- Konu Sahibi Manolyalarca
-
o kadar bılıncsız cogaldık o kadar bılıncsız yasıyoruz o kadar bılıncsız ve saygısız canlılarız kı resmen dunyayı yedık kuruttuk canlılara da yasayacak yer bırakmadık hıc bır seye de tahammulumuz yok bır yerden yıkarken barı dıger yandan onaralım da demedık dunyayı da kendıne bırakmadık kendımızden olana da kıymet vermedık ınsanlar elının degdıgı her yerı batırdıPeşini takip edersen uyutamazlar ama bunları toplayın götürün dersen sonu ölümdür çünkü kediler için barınak yok, bunun sebebi köpekler gibi birarada yaşayamamaları, birbirlerine zarar veriyorlar, barınakta tutamayınca, insanlarda sürekli şikayet edince öldürüyorlar bir yerden sonra. Son yıllarda azaldı ama yine de var bu olaylar, güvenmem asla
Duyar kasmak gibi bir derdim yok beni bilen biliyor asıl siz duyar kasıyorsunuz ve sizin yorumlarınıza gülüyorum komik oluyorsunuz teşekkürler günümü şenlendirdiğiniz için
Mecbur değil ama saygı duymak zorunda..40 kediyi de besler 100 kediyi de buna da sizler karışamazsınız oda kedi besleyenin bileceği iştir..aynı evde olmadıktan sonra kimse kimseyi düşünmek zorunda da değildir mama ve su vermekle yetiyor biraz düşünüpte yazarsanız daha sağlıklı olur çünkü bazı yerleri tam anlayamamışsınız
Ayrıcalıklar ister hayvan derim ister patili buna siz karışamazsınız buna hakkınız yok
Ben barınağa belediyeye böyle konularda asla asla güvenmem , üniversitede rektör hayvan sevgisinden barınak yaptırmıştı bizim .Peşini takip edersen uyutamazlar ama bunları toplayın götürün dersen sonu ölümdür çünkü kediler için barınak yok, bunun sebebi köpekler gibi birarada yaşayamamaları, birbirlerine zarar veriyorlar, barınakta tutamayınca, insanlarda sürekli şikayet edince öldürüyorlar bir yerden sonra. Son yıllarda azaldı ama yine de var bu olaylar, güvenmem asla
eger kedılerın ıcınde soyunda anteplı varsa zor o nane ısıBahçene nane ek , kedi nane kokusunu hiç sevmez . Nanenin bakımı da kolaydır , arsızdır da kendi kendine gider bir kere dikilince .
Bahçende domates , biber fiden varsa kontrol et .
Onlara da bit geliyor çünki , annem balkonda bakıyor zirai ilaçlar satılıyor onun için de .
Hayvana hayvan bile diyemeyen birisi için bunlar fazla gerçekçi attraente :)Kimsenin 40 ya da 100 kediyi bir yere toplama hakkı yok, bu hayvanlar üzerindeki mülkiyet hakkını kim veriyor toplayana ? İlaveten bu kadar hayvanın yaratacağı koku, hastalık ve pislik için bir çözümünüz var mı? Hiç 100 kedinin bir arada yaşadığı bir yerde vakit geçirdiniz mi ?
Ömrümü sokak hayvanları ile geçirdim, bir saatttir yazıyorum burada neler olabileceğini, işte bu sabit fikirlilik yüzünden sonunda olan yine hayvanlara oluyor, yapmayın, ne olur yazdıklarımı okuyun
Yaeger kedılerın ıcınde soyunda anteplı varsa zor o nane ısı
kedım lımonlu bıberlı sosa batırılmıs nane yıyor biber tursusu yıyor
nerdeyse kebap sonrası baklava yıyecek
neden
cunku anteplı
bazı kedıler cok sevıyor naneyı yahayır konu sahıbının sansı oylesıne denk gelırse onu dusundum
Biri sümme haşa haddi olmayarak ikinci çocuğu yapsa vay efendim doğurmakla iş bitiyor mudan girilir artık nerelerden çıkılır. Ama 40 kediyi istiflemek şuursuzca alkışlanıyor.Mecbur değil ilaç parasını vermeye.
