dün duş aldım nerdeyse çıplak koştum kızlara eşim cerene ben yarene. ceren yareni uyandırıp uyudu zilli. yarende 12. 30 kadar oturdu z. yağlı dolma yedi çay içişimizi izledi. artık herifle kardeş olduk yaw(
bvu arada bütğn gece ceren mızır mızırdı. kevser gibi eğer ceren mızırdamasa iyi uyurmuşumç yaren sabah 5 e kadar izin verdi arada uytandı ama kısacık ama ceren sabaha kadar ayakta tuttu beni hacı yatmaza çevirdi..
herkese selammm dirim gözün aydunn..
abla yaaaaaaaaa 16 ayın içindeyizzzzzzzzzz cayı rahAT İÇEMİYORUZ ŞİMDİDE SALDIRIYOLARRRRR YADA İÇMEK İSTİYOLARR
çok rahat çaylar içtim ben 5 yıl boyunca napalım, helal olsun kuzularıma saçımın telleriwavy sagol canım gevcmıs ols kaswaya herlkes ıyı ols ınşş
dırım kız senın ıkı erkek kıskanodur sen azcık daha bekleeeeeeee canım.....ama sanırım bu sıpalar üç yas doldurmadab bıze rahat yok
kızlar hep soracak oluyorum unutuyorum, bu kullanıcı adlarımız nereden geliyo mesela neden DIRIM KIZI? neden MUALLIM, neden WAVY.... neden.. neden.. adını yazamadığım tüm canlar... önce ben başlıyım, 14 benim çok sevdiğim bir rakam, nedense bir eflatun görünce bir de 14 rakamını görünce içim bi kıpır kıpır, huzurlu, mutlu olurum...
ohh yürüyüşlerde yapılıyoo maşallahh oğlum daha iyi canım işallah bulaştırmadan atlatacazzValla muhabbetler pek güzelmiş,ben yine kaçırmışım alsanaalsanasmile
Bugün biraz evi silip süpüreyim dedim.Sadece düşünmekle kaldım,anca yatak odamı süpürdüm sildim.
Birde yemek yaptım.Ama ne yemek yapmak belki 10 kez elimi yıkayıp yağızı uyutmaya çalıştım.sempatiksalakcinni.
WAVY mükemmel çay ve pasta,afiyet olsun.Keyfini çıkarın canım.
DIRIM eşin gelmiş.Gözün aydın.Sende keyfini çıkar desemde,senin sıpalar ne kadar müsade eder bilmem:
CANAN çok geçmiş olsun.Oğlunda rahatsızlanmış.Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.
Bizde iftardan sonra şöyle çıkıp bir yürüyüş yaptık.İçim açıldı valla.Oğlumda pek huzurluydu kanguruda sakince etrafı seyretti uyudu.Taki eve adım atıncaya kadar bu saat oldu hala ayakta bakalım ne zaman uyur kafamçokkarıştı.
sen iyisin biz bu sabha 6 da başladık acayip uykusuzum yaaa off bunlıma gircem vallahagünaydınnnn güzel anneler... bizim mesai 7:33 te başladı, çağla bütün gece mızır mızır ağladı, sesi gripli gibi ve azcık azcık öksürüyor, peditus verdim gece, sabah yine ağlayınca baktım baya iyi geceye nazaran, bugün yine veririm toparlar vinş. yahu inadına sanki damla da hiç uyanmadan uyudu, demekk,i çağla uyusaymış bu gece ne güzel uykumu alacakmışım... vardiyalı çalışıyolşar bunlar gerçektenalsanaalsanasmile
sen heryere git sürt bi bana gelme sonra ben nereye giidyomkii deli dirimmgünaydınlarrrr valla kevserciğim güç kuvvet versin inş.zamanla toparlayacak cadılar..geçmiş olsun ayrıca
dorukcuğum valla bizde yasadık bu dönemleri artı hala ali gazdan ağlar geceleri
süt çok içtiğinden...
ben bugün halama gideceğim iftara davetliyiz
vallaha benimde çıplak koştuğum çok oluyo hehehedün duş aldım nerdeyse çıplak koştum kızlara eşim cerene ben yarene. ceren yareni uyandırıp uyudu zilli. yarende 12. 30 kadar oturdu z. yağlı dolma yedi çay içişimizi izledi. artık herifle kardeş olduk yaw(
bvu arada bütğn gece ceren mızır mızırdı. kevser gibi eğer ceren mızırdamasa iyi uyurmuşumç yaren sabah 5 e kadar izin verdi arada uytandı ama kısacık ama ceren sabaha kadar ayakta tuttu beni hacı yatmaza çevirdi..
herkese selammm dirim gözün aydunn..
