Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hehe canan canan benimde bi hikayem olsun dedim zuhahah ekle face den beni canan arife çer çam diye geçiyo ismimm
bana bu ara o şeytan o kadar sık gelio kiii

ohhh git denizlere bakemmm biz buralarda kalalımm kocişe söylesem o da beni götürürmü acaba kız toplanı epey bu gün son iğnesi ama bcaklarım temiz değill kadın olmak ok zorr yawww
zaten bi kalbin benimle bedenin devamlı gezmelerde zuhahah

bende yapmayı çok istedim ama hiç vaktim olmadı istemekle kaldı ya ben çok hevessizim yaa benim psikolojim gerçekten kötü şu çocuklara sadece bakımm yeter diyorumm pöfff

doğru söylüyosun dırım aslında öyle yapmayı istedim ama ne oldu biliyomusun :) şimdi ben ilk gebe kaldığımı öğrendiğim anda başladım defetere yazmaya dr bana 12. hafatada 2 erkrk dedi aman ben ne dökdürdüm ne döktürdüm oğullarım erkeklerim bilmem ne diekaydirigubbakcemile3 sonra bir kanamayla hoppp hastanelik biliyosunuz bi anda gerçekler yüzüme vuruldu 2 kızkaydirigubbakcemile3 ayyy o an defteri yırtasım geldi:)))))
sonrada hep yatak istirahati gelen giden bakan felan bide ya kaybedersem onları endişesiyle yazamadım inan... şimdide aklıma gelmio buraya yazmak daha eğlenceli cananın dediğ gibi hevesim yok....

günaydın kızlarrr,

offf nispet gibi olmasın ama 11'de kalktım yaaa, bu ara iyice cozuttum, ben gebelik süresince 9'u asla geçmiyordum son demlerde doğum öncesi son uykular mıdır nedir böööyle bi uyku hali devamlı. hamilelik çan eğrisi gibi walla mide sorunları ve uykuyla başladık aha gene aynı noktaya geldik.

dırımcımm seni bukkadar güldüreceeeni bilseydim yediklerimi de yazardım walla gülermiydin dehşetemi düşerdin bilmem gerçi, neyseKİ çatlamadan atlattım geceyi ama bayaa zorladı yaa, bu saat oldu hala canım bişey istemiyor, ancaki mide kendine geliyor herhal.

canancımm benim bu durumuma sazanlık deniyorrr, offff çok salak olmuş harbiden, sen canan deilmiydin yauwww die atlamam, ekliyorum seni hemen

dorukcum seni de ekledim face'de sen de çok küçükmüşsün yahuu, buranın en yaşlısı benmiyim neyim?

kızlar siz bayaa acele etmişsiniz çocuk konusunda yaa, erken filan evlendiniz ondan herhalde, ben 32 yaşındayım hala bazen biraz daha gezsemiydik acaba diyorum, ama bi yandan da 35'ten önce bi tane de organik patlatalım diyoruz, kısmet olur inşallah. tüp bebek süreci çok stresli yaa.

offff ne çok konuştum, ben de elife yazdım bişeyler ama çook düzenli değil ara ara, ama üçüzü redüksiyonu filan yazmaım çocuk psikopata bağlamasın ileride diye, sadece ikizden teke düşüşümüzü yazdım, onu da yazmasam hikaye gerçeklerden çok uzak olacaktı.

diğer herkeslere de günaydın bu arada , off hala afyonum patlamadı.

HERKESE Tünaydınnnnn..
ay zorlu bir gece zorlu bir sabah ve yıkılmadım ayaktaqyım. migren bel ağrısı ve tiken tiken saçlarla bakem bir size dedim.
Kirpi Canım ben sendende moruğum canım 33 yaşındayım:))

bir yaşın lafı olmaz canım ayıbettin :)

ha bu arada biberiye çayı migrene çok iyi geliyor bi dene istersen

Selam kızlar

bugün şok olduğum bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. sabah 6 gibi cemreye mama yaptım.. yeni içirmeye başlamıştımki biberonun içinde bişi var. hareketsiz.. bi baktım kurt. dehşete düştüm.. bebelaca hemen mail attım resimlerini çektim..... yeni açtığım pakette oldu bu.........

aman yarabbii..... lmaz:ayy ne diyosun şuan kafamdan aşağı kaynar su döküldü..tarihine felan bakdınmı kutunun of ya sıcaklarda mamalar dışarda duruyo aslında bizler bile dolaba koymalıyız...

ya ayrıca aptamilde böle bişi olsa fark edemeyizde ya içmeden önce en azından... bembeyaz oluyo ve çokkk köpürüyo..ay allahım ya mikrop işte hep üffff sinirim bozuldu şimdi...

