Yeni iş. İlk maaş. İş yerindekilere tatlı.

300 kisiyebtatli dagitilmaz. Git 3 4 kilo tulumba al koy ortaya yetisen yer :)

Tobe ya rabbim olaya bak :)
Sözleşmeli ve kadrolu tatlı dağıtırken bile ayrılıyor he :)

Ben dağıtmadım ben de sözleşmeliyim.adaylik kalkınca belki dağıtırım
Cidden 200 kişiye para mı dayanir

burma tel kadayıf alın bir lokmalık bir lokmalık kestirin. trüften daha mantıklı ve daha hesaplı bence.

Herkese almayacaksın canım sadece çalıştığın bölüm veya birime işte sisteminiz nasılsa bende 5 sene önce atanınca yapmıştım çalıştığım bölüme sadece herkese almak gibi bi saçmalık olmaz

alırsınız 1 kilo tatlı, çay-kahve getiren bir görevli varsa (yoksa da kendiniz) ona verirsiniz, yakın çevredeki çalışma arkadaşlarınıza birer tane dağıtır sizin ısmarladığınızı söyleyerek. Tatlıları alması kolay olsun diye tek tek muffin kağıtlarına koyup bir tepsiye dizebilirsiniz. Biz böyle yapıyoruz yani.

Ahhaha hiç dağıtmadım ya :) Bir de para mı harcıcam kuş kadar zaten :)
Çok istiyorsan toptan bir paket tadelle al onu dağıt :)

Dagitilacaksa Sadece kendi birimindekiler dağıtılır. Bende kendi birimime dağıtmıştım max 50 kişiydi.

Çok kalabalık bir iş yeriymiş
Nasıl baş olunur ki ?
Kendi bölümündekilere olabilir

Hiç kafana takma, gücün varsa ve içinden geliyorsa bir kutu çikolata al dağıt kendi birimine ama öyle bir mecburiyet sözkonusu olamaz

çalıştığın odadaki arkadaşlarına al usul odur evet ilk maaşla talı alınır yalnız herkese değil odana alırsın personel şubeylede samimiysen onlarada verirsin olur biter

asaletim tasdik olunca inşallah deseydiniz..elalem ne der hastaligi bu toplumu mahvedecek ayrica yakin calistiklariniza verin geriye kalani bosverin ...

tabiki mecbur değilsin usulen öyle icab ediyor almazsan kimse kalkıpta neden almadın demez nasıl kuran kursunda kurana geçerdik şeker alır dağıtırdık onun gibi :))

Yemekhane varsa oraya gönderin lokum ,çikolata vb birşey. Ordan yemek alırken alır insanlar.
Ben öyle yapmıştım holdingdeyken. Bebeği olan,işe girip maaşını alanlar vb durumdakiler de o şekilde yaparlardı. Tek tek gezip dağıtmak yerine.
Yemekhane görevlileri söylerdi x'in ikramı diye.
En kolay böyle olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…