maalesef canımmmmCanan nbr canım...
Sendemi evde geçirenlerdensin..
aa aşk olsun herkes cevap yazarda bazen es geçiliyo sayfalar tatlım öyle düşünemecanım o topikteki markalara bak ve hepsine üye ol.ben öyle yaptım:) canancım bu arada iyii ki varsın,bazen burda keni kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum.önemsenmediğimi hissediyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.haa bu arada çok hoş bir bayanmışsın,bebişlerinde çok tatlı.
vallaha evi gibi yük sözüne canııı gönülden katılıyommmmiyi geceler kızlar...
yeni geldik evimize nihayet tabi ben pestil oldum yahu..ayyy insanın evi gibi yokmuş..
yarında yakın çevre ziyaretleri yapıcaz bitirdik nihayet uzakları:)
hepinizinnn bayramımübarek olsun bu arada arkadaşlarım...
gez gez kısa zaman sonra ful açık ev hapsin başlıyacak hahahmerhaba kızlarr,
yoğun bayram temposunda okusam da yazamadımm. bir yandan enerjim yok ama bir yandan da bebek öncesi gezebildiğim kadar gezme derdindeyimm, ööyyle arada derede ama şükür çok güzel bir bayram geçiriyorumm.
canancım bende senin gibi ev kostümleri dışına çıkınca çook daralıyorum, hele sütyen kabus gibi geliyorr.
firdoscumm neden öyle düşündün ki? gerçi ben henüz bu sitede çok etkin bir rolde değilim, nihayetinde çocuklar ve bakımlarına dair bir yorum yapamıyorum edilgenim henüz, ama seni de şiddetle takip ediyorum şahsen, bebişlerin yeni bakıcıyı sevdiğini, yakında mevlütleri olduğunu, okullar açılınca senin de sezonun başladığını biliyorum mesela şahsen :)
dırımcım, artvinlim, hituci, medine, kevser, wavy ve aklıma şu an gelmeyen tüm diğer arkadaşlar hepinize de selam olsunn :)
ayyy maşallah maşallahhh
bayramoını kutluyoo tum bebeklerın benım üçüzlerrr
canım utandırıyosun beniii ben evime gelen rahat etsin ,stedim başardıysam ne mutlu bana yine bekleirm canımmmmerhaba kızlarrrr bugün eşimle olamasada canana gittim...eşimin iş arkadaşlarından biri vefat etmiş
adanaya gitmek zorunda kaldı şimdi geldi....
bende atladım arabaya gittim canoma
eşli olsaydık güzel olurdu ama nasip ,inş. oda olur
çok güzel geçti benim için yedik içtik koşturduk bağrış çığrışşş
ama kendimi bi çok rahat hissettim kendi evim gibiydim valla mutfakta istediğimi yaptım ettim
çok güzeldi güzeller güzeli arkadaşımın tatlı dili güler yüzü yettii arttı
çok teşekkür ederim kendiisine buradanda :)
hepinize iyi bayramlar kızlarrr :) inşallah bir dahaki bayrama bizde cici bici kıyafetlerle kızımızı süsleyip gezmelere gidebiliriss :)
kk nın güzel anneleri iyi bayramlar hepinize
canlarımm, okuyamadım geçmişi... öptüm hepinizi, arife çiçeklerinizi... iyi bayramlar hepinize
mutlu bir bayram sabahından merhaba :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
bayram sabahı manzarası
sabahın 5 de kalktık...aksam 9.30 uyudular bizde yatalım dedik ama ben 12 de anca yattım ömer sürekli ağlıyordu
uyuyor ama ara ara ağlıyor..eşimle dönüşümlü yattık yanında ....sabah 5 de ali cin gibi kalkınca ömerin yanına gitti bende ömeri aldı...bide ne görem kaka yapmış kıçı pişiş ağlarken gördü 4 azı dişinin 2 kafası gelmişti 2 kafası çıkmamıştı...o geliyor damağı kanıyor biraz iri dişli kendisi nasıl canı yanıyor kimbilir sızım sızım sızlıyordur...o ağladıkca içim gitti poposunu yıkadım ama kıyamet koptu şunu analiz etti tam 9 aydır diş çıkarıyoruz ne zaman diş çıkarırken kaka yapsa poposu pişiyor asitli oluyor heralde yaa.....ağrıkesici verdim....şimdi babası ile oyun oyuyolar namaza nasıl gideğim diyor bırakmazlar hadi bide onun için kıyamet kopacak :))
bizim evin halleri saat 5 de başladı bende oje süreyim hehe :)
herkese hayırlı cok sekerlı seker gıbı bayraammm dılıyorum
mutlu bayramlar güzel anneler
Allah çoluk çocuk cümbür cemaat nice bayramlara erdirsin
İYİ BAYRAMLAR HERKESE..kimsecikler yok burda,herkes bayramın tatilinde galiba. bizde daha yeni geldik eve,annemlerdeydik bütün gün.gelen-giden derken vakit geçti işte.ama ilk defa bebişler sakindi bugün,bende inanamadım valla.bu arada mevlüdü 1 gün erteledik,şekerlerimiz gecikecekmiş biraz o yüzden.birde şu numune ürünlerle ilgili başlık vardı,bende orda yazanlara üye olmuştum numuneler gelmeye başaldı bile:).sizede tavsiye ederim kızlar.
