Ben sozlesmeliyim. Bunu bana soyleyen kisi dedi ki kadrolu olsan asaletin tastik oldugunda dagitirdin ama sozlesmeli oldugun icin ilk maasinda dagitirsin. Bir de ben mi oda oda gezecegim yoksa kat gorevlisinden mi rica edecegim. Ayip olmayacagini bilsem asla bu ise girismek istemiyorum o da ayri.
Merhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
O kadar insana tatlı mı dağıtılır canım? Biriminiz, şubeniz, odanız artık her neyse sizi tanıyabilecek kesime kaliteli bir çikolata alıp birer tane birer tane dağıtırsınız. Ben ilk maaşımla dağıtmıştım mesela maksat bereketi olsun diye. Ama dağıttığım az kişiydi 30 yoktur.
Bende kamuya girdiğimde ilk maaşımla almıştım bana kimse bişey söylemedi içimden geldi aldım ama sadece kendi müdürlüğümdeki arkadaşlara dağıtmıştım ben 40 kişiye falan yani. Sende öyle yap bence 300 kişiye tatlımı dayanır.
O kadar insana tatlı mı dağıtılır canım? Biriminiz, şubeniz, odanız artık her neyse sizi tanıyabilecek kesime kaliteli bir çikolata alıp birer tane birer tane dağıtırsınız. Ben ilk maaşımla dağıtmıştım mesela maksat bereketi olsun diye. Ama dağıttığım az kişiydi 30 yoktur.
Çalıştığın birimde dağıtırsın , ilk maaş alınca yapılır böyle şeyler
+++
Ben de kendi ekibime dagitmistim. Ayni ofiste calistigin insanlara dagitmak kafi.
Ben de bir hayir isi yapmak yardim etmek istiyorum. Adagim vardi zaten. Tanimadigim insanlara hurmet etmek sacma geliyor bana. Zaten tayin aldirmaya ugrasiyorum. Gidince gormeyecegim insanlar. Iyi bir yerdeb trüf cikolata alip kendi birimimdekilere dagitsam nasil olur.ben kurban kesip sakatlar derneğine bağışlamıştım. (adına takılmayın derneğin adı bu) yani maaşlı çalışan insana hem de 300 kişiye saçma.
ha bir de bizim kurumda aynı anda 10 kişi atanıyor onlar birleşip 100 kişiye falan baklava dağıtıyorlardı. ha bu da asaletlerini alınca oluyor genelde
Peki ama trüf cikolata alip dagitsam nasil olur sizce. Hem şık olur hem de baklava dagitmak istemiyorum daha kolay dagitilir. Nasil olur sizce
Ben de bir hayir isi yapmak yardim etmek istiyorum. Adagim vardi zaten. Tanimadigim insanlara hurmet etmek sacma geliyor bana. Zaten tayin aldirmaya ugrasiyorum. Gidince gormeyecegim insanlar. Iyi bir yerdeb trüf cikolata alip kendi birimimdekilere dagitsam nasil olur.
Bence gayet uygun baklavayı dağıtması eziyet gerçekten..Peki ama trüf cikolata alip dagitsam nasil olur sizce. Hem şık olur hem de baklava dagitmak istemiyorum daha kolay dagitilir. Nasil olur sizce
Peki ama trüf cikolata alip dagitsam nasil olur sizce. Hem şık olur hem de baklava dagitmak istemiyorum daha kolay dagitilir. Nasil olur sizce
Merhabalar. Ben bi kamu kurumunda calisiyorum. Yeni atandim. Ilk maasimla birseyler almam yapmam gerekiyor mu burda calisanlara. 200-300 kisi vardir burda. Yani benim calistigim binada. Bundan baska iki bina daha var. Onlarda kas kisi calisiyor bilmiyorum.
Ilk basladigim gun calistigim birimden degil de personel subeden birisi ilk maas alininca tatli dagitilir bizim burda demisti. Ben bu kadar insana neyi nasil dagitacagim. Bilgisi olan beni aydinlatabilir mi. Dert oldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?