- 2 Mayıs 2014
- 140
- 48
- 53
- Konu Sahibi gelpisipisipisiii
-
Başka iş bak kendine şuan görüştüğün firma dışında bak iş bulursun bana kalırsa
bence de ama burda da köle gibi baksana sabah 7 akşam 7 yemin ederim eve gidiyorum hop yatağaBu ne ya kölemi arıyor bunlar bence hafta sonu çalışılmaz..
sanırım özel sektörsün yine iyi 2ye kadar çalışıyormuşsun ben 4.30 5 e kadar çalışıyorum her işimde yetişiyor pratik bir insansan sorun olmazmerhaba kızlar...
şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
hafta sonu çalışmak çok mu kötü sizce yaa
zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen
eğer öyleyse hafta sonu çalışmak zor olmaz diye düşünüyorum. eğer hafta sonu evde olsaydı ve siz çalışsaydınız çok zor olurdu iki taraf içinde
ne kadar düzensiz saatler böyle sorması ayıptır işin nedir?
şimdi yemekler hazır olsa bile yine yorucu gibi çalışma saatleri gerçekten kötü evliyken baya fededarlık yapıcak eşin sabırlı bir olsa bari
bence de ama burda da köle gibi baksana sabah 7 akşam 7 yemin ederim eve gidiyorum hop yatağa
genelde pazar evdeyse zor olur ya insan hafta içi zaten fazla vakit geciremiyor özlüyor bi de o evde sen işte çok zor olur. ben ilk evlendiğim zaman eşim sadece pazartesi günleri izinliydi bende hafta sonu cok sıkıntı oluyodu cok üzülüyordum yalnız hissediyordum kendimiama genelde pazar evde işte o da emin olamıyor ki ben zaten kararsızım... gündüz evde olmak çok cazip geliyor sadece
genelde pazar evdeyse zor olur ya insan hafta içi zaten fazla vakit geciremiyor özlüyor bi de o evde sen işte çok zor olur. ben ilk evlendiğim zaman eşim sadece pazartesi günleri izinliydi bende hafta sonu cok sıkıntı oluyodu cok üzülüyordum yalnız hissediyordum kendimi
Haftasonu sakın ha sakın çalışma.
Ne kendine, ne evine, ne eşine vakit ayıramazsın. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum 1 pazar yetmiyor :/
En azından cumartesi evine erken gidersin. Ev işlerini yemek fln fişman onları bitirir pazar eşinle sana kalır.
hepimiz o saatlerde çaılışıyoruz
alışıyor ınsan ya takma kafana bir gün yemek yok dıyor tartışıyorsun 2 gün sonra sonra oda alışıyor
zaten evlenince epey bır zaman davetler fılan oluyor aileller eve çağırıyor heveslenip
işin iyiymiş hafta sonusu olmalı bir insanın bence
ben bu yüzden hafta içi daha uzun çalışıyorum ama cumartesı pazar tatil.
niye bu kadar kasıyorsun ki kendiniSende haklısın ben olsam bende sinir olurdum
Keşke cumartesi calismasam bende yqaöyle bir şansım olsa hiç çıkmam işten kendimi suan çok yorgun hissediyorum belkide o yüzden diğer is cazip geliyor ne bilim ya
Evet bende düşünüyorum yani çevremdeki herkes hafta sonu evde ben olmazsam o da skntı tabii
pratik olmaya caliscam o zaman baska sansm yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?