herkese şeker gibi batramlar bizde yeni geldik eve
sabahamcamıza sonra anneannemize gittik ordan büyük babanneye sonra halaya birde tanıdık ziyareti yapıp eve döndükkkk
ay alışmışım evde pijamalarla oturmaya sütyen pantolon acayip sıkttı beni oh eve geldim free oldum çok şükür yawww
firdos ne numunesi kızz şu aptamil numuneleri felanmııı nereye üye oldun bacım
Ayırlı bayramlar herkese.
Kızlar biz bursadayız,oğlum çok şükür yolda çok usluydu,yedi mamasını hemen uyudu kuzum.
Aman bu ne ya,geldim geleli hiç evden çıkamadım valla.burası okadar yoğunki,
CANAN sana katılıyorum tatlı,pijamalarımı özledim yav.
canım o topikteki markalara bak ve hepsine üye ol.ben öyle yaptım:) canancım bu arada iyii ki varsın,bazen burda keni kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum.önemsenmediğimi hissediyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.haa bu arada çok hoş bir bayanmışsın,bebişlerinde çok tatlı.
iyi geceler kızlar...
yeni geldik evimize nihayet tabi ben pestil oldum yahu..ayyy insanın evi gibi yokmuş..
merhaba kızlarr,
yoğun bayram temposunda okusam da yazamadımm. bir yandan enerjim yok ama bir yandan da bebek öncesi gezebildiğim kadar gezme derdindeyimm, ööyyle arada derede ama şükür çok güzel bir bayram geçiriyorumm.
canancım bende senin gibi ev kostümleri dışına çıkınca çook daralıyorum, hele sütyen kabus gibi geliyorr.
firdoscumm neden öyle düşündün ki? gerçi ben henüz bu sitede çok etkin bir rolde değilim, nihayetinde çocuklar ve bakımlarına dair bir yorum yapamıyorum edilgenim henüz, ama seni de şiddetle takip ediyorum şahsen, bebişlerin yeni bakıcıyı sevdiğini, yakında mevlütleri olduğunu, okullar açılınca senin de sezonun başladığını biliyorum mesela şahsen :)
dırımcım, artvinlim, hituci, medine, kevser, wavy ve aklıma şu an gelmeyen tüm diğer arkadaşlar hepinize de selam olsunn :)
bunlarda benim cadılar. ellerinizden öperler..
maşallahhh maşallahhhh iki cadıyaa
yaaa wavy sen cadı diyon ama bu kızlar hep gülümsüyorrrrrrrrrrrr biz cadı değiliz der gibisempatiksalakcinni
canım o topikteki markalara bak ve hepsine üye ol.ben öyle yaptım:) canancım bu arada iyii ki varsın,bazen burda keni kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum.önemsenmediğimi hissediyorum nedenini anlamadığım bir şekilde.haa bu arada çok hoş bir bayanmışsın,bebişlerinde çok tatlı.
iyi geceler kızlar...
iyi geceler kızlar :) yoğun ama bir o kadarda keyifli bir bayram geçiriyorum....
bayram sabahımız daha şen geçti bu bayram kuzularım adam oldular cicleri pek yakıştı...
