Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba kızlarrrr bugün eşimle olamasada canana gittim...eşimin iş arkadaşlarından biri vefat etmiş
adanaya gitmek zorunda kaldı şimdi geldi....
bende atladım arabaya gittim canoma
eşli olsaydık güzel olurdu ama nasip ,inş. oda olur

çok güzel geçti benim için yedik içtik koşturduk bağrış çığrışşş
ama kendimi bi çok rahat hissettim kendi evim gibiydim valla mutfakta istediğimi yaptım ettim

çok güzeldi güzeller güzeli arkadaşımın tatlı dili güler yüzü yettii arttı
çok teşekkür ederim kendiisine buradanda :)

Canan nbr canım...
Sendemi evde geçirenlerdensin..
maalesef canımmmm
malum 65 yaşında olduğum için evde el öpenleirmi bekliyorum bennn

aa aşk olsun herkes cevap yazarda bazen es geçiliyo sayfalar tatlım öyle düşüneme
bende bazen önemsenmediğimi düşünüyorum ama boşver çok ta takılma herzaman söyleirm nede olsa sanal alemmm
ayy teşekkür edeirm vallaha uuzn zamadr çok kilo almışsın dışında bi laf duymuyorum doping oldu vallahaopuyorumnanaktan

vallaha evi gibi yük sözüne canııı gönülden katılıyommmm
hadi bakalım darısı diğer bayrama
seninde bayramın kutlu olsunnnn

gez gez kısa zaman sonra ful açık ev hapsin başlıyacak hahah
sütyen kabus vallahaaa

bayramoını kutluyoo tum bebeklerın benım üçüzlerrr
ayyy maşallah maşallahhh
şaka maka büyüdüler bayramlık giydiler günlerce haftalarca hastanede kaldılar ama bakşimdi yanında kuzuckların rabbim ayırmasınn

canım utandırıyosun beniii ben evime gelen rahat etsin ,stedim başardıysam ne mutlu bana yine bekleirm canımmm
kızlar hepniz gelinnn hepinizi ağırlamaktan memnun olurummm
özellikle diş buğdayıma doruğu bekliyom firdos uzaklarda kirpi uzaklarda gelemezler ama yinede gelinnn

ben ne yapıyom
vallaha evdeyim
bugün diirm vardı 2 karu 4 bebek karman çormandı işte o bağırıyo o ağlıyo o televizyona çıkıyo diğeir kavunu almış top topdiye futbol yapıyo hele ömer bi ara çıldırdı buzdolabının süüsnü istiyo veriyoz korkuyo ağlıyo 3 oğlanı uyuttuk benim cadı kıızm hepisni uynadırdı sonra kendi uyumak için delirdi ama 3 oğlanın sesindne uyuyamadı zavallı oğluşum birsenin bağırışlarından ağlama komasına girdi bu olaylar karşısında bendie kahlaha krizi tuttu anlayacağıınız tımarhane gibiydik hahahah

offf harbiden tımarhane gibidir beaa 4 bebeynennn. bizer bugün bayram ziyaretine birer çocuklu arkadaşlar geldi, ki onlar da ayrı ayrı ama offf ne karıştırdı ortalığı çocuklar, onu dök bunu devir fln, sizin muhabbeti düşünemiyorumm.

ben de bugün bissürü misafir ağırladım, sonra komşulara gittim ve hatta abartıp akşamüzeri de kaynoşların pikniğine iştirak ettik Ankara'nın soon güzel havalarında. tabii şu an davull gibi şiş ayaklarım sehpanın tepesinde oturmaktayımm: ) Ama sanırım artık doğum öncesi gezme jübilemi yaptım, bundan soora doktordan doktora.

herrkese iyi geceler kızlarr

bu arada el-muallim maşallah kızlarına çoook güzeller. ne iyi etmişsin de doğurmuşsun üçünü de , seninkileri gördükçe ben de acabaa??? diyorum ama sanırım o şansım hiiç yoktu benim, ameliyatlı rahimle

hepinize iyi bayramlar kızlarrr :) inşallah bir dahaki bayrama bizde cici bici kıyafetlerle kızımızı süsleyip gezmelere gidebiliriss :)

kk nın güzel anneleri iyi bayramlar hepinize

canlarımm, okuyamadım geçmişi... öptüm hepinizi, arife çiçeklerinizi... iyi bayramlar hepinize

herkese hayırlı cok sekerlı seker gıbı bayraammm dılıyorum

mutlu bayramlar güzel anneler
Allah çoluk çocuk cümbür cemaat nice bayramlara erdirsin

muallim apla yerim ben senin minikleri yaa.opuyorumnanaktan

Dirim varya bittim fotonuza ay çok güldüm:))

Firdos canım inan öyle düşünmene çok üzüldüm. çünkü herkese elimizden geldiğince cvp vermeye çalışıyoruz..ayrımcılık yada önemsememe gibi bişey söz konusu bile olamaz..

Kirpii öpüyom canım...

