Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hepınıze tek tek tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın benım kızlar sızın ıkızlerı ve bebıslerı cook opuyoo bırce ınlş sen ve senın gıbı kuvez kapısında bekleyen tum annaelre kavusur bebeklerıne ınş az kaldı canım ..........yavru kırpı neden olmasın ınş canım kızın saglıkla gelsın ...........cok opt sızı

yok yani ben de üçüzle başlamıştım yola, bir redüksiyon bir kendiliğinden gidince bire düştük, acaba hiç dokunmasak öyle de sonlanabilir miydi diyorum üçüzleri görünce

tatlım bu mesaji sakla çok değil doğumdan en geç iki ay sonra keşke hamile olsam deyip ne demek istediğimizi anlayacaksın

pofff kociş yoktu görevli idi bu gün oğlum iyice kötü oldu akşam üzeri dr götürdüm annemle bbamda geldi ilaçlar yazdı şimdi kpcişi gönderdim alsın diye öksürmekten uyuyamıyo nedense horlar gibi inliyor ateş yok ama kızda uyumuyo şuan biri bacağımda biri kucağımda bende bş hoşum tek ellede olsasize yazmaya çalışıyom kk aşkı işte:lepi:

canancımm geçmiş olsunnn, Allah kolaylık versin. merakla bekliyorum diyeyim o zaman, düşüncemi ileteceğim 2 ay sonraa. bir daha çocuk sahibi olmayı istiyorum ama hamileliğe dair düşüncelerim ne olur bakalımm. 9 ay da çok uzun yahuu, 3-5 ay olsa .

Kirpim biizim kadar özlemezsin gebeliği çünki se tek bebeğe bakacaksın rahat olacak...........biz 2 çocukla uğraşıyoruz zorlanıyoruzzz tabii

belim çok ağrıyor kızlar yaaa
ya ben ne zaman adet olacam acabaya canım devamlı bişiler yemek istiyır hamilemiyim neyim yawww gerçi kaçamağım yok ama !!

CANOM ne vermiş doktor ilaç???

yani hemen etki etmez ama öksürük için zadiden damla kullanıyoruz biz 7. ayından beridir sadece aksam yatarken 10 damla mamasına katıyorum hem uyku yapıyor hemde öksürüğü kesiyor geçen ay alişi onla bide sudafetle iyi ettim :)

evet yaa..bir kaç sene sonra benim sıpalara kardeş gelse,tek gebelik olsa,hastanede yatmadan geçse hamileliğim,eğlensem,gezsem ,sağlıklı ve zamanında doğum olsa diye hayal ediyorum...:)

canom bende haftaya adet olacam yani bu cuma hapım bitecek sonrası allah kerim
bu sefer açılık vurmadı
ama unutma adetten bir hafta önce iştah çok acık oluyor :)

günaydın kızlarrrr bebişlerimin aşısını yaptırdım geldim.çok ağladılar ya...
bu arada ateş olmuşmuyu sizde 2. ay aşılarında??? ateş olunca calpol ver dedi hemşire ne kafar vermeliyim ???

günaydın kızlarrrr bebişlerimin aşısını yaptırdım geldim.çok ağladılar ya...
bu arada ateş olmuşmuyu sizde 2. ay aşılarında??? ateş olunca calpol ver dedi hemşire ne kafar vermeliyim ???
günaydın herkese...bayramda pek fırsatım olmadı nete girmeye herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
şifa olsun canım...evet yaaa ağlamaları çok kötü oluyo...
ne aşısı yaptılar...4 ekimde de bizimki var..verem aşısıda yapılcakmış.
sizede yaptılarmı?

tünaydınlarrrr.........kayınvalidemde yaşam başladı .......herşey tahmin ettiğim gibi inş biran önce toplanırızda gideriz....getirdiklerimi bile zor koydum... bi kısmı duruyor bile ....eğrelti bir yaşam ...
bide kayınalidem devemlı konuşuyor yanlızdıya şimdi vıdı vıdı çocuklar uyusun parka gideceğimm

evet canım verem aşısı-zatüre-karma aşı 3 tane yaptılar....

herkese selam..
yavrularıma iltifat eden herkese çok teşekkürler.
Kevser bende bir tane yapmayı istiyorum. hamileliği çok sevmiştim. ve yavrularım hep sıkınılı oldukları için taze anne olmaya bebek kokusunu içime çekmeye doyamadım ya..ama benim tek korkum ikiz olması bizde ikiz çok normal yoldan hamile kalırsam ikiz olursa vay halime..

Canan canım çok geçmiş olsun.. hava değişimi yavruları çok etkiledi. benimde cerenin burnu tıkanıyor. açıyorum ama tam genizden sanki tıkanıklık çocuk çok zorlanıyor..

dirim canım yeni yaşantınız hayırlı olsun. allahım ağız tadı ve bol kazanç versinki tez zamanda kendi evine geçmeni nasip etsin..

doruk ben 1 çay kaşığını tam doldurmadan veriyordum..bide paranox fitil atıyordum rahat geçiriyorduk..

Canan geçmiş olsun canım,Allah şifa versin.

Dorukcum bazı aşılar ateş yapabiliyormuş,merak etme.normalmiş yani.

bizim bugün aylık dr.kontrolümüz var ama benim canım çook sıkkın.eşim sabah sağlık ocağına götürmüş bebişleri ben okuldayken,kontrol için.Denizim iki haftada sadece 200 gr.almış ve 5200 gr.olmuş.4 aylık olduk nerdeyse,sizce kilosu çok düşük değil mi?Kağanım 6400 gr,onun iyi galiba.off ya napıcam ben bu çocukla(.

wavy, canım, ben burun tıkanıklığını doğduğundan beri geçirememiştim çağla nın, cold-mix diye bir damla verdi dr. yastığına 3 damlatıyorsun tamamen bitkisel, hatta biz bile eşimle kullandık, çok rahatladı kuzum artık emziği düşürmüyor ağızından nefes almak için...

dırımcımm sen niye kayınvalidenin yanına geçtin, ben mi kaçırdım sebebi? hayırdır?

ya kızlar umarım isteyenlere üçüncü, bana da ikinci nasip olur ileride :). 3 te diyebilirdim ama yaş 32, bir de 34'te yapsak soora geç olur artık.

ya bir de bişi soracağım size NST'ye bağlanmadan önce tatlı bişey yemek gerekir mi hareket artsın diye? ne dersiniz?

kevser canım çok sağol eşime aldırayım.yastığına damlatılıyor demek çok ilginç. aa biz yastık kullanmıyoz nolcek şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…