Son düzenleme:
malesef saklama koşulları uygun olmayınca böyle şeylerle karşılaşılıyor. marka olarak genellememk lazım diğer ünlü marka ile ilgili okumuştum böyle bir yazı başka bir sitede. size tavsiye mamaları açtıktan sonra buzdolabında saklayn ben öyle yapıyorum. havalar çok sıcak bozulabiliyor. kurt olayı evde olduğunu sanmıyorum .aldığınız yerin deposunda olmuştur.. ne olursa olsun hiç hoş bir durum değil. ay alalh korusun yaa bir sürü mikrop

Doruk kız mama köpürüyor demişsin napıyon kuzum yayıyonmu mamayı:) şaka bir yana bu sizin aylara gazın başlıca sebebidir. o köpükler gaz yapar yavruda.

aman yarabbii..... lmaz:ayy ne diyosun şuan kafamdan aşağı kaynar su döküldü..tarihine felan bakdınmı kutunun of ya sıcaklarda mamalar dışarda duruyo aslında bizler bile dolaba koymalıyız...

valla canım mamayı yeni açtım. kurt kurumuştu. ama suyun içinde tekrar yayıştı.
eczaneden aldım ben markettende değil.......

son kul tarihi nisan 2012

mail attım resimlerini çektim şuana kadar dönmediler. kurduda mamayıda saklıyorum gelsin alsın incelesinler.....

:mymeka:

Son düzenleme:
bende sabah araştırdım.. milupadanda çıkmış.......

danonedende köklü insan dişi çıkmış..........

keşke sütümüz yetsede mamalara ihtiyaç duymasak ((((((((

Hayırlı günler arkadaşlar.

Valla acayip sinirliyim,sabah sabah çocukla birsürü yemek yaptım misafir var iftara diye,babamla konuştuk onlar gittiler diyor,neden dedim kızları çok ağlamış durmamış dönmüşler.Ulan insan bir haber verir giderken babamla konuşmasak pöööööffffffalsanaalsanasmile.

CANAN valla bende önce şok oldum.Dedim ben hep canan diye hitap ediyorum.Sonra okuyunca devamını,bende sazanım galiba alsanaalsanasmile.

FATOŞCUM şoktayım valla,ya ne kurtu bu şimdi.Artık hiç birşeye güvenilmiycekmi bee,Birde ne kadar iriymiş,analarımıdır nedir.OOOFFFF ya bende milupa aptamil veriyorum.
WAVY bu arada doruk haklı mama o kadar köpürüyorki anlatamam.Bende acelem yoksa kaşıkla karıştırıyorum öyle köpürmüyor.

KEVSER benimde neden ARTVINLI dersen.Benim memleketimde ondan.Anca bunu yazınca kabul etti.

arkadaşlar mamanın köpürmesi bizim içinde sorundu.ben çalkalıyordum öyle yapılmicakmış dairesel çevirilecekmiş kutunun üstünde yazıyo.

yuh ya,şok oldum.resmi görünce midem kalktı ya.bu nasıl ürün,nasıl marka Allah aşkına.mincik yavruların sağlığıyla oynanır mı böyle?milupaya devam edelim biz en iyisi.

yaş ve nick konusu geçmiş sanırım.benim yaşım 27,ortalama durumdayım herhalde.nickime gelince kayınvalidemin isminin kısaltılmışı:)

bende beblac kullanıyorum. bunu marka olarak algılamıyorum. daha önce milupa kullanan bir arkadaşında başına gelmişti. bunu genel olarak mama firmalarının sorumsuzluğu olaqrak bakıyorum x yada y firması ucuz yada pahalı hiç farketmiyor. keşke hiç mecbur olmasak mamalara. bu arada ben keçi sütü vermeye başladım yavrulara. muallim aplamda benm gibi keçi sütü severlerden o daha önce vermeye başlamıştı. daha hamileyken araitırıp durmuştum. ve mamadansa artık keçi sütüne ağırluık veriyorum. hiç değilse içinde o bu varmıdır gdo lumudur değilmidir diye düşünmem artık..

hituc, canım ben aptqmil kullanıyordum başlarda. 6. aya kadar kullandım ite kaka r3esmen. sonra doktoruma sordum dedim sevmiyorlar aptamili sanırım yemiyolar ne vereyim. o da hipp yada bebelac dedi. herobaby şeker yükünden başka bişey değil dedi. ve gerçekten eşim bir gün markette bulamamış hero baby almış iğrençti ya. hani mamanın bir koyuluğu varya o yok resmen süte şeker azcukta bisküvi tadı vermişsin sanki. öyle bişeydi. ben sevmedim vermedim yavrular:) ama tabi bu görecelidir. hipp te kullandım ondanda memnun kalmıştım açıkçası. ama bebelac sindirim sistemine çok iyi geldiği için devam ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…