ilk günümüz yoğun gezmelerle geçti bir iki atraksiyon yaşadım...
ama bu bayramın en güzel yanı 1,5 yıldır görüşmediğimiz çok eski bir dostumuzla barıştık
ailecek hemen hemen her hafta buluştuğumuz bir çiftti ve benim doğumumda bana çok yardımcı oldular....ama herkesin olduğu gibi eşşek saati eşref saati olayından çok saçma bir sebepten karşı taraf kırıldı bize...arada görüşmeler oldu eşler arasında ama eşim ısrarla ben aramam
biz hiçbişey demedik....aramıdaki bağ bu kadarsa kopsun daha iyi dedi......
ama hiç birbirimize kötü niyet fesatlık beslemedik...ve bu bayram onlardan geldi bu adım..açıkcası mutlu oldum .....yarın aksam bi aksilik olmazlarsa bendeler.. :)
bugün cici gelindim.....kayınvalidemin akrabaları vardı....baya gelen giden vardı :) hizmet ettim bide kaynanama böğrek açtım...herkes hadi cnm dedi....kaynanam pek bi mutlu gelinim yaptı dedi..
geçmişte ne kadar kızgınlığım ve kırgınlığım olsada artık 70 yaşında ve hayatında kimseden bişey görmediği için ve beklemediği için ufacık bişeyde mutlu oluyor.....
aksam çok geç geldik eve kuzlarım uyudu..bende bıcı bıcı yaptım...şimdi sizlere bakemdedim...
ayyy çok acım hizmet etmekten bişey yemedim evde tost yaparım dedim ekmek yokmuş...
yarın canoma gidiyosssssssssss bayramlaşacağız :))
maalesef canımmmm
malum 65 yaşında olduğum için evde el öpenleirmi bekliyorum bennn
aa aşk olsun herkes cevap yazarda bazen es geçiliyo sayfalar tatlım öyle düşüneme
bende bazen önemsenmediğimi düşünüyorum ama boşver çok ta takılma herzaman söyleirm nede olsa sanal alemmm
ayy teşekkür edeirm vallaha uuzn zamadr çok kilo almışsın dışında bi laf duymuyorum doping oldu vallahaopuyorumnanaktan
vallaha evi gibi yük sözüne canııı gönülden katılıyommmm
hadi bakalım darısı diğer bayrama
seninde bayramın kutlu olsunnnn
gez gez kısa zaman sonra ful açık ev hapsin başlıyacak hahah
sütyen kabus vallahaaa
ayyy maşallah maşallahhh
şaka maka büyüdüler bayramlık giydiler günlerce haftalarca hastanede kaldılar ama bakşimdi yanında kuzuckların rabbim ayırmasınn
canım utandırıyosun beniii ben evime gelen rahat etsin ,stedim başardıysam ne mutlu bana yine bekleirm canımmm
kızlar hepniz gelinnn hepinizi ağırlamaktan memnun olurummm
özellikle diş buğdayıma doruğu bekliyom firdos uzaklarda kirpi uzaklarda gelemezler ama yinede gelinnn
ben ne yapıyom
vallaha evdeyim
bugün diirm vardı 2 karu 4 bebek karman çormandı işte o bağırıyo o ağlıyo o televizyona çıkıyo diğeir kavunu almış top topdiye futbol yapıyo hele ömer bi ara çıldırdı buzdolabının süüsnü istiyo veriyoz korkuyo ağlıyo 3 oğlanı uyuttuk benim cadı kıızm hepisni uynadırdı sonra kendi uyumak için delirdi ama 3 oğlanın sesindne uyuyamadı zavallı oğluşum birsenin bağırışlarından ağlama komasına girdi bu olaylar karşısında bendie kahlaha krizi tuttu anlayacağıınız tımarhane gibiydik hahahah
offf harbiden tımarhane gibidir beaa 4 bebeynennn. bizer bugün bayram ziyaretine birer çocuklu arkadaşlar geldi, ki onlar da ayrı ayrı ama offf ne karıştırdı ortalığı çocuklar, onu dök bunu devir fln, sizin muhabbeti düşünemiyorumm.