Cano valal bende dışarı çıkasım gelmiyor bazen üst giymek falan ayy ne bileyim eşofmanlarımla icamalarımla mutluyum yaa..
bu arada bana hamileyken prima, baby star, huggys,molfix, bebelac, ülker, milupadan numune gelmişti. hala bebelac ve milupadan ara ara bişeyler geliyor..

vee tekrardan herkesin bayramı kutlu olsun..

merhaba kızlar.sizi üzmek için öyle yazmamıştım ya,kusura bakmayın.bir an için öyle hissetmiştim ama yazdıklarınızla yanıldığımı anladım.Dırımkızı,Yavrukirpi,Canan ve Wavy...ilginiz için teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

bu arada facebookta bir kaç kişiyle arkadaş olduk burdan ama bir kişiyi tanıyamadım...birseni ve cananı zaten biliyorum,elifin kim olduğunuda buldum :) ama esrayı tanıyamadım ya?bebişlerden de çıkaramadım..

canım, svios seni biz opuyorumnanaktan

senin de canımmm

kızım senin gibi gelini bulmuş mutlu olcak tebi..

oy canlarımbenim, öpüom hepsini kokulu kokulu..

oyyyy.. çok güzel ya, ona rağmen güzel canom... sen güzelsin, birsom güzel, bebeler güzel... maşallah..

yavrukirpim inan içim cı ediyor hala şöyle karnını gerdirte gerdire gezeni piknik yapanı görünce ağlayasım gelio, benim ve buradaki bi çok arkadaşımızın öyle zor geçti ki hamileliği, gez canım gez gezebildiğin kadar, valla madddi durum el verse gidip 1 tane koyduracam embriyo, sırf hamileliğin tadına varmak için :)

bunlarda benim cadılar. ellerinizden öperler..

oyyyş, ben sizi yerim bayram şekerilerim..

dur ben de ekliyim seni..

merhaba kızlarrr,

ya hamilelere neden Allah kurtarsın dediklerini dünden beri anladım sanırım 35+3 itibarıyla biraz da yorulmanın etkisiyle sanırım bayağı kötü bir gece geçirdim, midem cayırr cayır yandı, Elifcik çıldırmışçasına sabaha kadar döndü durdu içeride, kemik ağrıları, gaz sancıları, davul gibi ayaklar, durmadan wc ihtiyacı fln fln. ve muhtemelen bundan sonra da böyle zorlu geçer sanırım, artıkın dışarı çıkmamaya karar verdim zatenn.

wavycimm kızların cidden çooook şeker, hiiç cadı gibi durmuyolarrr

Firdoscum ben de ekledim feyste seni

canancım seninkilerin feysteki fotolarını da çokk beğendimm, oğluşunun saçları kostümü çok iyi, tam trendy bi genç olmuş walla. kızının elbisesi de pek tatlı, ben de doğursamm elbise fln giydirsem artıkk.

kevsercimm hamileliğin güsel evreleri var ama, çok kısıtlayıcı, zor dönemleri de mevcut, hele ki sağlıklı doğumla sonuçlandıysa geri dönüp hamileliği niye özlüyorsunuz şimdilik anlayamıyorum walla, ben şimdi diyorum ki acaba yine rahat oturup kalkabilir miyim, merdiven çıkabilir miyim, normal kiloma döner miyim, bi tek karnımdaki kıpırtıları özlerim sanki, ama kızım kucağımda olduktan sonra, içimdeki halini özler miyimki?

oy kullanmaya da gidemedim bugün, eski evin oradaydı yerimiz, hiiç gözüm yemedi. kaç günümüz kaldı acebaa ?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.

Tam tamına 5,5 saatlik bursa yolculuğumuzdan dün gece 8 de döndük.Yollar berbattı,feribot sırasında tam 2 saat bekledik.Bizden sonra aşırı rüzgardan feribor seferleri iptal olmuş.Denizde kalan feribotlarda adaya sığınmışlar.Kabus gibi resmen,Oğlumun şansına bizde yırtık eyvahedigeldismile.

Bu bayramdan hiiiiiiç birşey anlamadım kızlar,kıyafet aldım ayakkabı çanta,sadece söze giderken giymek kısmet oldu,onun dışında hiç üstümü giyinip dışarı çıkmak,yada gelenlerle iki muhabbet etmek.
Yağız kalabalığı hiç sevmedi,hep uyuttup onu bu yüzden,öyle oluncada günlerim yağızı sallamakla geçti.

FİRDOS benide eklesene facede,ben seni gerçek isminle bulamadım.

Canan bayram fotoğraflarınıza baktım çok güzel çıkımışlar senin fıstıklar.
ya anlamadım dırım senin evindemi börek açtı yavv

Kevser ve Yavrukirpi umarım ismimi bulabilmişsinizdir.Artvinli canımgerçek adım Dilek,ordan bulabilirsin belki.ya da özelden sen adını soyadını yaz ben eklerim:).

Kevser doğru söylemiş Yavrukirpicim,bende tekrar hamile kalıp doya doya bunu yaşanmak istiyorum.erkenden alışverişler yapmak,gezmek,eğlenmek istiyorum.bebeğimi kaybetme korkusu,erken doğum heyecanı olmadan,8 ay boyunca yatmadan bir hamilelik geçirmek istiyorum.içimde kaldı ya:)

bak neden Allah kurtarsın dendiğini anlamışsın, özlemeyi de o zaman anlıycaksın...

artvinlim görüşemedik ya, tüh.. mafoldumben

di mi firdos, Rabbim bol kazanç versin hepimize de birer organik patlatalımsositososito

Merhaba kızlar aksam itibari ile kayınvalideme geldim
ve vınnn almıştık çokda iyiymiiş valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…