- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Banada bi kaç ders verbi ara özel odaya alayım seni
bence arkadaşınızın her lafı taşıması kçtü kesinlikle normal bir davranış değil..çok üzüldüm ama ben keşke böyle demeseydi ben çokta sevmiştim kendisini
Kızlar aslında dert mi değil mi bilmiyorum ama artık canımı sıkmaya başladı bu komşu ya konuya gireyim bizim binaya yeni evli birileri taşındı benim 9 yıllık arkadaşımın karşı komşusu kendisiyle ilk tanıştığımızda arkadaşa dedim ki ne kadar iyi biri gerçekten iyi niyetli çok sevdim arkadaşa her gittiğimde o şahısta orada oluyordu bana laf vuruyormuş sürekli ama onun hakkında iyi düşündüğüm için ben hiç anlamadım laf vurduğunu neyse bir gün arkadaşa demiş ki benim hakkımda gülmesi ne tuhaf değil mi ilk defa biri böyle dedi yani bana şaşırdım üstünde durmadım boşver dedim sonra benim bu arkadaşın kardeşinin doğum günüydü beni de çağırdılar o günde benim bazı sorunlarım var onunla ilgili bir şey olmuştu moralim çok bozuktu arkadaşımda gel kafan dağılır falan dedi gittim o komşuda oradaydı götürdüğüm hediyeye laf etmiş ben yine anlamadım neyse arkadaşın evinde kutladık doğum gününü o şahıs da dedi ki bize gidelim kimse yok nede olsa rahat ederiz onlara gittik oda sürpriz doğum günü hazırlamış arkadaşın kardeşine ben pasta falan yemedim zaten yiyemediğim için ısrar etti kırmadım biraz aldım doğum günü bitti eve geldim arkadaş dedi ki geldi bize dedi sagopamın nasıl morali bozuldu ben doğum günü hazırladım diye ne kadar haset bir kız kıskançlıktan çatladı hediyeyi getirdim daha da kıskandı Allahtan arkadaşta kardeşi de biliyor beni onları ne kadar sevdiğimi inanmadılar önemsemedik bile dediler ben duydum çıldırdım ama yine ses etmedim bu şahıs yüzüme gülüyor çok güzel konuşuyor ediyor ama ben eve gelince arkamdan atıp tutuyor çok sinir oldum ya bende arkadaşa dedim ki bir derdi varsa gelsin yüzüme söylesin neyse sorun hallederiz arkamdan neden konuşuyor birde bu komşu 2 yaş büyük benden takmış bana ilk tanıştığımızda facebooktan eklemişim fbyide sürekli dondurduğum için hatırlamıyorum yani ne zaman gönderdiğimi o gün yine açmam gerekiyordu açtım baktım isteği kabul etti yazdı hemen beni nereden buldun? bende dedim donduruyorum facemi ben ne zaman istek yolladım onu bile hatırlamıyorum ama arkadaşta ekliysen ortak arkadaşlardan çıkmışsındır olsun kız merak ettim dedi bir şey yazmadım dondurdum tekrar fb yi gitmiş arkadaşa yine demiş ki beni sildi engelledi dondurduğumu söylediğim halde bunu demiş arkadaşımda demişki donduruyor o engellemez demişki donduruyorsa neden açmış facesini o zaman niye beni eklemiş Allahım şuan çooook sinirliyim ben mi abartıyorum acaba hiç söylemedim kadına bir şey yapmadım o arkamdan atıp tutuyor ben sesimi çıkarmıyorum ya sabır dedikçe de iyice haddini aşıyor sizce ne yapmalıyım bilemedim abartıyor muyum acababenim kimseye zararım olmadığı gibi bu komuşuya da olmadı neden sürekli günahımı alıyor anlamadım
bence senin o iyi dedigin arkadasinda arkadas degil , bir konusur iki konusur varsayalim dogru daha neyine konusturuyor dinliyor ve sana yetistiriyor, madem arkadasin, birisi senin arkandan konustugunda onu orta susturmali , bence yeni komsu degil arkadasin sorun
Lafı getiren konuşandan daha tehlikelidir .
görüşmeyin olsun bitsin, değer mi bu kadar düşünmeye
Arkadaşınızda fazla güvenmeyin derim sonuçta insanoğlu ne yapacağı belli olmaz.
Son günlerde yaygın bir söz var, pek beğeniyorum. "Bana benim hakkında ne söylediklerini anlatma. Senin yanında benim hakkımda nasıl konuşabiliyorlar onu anlat"
Bilmem anlatabildim mi?
Kaç kere diyorsun ki şöyle yapmış ben anlamamışım ne zaman anladın arkadaşın mı anlamanı sağladı yoksa zaten laf getirmiş bir sürü laf getireceğine o şahsı sustursaydı ya?
