Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

muallim canım Kaswa annesindeydi. dün evine dönmüş. fırsat bulursa uğrar sanırım. onunda yavrular bir ara ateşlenmişti. şimdi iyiler allaha şükür..

abla yaaaaaaaaa 16 ayın içindeyizzzzzzzzzz cayı rahAT İÇEMİYORUZ ŞİMDİDE SALDIRIYOLARRRRR YADA İÇMEK İSTİYOLARR

wavy sagol canım gevcmıs ols kaswaya herlkes ıyı ols ınşş
dırım kız senın ıkı erkek kıskanodur sen azcık daha bekleeeeeeee canım.....ama sanırım bu sıpalar üç yas doldurmadab bıze rahat yok

varya wavy gece 2 falandı damla acıktığı için ağlıyordu ben de mama yemiyor diye ağlıyordum, en sonunda aldım ayağıma hızlı hızlı sallarken tıktım ağzına sallanırken anlamadı 150 cc yi içti, eşim şok, eli ayağı öpülesi kadınsın, süpersin, mükemmelsin dedi durdu adam bayaa şoke olmuş dimi ve inan dedim serpili bi arıyım o da öyle yapsın ulen dedim saat kaç bu saatte aranır mı, aklımdan geçtin valla gece, didim bu kız da ğraşıodur şimdi...

abla yaaaaaaaaa 16 ayın içindeyizzzzzzzzzz cayı rahAT İÇEMİYORUZ ŞİMDİDE SALDIRIYOLARRRRR YADA İÇMEK İSTİYOLARR

deme be deme be deme beee delikafadulden :mymeka:

çok rahat çaylar içtim ben 5 yıl boyunca napalım, helal olsun kuzularıma saçımın telleri

kızlar hep soracak oluyorum unutuyorum, bu kullanıcı adlarımız nereden geliyo mesela neden DIRIM KIZI? neden MUALLIM, neden WAVY.... neden.. neden.. adını yazamadığım tüm canlar... önce ben başlıyım, 14 benim çok sevdiğim bir rakam, nedense bir eflatun görünce bir de 14 rakamını görünce içim bi kıpır kıpır, huzurlu, mutlu olurum...

süper soru alkisalkisalkis bende hep merak ederdim....
bende sölim benimkide soyadımla bağlantılı...ayrıca severim doruk ismini::)
dırım ençok seninkini merak ediom ne demek dırım yahu:uhm:

inş.hepiniz sağlıklı bişekilde bebklerinize kavuşursunuz..bende ikiz istiyorum biri kız biri erkek olsun :)

benim rumuzun yıllardım kullandıüım bir rumuz. dalgalı anlamı. saçlarım dalgalı. arada ruhumda dalgalanıyor. o nedenle tercih etmiştim..

NEDEN YAVRUKİRPİ :)
çünkü bir ara saçımı çok kısa kestirip arkaları da havaya dikiyordum jöle ile, oradan eşim kirpiye benzetmiş sonra da sevimlilik katsin diye yavru kirpiye cevirmisti :) bende simdi rumuz olarak hep onu kullanıyorum.

ohh yürüyüşlerde yapılıyoo maşallahh oğlum daha iyi canım işallah bulaştırmadan atlatacazz

sen iyisin biz bu sabha 6 da başladık acayip uykusuzum yaaa off bunlıma gircem vallaha

sen heryere git sürt bi bana gelme sonra ben nereye giidyomkii deli dirimm

vallaha benimde çıplak koştuğum çok oluyo hehehe
ben vallaha odalarını ayırdım olmuyo çünkü kızım devamlı oğlumu uyandırıyo kıı yanıma aldım şimdi oğlum az da olsa rahatladı ses genegidiyo ama(

