Ama soyleyenler benim birlikte calistigim insanlar degil ki. Bana da cok sacma geldi.Herkese degildir herhalde, beraber çalıştığınız insanlara demek istemistir.
Sadece kendi koridorumdakilere mi dagitsam alip. Ama tatli alip elimde tek tek oda oda gezip ikram mi edecegim onu da bilmiyorum. Biz de subelere ayrilmis durumda. Sadece kendi subeme mi dagitiyim.200 -300 kişiye tatlı oda neymıs yaaa :)
Ben ilk maaşımla böyle bişey yaptım ama 15 kişiydik biz.
Çok yakın olduklarınıza falan ısmarlayın
Ortak bır alanınız yokmu ?Sadece kendi koridorumdakilere mi dagitsam alip. Ama tatli alip elimde tek tek oda oda gezip ikram mi edecegim onu da bilmiyorum. Biz de subelere ayrilmis durumda. Sadece kendi subeme mi dagitiyim.
Ama soyleyenler benim birlikte calistigim insanlar degil ki. Bana da cok sacma geldi.
Ben sozlesmeliyim. Bunu bana soyleyen kisi dedi ki kadrolu olsan asaletin tastik oldugunda dagitirdin ama sozlesmeli oldugun icin ilk maasinda dagitirsin. Bir de ben mi oda oda gezecegim yoksa kat gorevlisinden mi rica edecegim. Ayip olmayacagini bilsem asla bu ise girismek istemiyorum o da ayri.Valla o tatlı dağıtma işi asaletin tasdik olunca yapılır bu birincisi,
İkincisi de sadece çalıştığın birimde çalışma arkadaşlarına dağıtırsın illa dağıtacaksan, 300 kişiye tatlı verildiği nerde görülmüş? Oldu olacak binanın bahçesinde lokma döktür.
Baktın mecbur kaldın(nasıl mecburiyetse) bir kasa lokum al dağıt bütçem buna el verdi dersin.
Aynen oyle. Nasil getirecegim nasil dagitacagim. Bir de cogunu gormuyorum zaten gun icinde. Karsilasmiyoruz bile.Orada birlikte çalıştığınız yüz yüze hergün baktığınız insanlara dağıtın. 200 300 kişiye tatlı dağıtmaya maaş mı dayanır? O kadar tatlıyı yaptırıp getirmek bile mesele.
Tek tek elle almaya müsait bir tatlı al, kutu içinde altlıklı olanlardan, sadece kendi çalıştığın birimde yüzyüze görüştüğün hergün muhatap olduğun kişilere dağıt, kutuyu götür ikram et kendileri alsınlar.Ben sozlesmeliyim. Bunu bana soyleyen kisi dedi ki kadrolu olsan asaletin tastik oldugunda dagitirdin ama sozlesmeli oldugun icin ilk maasinda dagitirsin. Bir de ben mi oda oda gezecegim yoksa kat gorevlisinden mi rica edecegim. Ayip olmayacagini bilsem asla bu ise girismek istemiyorum o da ayri.
Büyükçe bir kutu yaptırın. Kendi şubenize oda oda masa masa elinizde gezdirip dağıtın.Aynen oyle. Nasil getirecegim nasil dagitacagim. Bir de cogunu gormuyorum zaten gun icinde. Karsilasmiyoruz bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?