benimki içmeidmi içmiyo vallaha hatta ısrra edersem dahadaa ağlıyorrvarya wavy gece 2 falandı damla acıktığı için ağlıyordu ben de mama yemiyor diye ağlıyordum, en sonunda aldım ayağıma hızlı hızlı sallarken tıktım ağzına sallanırken anlamadı 150 cc yi içti, eşim şok, eli ayağı öpülesi kadınsın, süpersin, mükemmelsin dedi durdu adam bayaa şoke olmuş dimive inan dedim serpili bi arıyım o da öyle yapsın ulen dedim saat kaç bu saatte aranır mı, aklımdan geçtin valla gece, didim bu kız da ğraşıodur şimdi...
deme be deme be deme beee delikafadulden :mymeka:
çok rahat çaylar içtim ben 5 yıl boyunca napalım, helal olsun kuzularıma saçımın telleri
dirim anlatmıştı gelsin gene anlatsın köylerinde yiğit bi kadınmış sanırım dirimkızlar hep soracak oluyorum unutuyorum, bu kullanıcı adlarımız nereden geliyo mesela neden DIRIM KIZI? neden MUALLIM, neden WAVY.... neden.. neden.. adını yazamadığım tüm canlar... önce ben başlıyım, 14 benim çok sevdiğim bir rakam, nedense bir eflatun görünce bir de 14 rakamını görünce içim bi kıpır kıpır, huzurlu, mutlu olurum...
NEDEN YAVRUKİRPİ :)
çünkü bir ara saçımı çok kısa kestirip arkaları da havaya dikiyordum jöle ile, oradan eşim kirpiye benzetmiş sonra da sevimlilik katsin diye yavru kirpiye cevirmisti :) bende simdi rumuz olarak hep onu kullanıyorum.
ohh yürüyüşlerde yapılıyoo maşallahh oğlum daha iyi canım işallah bulaştırmadan atlatacazz
sen iyisin biz bu sabha 6 da başladık acayip uykusuzum yaaa off bunlıma gircem vallaha
sen heryere git sürt bi bana gelme sonra ben nereye giidyomkii deli dirimm
vallaha benimde çıplak koştuğum çok oluyo hehehe
ben vallaha odalarını ayırdım olmuyo çünkü kızım devamlı oğlumu uyandırıyo kıı yanıma aldım şimdi oğlum az da olsa rahatladı ses genegidiyo ama(
benimki içmeidmi içmiyo vallaha hatta ısrra edersem dahadaa ağlıyorr
dirim anlatmıştı gelsin gene anlatsın köylerinde yiğit bi kadınmış sanırım dirim
benim nikimin anlamına gelince canan adını çok severim hep canan diye bi adım olsun istedim gerçek hayatta olmadı bari burda olsun dedim 2508 de doğum günüm 25 ağustos heheh
kirpim benim sen benim face de varmısın bakimmm
bugün çok başım ağrıyor ve mutsuuzm veletler çok huysuz ağladıkça siniirm bozluyo
evi görseniz leş leş leş temizlik yapıyomda ne oluyo yarım gün anca giidyo
bazen isyan ediyorum 26 yaşında bu kadar sorumluluk fazla değilmi diye gençliğimm gidiyor resmen yaaa bunuda düşündükçe bunalıma giriyom elimde olmadan pöff anlayacağınız negatifim bugünnnkötükedihüso
ohh yürüyüşlerde yapılıyoo maşallahh oğlum daha iyi canım işallah bulaştırmadan atlatacazz
sen iyisin biz bu sabha 6 da başladık acayip uykusuzum yaaa off bunlıma gircem vallaha
sen heryere git sürt bi bana gelme sonra ben nereye giidyomkii deli dirimm
vallaha benimde çıplak koştuğum çok oluyo hehehe
ben vallaha odalarını ayırdım olmuyo çünkü kızım devamlı oğlumu uyandırıyo kıı yanıma aldım şimdi oğlum az da olsa rahatladı ses genegidiyo ama(
benimki içmeidmi içmiyo vallaha hatta ısrra edersem dahadaa ağlıyorr
dirim anlatmıştı gelsin gene anlatsın köylerinde yiğit bi kadınmış sanırım dirim
benim nikimin anlamına gelince canan adını çok severim hep canan diye bi adım olsun istedim gerçek hayatta olmadı bari burda olsun dedim 2508 de doğum günüm 25 ağustos heheh
kirpim benim sen benim face de varmısın bakimmm
bugün çok başım ağrıyor ve mutsuuzm veletler çok huysuz ağladıkça siniirm bozluyo
evi görseniz leş leş leş temizlik yapıyomda ne oluyo yarım gün anca giidyo
bazen isyan ediyorum 26 yaşında bu kadar sorumluluk fazla değilmi diye gençliğimm gidiyor resmen yaaa bunuda düşündükçe bunalıma giriyom elimde olmadan pöff anlayacağınız negatifim bugünnnkötükedihüso
Dirim canım gez eglen artık senin hakkın yani ...
Bizler için cok erken görünen seyler seney artık inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?