorucam size.ben doğum yapalı 3 ayı geçti hala adet olmadım..sizde de böyle mi oldu??

Şİmdiden hayırlı olsun mevlüdünüz canım.
Valla ben hemen ilk ay oldum adet,ama 9 ay olmayan duymuşsum.1 sene normalmiş,sonrası sıkıntı olabiliyormuş.Sen yinede dr.danış bence.

yaa benim bu başlıktan nden haberim olmadıki... uykusuzluktan olmadı galiba.. kaydirigubbakcemile3

cnm hoşgeldin...aramıza almak ne demek..isteyen istediği yerde bulunur..
keyfin nereyi isterse cnm sadece şunu belirteyim neden iki başlık var deniyor
burayı önceden açtım..şimdi bir kaç arakdaşımla burada sohbet etmeyi uygun gördük...isteyen herkesde gelebilir yazabilir....
sende hoşgeldin tekarardan

ohhhhh alınmış ciciler süper yaaa
güle güle kullanın cnm
hee kilo işine gelince hala çok iyisin 42 bedeni ne zaman gördüm ben unuttum

cnm süt veriyorsan normal....40 dan sonrada kontrollerin olduysa çok normal cnm

hoş geldin canım aramıza almak nedemek canım. yazdığın sürece aramızdasın demektir
hayırlı olsun cicişler. ben doğumdan sonra 36 bedene düşmüştüm sonra 44 bedene varmak üzereyken bir dur dedim şu an 40 bedenim dahada incem inşallah..

canım emziriyorsan normal bazıları erken bazıları geç oluyor bazılarıda sütten kestiği halde olmuyor benimnki vahim sanırım amaa doktora gitcek vaktim yok ya

herkese selam. ben kafayı yiyorum. bugün kızları camdan batırdım ay nasıl sevindiler iki gündür dışarı çıkmıyorlardı. bende eşimi aradım akşam azcuk bizi dışarı çıkarırmısın dedim. tabi hay hay dedi adacağız. 8 de eve geldi bir lokma bişey attı azına doışarda yeriz bişeycikler dedi. iyi dedim. ay arabaya binince yaren bir başladı maltepeye kadar ağladı yaklaşık 25 dk falan( susmak bilmiyor katışıoyor resmen su veriyorum yok mama yok pışpış şşt şşt yok bütün şebeklikleri yapıyorum yok. neyse indik arabadan park yeri falan armadan ücra bir köşede. kucağa aldığımız gibi sustu. pusete koyunca yine başadı ama görseniz çıban var batıyor bir yerlerine dersin. bütün millet nasıl bakıyor neyse eşim kucağına alduı ben arabayı sürdüm. sonra onuda koyduk arabaya gezdşrdşk sustu eşimde yazık susmuşken biraz gezdirelim çocuk rahatlasın dedi. neyse artık beynimizde açlıktan döndü ben kahvaltı denemeyecek bişeyler duruyorum adam zati aç yemek yiyelim der demez hyine başladı ama ne ağlama. bizde hadi eve dedik ama eşim nasıl sinirlendi onu ilk kez öyle gördüm arabya bindik ağlamaya devam o ağladıkca cerende hırçınlaşıyor oda basıyor yaygarayı. evemi geldik nasıl geldik bilmiyorum resmen ömrümden ömür gitti. ve eve gelince uymak istemedi oynamak istedi. yaklaşık 10 dk önce uyutabildim. ve eşim yazık sinirden iştahı gitti aç aç yatı. ve bend açım hala. ban günde bir oğün yeter olacak yakında. kızlar alalhın gücüne gitmesin ama bazen yaşamak istemiyorum ben ya. inanın hayatoımdan bezdim. 7 / 24 ayaktayım toplasan 2-3 saat uyku ve sürekli ağlayan huzursuz yavrular. kebvser canım psikoloğa birlikte gidelim yoksa manşet olacağım cinnet geçiren anne diye:gitme:

herkeseeee günayddınnnnn....
wawy cinnet geçiren anne he:)))))))) allah sabır versin kuzumne diyim. ağlayançocuk insana herşeyi yaptırı valla. ben bile daha nalamaz bilmez veletlere ağlayınca bas bas bağırıyoruum....
firdos canım bende emzirildiği sürece adet olunmaması bnormal die biliyorum kimisi oluyor kimisi olmuyor ben hala olmadım mesela bugün 51 günlüğüz....
fatoşcum hg....
artvinli kuzum zaten konuştuk ama yinede sölim güle güle kullanın canımcicişler... yağız oğlanın cicişlerle resimlerini çekde görelim damadı yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…