benimki içmeidmi içmiyo vallaha hatta ısrra edersem dahadaa ağlıyorr

dirim anlatmıştı gelsin gene anlatsın köylerinde yiğit bi kadınmış sanırım dirim
benim nikimin anlamına gelince canan adını çok severim hep canan diye bi adım olsun istedim gerçek hayatta olmadı bari burda olsun dedim 2508 de doğum günüm 25 ağustos heheh

kirpim benim sen benim face de varmısın bakimmm

bugün çok başım ağrıyor ve mutsuuzm veletler çok huysuz ağladıkça siniirm bozluyo
evi görseniz leş leş leş temizlik yapıyomda ne oluyo yarım gün anca giidyo
bazen isyan ediyorum 26 yaşında bu kadar sorumluluk fazla değilmi diye gençliğimm gidiyor resmen yaaa bunuda düşündükçe bunalıma giriyom elimde olmadan pöff anlayacağınız negatifim bugünnnkötükedihüso

allahım kendime inanamıyorum ya.. akşam oldu ben hala çocukların başını bekliyorum kokum7umu alıyolar ne tam uyudular evi toplim diyorum anında çığlık... kafayı yiycem ya heryer heryerde ne bi yemek ne bi iş ne çamaşır koncada gelemez oldu bugün gelse az bişiler yapardım bari üfffff afakanlar bastı şuan:........

kevser ılgınc bı arastırma ...........ama haklısın ya guzelkl bı konu.......ben arapca öğretmenıyım ve aklıma bu geldı öğretmenın arapcası .........ve baktım bazı kelımelerı kabul etmedı cogu almıs ama bunu kabul ettı ölede kaldı .......aslında degıstırıp daha farklı bısey koysam ıyı olucak ama alıştımda ........opt senı

canancım facede arkadaş diiilizzz, senin gerçek adın canan diil mi yauwww? çocuklar nası oldu?

kızlar beb bugün çatlamazsam iidir, iftara fix menü bi restorana gittik, ne geldiyse yedim, ne geldiyse yedim ölecek gibiyimmm çok yemekten erken doğurulmaz dii miii

Bende 23 yasında oldugumu düşünüce bu düşüncelre kapılıyorum ama iyki varlar diyorum dğnyada baska böyle güzellik yok ki yada bana rast gelmedi..
Ama işte seytan arada sürtüyo o an bırak git işte guclubacismile

Kevser benimde Medineye gitme istegimdir...Bir cagrılsam mübarek yere nasip artık cocuklarımla gidicem inş..

iiyi geceler kızlar....men geldim...

ayyyy en çok kirpiye güldüm yaaaaaaaaa yemekle doğrulmaz heee

hahahaha çatlarsın en fazla o çatlak yerden elif merhaba der hahahaa

ayyy çok keyiflendim bu yazıyaa çok yaşayın anakız heeee

efendimm öhömmm öhümmmmm keyifli bir gün ve aksamdan merhaba...

halamdaydık bugün güzel iftar yemeği yaptık..yedik içtik
alişimle ömerim kudurukluğun had safhasındaydılar....geç saatte kalktık...

sanırım alişim azcık benden mikrop kapmış hafif ateşliydi

ama biz yarın sabah erkenden gümüşyakaya gidioruz...eltim gelecek alacak bizi....

onların yazlğına..h.sonu hava çok sıcak olacakmış.....alişle ömer için iyi olur..

tabi eve gelir gelmez çanta hazırladım ikiz olunca bir valiz eşya oldu
iki havlu 5 takım şortlu takım.12 tane atelet takımı 4çorap...
iki yelek iki şapka ....iki yazlık battaniye....eee güneş kremi,ağrıkesici ateş düşürücü
nezle ilacı..fitil..tırnakmakası,okyonus suyu,burun temizleme aparatı...sabunları...ıslak mendil..bir paket mama..bebebisküvisi,4 biberon....

