Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

slm kızlar şükür kk yaa kavuşturana ben daha yeni girebildim...
sabah denedim olmadı ..net başında zaman kaybetmeyim dedim....
dğn oturma odamın camını sildim 2 saat sonra yine el izi oldu ama olsun...
koltukları çektim aman benim veletler yediklerinin yarısı karına yarısı koltuk altına yapmışlar...

çamaşır suyu ile sildim toz aldım...tam odayı bitiriyordum eşim aradı geliyorum hazırlanın
alişle ömeri doktora götürdük malum alinin öksürüğü var ...

anam bi manyak garuya denk geldik...çocukları çok enerjili besliyormuşum
ali çok süt içiyormuş.gece hiç süt vermeyecekmişim....ondan çocuk böyle hiperaktif dedi bana...

ikisi muaynaneyi dağıttı azcık....sonra boğaz enfesiyonu var dedi...ben evdeki ilaçları saydım ilaç yazmadı..o ilaçları kullanmamızı tarif etti...sankim b,iliyordum....valla anne olunca ilaçlarıda kullanımınıda iyi öğreniyorsun....neyse çıktık...eşime dedim yarın arefe ben bi yere çıkamam (bizi bugün yemeğe götürecekti)bugün gidelim dedim..tamam dedim...uzun bi sürü sonra ikiz arabamızla gezdik...aman millet görmemiş gibi çocuk yapıştılar....valla tek tek baston daha iyi tanımadığım bir sürü insana tebessüm ettim beee.....neyse erken gidince mağzaları gezem dedim ama kocam oruçlu oruçlu gemzmedi..bolbolll çocuk oyun alanından araba salıncak.gezdik......en son yorgunluktan bayılacaktım
enerjim kalmadı neyse gittik iftar için oturduk ..yemek yedik...çıkıyorduk dedim yazlık ayakkabılar indirimde seneye ayakkabı isteyecem istersen şimdiden al dedim eşime bayramdada 30 derece olacakmış giyerim dedim..neyse beğendim aldık bitane 40 tl normal fiyatı90 tl mişşş...çüşşşşşş

eve geldim nasıl yorgunum çocuklara ilaç verdim...süt verdim...hadi uyutalım dedik...eşim alişi aldı bende ömeri anam salla babam salla uyumaz aldım yerine yatırdım yanına ben yattım öle böle 20 dk.uyudu sanırım bende uyumuşum erkenden ...allahım bi kalktım gece 3,15 saati felan kurmamışım ben ömerin yanından nasıl kalktım gittim içeri onu bile bilmiyorum..halbuki ömeri uyutup çamaşır asacak,bulaşıkları makinaya atacak..etrafı toplayacak- ve en son ayağıma sıcak su yapıp çatlağıma krem sürecek yatacaktım...hepsi yalan olmuş neyseki sahura geç kalmadık...sahur yaptık...sofrayı kaldırdım..bulaşıkları teptim..çamaşırları attım koltuk yastıklarını yıkadım biz yemek yerken bi postası çıktı ikinci postayı attım ömere mama verdim ..diğer yastıkları çıkardım kurması için yerleştirdim..yattım saat 5.30 du...sabah 6 .30 da eşim alinin yanına git diyor..kalktım gittim yok uyumuyr delirdim...geceden başım ağrıyodu....kapattım heryerin kapısını antrede oyuncakları vardı bir iki bağrındı yanıma geldi uyudu..gece bide sütü yatağa dökmüş...tam uyuyoruz ömer ağlıyoo..baktım ali uyuyor ömerin yanına yattım ,yine uyuyorum ali bağrıyo...bu sefer kalktık onla oynarken ömer uyandı...bi baktım saat 10 ...kaltık buraya baktım yok..kahvaltı verdim etrafı topaldım ..çamaşır astım...yatak odasının camını sildim tozunu aldı...çamaşır attım...çocukları uyuttum...inanın 14 ip çamaşır var yaa
ya çatı olmasaydı ev nerede kuruyacaktı bu kadar çamaşır yaaa...açık balkon kapalı balkon ful çekiyor..

şimdi sizlere bakem çocukların odasını toplayacam yerlerini sileceğim en son mutfak banyo antre kalıyor ..mutfağın camı silincek aygazı sileceğim...yerini süpürüp silerim ..heralde eşim gelir o arada..sonra antre....bide iftara yemek lazım....başım ağrıyo...heralde yorgunluktan artık vücut sinyal veriyor....bugün bitsin zaten bayram sonrası kaynanadayız..........

benden bu kadar.......

gezmelere gidecek olanlar bence gitsin küçükken daha rahat valla şimdi gideceğiz yerleri döküp saçacaklarından korkudan gitmiyorsunuz....

kirpi cnm kız bayramda doğurma sakın...

oyyyy herkesler kaçmışşşş...kocam geldi aldı çocukları...bende rahat rahat sildim çocukların odasınınn camını...klimini silkeledim....şimdi yerlerini sildimmi bittiiiiiii.....mutfağa geçecem....gerçi mutfakta bakacak aksam için kızartma yapacam.....camını sileyim..tezgahını çamaşırsuyu ile sileyim...yerlerini süpürüp silipçıkayım aygazı gece hallederim...sonra antre banyo.....

