ay bende uyuyabilsem keşke. daha yemek yapıcam.
bu arada kızlar pegasusta 1 kasım ile mart sonuna kadar 19.99 bilet fiyatları. ben eşimin doğum günü için adanaya günü birlik bilet aldım kebap yer döneriz:))
aa süper, gelince mutlaka görüşelim ya, nasıl yaparız ,telimi atayım sana özelden,Selam kızlar.Sayfayı açalı çok oldu ama oğlum saolsun kıçımı yere koydurmadı yav.
Sabah 8 de açtı gözlerini,uyumuyoda ağlamıyoda dolandır beni diyor.Bende afedersiniz ishal olmuşum.
Yatakta bırakıyorum vc gidiyorum kıyamet kopuyor ağlamaktan,kucağa alınca birşey yok.11 gibi banyo yaptırdım karnını doyurdum uyuttum.10 dk.sonra kucağımda aldı soluğu sıpam.
Wavy canım allah kolaylık versin.Ya sabır çek sinirlenince daha çabuk sakinleşirsin.Yoksa yazık kendine yazık ediyorsun.Onlar nasılsa bağırmadan senin sinirinden anlamıyorlar.İnşallah en kısa sürede düzene girer senin cadılar canım.
Canan çok geçmiş olsun tatlım kızına.Rabbim tez zamanda şifa versin.
Çok saolun teyzeleri,hayırlısıyla bayramdan sonra okutmayı düşünüyoruz,hepinizi bekleriz.
Bu arada dün eşime dedim git al biletimizi gidelim bursaya,baktım çok zorlanıyoruz bir daha gitmeyiz uzun yolculuğa,giderken eşimle ben gidicezde,gelirken annemlerde olur otobüste hep beraber zapdederiz belki.Uykusu gelince sallayın beni istiyor,olmadı battaniyede sallarız artık otobüste,tam rezillik valla.Çok kalmıycaz zaten 3,4 gün kadar.
dırım dün artvinliyle konuştuk hepberaber toplanalım bi gün die ortada buluşalım dedik ortamız tam sen oluyosun:) böğğğrek yemeye gelcez yapcanmı kuzum....bende güzel cevizli kek yaparım.. Valla üstüme yokdur yani... :)))
dırım dün artvinliyle konuştuk hepberaber toplanalım bi gün die ortada buluşalım dedik ortamız tam sen oluyosun:) böğğğrek yemeye gelcez yapcanmı kuzum....bende güzel cevizli kek yaparım.. valla üstüme yokdur yani... :)))
vallaha süper fikirmişşşş bence biran önce uygulamaya geçelimm yoksa kış gelecek seneye kalacakkk
kevser canım hafta sonları içnde var bilet tükenmeden alın. ay reklam gibi oldu
bu arada kardeşim dediğim canım arkadaşım var onu da kandırdım. yavrularıda annem burda olacak ona bırakırız inşallah. ve adanayı kebapları keşfederiz . aramızda adanalı varsa fikir bekliyomm 2011 e kadar :))hahahahy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?