ben de bugün bissürü misafir ağırladım, sonra komşulara gittim ve hatta abartıp akşamüzeri de kaynoşların pikniğine iştirak ettik Ankara'nın soon güzel havalarında. tabii şu an davull gibi şiş ayaklarım sehpanın tepesinde oturmaktayımm: ) Ama sanırım artık doğum öncesi gezme jübilemi yaptım, bundan soora doktordan doktora.
herrkese iyi geceler kızlarr
bunlarda benim cadılar. ellerinizden öperler..
merhaba kızlar.sizi üzmek için öyle yazmamıştım ya,kusura bakmayın.bir an için öyle hissetmiştim ama yazdıklarınızla yanıldığımı anladım.Dırımkızı,Yavrukirpi,Canan ve Wavy...ilginiz için teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan
bu arada facebookta bir kaç kişiyle arkadaş olduk burdan ama bir kişiyi tanıyamadım...birseni ve cananı zaten biliyorum,elifin kim olduğunuda buldum :) ama esrayı tanıyamadım ya?bebişlerden de çıkaramadım..
merhaba kızlarrr,
ya hamilelere neden Allah kurtarsın dediklerini dünden beri anladım sanırım35+3 itibarıyla biraz da yorulmanın etkisiyle sanırım bayağı kötü bir gece geçirdim, midem cayırr cayır yandı, Elifcik çıldırmışçasına sabaha kadar döndü durdu içeride, kemik ağrıları, gaz sancıları, davul gibi ayaklar, durmadan wc ihtiyacı fln fln. ve muhtemelen bundan sonra da böyle zorlu geçer sanırım, artıkın dışarı çıkmamaya karar verdim zatenn.
wavycimm kızların cidden çooook şeker, hiiç cadı gibi durmuyolarrr
Firdoscum ben de ekledim feyste seni
canancım seninkilerin feysteki fotolarını da çokk beğendimm, oğluşunun saçları kostümü çok iyi, tam trendy bi genç olmuş walla. kızının elbisesi de pek tatlı, ben de doğursamm elbise fln giydirsem artıkk.
kevsercimm hamileliğin güsel evreleri var ama, çok kısıtlayıcı, zor dönemleri de mevcut, hele ki sağlıklı doğumla sonuçlandıysa geri dönüp hamileliği niye özlüyorsunuz şimdilik anlayamıyorum walla, ben şimdi diyorum ki acaba yine rahat oturup kalkabilir miyim, merdiven çıkabilir miyim, normal kiloma döner miyim, bi tek karnımdaki kıpırtıları özlerim sanki, ama kızım kucağımda olduktan sonra, içimdeki halini özler miyimki?
oy kullanmaya da gidemedim bugün, eski evin oradaydı yerimiz, hiiç gözüm yemedi. kaç günümüz kaldı acebaa ?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Tam tamına 5,5 saatlik bursa yolculuğumuzdan dün gece 8 de döndük.Yollar berbattı,feribot sırasında tam 2 saat bekledik.Bizden sonra aşırı rüzgardan feribor seferleri iptal olmuş.Denizde kalan feribotlarda adaya sığınmışlar.Kabus gibi resmen,Oğlumun şansına bizde yırtık eyvahedigeldismile.
Bu bayramdan hiiiiiiç birşey anlamadım kızlar,kıyafet aldım ayakkabı çanta,sadece söze giderken giymek kısmet oldu,onun dışında hiç üstümü giyinip dışarı çıkmak,yada gelenlerle iki muhabbet etmek.
Yağız kalabalığı hiç sevmedi,hep uyuttup onu bu yüzden,öyle oluncada günlerim yağızı sallamakla geçti.
FİRDOS benide eklesene facede,ben seni gerçek isminle bulamadım.
Canan bayram fotoğraflarınıza baktım çok güzel çıkımışlar senin fıstıklar.
ya anlamadım dırım senin evindemi börek açtı yavv
Kevser doğru söylemiş Yavrukirpicim,bende tekrar hamile kalıp doya doya bunu yaşanmak istiyorum.erkenden alışverişler yapmak,gezmek,eğlenmek istiyorum.bebeğimi kaybetme korkusu,erken doğum heyecanı olmadan,8 ay boyunca yatmadan bir hamilelik geçirmek istiyorum.içimde kaldı ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?