cANAN CANIM OTO KOLTUKLARINI SORMUŞSUN. E BEBEKTEN ALDIM İKİSİ 540 TLYE GELDİ. AMA SEN KARŞIDASIN SARAÇHANEDE İKİS 500 TL BEN ÖNCEKİ OTO KOLTUĞU ALDIĞIM YERİ ARAYIP SORMUŞTUM. TANESİ 250 TL DEMİŞTİ. ÖYLE DAHA UYGUNA GELİR. BANA TERS OLDUĞU İÇİN BEN BU SEFER GELEMEDİM..HAHAY KARNIM BURNUMDA GİTTİM AMA YAVRULARLA GİDEMİYOM YA VARMI BÖYLE BİŞEY

hoşgeldin cnm benim....neler yapıyorsun....yaa bişi soracağım şimdi bu koltuklar zorunlu deniyor...ee bizim arabamız yok başka biirinin arabası ile gidince ne yapacaz..bizde alıp evde tutup her dışarı çıktığımızdamı takacağız çok saçma geliyor bu durum bana yaaa

püfffffffffffff kk bahane oturmak şahanee yoruldum yaaaaaaa kalkasım yok eşim çocuklarla oynuyor bende içeridenetteyim kaçıyomm ahannn

geçen kızlar yazdı bende yazem
ömerim 11.750 gr 82 cm
alişde 10650 gr 80 cm

bide enerjik besleniyolarya çokkk kiloluyuzzzzzzzzzzz baksanızaa

A İLCİN okuduğunu fark ettim canım.. yavrun başını tutuyormuş çok sev,ndim. bu doktorlar paranoyak yaparlar adamı. buda geçti annesi inşalalh bi daha üzülmeezsin..

Dirim canım çok saçma aslında. mesela taksiye bindik nolcek o zaman çocukların güvenliği nolucak. otobüsle yolculuk yaptığımızda nolucak. amann saçma sapan şeyler. bence kendi araban varsa al. yoksa ucuz yükselticiler var onlardan alabiirsin. hem yer tutmaz..

bizim kızların bugün uyuyacağı tuttu öplen uykusundan erken uyandılar. bişeyler yediler azcuk oynadılar analarıyla:) sonra uyumak istediler uyuttum uyanmıyorlar. eşim geldi dışarı çıkacağız ama yok uyuyor hanımlar

hepinize iyi bayramlar kızlarrr :) inşallah bir dahaki bayrama bizde cici bici kıyafetlerle kızımızı süsleyip gezmelere gidebiliriss :)

canlarımm, okuyamadım geçmişi... öptüm hepinizi, arife çiçeklerinizi... iyi bayramlar hepinize

ay gecenin şu saati hiç güleceğim yoktuuukaydirigubbakcemile5
demek eşin gaz ayarını tutturamadı ceza kesseydin kız hahaha

hımmanladım tatlım ama bi dip not belirtmek isterim daha öncede yazmıştım aslında e bebekte ikizindirimi var yani bi ürürnün aynısındna bi tane daha aldığın zaman %8-10 civarı bi indirim yapıyolar aklında olsunnn

canlarımm, okuyamadım geçmişi... öptüm hepinizi, arife çiçeklerinizi... iyi bayramlar hepinize

bizde senin zarife çiçeklerini öptük hahah yorgunluktan iğrenç espriler yapıyorummmm

offffff 2 gündür tabiri caizse anamı....
fayans cam çerçeve ütü toz parkeler banyo .....
temizlenmedik yer kalmadı çocukların dolabınıda temizleidm ama maf oldum ayaklarıma basamıyorum inaninki şimdi koltuk altımı aldım bacaklarımda kalanlar varıd tekrar üstten makine ile geçtim banyomu aldım abdestimi aldım bulaşıklar makinede onları boşaltıcam yenileirni yerleştiricem kuruyan çamaşırları topladım katlanacak çocuklaırn çamaşırı makinede asılacak ama halim kalmadı çamaşırları asar yataım şimdi bi bitkiçayı yaptım kendime sizlere bakim deidm belki yarın giremem

hepinizi çok öpüyommm mutlu mutlu bayramlar olsunnnn

opuyorumnanaktan

mutlu bir bayram sabahından merhaba :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

bayram sabahı manzarası

sabahın 5 de kalktık...aksam 9.30 uyudular bizde yatalım dedik ama ben 12 de anca yattım ömer sürekli ağlıyordu
uyuyor ama ara ara ağlıyor..eşimle dönüşümlü yattık yanında ....sabah 5 de ali cin gibi kalkınca ömerin yanına gitti bende ömeri aldı...bide ne görem kaka yapmış kıçı pişiş ağlarken gördü 4 azı dişinin 2 kafası gelmişti 2 kafası çıkmamıştı...o geliyor damağı kanıyor biraz iri dişli kendisi nasıl canı yanıyor kimbilir sızım sızım sızlıyordur...o ağladıkca içim gitti poposunu yıkadım ama kıyamet koptu şunu analiz etti tam 9 aydır diş çıkarıyoruz ne zaman diş çıkarırken kaka yapsa poposu pişiyor asitli oluyor heralde yaa.....ağrıkesici verdim....şimdi babası ile oyun oyuyolar namaza nasıl gideğim diyor bırakmazlar hadi bide onun için kıyamet kopacak :))

bizim evin halleri saat 5 de başladı bende oje süreyim hehe :)

oyyyş, bayram şekeri olmuşlar dirimim sabah sabah, ay kıyamam ben onlara ya, anlatırken sen benim içim sızladı, kuzularım benim, ne zor büyümek dimi?

biz de 6,30 da kalkıp babamızı geçirdik namaza, sonra ben attım ızları arabay, yürüme mesafesindeki ababnnemize gittik kahvaltımızı yaptık, sonra oradan büyük babnnemize köye gittik, 3amcayı da orada ziyaret edip döndük, yolda uyuya kaldılar, şimdi eve geldik uyansınlar yemeklerini yedirip benim babnneemlere gidicez bakalım, dayılar amcalar akşam olur sanırım.. ama uyanın artık yaa.. akşam oldu... 2 bayramdır özlemişim valla bayram ziyaretlerini..
öperim hepinizi kokullu kokulu mucckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…