Kızlar aslında dert mi değil mi bilmiyorum ama artık canımı sıkmaya başladı bu komşu ya konuya gireyim bizim binaya yeni evli birileri taşındı benim 9 yıllık arkadaşımın karşı komşusu kendisiyle ilk tanıştığımızda arkadaşa dedim ki ne kadar iyi biri gerçekten iyi niyetli çok sevdim arkadaşa her gittiğimde o şahısta orada oluyordu bana laf vuruyormuş sürekli ama onun hakkında iyi düşündüğüm için ben hiç anlamadım laf vurduğunu neyse bir gün arkadaşa demiş ki benim hakkımda gülmesi ne tuhaf değil mi ilk defa biri böyle dedi yani bana şaşırdım üstünde durmadım boşver dedim sonra benim bu arkadaşın kardeşinin doğum günüydü beni de çağırdılar o günde benim bazı sorunlarım var onunla ilgili bir şey olmuştu moralim çok bozuktu arkadaşımda gel kafan dağılır falan dedi gittim o komşuda oradaydı götürdüğüm hediyeye laf etmiş ben yine anlamadım neyse arkadaşın evinde kutladık doğum gününü o şahıs da dedi ki bize gidelim kimse yok nede olsa rahat ederiz onlara gittik oda sürpriz doğum günü hazırlamış arkadaşın kardeşine ben pasta falan yemedim zaten yiyemediğim için ısrar etti kırmadım biraz aldım doğum günü bitti eve geldim arkadaş dedi ki geldi bize dedi sagopamın nasıl morali bozuldu ben doğum günü hazırladım diye ne kadar haset bir kız kıskançlıktan çatladı hediyeyi getirdim daha da kıskandı Allahtan arkadaşta kardeşi de biliyor beni onları ne kadar sevdiğimi inanmadılar önemsemedik bile dediler ben duydum çıldırdım ama yine ses etmedim bu şahıs yüzüme gülüyor çok güzel konuşuyor ediyor ama ben eve gelince arkamdan atıp tutuyor çok sinir oldum ya bende arkadaşa dedim ki bir derdi varsa gelsin yüzüme söylesin neyse sorun hallederiz arkamdan neden konuşuyor birde bu komşu 2 yaş büyük benden takmış bana ilk tanıştığımızda facebooktan eklemişim fbyide sürekli dondurduğum için hatırlamıyorum yani ne zaman gönderdiğimi o gün yine açmam gerekiyordu açtım baktım isteği kabul etti yazdı hemen beni nereden buldun? bende dedim donduruyorum facemi ben ne zaman istek yolladım onu bile hatırlamıyorum ama arkadaşta ekliysen ortak arkadaşlardan çıkmışsındır olsun kız merak ettim dedi bir şey yazmadım dondurdum tekrar fb yi gitmiş arkadaşa yine demiş ki beni sildi engelledi dondurduğumu söylediğim halde bunu demiş arkadaşımda demişki donduruyor o engellemez demişki donduruyorsa neden açmış facesini o zaman niye beni eklemiş Allahım şuan çooook sinirliyim ben mi abartıyorum acaba hiç söylemedim kadına bir şey yapmadım o arkamdan atıp tutuyor ben sesimi çıkarmıyorum ya sabır dedikçe de iyice haddini aşıyor sizce ne yapmalıyım bilemedim abartıyor muyum acababenim kimseye zararım olmadığı gibi bu komuşuya da olmadı neden sürekli günahımı alıyor anlamadım
Nie bu kadar takıyorsun ki..şöyle düsün: demekki çekemiyor.. kıskanıyor. Bişeylerm batıo.. ve karsına alıp adam yerıne koyma. Fevri davranma cnm asil dur. O kudurur.. arkandan konuşuyorsada almayın aranıza. Olmuyormu günahım ğider de. Kul hakkı sonuçta. Daha basa çokamazsan da iiiyii bi ayar çek ki daha konusamasın. En soon ama.
lafı getiren arkadaşınızı hayatınızdan uzaklaştırırsanız bir daha onun evine gitmek zorunda kalmaz böylelikle de karşı komşuyu bir daha görmezsiniz.Güven olmayan yerde dostluk olmaz.Komşuya sizin hakkınızda neler gidiyordur belki.Arkadaş ortada laf köprüsü gibi.Kırarsanız huzura erersiniz.Sadece bir tavsiye.Benzer şeyle yaşamış biriyim.Ve kimseye güvenmem huzur getirdiklerini görmedim böyle mevzuların.
Arkadaşın senin hakkında konuşan komşuya hiç mi bir şey söylemiyor? Hemen gelip sana mı yetiştiriyor?
öncelikle hata sizin arkadaşınızda.asla ortada haber uçuran olmamalı.
diğer konuya gelirsek.sizin o arkadaşnız kadını beğendiğinizi gidipte hemen yetiştirmişse ona oda havalara girmiştir bence.kendini dünyalar güzeli,dünyalar tatlisi,dunyalar iyisi sanıyordur.
malesef ettrafımda böyle bir kız var hemde en yakın akrabam.ona güzel bir sey söyleyince hemen havalara giriyor ve kendine gelemiyor ama mesela diyelim ben bir elbise falan aldığımda ve ona gösterdiğimde"güzelmiş"demek yerine idare eder diyor.demek ki neymiş böyle kişileri havalara sokmuşuz.aslında suç bizde.ne diye güzel söz diyoruz ki?bu devirde kimseye iltifat etmiycez.ben artık kimseye iyi söz söylemiyorum.yoksa gerçekten iyi olduklarını sanıyorlar.
bence arkadaşınızın her lafı taşıması kçtü kesinlikle normal bir davranış değil..
Ben sizin samimi arkadasinizim diyelim.eger o kisi boyle dengesiz seyler soyluyorsa size soylersemde uyari anlaminda olur.ve kendimde boyle biriyle gorusmem...bence sorun samimi arkadasiniz da.
Size gelince arkadasiniz size her seyi anlatiyorsa,giderim o fesat komsunun yanina benim arkamdan soylediklerini yuzume de soyle derim.ve bir dahada adini bile yanimda konusulmasina izin vermem.
onun lafını sana taşıyan senınkınıde ona taşır
Bide şöyle bişi var, ben birinin dedikodusunu yapcak olsam bunu onun en samimi arkadasının yanında yapmam yapamam. Demekki arkadaşınız cok da yakınınız degilmis. Bu gerceği de düşünün lütfen
Şunu unutmayın onun söylediklerini size söyleyen sizin söylediklerinizi de ona söyler.
arkadasin o komsunun soylediklerini neden sana tasiyor? lafini verip kapatabilir
Apartman apartman değil dedikodu kazanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?