Belki bütçesi buna elverişli değil.
40 kediyi bu şekilde besleyecekse hiç beslemesin daha iyi.
Mama ve su vermekle bitmiyor is. Bunun hastalığı var birisi hasta olsa ve müdahale edilmese diğerlerine de bulaşabilir.
Bu şekilde hayvan bakılmaz.
Hayvan sever olayım ama komsumun canı cehenneme demek gibi bir lüksü yok kimsenin
Pire mevzusu ciddi can sikici bir olay.
Her ne kadar ilaclatirsa ilaclatsin.
Parazit aşıları yoksa sürekli kendini tekrarlayacak bir durum
Ayrıca hayvana hayvan denir zaten, içiniz niye sızlıyor ?
Patili deyince daha mı sevimli oluyor ?
Kimsenin 40 ya da 100 kediyi bir yere toplama hakkı yok, bu hayvanlar üzerindeki mülkiyet hakkını kim veriyor toplayana ? İlaveten bu kadar hayvanın yaratacağı koku, hastalık ve pislik için bir çözümünüz var mı? Hiç 100 kedinin bir arada yaşadığı bir yerde vakit geçirdiniz mi ?
Ömrümü sokak hayvanları ile geçirdim, bir saatttir yazıyorum burada neler olabileceğini, işte bu sabit fikirlilik yüzünden sonunda olan yine hayvanlara oluyor, yapmayın, ne olur yazdıklarımı okuyun
Ben barınağa belediyeye böyle konularda asla asla güvenmem , üniversitede rektör hayvan sevgisinden barınak yaptırmıştı bizim .
İmkanları da iyiydi ona rağmen ben Neler gördüm kısırlaştırılmış kedileri üst üste yığmışlar , hayvanlar baygın ölü sanarsınız neyse ya anlatmicam daha fazlasını .
Aglatmadiysam sorun yok.
Evet üstelik rahatsız olduğu için de aşırı suçlu :)Biri sümme haşa haddi olmayarak ikinci çocuğu yapsa vay efendim doğurmakla iş bitiyor mudan girilir artık nerelerden çıkılır. Ama 40 kediyi istiflemek şuursuzca alkışlanıyor.
Ay siz ciddi misinizHayvanlar, özelikle ve özellikle kediler yakın çevremdeki insanlar dışında tüm insanlardan çok daha kıymetli olduğu için komşunuzun yanında olduğumu söylemek istiyorum. Ne çocuğunuz ne de siz o kedilerin tek bir tanesinden önemli değil çünkü asıl biz onların doğasını kirletiyoruz, gerisi hikaye. Canım hayvanlar, canımm kediler
Ki bunu senelerdir kedi besleyen bir hayvan dostu yazıyor.
Önemliyim tabiki.kendinizi fazla önemsiyorsunuz sanırım herkes için ağlamam en değerliler için ağlarım sizin için ağlamam yani iyi günler (günüm gerçekten şenlendi gülmekten gözlerimden yaş geldi )
Evet çünki hiç değilse araba ezmeden , zehirlenmeden , aç kalmadan yaşıyorlar diye düşünüyorum .Biri sümme haşa haddi olmayarak ikinci çocuğu yapsa vay efendim doğurmakla iş bitiyor mudan girilir artık nerelerden çıkılır. Ama 40 kediyi istiflemek şuursuzca alkışlanıyor.
Pirelere nasıl hayvan dersin iki ayaklı hayvanlar varkenEvet üstelik rahatsız olduğu için de aşırı suçlu :)
Pire de hayvan mesela.
İlaclatmasin.
Yaşayıp gitsinler cümbür cemaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?