300 kisiyebtatli dagitilmaz. Git 3 4 kilo tulumba al koy ortaya yetisen yer :)Merhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
Simdi ciksa tayinim herkesi yemege gotururum ben:)Bana da aynı şeyi söyleyip durdular ama yapmadım ben. 13 ay sonra tayinim çıktığında tatlı dağıttım ama kuruma. :)
Ben sozlesmeliyim. Bunu bana soyleyen kisi dedi ki kadrolu olsan asaletin tastik oldugunda dagitirdin ama sozlesmeli oldugun icin ilk maasinda dagitirsin. Bir de ben mi oda oda gezecegim yoksa kat gorevlisinden mi rica edecegim. Ayip olmayacagini bilsem asla bu ise girismek istemiyorum o da ayri.
Simdi ciksa tayinim herkesi yemege gotururum ben:)
Peki ama trüf cikolata alip dagitsam nasil olur sizce. Hem şık olur hem de baklava dagitmak istemiyorum daha kolay dagitilir. Nasil olur sizce
Herkese almayacaksın canım sadece çalıştığın bölüm veya birime işte sisteminiz nasılsa bende 5 sene önce atanınca yapmıştım çalıştığım bölüme sadece herkese almak gibi bi saçmalık olmazMerhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?