- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi gelpisipisipisiii
-
merhaba kızlar...
şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
hafta sonu çalışmak çok mu kötü sizce yaa
zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen
niye bu kadar kasıyorsun ki kendini
kendine eş mi alıyor arkadaş yoksa kölemi boşver gençliğinin tadını çıkar
bir daha bu yaşa gelmeyeceğiz benim düşüncem bu 2.5 yıldırda böyle düşüyorumçok doğru söylüyorsun aslında off ya ben mi karasızım bu kadar yoksa herkes mi öyle...
benim işime gelen mağazada çalışmak aslında burayı sevmiyorum hiç... ama insan eşiyle de vakit geçirmek ister yemeği ev işini falan bi kenara koyuyorum aslında.
haftasonu calismak cook yorucu.. insanin ailesine ayiracak vakti olmali..merhaba kızlar...
şöyle ki şu an çalıştığım işimde sabah 7 de servise biniyorum akşamda servisten inip eve gitmem 7.30u buluyor cumartesi de yine eve gitmem 2 yi buluyor iş yerim merkeze çok uzak.. tabi şimdi sıkıntı yok eve gidiyorum yemeğim hazır:)
ama 2 ay sonra evleniyorum ve iş saatleri beni çok yoracak biliyorum. başka bir yerle görüştüm. orada da saatler sabah 11 akşam 7 fakaaat hafta sonu calışcam ayda bir kere hafta sonu izin alabilcem onun dışında izin günüm hafta içi. acaba evlenince böyle çalışmakta zor olur mu...
eşimde akşam 7 gibi çıkıyor beni alabilecek. kendi işi olduğu içinde saatlerini bazen bana uydurabilir gibi geliyor.
zaten evlilik hazırlıkları çok stresli bide böyle kararsız kaldım yardım edin lütfen
bu işinde cumartesi yarım gün ve pazarın komple sana kalıyor.
servisin var anladığım kadarıyla.
iş saatleri de şahsen benim evden çıkış ve eve en erken giriş saatlerimle aynı.
bu işte haftada 1,5 gün tatil yapabiliyorken diğer işte haftada 1 gün tatil yapabileceksin.
pazar günü herkes yatarken işe gitmek çok zor gelecektir.
ayrıca evlendikten sonra mevcut işinden ayrılırsan ( 1 sene içinde ) tazminatını alma hakkın da var ama evlenmeden iş değiştirirsen bu şansın olmayacak.
ben iş değiştirmezdim yerinde olsam.
evet öyle haklısın zaten daha önce vardiyalı çalışıyordum ama şimdi iki seçenek olunca kararsız kaldım hangisi daha iyi olur diyeçoğu insan böyle çalışıyor..zamanla bu düzene alışırsın..herkes 8-5 çalışamazki..vardiyalı çalışanlar bazen birbirlerini görmüyorlar..
kesinlikle hafta sonu tatil olanı seç..sabah işe geç gitmen sana çok şey kazandırmaz bence..evet öyle haklısın zaten daha önce vardiyalı çalışıyordum ama şimdi iki seçenek olunca kararsız kaldım hangisi daha iyi olur diye
Canım bence haftasonunu kendine ayır. Bende daha önce mağazada 2,5 seneyi aşkın bir süreçte çalıştım iznim haftaiçiydi. Ve mağaza bu shift düzenlemesi yapılır, diğer müdür gelmediyse sen erken çağrılırsın mağaza yoğunsa mesaiye kalırsın bence olduğun yeerde kal derim sadece yoldan biraz çekersin ama diğer türlü cumartesi 2 den sonra evinin işini yapar herşeyini halleder pazar günü de eşinle ilgilenir güzel bir gün geçirirsin. Öteki türlü mağazada hem mağazanın yorgunluğu hem evin işi haftaiçi e o yorgunlukla tamamlanamayacağı için haftasonu daha çok yıpranacaksın. Bence şuan olduğun yerde kal.
kesinlikle hafta sonu tatil olanı seç..sabah işe geç gitmen sana çok şey kazandırmaz bence..
vallahi aklıma girdiniz
ayy çok cazip gelmişti ilk söylediklerinde maaş farkıda cabası tabi cidden el birliği ile aklımı çeldiniz
merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?