hehe canan canan benimde bi hikayem olsun dedim zuhahah ekle face den beni canan arife çer çam diye geçiyo ismimmcanancım facede arkadaş diiilizzz, senin gerçek adın canan diil mi yauwww? çocuklar nası oldu?
kızlar beb bugün çatlamazsam iidir, iftara fix menü bi restorana gittik, ne geldiyse yedim, ne geldiyse yedim ölecek gibiyimmmçok yemekten erken doğurulmaz dii miii
bana bu ara o şeytan o kadar sık gelio kiiiBende 23 yasında oldugumu düşünüce bu düşüncelre kapılıyorum ama iyki varlar diyorum dğnyada baska böyle güzellik yok ki yada bana rast gelmedi..
Ama işte seytan arada sürtüyo o an bırak git işte guclubacismile
ohhh git denizlere bakemmm biz buralarda kalalımm kocişe söylesem o da beni götürürmü acaba kız toplanı epey bu gün son iğnesi ama bcaklarım temiz değill kadın olmak ok zorr yawwwiiyi geceler kızlar....men geldim...
ayyyy en çok kirpiye güldüm yaaaaaaaaa yemekle doğrulmaz heee
hahahaha çatlarsın en fazla o çatlak yerden elif merhaba der hahahaa
ayyy çok keyiflendim bu yazıyaa çok yaşayın anakız heeee
efendimm öhömmm öhümmmmm keyifli bir gün ve aksamdan merhaba...
halamdaydık bugün güzel iftar yemeği yaptık..yedik içtik
alişimle ömerim kudurukluğun had safhasındaydılar....geç saatte kalktık...
sanırım alişim azcık benden mikrop kapmış hafif ateşliydi
ama biz yarın sabah erkenden gümüşyakaya gidioruz...eltim gelecek alacak bizi....
onların yazlğına..h.sonu hava çok sıcak olacakmış.....alişle ömer için iyi olur..
tabi eve gelir gelmez çanta hazırladım ikiz olunca bir valiz eşya oldu
iki havlu 5 takım şortlu takım.12 tane atelet takımı 4çorap...
iki yelek iki şapka ....iki yazlık battaniye....eee güneş kremi,ağrıkesici ateş düşürücü
nezle ilacı..fitil..tırnakmakası,okyonus suyu,burun temizleme aparatı...sabunları...ıslak mendil..bir paket mama..bebebisküvisi,4 biberon....
kendimin bakım ürünleri...şarjlarım efamlı kocamın ilaçları bizimki bir poşet olur çocuklar bir sırt çantası küçük el valizi oldu...bir gece kalacağız...ama hayatımda en nefret ettiğim şey biryere giderken
bişeyleri evde unutmak...o yüzden ne zaman biyere gitsem liste yapar her dk.düşünürüm...
başak burcu olmamdan kaynaklanyor sanırım....
kevse kuzu nicimi sormuş..
efemdim bizim köyümüzde aksi ,suratsız ,sevimsiz erkek gibi yaşayan bir teyze varmış,,dış görünüüşü böyle olsada kapsından geçen herkese yardım edermiş..köy kadını işte kimi zaman ekmek verirmiş kimi zaman ayran...benim rahmetli amcam bana dırımkızı derdi...halamlarda der...aslında bizim aile çok komiktir herkesin bi lakabıı var kırılırsnız dinleseni...benimkide buradan geliyor işte cnm....
canom yanında yörende olamasamda kalbim seninle :)
zaten bi kalbin benimle bedenin devamlı gezmelerde zuhahah
dorukcuğum günaydın cnm
tatlım kzlarn hergün büyüyor emin ol kocan gidincede bi yolunu bulacaksın
ne yapacağm diye düşünme .....geleceği yada geçmişi düşünmekten anımızı kaçırıyoruz...
boşverr.....hergün yeni şeyler öğreniyolar...yakında agular gelecek benim alim 3 aylıkken aguladı mesela
elinide hemen arkasında tanıdı ellerine bi bakışı vardı görmelisin....
bunları takip et...
bunları not al....ayyyyyyyyyy çok ağladıklarında bile bugüün çok cadıydınz dee
ben her ay dönümlerinde resimlerini çektim ve anı defterimizin albümüne koydum
burada şukar ay bu kadar günlüksünüz...ilk tatiliniz...ilk bilmem neyiniz dedim
ve hamileyken ve sonrasında onlara yazdığım yazıları yazdım...tek bir defter hazırladım sadece ölene kadar bende kalacak ve birgün onlar benim yanımda gittiğinde gelecek bende okuyacaklar onların ortak yaşamlarının başlangıcıyım ben en sonunda hangiisi en duygusalsa ona vereceğim.........yani bunları yazmam biraz sıkıntılardan uzak kalman adına
günaydınlarrrrrrrrrr danalar uyudu o yüzden bu saatte kaldk eltim gelecek alacak bizişimdi
bende o arada size bakem dedim...alişim evet üşütmüş...burnu akıyor ama genel durum iyi
çok öptüm sizi
3
bende yapmayı çok istedim ama hiç vaktim olmadı istemekle kaldı ya ben çok hevessizim yaa benim psikolojim gerçekten kötü şu çocuklara sadece bakımm yeter diyorumm pöfff