hepınıze tek tek tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın benım kızlar sızın ıkızlerı ve bebıslerı cook opuyoo bırce ınlş sen ve senın gıbı kuvez kapısında bekleyen tum annaelre kavusur bebeklerıne ınş az kaldı canım ..........yavru kırpı neden olmasın ınş canım kızın saglıkla gelsın ...........cok opt sızı
tatlım bu mesaji sakla çok değil doğumdan en geç iki ay sonra keşke hamile olsam deyip ne demek istediğimizi anlayacaksınmerhaba kızlarrr,
ya hamilelere neden Allah kurtarsın dediklerini dünden beri anladım sanırım35+3 itibarıyla biraz da yorulmanın etkisiyle sanırım bayağı kötü bir gece geçirdim, midem cayırr cayır yandı, Elifcik çıldırmışçasına sabaha kadar döndü durdu içeride, kemik ağrıları, gaz sancıları, davul gibi ayaklar, durmadan wc ihtiyacı fln fln. ve muhtemelen bundan sonra da böyle zorlu geçer sanırım, artıkın dışarı çıkmamaya karar verdim zatenn.
wavycimm kızların cidden çooook şeker, hiiç cadı gibi durmuyolarrr
Firdoscum ben de ekledim feyste seni
canancım seninkilerin feysteki fotolarını da çokk beğendimm, oğluşunun saçları kostümü çok iyi, tam trendy bi genç olmuş walla. kızının elbisesi de pek tatlı, ben de doğursamm elbise fln giydirsem artıkk.
kevsercimm hamileliğin güsel evreleri var ama, çok kısıtlayıcı, zor dönemleri de mevcut, hele ki sağlıklı doğumla sonuçlandıysa geri dönüp hamileliği niye özlüyorsunuz şimdilik anlayamıyorum walla, ben şimdi diyorum ki acaba yine rahat oturup kalkabilir miyim, merdiven çıkabilir miyim, normal kiloma döner miyim, bi tek karnımdaki kıpırtıları özlerim sanki, ama kızım kucağımda olduktan sonra, içimdeki halini özler miyimki?
oy kullanmaya da gidemedim bugün, eski evin oradaydı yerimiz, hiiç gözüm yemedi. kaç günümüz kaldı acebaa ?
tatlım bu mesaji sakla çok değil doğumdan en geç iki ay sonra keşke hamile olsam deyip ne demek istediğimizi anlayacaksın
pofff kociş yoktu görevli idi bu gün oğlum iyice kötü oldu akşam üzeri dr götürdüm annemle bbamda geldi ilaçlar yazdı şimdi kpcişi gönderdim alsın diye öksürmekten uyuyamıyo nedense horlar gibi inliyor ateş yok ama kızda uyumuyo şuan biri bacağımda biri kucağımda bende bş hoşum tek ellede olsasize yazmaya çalışıyom kk aşkı işte:lepi:
Kevser doğru söylemiş Yavrukirpicim,bende tekrar hamile kalıp doya doya bunu yaşanmak istiyorum.erkenden alışverişler yapmak,gezmek,eğlenmek istiyorum.bebeğimi kaybetme korkusu,erken doğum heyecanı olmadan,8 ay boyunca yatmadan bir hamilelik geçirmek istiyorum.içimde kaldı ya:)
günaydın herkese...bayramda pek fırsatım olmadı nete girmeye herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.günaydın kızlarrrr bebişlerimin aşısını yaptırdım geldim.çok ağladılar ya...
bu arada ateş olmuşmuyu sizde 2. ay aşılarında??? ateş olunca calpol ver dedi hemşire ne kafar vermeliyim ???
günaydın herkese...bayramda pek fırsatım olmadı nete girmeye herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
şifa olsun canım...evet yaaa ağlamaları çok kötü oluyo...
ne aşısı yaptılar...4 ekimde de bizimki var..verem aşısıda yapılcakmış.
sizede yaptılarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?