kendimin bakım ürünleri...şarjlarım efamlı kocamın ilaçları bizimki bir poşet olur çocuklar bir sırt çantası küçük el valizi oldu...bir gece kalacağız...ama hayatımda en nefret ettiğim şey biryere giderken
bişeyleri evde unutmak...o yüzden ne zaman biyere gitsem liste yapar her dk.düşünürüm...

başak burcu olmamdan kaynaklanyor sanırım....

kevse kuzu nicimi sormuş..

efemdim bizim köyümüzde aksi ,suratsız ,sevimsiz erkek gibi yaşayan bir teyze varmış,,dış görünüüşü böyle olsada kapsından geçen herkese yardım edermiş..köy kadını işte kimi zaman ekmek verirmiş kimi zaman ayran...benim rahmetli amcam bana dırımkızı derdi...halamlarda der...aslında bizim aile çok komiktir herkesin bi lakabıı var kırılırsnız dinleseni...benimkide buradan geliyor işte cnm
....

canom yanında yörende olamasamda kalbim seninle :)

Dirim canım gez eglen artık senin hakkın yani ...
Bizler için cok erken görünen seyler seney artık inş..

Dirim canım gez eglen artık senin hakkın yani ...
Bizler için cok erken görünen seyler seney artık inş..

sağol cnm aslında bu sene tatil düşünmedim cnm ...çocuklarım çok hareketli ali ile ömer 6 aylıkken emekleyerek odadan çıkan çocuklardı şimdi 16 aylıklar gerisini sen düşün cnm...

otel ortamı bize uymazdı..açıkcası tatil işine çok doydum çok şükür rabbime çocuklardan önce gezdik tozduk içimde kalmadı...ama yaz ayı kocam deli gibi çalışyor istiyor vücudu...
ev ortamı olduğundan çocuklarada kocamada iiyi gelecek diyorum....

bende seneye yaza ümitliyim kuzularımla gideceğim inş.rabbim nasip ederse

günayyydın.....
güzel bi sabah ne güzell..bircenin oğlu eve gelmiş. dırım gezmeye gidiyo.kirpi zaten ayrı bi alem:)))
bizde 7 itibari ile ayakdayız ve ben bereni nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum karnı tok altı temiz sallıyorum emziği ağına veriyorum ama mutlu olmuyor sürekli ağlıyor ya...
neyse akşam 10. 30 da bi uyudum 5.5 du eşşimin sesini duydum. yatıyomuş adamcağız yenii... ayy ramazandan sonra napcam yaçok alıştım kocişin bakmasına ya:))))))

dorukcuğum günaydın cnm
tatlım kzlarn hergün büyüyor emin ol kocan gidincede bi yolunu bulacaksın
ne yapacağm diye düşünme .....geleceği yada geçmişi düşünmekten anımızı kaçırıyoruz...
boşverr.....hergün yeni şeyler öğreniyolar...yakında agular gelecek benim alim 3 aylıkken aguladı mesela
elinide hemen arkasında tanıdı ellerine bi bakışı vardı görmelisin....
bunları takip et...

bunları not al....ayyyyyyyyyy çok ağladıklarında bile bugüün çok cadıydınz dee
ben her ay dönümlerinde resimlerini çektim ve anı defterimizin albümüne koydum
burada şukar ay bu kadar günlüksünüz...ilk tatiliniz...ilk bilmem neyiniz dedim
ve hamileyken ve sonrasında onlara yazdığım yazıları yazdım...tek bir defter hazırladım sadece ölene kadar bende kalacak ve birgün onlar benim yanımda gittiğinde gelecek bende okuyacaklar onların ortak yaşamlarının başlangıcıyım ben en sonunda hangiisi en duygusalsa ona vereceğim.........yani bunları yazmam biraz sıkıntılardan uzak kalman adına

günaydınlarrrrrrrrrr danalar uyudu o yüzden bu saatte kaldk eltim gelecek alacak bizişimdi
bende o arada size bakem dedim...alişim evet üşütmüş...burnu akıyor ama genel durum iyi
çok öptüm sizi
3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…