- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
bursada okadar saat yol alacak yer neresi merak ettim?
"Kendinize eleman bakın" demişsiniz, ya yarın öbür gün "Baktık ve bulduk, hadi güle güle" derlerse?
Bence epey bir durumları ve ilişkiyi zorlamışsınız, bu saatten sonra eski uyumu yakalamak zor olabilir.
Yeni şeyleri severim, yeni ev, yeni iş, yeni arkadaşlar.Yeni durumların da güzel şeyler getirdiğine inanırım.(Gelen gideri aratır diyenler de var gerçi )
Yol sorunu cidden berbat bir durum, Bursa'nın durumunu bilmiyorum ama İstanbul için belki de iş anlamında önemli kıstaslardan biri.
Bence hislerinizle yol alın.Ben de şu dönem yolu rahat 2,5 saat süren bir yerde çalışıyorum, hergün yol tam bir eziyet ama benimki yarım günlük gibi birşey.Mızmızlanmak yerine kitap okuyorum günde 5 saat otobüslerde, test çözüyorum falan filan.Ve işimden de memnunum.
Çalışmak zorundaysanız, şimdiki iş yerinde mutlu değilseniz, geleceğinizi orada görmüyorsanız , bu devirde çalışırken iş bulmuşsunuz ve daha iyi şartlara sahip, bence değerlendirmekte fayda var ama en iyi siz iki tarafı tartabilirsiniz.
Aynı zamanda eşiniz huysuz olabilir, bunun yağmuru, karı ,kışı var, trafiği var.Eve geç dönecekseniz, ne bileyim çoluk çocuk varsa, belki 3 kuruş fazla diye onları biraz ihmal edebilir, evde tadınız kaçabilir.
Özetle; aile durumunuza, şimdiki iş yerindeki durumunuza ve yeni yerdeki izlenimlerinize bakarak en iyi kararı verecek gene sizsiniz.
Şimdiden yol gözümde büyüdü :bbo:
Bana kalırsa ipleri iyice germişsiniz..
Artık burası-orası kıyaslamalarını bırakın,yeni işinize adapte olun..
Yerinizde olsam buradan ayrılır,yeni bulduğum yerde başlardım hemen..
Ortam çok önemli,siz de şu anda rahat değilsinizdir tahminim..
servisi var kent doğu garajına kadar ilerde benim ikamet ettiğim yere kadar çıkar dediler ama şimdi yok oradan öteye bir minibüsle gidicem...sende bursa lısın anlarsın beni napim sence CADIARZU
merhaba kızlar..
daha önceki bir konumda iş yerim ile problemler yaşadığımdan bahsetmiştim...şimdi ise kafam çok karışık .bayramdan öncede yıllık izin için bir tartışma yaşadık.yıllık iznimi kullanma dedi patronum ama kullanmasam parasınıda vermeyecek bana biliyorum...bende haklarımı arıyorum ben dedim madem yıllık iznimi kullanmıyorum maaşıma zam yapın cumartesileri de çalışıyorum ben deyince sevgili patronum çok para istersen başka iş bak dedi bana kötükedihüso !! bende "ben bakıyorum sizde kendinize eleman bakın" dedim ve ben yıllık iznimi kullandım...şimdi iş buldum kendime maaşı uradakinden fazla yol paramı verecekler tek sorun yol uzak...yani ben burada işe gitmek için 7,30 da kalkıyorum yeni yerimde 6 da kalkmak zorunda kalıcam şartları buradaki iş yerimden kat kat iyi.. eşim bana bıraktı kararı annemler ise uzak diye gitmemi istemiyorlar...ama artık yakın yer diye kariyerimin engellenmesini istemiyorum kararsızım... sizce napim kafamçokkarıştı
işine daha yakın bir yere taşınma olasılığın var mı ?
şuan kiradayiz ev aldık işte evimizde insaattı 2 aya kadar bitecek ailelerimiz bu tarafta diye aldık evi buradanda aslında pişmanda oluyorum buradan aldığıma...
evinizi kiraya verip işe yakın bir yere taşınsanız ne bileyim eşinizin ve kendinizin işine daha yakın biryerden ev almayı düşünseydiniz keşke
ev alırken yapılan büyük hatalardan birisidir
şuna yakın buna yakın orası gelişiyor vs ama
bakalım siz orda oturunca herşeye istediğini rahatlıkla ulaşabilecekmisiniz bu çok önemli bence..
iş yeri sahibi ile aramızda tatil dönüşü hiç bir sorun olmadı ona göre herşey normal gidiyor ama şartlar bana uymuyor...burada kendimi geliştirme fırsatıda bulamıyorum...maaşım çok az rahat değilim evet insanın çalıştığı yerde huzuru olması lazım en başta vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?