yeni komşu

Nie bu kadar takıyorsun ki..şöyle düsün: demekki çekemiyor.. kıskanıyor. Bişeylerm batıo.. ve karsına alıp adam yerıne koyma. Fevri davranma cnm asil dur. O kudurur.. arkandan konuşuyorsada almayın aranıza. Olmuyormu günahım ğider de. Kul hakkı sonuçta. Daha basa çokamazsan da iiiyii bi ayar çek ki daha konusamasın. En soon ama.

lafı getiren arkadaşınızı hayatınızdan uzaklaştırırsanız bir daha onun evine gitmek zorunda kalmaz böylelikle de karşı komşuyu bir daha görmezsiniz.Güven olmayan yerde dostluk olmaz.Komşuya sizin hakkınızda neler gidiyordur belki.Arkadaş ortada laf köprüsü gibi.Kırarsanız huzura erersiniz.Sadece bir tavsiye.Benzer şeyle yaşamış biriyim.Ve kimseye güvenmem huzur getirdiklerini görmedim böyle mevzuların.

Arkadaşın senin hakkında konuşan komşuya hiç mi bir şey söylemiyor? Hemen gelip sana mı yetiştiriyor?

Kaç kere diyorsun ki şöyle yapmış ben anlamamışım ne zaman anladın arkadaşın mı anlamanı sağladı yoksa zaten laf getirmiş bir sürü laf getireceğine o şahsı sustursaydı ya?

öncelikle hata sizin arkadaşınızda.asla ortada haber uçuran olmamalı.
diğer konuya gelirsek.sizin o arkadaşnız kadını beğendiğinizi gidipte hemen yetiştirmişse ona oda havalara girmiştir bence.kendini dünyalar güzeli,dünyalar tatlisi,dunyalar iyisi sanıyordur.
malesef ettrafımda böyle bir kız var hemde en yakın akrabam.ona güzel bir sey söyleyince hemen havalara giriyor ve kendine gelemiyor ama mesela diyelim ben bir elbise falan aldığımda ve ona gösterdiğimde"güzelmiş"demek yerine idare eder diyor.demek ki neymiş böyle kişileri havalara sokmuşuz.aslında suç bizde.ne diye güzel söz diyoruz ki?bu devirde kimseye iltifat etmiycez.ben artık kimseye iyi söz söylemiyorum.yoksa gerçekten iyi olduklarını sanıyorlar.

Ben sizin samimi arkadasinizim diyelim.eger o kisi boyle dengesiz seyler soyluyorsa size soylersemde uyari anlaminda olur.ve kendimde boyle biriyle gorusmem...bence sorun samimi arkadasiniz da.
Size gelince arkadasiniz size her seyi anlatiyorsa,giderim o fesat komsunun yanina benim arkamdan soylediklerini yuzume de soyle derim.ve bir dahada adini bile yanimda konusulmasina izin vermem.

Bide şöyle bişi var, ben birinin dedikodusunu yapcak olsam bunu onun en samimi arkadasının yanında yapmam yapamam. Demekki arkadaşınız cok da yakınınız degilmis. Bu gerceği de düşünün lütfen

Şunu unutmayın onun söylediklerini size söyleyen sizin söylediklerinizi de ona söyler.

değil mi?çok haklısın öyle gerçekten arkadaşım susturmuyor ne etliye karışırım ne sütlüye mantığında demekki sadece bana söylüyor dediklerini ama bundan sonra tepkim aynı olmayacak

Lafı getiren konuşandan daha tehlikelidir .

doğru söylüyorsunuz keşke baştan tepkimi koysaydım ama işte sustum

görüşmeyin olsun bitsin, değer mi bu kadar düşünmeye

o komşuyla görüşmemde işte arkadaşla görüştüğüm sürece kadının dediklerini duyuyorum haliyle

Arkadaşınızda fazla güvenmeyin derim sonuçta insanoğlu ne yapacağı belli olmaz.

