Yeni komşumuzun evcil hayvanları sıkıntı vermeye başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar bılıncsız cogaldık o kadar bılıncsız yasıyoruz o kadar bılıncsız ve saygısız canlılarız kı resmen dunyayı yedık kuruttuk canlılara da yasayacak yer bırakmadık hıc bır seye de tahammulumuz yok bır yerden yıkarken barı dıger yandan onaralım da demedık dunyayı da kendıne bırakmadık kendımızden olana da kıymet vermedık ınsanlar elının degdıgı her yerı batırdı allah da bızı bıldıgı gıbı yapacak ıste

Kimsenin 40 ya da 100 kediyi bir yere toplama hakkı yok, bu hayvanlar üzerindeki mülkiyet hakkını kim veriyor toplayana ? İlaveten bu kadar hayvanın yaratacağı koku, hastalık ve pislik için bir çözümünüz var mı? Hiç 100 kedinin bir arada yaşadığı bir yerde vakit geçirdiniz mi ?
Ömrümü sokak hayvanları ile geçirdim, bir saatttir yazıyorum burada neler olabileceğini, işte bu sabit fikirlilik yüzünden sonunda olan yine hayvanlara oluyor, yapmayın, ne olur yazdıklarımı okuyun

Ben barınağa belediyeye böyle konularda asla asla güvenmem , üniversitede rektör hayvan sevgisinden barınak yaptırmıştı bizim .

İmkanları da iyiydi ona rağmen ben Neler gördüm kısırlaştırılmış kedileri üst üste yığmışlar , hayvanlar baygın ölü sanarsınız neyse ya anlatmicam daha fazlasını .

eger kedılerın ıcınde soyunda anteplı varsa zor o nane ısı
kedım lımonlu bıberlı sosa batırılmıs nane yıyor biber tursusu yıyor
nerdeyse kebap sonrası baklava yıyecek
neden
cunku anteplı

bazı kedıler cok sevıyor naneyı ya hayır konu sahıbının sansı oylesıne denk gelırse onu dusundum

Hayvana hayvan bile diyemeyen birisi için bunlar fazla gerçekçi attraente :)

Ya

Biri sümme haşa haddi olmayarak ikinci çocuğu yapsa vay efendim doğurmakla iş bitiyor mudan girilir artık nerelerden çıkılır. Ama 40 kediyi istiflemek şuursuzca alkışlanıyor.

Ki bunu senelerdir kedi besleyen bir hayvan dostu yazıyor.

Barınaklarla benimde çok kötü tecrübelerim var, o yüzden asla onayladığım yerler değil. Yaşadığım ilçede bu konuya önem veriliyor, şartları nispeten iyi bir barınak var, onlardan kısırlaştırma konusunda destek alabiliyorum, hayvanı istersem gidip görebiliyorum. Bazen mama desteği de alıyorum. Karlı havalarda 7/24 çalışıyorlar yardım gerektiğinde arayabiliyorum ama dediğiniz gibi gözü kapalı güvenmem asla

Aglatmadiysam sorun yok.
kendinizi fazla önemsiyorsunuz sanırım herkes için ağlamam en değerliler için ağlarım sizin için ağlamam yani iyi günler (günüm gerçekten şenlendi gülmekten gözlerimden yaş geldi )

Biri sümme haşa haddi olmayarak ikinci çocuğu yapsa vay efendim doğurmakla iş bitiyor mudan girilir artık nerelerden çıkılır. Ama 40 kediyi istiflemek şuursuzca alkışlanıyor.
Evet üstelik rahatsız olduğu için de aşırı suçlu :)
Pire de hayvan mesela.
İlaclatmasin.
Yaşayıp gitsinler cümbür cemaat.

Ay siz ciddi misiniz

Evet çünki hiç değilse araba ezmeden , zehirlenmeden , aç kalmadan yaşıyorlar diye düşünüyorum .

Hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Gördüklerimi görmediğiniz için bazı tavsiyeleri gönül rahatlığıyla verebiliyorsunuz. ( direkt size bir şey söylemiyorum , genel anlamda )

Birde bir tavsiye diskiladigi yeri kürekle posetleyip çöpe attıktan sonra o bölgeye yoğun bir esans damlatın.

Üç beş böyle yaparsanız kendine başka bir yer bulacaktır.

Bildigim boyle biri vardi, sariyer e tasinmis, acaba tahmin ettigim kisi mi? Ne isle mesgul bu komşunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…