cANAN CANIM OTO KOLTUKLARINI SORMUŞSUN. E BEBEKTEN ALDIM İKİSİ 540 TLYE GELDİ. AMA SEN KARŞIDASIN SARAÇHANEDE İKİS 500 TL BEN ÖNCEKİ OTO KOLTUĞU ALDIĞIM YERİ ARAYIP SORMUŞTUM. TANESİ 250 TL DEMİŞTİ. ÖYLE DAHA UYGUNA GELİR. BANA TERS OLDUĞU İÇİN BEN BU SEFER GELEMEDİM..HAHAY KARNIM BURNUMDA GİTTİM AMA YAVRULARLA GİDEMİYOM YA VARMI BÖYLE BİŞEY
hepinize iyi bayramlar kızlarrr :) inşallah bir dahaki bayrama bizde cici bici kıyafetlerle kızımızı süsleyip gezmelere gidebiliriss :)
kk nın güzel anneleri iyi bayramlar hepinize
ay gecenin şu saati hiç güleceğim yoktuuukaydirigubbakcemile5günaydın kızlarr,
şükür kavuşturana , dün ben 3-5 kez denedim ama bakım vardı girilemiyordu siteye, ondan kimsecikler uğrayamamış.
canancımm dediğin gibi kesin o da beni dürtecek doğunca durmadan, senden de aldığım cesaretle gittim denedim tekerlekli sandalye ile alışveriş olayını. walla evin bütün eksiklerini hallettik çok iyi oldu. tek sorun eşim biraz hızlı sürdü galiba, eve döndüğümde sersem gibiydim. ne güzel temizliğini de kolaylamışsın, biz de bu akşam ocişle toparlııcaz inşallah evi.
hituci bence git canım, rahat edebileceğin bir ortamsa sana da iyi gelecektir.
benim de çoook gidesim var biyerlere artık bahara inşallah.
dorukcum sana da iyi tatiller şimdiden.
hımmanladım tatlım ama bi dip not belirtmek isterim daha öncede yazmıştım aslında e bebekte ikizindirimi var yani bi ürürnün aynısındna bi tane daha aldığın zaman %8-10 civarı bi indirim yapıyolar aklında olsunnncANAN CANIM OTO KOLTUKLARINI SORMUŞSUN. E BEBEKTEN ALDIM İKİSİ 540 TLYE GELDİ. AMA SEN KARŞIDASIN SARAÇHANEDE İKİS 500 TL BEN ÖNCEKİ OTO KOLTUĞU ALDIĞIM YERİ ARAYIP SORMUŞTUM. TANESİ 250 TL DEMİŞTİ. ÖYLE DAHA UYGUNA GELİR. BANA TERS OLDUĞU İÇİN BEN BU SEFER GELEMEDİM..HAHAY KARNIM BURNUMDA GİTTİM AMA YAVRULARLA GİDEMİYOM YA VARMI BÖYLE BİŞEY
canlarımm, okuyamadım geçmişi... öptüm hepinizi, arife çiçeklerinizi... iyi bayramlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?