Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

İYİ BAYRAMLAR HERKESE..kimsecikler yok burda,herkes bayramın tatilinde galiba . bizde daha yeni geldik eve,annemlerdeydik bütün gün.gelen-giden derken vakit geçti işte.ama ilk defa bebişler sakindi bugün,bende inanamadım valla.bu arada mevlüdü 1 gün erteledik,şekerlerimiz gecikecekmiş biraz o yüzden.birde şu numune ürünlerle ilgili başlık vardı,bende orda yazanlara üye olmuştum numuneler gelmeye başaldı bile:).sizede tavsiye ederim kızlar.

herkese şeker gibi batramlar bizde yeni geldik eve
sabahamcamıza sonra anneannemize gittik ordan büyük babanneye sonra halaya birde tanıdık ziyareti yapıp eve döndükkkk
ay alışmışım evde pijamalarla oturmaya sütyen pantolon acayip sıkttı beni oh eve geldim free oldum çok şükür yawww
firdos ne numunesi kızz şu aptamil numuneleri felanmııı nereye üye oldun bacım

Ayırlı bayramlar herkese.

Kızlar biz bursadayız,oğlum çok şükür yolda çok usluydu,yedi mamasını hemen uyudu kuzum.

Aman bu ne ya,geldim geleli hiç evden çıkamadım valla.burası okadar yoğunki,

CANAN sana katılıyorum tatlı,pijamalarımı özledim yav.

kevser sagol canım oo artvınlı gez bakalım ne guzel ya gez kız tadını cıkar masallah ogluna
canan haklısın ya alışmak kotu bu rahatlıga bende gıttı mıllet esofmanları gıydım hemen .............
herkese ıkıncı gun bayramı kutlu ols sımdıden

hehe eşofmana tamamkeyife devam aldım bi kasede çekirdeğimi çitleyip dinleniyom veletleirde uyuttum yorulmuşum yawww

dirim nerdesin bacımmmm

evet canım,o numuneler.aptamil.bebelac,işte bez markaları falan.bi kısmı yollamış bi kısmıda 5.aydan sonra yollayacağız diye mesaj atmış.

medine sen nasılsın cnaım...validede ve annende kalıyordun dönüşümlü sanırım...kendi evinize geçebildinizmi?

Canım sen bana yazmıssın ben cıkmısım ...
Hala öyle ama annemde kalıyoruz eşimin işi orda oldugu için cnm bayramdan sonra dedik inş artık evim olsun cocuklarıma ben bakım ne bilim zor olucak ama düzenli olucak

hangi siteye üye oldun ya bana sadece miluopadan geliyoooo

canım o topikteki markalara bak ve hepsine üye ol.ben öyle yaptım:) canancım bu arada iyii ki varsın,bazen burda keni kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum.önemsenmediğimi hissediyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.haa bu arada çok hoş bir bayanmışsın,bebişlerinde çok tatlı.

iyi geceler kızlar...
yeni geldik evimize nihayet tabi ben pestil oldum yahu..ayyy insanın evi gibi yokmuş..
yarında yakın çevre ziyaretleri yapıcaz bitirdik nihayet uzakları:)
hepinizinnn bayramımübarek olsun bu arada arkadaşlarım...

merhaba kızlarr,

yoğun bayram temposunda okusam da yazamadımm. bir yandan enerjim yok ama bir yandan da bebek öncesi gezebildiğim kadar gezme derdindeyimm, ööyyle arada derede ama şükür çok güzel bir bayram geçiriyorumm.

canancım bende senin gibi ev kostümleri dışına çıkınca çook daralıyorum, hele sütyen kabus gibi geliyorr.

firdoscumm neden öyle düşündün ki? gerçi ben henüz bu sitede çok etkin bir rolde değilim, nihayetinde çocuklar ve bakımlarına dair bir yorum yapamıyorum edilgenim henüz, ama seni de şiddetle takip ediyorum şahsen, bebişlerin yeni bakıcıyı sevdiğini, yakında mevlütleri olduğunu, okullar açılınca senin de sezonun başladığını biliyorum mesela şahsen :)

dırımcım, artvinlim, hituci, medine, kevser, wavy ve aklıma şu an gelmeyen tüm diğer arkadaşlar hepinize de selam olsunn :)

cnm yaa böyle düşünmene üzüldüm valla..ama biz böyle hissettirdik sanırım
takiptesin cnm yaaa....
nirden gördün canoyu facedense benide ekle görürsün beni:)

eviiiii gibi varmıı bee...seninde mübarek olsun cnm

slm dombil sosis senii ham yaparımopuyorumnanaktan gez bakalım kuzum iyi gez kızımı yormadan gez ama :)

iyi geceler kızlar :) yoğun ama bir o kadarda keyifli bir bayram geçiriyorum....

bayram sabahımız daha şen geçti bu bayram kuzularım adam oldular cicleri pek yakıştı...

ilk günümüz yoğun gezmelerle geçti bir iki atraksiyon yaşadım...

ama bu bayramın en güzel yanı 1,5 yıldır görüşmediğimiz çok eski bir dostumuzla barıştık

ailecek hemen hemen her hafta buluştuğumuz bir çiftti ve benim doğumumda bana çok yardımcı oldular....ama herkesin olduğu gibi eşşek saati eşref saati olayından çok saçma bir sebepten karşı taraf kırıldı bize...arada görüşmeler oldu eşler arasında ama eşim ısrarla ben aramam
biz hiçbişey demedik....aramıdaki bağ bu kadarsa kopsun daha iyi dedi......
ama hiç birbirimize kötü niyet fesatlık beslemedik...ve bu bayram onlardan geldi bu adım..açıkcası mutlu oldum .....yarın aksam bi aksilik olmazlarsa bendeler.. :)

bugün cici gelindim.....kayınvalidemin akrabaları vardı....baya gelen giden vardı :) hizmet ettim bide kaynanama böğrek açtım...herkes hadi cnm dedi....kaynanam pek bi mutlu gelinim yaptı dedi..
geçmişte ne kadar kızgınlığım ve kırgınlığım olsada artık 70 yaşında ve hayatında kimseden bişey görmediği için ve beklemediği için ufacık bişeyde mutlu oluyor.....

aksam çok geç geldik eve kuzlarım uyudu..bende bıcı bıcı yaptım...şimdi sizlere bakemdedim...

ayyy çok acım hizmet etmekten bişey yemedim evde tost yaparım dedim ekmek yokmuş...

yarın canoma gidiyosssssssssss bayramlaşacağız :))

ooo cok guzel dırım aferın kız sanaaa......................bellı oluyo face yoksun bu sıralar............opt

ayyyy sabah sabah canım sıkıldııı......sabah 6 da eşimin patronu aradı bunların adanada pazarlamacıları var 36 yaşında adam vefat etmiş...çok genç daha allah rahmet eylesin üzüldüm ...evli değilmiş ona sevindim......ama patronu eşime adanaya cenazeye gidiyoruz dedi..ve şuan havaalnındalar
allahım yaa bugün bayram bizim iki bebeğimiz var ve ben zaten eşimin işleri dolayısıyla yanlızım hep
bayramımı bile yediler...kendi tek başına gidemiyormu bu adam yaaaaa.......

sinirimden öleceğim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…