evet özellikle şu zamanın insanlarının ne yapacağı gerçekten belli olmuyor

Son günlerde yaygın bir söz var, pek beğeniyorum. "Bana benim hakkında ne söylediklerini anlatma. Senin yanında benim hakkımda nasıl konuşabiliyorlar onu anlat"
Bilmem anlatabildim mi?

evet çok güzel bir söz komşu arkadaşımın yanında öyle rahat konuşuyor ki birazcık tepki verseydi zaten susardı o komşuda

Kaç kere diyorsun ki şöyle yapmış ben anlamamışım ne zaman anladın arkadaşın mı anlamanı sağladı yoksa zaten laf getirmiş bir sürü laf getireceğine o şahsı sustursaydı ya?

evet arkadaşım dedi ki ne zaman gelsen buraya hani laf vurdu ben güldüm ettim ortam gerilmesin diye susturma falan yok bugün yine gelecek arkadaşım ben her şeyi söyleyeceğim artık

arkadasin o komsunun soylediklerini neden sana tasiyor? lafini verip kapatabilir

evet zaten onun olduğu yerlere gitmiyorum artık soruyorum özellikle o orada mı diye fevri davranmam çok güzel görmezden gelirim kudurur dediğin gibi

ya ne zaman okullar kapansa tatile girsek arkadaşlarım geliyor huzur falan bırakmıyorlar gerçekten her yaz bir olay şu okullar açılsa da rahat etsem artık bu güven konusunda çok çekmeme rağmen yinede güveniyorum ders almıyorum hiç

Arkadaşın senin hakkında konuşan komşuya hiç mi bir şey söylemiyor? Hemen gelip sana mı yetiştiriyor?

iyi bir kız öyle deme demiş doğum gününde kıskandı demiş benim için arkadaşımda demiş öyle deme onun morali bozuktu zaten ben biliyorum demiş

haklısınız tanımadan etmeden iyi dedim gördüm iyiliğini benim aldığım kıyafetlere de laf etmiş bu ne böyle falan diye :) kendi giyimini düşünmek istemiyorum arkadaşın aldıklarını da beğenmez bir kusur bulur mutlaka artık haber uçurma falan olmayacak izin vermeyeceğim kimin ne derdi varsa öğreneceğim

bence arkadaşınızın her lafı taşıması kçtü kesinlikle normal bir davranış değil..

normal değil evet dediğim gibi bugün gelecek arkadaşım konuşacağım kendisiyle

bunu başta yapacaktım ama görmezden geldim sabredeyim diye diye olay böyle uzadı baştan tavrımı koymadım

onun lafını sana taşıyan senınkınıde ona taşır

ben arkasından konuşmam benim dediklerimin üstüne katıp söylememiş olsun da taşımıyor işte ddim ki git söyle gelsin yüzüme söylesin derdini söylememiş bunu da

Bide şöyle bişi var, ben birinin dedikodusunu yapcak olsam bunu onun en samimi arkadasının yanında yapmam yapamam. Demekki arkadaşınız cok da yakınınız degilmis. Bu gerceği de düşünün lütfen

evet böyle konuşabilme rahatlığını arkadaşım vermiş ona yoksa ağzını açamazdı hayır anlamıyorum yeni evlisin çocuğun var ben bekarım okuyorum takacak neyimi görmüş git evinle ilgilen değil mi hepsini diyeceğim geç olmuş olsada

Şunu unutmayın onun söylediklerini size söyleyen sizin söylediklerinizi de ona söyler.

dediğim gibi benim dediklerimin üstüne katıp söylemesinde keşke söylese benim dediklerimi söylemiyor yüzüme karşı söylesin dedim eğer bir daha sana gelip de hakkımda bir şey derse of yine çok sinir oldum

Apartman apartman değil dedikodu kazanı..

aynen keşke taşınsak diyorum bir değil iki değil hepsi böyle herkes herkesin arkasından konuşuyor bir duyuyorsun şok oluyorsun işte bıktım bende keşke bir tane olsa söylersin hallolur ama ben şimdi gitsem kadına desem kadında abartarak diğerlerine anlatacak diğerleri de hakkımda ileri geri söylenecek hangi biriyle uğraşayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…