- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
bende beblac kullanıyorum. bunu marka olarak algılamıyorum. daha önce milupa kullanan bir arkadaşında başına gelmişti. bunu genel olarak mama firmalarının sorumsuzluğu olaqrak bakıyorum x yada y firması ucuz yada pahalı hiç farketmiyor. keşke hiç mecbur olmasak mamalara. bu arada ben keçi sütü vermeye başladım yavrulara. muallim aplamda benm gibi keçi sütü severlerden o daha önce vermeye başlamıştı. daha hamileyken araitırıp durmuştum. ve mamadansa artık keçi sütüne ağırluık veriyorum. hiç değilse içinde o bu varmıdır gdo lumudur değilmidir diye düşünmem artık..
Doruk kız mama köpürüyor demişsin napıyon kuzum yayıyonmu mamayı:) şaka bir yana bu sizin aylara gazın başlıca sebebidir. o köpükler gaz yapar yavruda.
fatoş hanım gaz olayına doktorunuz nasıl bir çözüm buldu dipğer arkadaşlarında işine yarar belki azcuk açsanız..
7.aylarında sanırım başladım sütü vermeye. tabi öyle çok vermiyordum günde 1 kez veriyoırdumönce sulandırarak verdim şimdi 1 mama 1 süt gidiyorum. içine bisküvide koyuyorum mis gibi oluyor. bide ben yoğurtlarını hep keçi sütünden yaptım. hatta bir ara peynirlerini bile kendim yapıyordum. sonra baktımki zaten iştahsızlar kendimi paralıyorum boşuana. artık önüme ne gelirse neyiyiyorlarsa veriyorum.
yat anam yattt bu günleir çok ararınnn mumşa arasın bence yatabildiğin kadar yat doğumdan önce gönlünce yaşa hayatını eşinle bolca vakit geçir sevgi seli oluşturun çünkü ileride sebepsiz kavgalar sizi bekliyo bak biizm wavy evlilik yıldönümünü bile unutmuşşgünaydın kızlarrr,
offf nispet gibi olmasın ama 11'de kalktım yaaa, bu ara iyice cozuttum, ben gebelik süresince 9'u asla geçmiyordum son demlerde doğum öncesi son uykular mıdır nedir böööyle bi uyku hali devamlı. hamilelik çan eğrisi gibi walla mide sorunları ve uykuyla başladık aha gene aynı noktaya geldik.
dırımcımm seni bukkadar güldüreceeeni bilseydim yediklerimi de yazardım wallagülermiydin dehşetemi düşerdin bilmem gerçi, neyseKİ çatlamadan atlattım geceyi ama bayaa zorladı yaa, bu saat oldu hala canım bişey istemiyor, ancaki mide kendine geliyor herhal.
canancımm benim bu durumuma sazanlık deniyorrr, offff çok salak olmuş harbiden, sen canan deilmiydin yauwww die atlamam, ekliyorum seni hemen
dorukcum seni de ekledim face'de sen de çok küçükmüşsün yahuu, buranın en yaşlısı benmiyim neyim?
kızlar siz bayaa acele etmişsiniz çocuk konusunda yaa, erken filan evlendiniz ondan herhalde, ben 32 yaşındayım hala bazen biraz daha gezsemiydik acaba diyorum, ama bi yandan da 35'ten önce bi tane de organik patlatalım diyoruz, kısmet olur inşallah. tüp bebek süreci çok stresli yaa.
offff ne çok konuştum, ben de elife yazdım bişeyler ama çook düzenli değil ara ara, ama üçüzü redüksiyonu filan yazmaım çocuk psikopata bağlamasın ileride diye, sadece ikizden teke düşüşümüzü yazdım, onu da yazmasam hikaye gerçeklerden çok uzak olacaktı.
diğer herkeslere de günaydın bu arada , off hala afyonum patlamadı.
dumur haldeyimm şok içindeyimm:1ninca::1ninca:Selam kızlar
bugün şok olduğum bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. sabah 6 gibi cemreye mama yaptım.. yeni içirmeye başlamıştımki biberonun içinde bişi var. hareketsiz.. bi baktım kurt. dehşete düştüm.. bebelaca hemen mail attım resimlerini çektim..... yeni açtığım pakette oldu bu.........
malesef saklama koşulları uygun olmayınca böyle şeylerle karşılaşılıyor. marka olarak genellememk lazım diğer ünlü marka ile ilgili okumuştum böyle bir yazı başka bir sitede. size tavsiye mamaları açtıktan sonra buzdolabında saklayn ben öyle yapıyorum. havalar çok sıcak bozulabiliyor. kurt olayı evde olduğunu sanmıyorum .aldığınız yerin deposunda olmuştur.. ne olursa olsun hiç hoş bir durum değil. ay alalh korusun yaa bir sürü mikrop
dişmii yarabbi daha neler duyacağımmmbende sabah araştırdım.. milupadanda çıkmış.......
danonedende köklü insan dişi çıkmış..........
keşke sütümüz yetsede mamalara ihtiyaç duymasak((((((((
zuhaha demek sneide kandırdımm kız face adım yazıyo yaa hahaha:lepi:Hayırlı günler arkadaşlar.
Valla acayip sinirliyim,sabah sabah çocukla birsürü yemek yaptım misafir var iftara diye,babamla konuştuk onlar gittiler diyor,neden dedim kızları çok ağlamış durmamış dönmüşler.Ulan insan bir haber verir giderken babamla konuşmasak pöööööffffffalsanaalsanasmile.
CANAN valla bende önce şok oldum.Dedim ben hep canan diye hitap ediyorum.Sonra okuyunca devamını,bende sazanım galiba alsanaalsanasmile.
FATOŞCUM şoktayım valla,ya ne kurtu bu şimdi.Artık hiç birşeye güvenilmiycekmi bee,Birde ne kadar iriymiş,analarımıdır nedir.OOOFFFF ya bende milupa aptamil veriyorum.
WAVY bu arada doruk haklı mama o kadar köpürüyorki anlatamam.Bende acelem yoksa kaşıkla karıştırıyorum öyle köpürmüyor.
KEVSER benimde neden ARTVINLI dersen.Benim memleketimde ondan.Anca bunu yazınca kabul etti.
kayınvalidesini çok seven bi gelin var aramızdaaaa seni sırtımızda taşıyalımm hahahyuh ya,şok oldum.resmi görünce midem kalktı ya.bu nasıl ürün,nasıl marka Allah aşkına.mincik yavruların sağlığıyla oynanır mı böyle?milupaya devam edelim biz en iyisi.
yaş ve nick konusu geçmiş sanırım.benim yaşım 27,ortalama durumdayım herhalde.nickime gelince kayınvalidemin isminin kısaltılmışı:)
ben sana örnek vereyim canım bana sormamışsın ama atlayayım konuyacanım sen sabahdan akşam kadar nasıl besliyosun bi anlatsana öğün öğün öğrenelim. ben 4. aydan sonra ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum öle oluyo dime?.yoğurt çorba kahvaltı filan veriyosundur dimi mama ağırlıklı beslemiyosundur artık sanırım...gerçi siz artık kocaa kız oldunuz ama kaydirigubbakcemile3
6.aydan sonra geçilmiyo mu ek gıdalara,ben öyle biliyorum.eğer 4.aysa süpermiş.eşim durup durup ne zaman kebap yediricez bunlara diye soruyor ya komik adam:) ek gıdaları temel gıdalarla karıştırıyo hatta ocak başıyla falandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?