Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar biz şimdi sizlerden büyüğüz
artık çocuklar babasına aytuğ diyorlar
ben karşısına geçip baba diyorum
onlar aytuğ diyolar

birsen diyorum anne diyolar...

Kardeşimin adı ersin etin diyolar birkere söyledim

artık herşeyi birkerede söylüyolar
aliş kelimeleri çabuk kapıyor ömer ondan öğreniyor

bezinizi getirin diyorum getiriyolar.....acıkınca mama diyorlar

sofrada yemek istedikleri şeyleri belirliyolar

artık babaları ile top oynuyorlar....ömerim çok güzel ceeeeeeee yapıyorrr

maşallah kuzucuklara ... eee aliş kimin damadı:)

offf hala iftar hazırlıycam mutfağa gidemiyorumki .. basıyolar çığlığı bu sallanma işi yakdı çıramı offf kocişde uyuyo kıyamıyorum uyandırmaya:

bayramadan sonra çocuk gelişim uzmanına gideceğiz...aliş çok agresif ....sinirlenince kafasını duvara vuruyor bu durumda ilgilenmiyoruz onla dikkat çekmek istiyor ...ama ömerde zarar görüyor oda ona bakıyor aynısını yapıyor...eğer memnun kalırsam cerrahpaşanın yerinden tavsiye edeceğim anne baba eğitimide veriyolarmış..sonucda bizler iki bebek bakıyoruz yaklaşımlarımız farklı olmalı

[
canan az evvel sahilden geldik biliyomusun hava şahaneydi 2 saat oturduk tavla attık geldik sonra facede okudum seni veee çokkk üzüldüm ya ...
sorma yaaa öyle oldu işte kız kimle gittin nasıl tavla attın daha demin çocukları sallayacak biri lazım diyodun ülen bu ikiz anaları hiçmi yorulmazz be gezme dedilermi en önde iki veletle biz koşuyozzz

canan oğlana da mı geçti acaba. inşallah hafif atlatır erkekte ateş korkutur beni. cabucak iyileşsin yavrular inşallah..
vallaha bademcik iltihabının geçici olması aklıma tkılıyor ama neyse kontrol altında 37 civarlarında şimdilik keyfi yerinde

ee o kadar anlattın bizde adana kebap isteriz anne tarafım antepli bizde antep e mi gitsek acaba yawww benim kociş mümkün değil gitmez ikan edemem 5 lira desen gene gitmezzz
Canan mutemelen mustafaya geçiyor..kaçınılmaz gerçek ikizler için cnm

ikiside olacak
ya bişi deyimde gülün benimde boğazların gıdıklanmaya başladıı

evet ben şahidimm çok ta komikler hele alişş

doruk cnm kaynanam bana hiçbişi vermedi kızzzzzzzzzzzz

ama ben çocuklara nasip olursa yatırm yapamyı düşünüyorum ....ama şartlar ne gösterir eğitimemi evliliğemi olur bilemem .....ama ben bişey görmediğim için herşeyi elimden geldiği kadar yapacağım

cano kociş bugün işe gitmemişdi içerde uyuyodu.. ben face e yazdıkdan bi 15 dk sonra cinnet geçirip bağaırmaya başlayınca kociş uyandı dedi böle olmayacak topla çocukları gidioz dedim nereye uyutmaya hoppp sahile indik az arabayla gezince uydu veletler bizde püfür püfür tavla oynadık ohhh mis gibi öle iyi geldiki... sonra tabi 2 aatt içinde açlık krizleri tttu ve eve döndük bu güel rüyada burda bitti:)

anne baba eğitimimi bak bu ilgimi çekti açsana biraz konuyu nasıl ne zaman

zuhahha eee her güzel rüyanın bi sonu var benim ne rüyaların bittii bil,iyonmuu zuhahaha

artık devir öle oldu be kuzum bizde hiçbişi görmedik ailelerimizden bişi hamdolsun yaptık herşeyimizide....tabi her anne baba ister evladına yapsın herşeyi amaimkanlar ve olanaklar neler gösterecek bakalım...mesela benimde tek isteğim en azından kızlarıma birer ev verebilmek.. inşallah nasip olur...

ayyy dırım benim kuzenin 21 aylık ikizleri var.onun bi kız bi oğlan.. oğlan kızı çokkk dövüyo ya öle böle değil. geçen kızı bi it kız düş kafa hani çizgi filmlerde şişer ya uzar böle öle uzamış ben öle şişme görmedim...çocuğun işi gücü şiddet oda aynı şeyi düşündü danışmanamı gitsek ne die.. ya çocuk pa pa pa dio başka bişi demio :)))

anne baba eğitimimi bak bu ilgimi çekti açsana biraz konuyu nasıl ne zaman

cnm benim bildiğim çocuklarımız bebeklikten çıktıkdan sonra
onlara nasıl davranmalıyız....bide ikitane ayrı kişilik haksızılık yapmadan nasıl davranmalıyız

biz gidelim öğrenyim anlatırımm

cnm gelişim uzmanına gitsinler derim..o çocuğu eğitecek o durumdan çıkaracak illa bişey vardır

benimde ali fena ömeri tartaklıyor...ama ben kızıyorum ceza veriyorum
yatak cezası...pek tınlamıyor ama kızdığımı anlıyor

evmiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar: sen ev ver ben herşeylerini yaparım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…