- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bahsettigim zaman 7-8 yil falan abla yasagi kim dinliyorki askeriyenin durumu son yasananlarla ortaya dokuldu temin falanda etmedi sevimsiz bir aileydi 6-8 ay sonra ciktilar sanirim yer yok diye lojman beklediler karisi giderken ay hic komsuluk yok insan bir hosgeldine gelir ne bicim yer burasi demis girise giristeki abla oyle oyle siz lojmana alisiksiniz yapamazsiniz buralarda hakkinizda hayirlisiiii diye yolcu etmis teneke falan calacaktikEşya taşıtmak yasak artık,su olayındada rütbeli kişinin suyu temin etmesi gerekirdi...
Bahsettigim zaman 7-8 yil falan abla yasagi kim dinliyorki askeriyenin durumu son yasananlarla ortaya dokuldu temin falanda etmedi sevimsiz bir aileydi 6-8 ay sonra ciktilar sanirim yer yok diye lojman beklediler karisi giderken ay hic komsuluk yok insan bir hosgeldine gelir ne bicim yer burasi demis girise giristeki abla oyle oyle siz lojmana alisiksiniz yapamazsiniz buralarda hakkinizda hayirlisiiii diye yolcu etmis teneke falan calacaktik
Genel olarak sikintililardi
Bu yorumları okuyupta içerleneceğini sanmıyorum. Bundan dolayı bebeğine birşey olacağını da....Arkadaşlar hepiniz o kadar haklısınız ki bütün sayfaları tek tek okudum eksiğiniz var da fazlası yok inanın ağzıma gelen her şeyi de saymak isterdim ama karşımızda hamile biri var bir şey falan olsa üzüntüden vebalini kaldıramayız tamam yaptığı öyle bir yanlış ki telafisi yok yani her özrü ayrı bir kabahat ama kötü bir şeye kötü karşılık vermeyelim gerçekten boşverin ağzınızı yormayın ben inanıyorum ki zaten bu yazdıklarımızı anlayacak biri olsa bunu yapmazdı kendi evladı için merdiven bile silmiyor ama o asker kardeş de bir ananın kuzusu evladı bunu düşünemiyor boşverin çok yükselmeyin vebal almayın
Gündelikçi bulmak zor ise lojmandan baskaları sılsın sırayla .Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
zaten konu sahibi bilinçsiz biri belli sağı solu belli olmaz biz temkinli olalım millet neler yaşıyor da sabrediyor böyleleri de tırnağının ucu kırılsa dünya yandı sanıyor sizin bizim gibi biri olsaydı yapmazdı zaten böyle şeyBu yorumları okuyupta içerleneceğini sanmıyorum. Bundan dolayı bebeğine birşey olacağını da....
Ben 8.5 aylık hamileyken annemi kalp krizinden kaybettim. Üstüne bir de sinir krizi geçirip hastanelik oldum. Ama karnımdakine bir şey olmadı.
Konu sahibi destek göreceğini sandı ama yanıldı. Dikkat ederseniz zaten yorumda yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?