herkese şeker gibi batramlar bizde yeni geldik eve
sabahamcamıza sonra anneannemize gittik ordan büyük babanneye sonra halaya birde tanıdık ziyareti yapıp eve döndükkkk
ay alışmışım evde pijamalarla oturmaya sütyen pantolon acayip sıkttı beni oh eve geldim free oldum çok şükür yawww
firdos ne numunesi kızz şu aptamil numuneleri felanmııı nereye üye oldun bacım
medine sen nasılsın cnaım...validede ve annende kalıyordun dönüşümlü sanırım...kendi evinize geçebildinizmi?
hangi siteye üye oldun ya bana sadece miluopadan geliyoooo
canım o topikteki markalara bak ve hepsine üye ol.ben öyle yaptım:) canancım bu arada iyii ki varsın,bazen burda keni kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum.önemsenmediğimi hissediyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.haa bu arada çok hoş bir bayanmışsın,bebişlerinde çok tatlı.
eviiiii gibi varmıı bee...seninde mübarek olsun cnmiyi geceler kızlar...
yeni geldik evimize nihayet tabi ben pestil oldum yahu..ayyy insanın evi gibi yokmuş..
yarında yakın çevre ziyaretleri yapıcaz bitirdik nihayet uzakları:)
hepinizinnn bayramımübarek olsun bu arada arkadaşlarım...
merhaba kızlarr,
yoğun bayram temposunda okusam da yazamadımm. bir yandan enerjim yok ama bir yandan da bebek öncesi gezebildiğim kadar gezme derdindeyimm, ööyyle arada derede ama şükür çok güzel bir bayram geçiriyorumm.
canancım bende senin gibi ev kostümleri dışına çıkınca çook daralıyorum, hele sütyen kabus gibi geliyorr.
firdoscumm neden öyle düşündün ki? gerçi ben henüz bu sitede çok etkin bir rolde değilim, nihayetinde çocuklar ve bakımlarına dair bir yorum yapamıyorum edilgenim henüz, ama seni de şiddetle takip ediyorum şahsen, bebişlerin yeni bakıcıyı sevdiğini, yakında mevlütleri olduğunu, okullar açılınca senin de sezonun başladığını biliyorum mesela şahsen :)
dırımcım, artvinlim, hituci, medine, kevser, wavy ve aklıma şu an gelmeyen tüm diğer arkadaşlar hepinize de selam olsunn :)
ooo cok guzel dırım aferın kız sanaaa......................bellı oluyo face yoksun bu sıralar............opt
bayramoını kutluyoo tum bebeklerın benım üçüzlerrr
bayramoını kutluyoo tum bebeklerın benım üçüzlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?